De azt ugye tudod, hogy nem egy vegtelen kasszabol gazdalkodunk? Ha a belga 25 millioba kerul eves szinten, annak az az eredmenye, hogy nyaron 25 millioval kevesebbunk van peldaul jobbhatvedet igazolni. Vagy epp Tchouameni 70-80 milliojara azt kell mondjuk, hogy nincs ra penzunk, mert Bale es Hazard ennek egy igen nagy reszet haza vitte 2 darab golert cserebe.ronaldo99 írta: Amúgy a fizetését nektek kell összedobni? Vagy miért sírtok miatta folyamatosan?

Eden Hazard
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Eden Hazard - 7
Siete, ha a belinkelt videón nem látod azt amit szó szerint leírtam hogy a baj, akkor vagy áltatod magad vagy semmi közöd ehhez a sporthoz. Egyszerūen tökèletes alátámasztása a soraimnak.
Mielõtt minimálisan elkezdek benne bízni, én ezt várom. Hogy ne olyan legyen mint amikor az öregfiú leugrik megyébe hogy meglegyen a létszám. Ha nem 3 éve látnánk a vergõdését lehetne mondani hogy majd átalakítja a játékát mint más nagyok - de ha meg is tudná tenni, mire is? Olyan dolgokban volt jó amik csak erre predesztinálják, belõle sosem lesz csatár vagy mélységi irányító.
Nézd meg, minden jelenetben többet vár mint kéne, késõbb húzza meg, majd nem tudja lehagyni az embert. Nem azért pakolnak neki oda sokszor mióta itt van mert rettegnek tõle, hanem mert egyszerūen nem tudja felmèrni mit tud, ès mit nem tud, és belemegy a felesleges faszságokba.A baj szerintem az, hogy a feje úgy gondolkodik mint regen, de a teste nem tudja megtenni amit elképzelt.
Mielõtt minimálisan elkezdek benne bízni, én ezt várom. Hogy ne olyan legyen mint amikor az öregfiú leugrik megyébe hogy meglegyen a létszám. Ha nem 3 éve látnánk a vergõdését lehetne mondani hogy majd átalakítja a játékát mint más nagyok - de ha meg is tudná tenni, mire is? Olyan dolgokban volt jó amik csak erre predesztinálják, belõle sosem lesz csatár vagy mélységi irányító.
Mindig ez az utolsó érv egy megbukott valakinél, hányszor volt már ez leírva ezen a fórumonAmúgy a fizetését nektek kell összedobni?

Tudod senki nem azt a szintet várja el tőle amit a fizetése alapján kéne nyújtani, mert azt már 2 éve elengedtük.
Most arról van szó, tudna e jobb lenni Asensiónál. Bazdmeg. ISCONÁL SEM!!!

Nem alkalmas a teste az élsportra. Most az hogy ennek ellenére fizetjük, azért szomorú, mert elvesz egy jó nagy szeletet a bérkeretből. Amiből lehetne olyat is fizetni, aki hozzátesz valamit. De nem mi fizetjük, úgyhogy ne érdekeljen, tudom.
Remélem vesz valami szépet a bajnoki bónuszból is.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Biztos voltam benne, hogy ennyi kihagyás után az első pár perc játék után elkezditek ismét savazni.
Amúgy a fizetését nektek kell összedobni? Vagy miért sírtok miatta folyamatosan?
Amúgy a fizetését nektek kell összedobni? Vagy miért sírtok miatta folyamatosan?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Bocsi de először annyit írtál, hogy "Hazi megmutatta", amiről mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mennyire releváns hsz. Aztán írtad, hogy hiányoztak az értelmes megmozdulások tőle. Mitől lettek volna értelmesebbek a megmozdulásai? Mi az amit ennyi idő után te ennyi idő után elvártál volna tőle? Mi az amitől szerinted TÉNYLEG megmutatta volna neked?Halfkey írta:Nem, nem ez, egy ember sem azt írta hogy miért nem szállt be ès lõtt gólt azonnal. De azért köszi hogy jobban tudod helyettem is mi a bajomAz a bajotok hogy ez a kulonbseg nem a szamokban jött ki, nem kent oda egyszerre 2-3 védőt, nem lőtt gólt.![]()
Észrevehető volt folyamatosan a pályán? Igen. Voltak ígéretes cselei? Igen. Megtartotta a labdákat? Igen. Voltak megindulásai, összjátékai? Igen. Teljesen csapatidegen volt? Nem. Nekem ennyi mára elég volt tőle.
https://youtu.be/-FwMNBbSQOg
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
De hát egy nagy lófaszt.hehetheoriginal írta: Lol magyaraztok itt a semmirol aztan igy fel labon dagadtan öt perc alatt tobbet tett le, mint egy asensio fel ev alatt.
Jovore bomba aztan jottok szepen bocsanatert esedezni![]()

Pintus remélem szétfingatja a nyáron, aztán uccuneki, ami a csövön kifér. De én pont annyit várok tőle, mint eddig.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ahha. Hát, ha ez a különbség, akkor hagyjuk is a picsába.ELSiete írta:
Különbség a pályán? Szerintem ma igenis ő volt, ahogy beallt, felelenkult a tamadosorunk, jobban folyt labrol labra a labda, Kroos is kereste folyamatosan a labdakkal. Az a bajotok hogy ez a kulonbseg nem a szamokban jött ki, nem kent oda egyszerre 2-3 védőt, nem lőtt gólt. Ez nem egy meccs utan fog amúgy sem jönni, nekem már az is különbség, ha szélről indulva valaki megtudta tartani a labdát és voltak vele megindulasok. Abban is biztos vagyok, hogy kőkemény elővigyazatossagra intik, a bajnoksag mar megvan, nyilvan mem egy Cadiz ellen kell ismét bokát szaggatnia.

Továbbra is fennáll a dolog. Mivel tud többet adni évi 20+ millás fizuval, mint Vini vagy Rodry? Benzema és majd Bappé fullalap, szóval azokat nem is számolom. Innentől kezdve a tagnak hol lesz a helye? Edzésen a B-csapat kezdőjében? Vagy hol? Sosem lesz kezdő a jövő Madridjában, de ugye a jelen Madridjába se fér be, szóval édes mindegy. Arra a meccsenkénti 20 percrekre meg egy Lucas Vazquez ugyanezt lehozza.
És mielőtt belemennél abba, hogy gyűlölöm a tagot, nem... én imádtam, hogy jött, hoztam is volna, de ez lefőtt csúnyán. Még 2 év, remélhetőleg kölcsönadva, aztán heló.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nem, nem ez, egy ember sem azt írta hogy miért nem szállt be ès lõtt gólt azonnal. De azért köszi hogy jobban tudod helyettem is mi a bajomAz a bajotok hogy ez a kulonbseg nem a szamokban jött ki, nem kent oda egyszerre 2-3 védőt, nem lőtt gólt.

-
és az megvan, hogy alig volt folyamatosan játszatva és ha visszállt, akkor sem golfozásból tért vissza, hanem valamelyik testrészét kellett újra jatekba hozni, hogy aztán újra a műtőpadon találja magát? Csodát csak ti vártok el, játsszon és a felpalyarol megindulva cselezzen ki mindenkit és dontse el a meccseket. De ez nem így megy. Ó istenem és én amúgy baromira nem vagyok Hazard fan, de komolyan felszabott, hogy ma beallt, jól jatszott (elsőre!) és már ment is itt a károgás.Remy írta:Túl sok a csoda meg a ha ebben a sztoriban. Az megvan, hogy a tag 2019 nyara óta itt tengődik? Konkrétan az első értelmes meccsére várunk azóta is, ahol nem Castillás szintet hoz, hanem húzóember szintet.ELSiete írta: Ahol nincs folyamatosság, ott ne várjunk már 1 meccs után csodát, de annak viszont igenis örüljünk, ha az emberunk nem felejtett el labdat kezelni, vezetni, cselezni. A többi is jönni fog, ha egészséges marad.
Nem, nem a gólokat várom első körben, hanem azt, hogy ő legyen a különbség a pályán, de ne az ellenfél javára...
Különbség a pályán? Szerintem ma igenis ő volt, ahogy beallt, felelenkult a tamadosorunk, jobban folyt labrol labra a labda, Kroos is kereste folyamatosan a labdakkal. Az a bajotok hogy ez a kulonbseg nem a szamokban jött ki, nem kent oda egyszerre 2-3 védőt, nem lőtt gólt. Ez nem egy meccs utan fog amúgy sem jönni, nekem már az is különbség, ha szélről indulva valaki megtudta tartani a labdát és voltak vele megindulasok. Abban is biztos vagyok, hogy kőkemény elővigyazatossagra intik, a bajnoksag mar megvan, nyilvan mem egy Cadiz ellen kell ismét bokát szaggatnia.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Túl sok a csoda meg a ha ebben a sztoriban. Az megvan, hogy a tag 2019 nyara óta itt tengődik? Konkrétan az első értelmes meccsére várunk azóta is, ahol nem Castillás szintet hoz, hanem húzóember szintet.ELSiete írta: Ahol nincs folyamatosság, ott ne várjunk már 1 meccs után csodát, de annak viszont igenis örüljünk, ha az emberunk nem felejtett el labdat kezelni, vezetni, cselezni. A többi is jönni fog, ha egészséges marad.
Nem, nem a gólokat várom első körben, hanem azt, hogy ő legyen a különbség a pályán, de ne az ellenfél javára...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nekem speciel baromira nem az eredmény hiányzott tõle, hanem az értelmes megmozdulások. A baj szerintem az, hogy a feje úgy gondolkodik mint régen, de a teste nem tudja megtenni amit elképzelt.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
már én sem védem mostanában Asensiót, mert tényleg kevés idehehetheoriginal írta: Lol magyaraztok itt a semmirol aztan igy fel labon dagadtan öt perc alatt tobbet tett le, mint egy asensio fel ev alatt.
de a spanyolnak 12 gólja van idén összesen, a belgának 1

súlyban többet tett le nála, tény

-
A mai meccsen az a több nekem a szebb jatékot, jó focit jelentette arra a pár percre. Persze ha nektek a foci csak a gólok számát jelenti, akkor akár Harry Kane is jöhetne a csapatba, lehet tobbet eltenne mint Mbappe, csak fájdalmas lenne nézni. Akiknél a technikai megoldasok semmit nem számítanak, azok a szurkolók nyugodtan károghatják is, hogy eredményessegben ugyanúgy Asensio szintjén volt. És tényleg, hisz a focit gólra játszák, de a gólok és a veszélyesebb foci sem 1 meccs utan fog beindulni. De tényleg bazze rohadt jó, hogy Asensio a sérülése utan egybol gólt lőtt, csak szerencsétlen azóta sem tud labdát kezelni meg labdát vezetni.Remy írta:Nem látom, hogy abból a többől mit profitált a csapat.hehetheoriginal írta: Lol magyaraztok itt a semmirol aztan igy fel labon dagadtan öt perc alatt tobbet tett le, mint egy asensio fel ev alatt.
![]()

Majd Pato mellett robbanthat az Orlando Cityben, ott legalább többfajta elérhető gyorsétterem is vanhehetheoriginal írta: Lol magyaraztok itt a semmirol aztan igy fel labon dagadtan öt perc alatt tobbet tett le, mint egy asensio fel ev alatt.
Jovore bomba aztan jottok szepen bocsanatert esedezni![]()

- Remy
- Kapcsolat:
Nem látom, hogy abból a többől mit profitált a csapat.hehetheoriginal írta: Lol magyaraztok itt a semmirol aztan igy fel labon dagadtan öt perc alatt tobbet tett le, mint egy asensio fel ev alatt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Lol magyaraztok itt a semmirol aztan igy fel labon dagadtan öt perc alatt tobbet tett le, mint egy asensio fel ev alatt.
Jovore bomba aztan jottok szepen bocsanatert esedezni
Jovore bomba aztan jottok szepen bocsanatert esedezni

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kapcsolat:
Pelének is, mégis, ha beraknád a csapatba, pont semmit nem érnénk vele. Pont ennyit ér Hazard ultra skillje. Semmit. Mert a teste feladta a profi futballt. Az, hogy tud focizni édes kevés. 4. szezonját fogja (itt?) megkezdeni, de egy 31 éves játékostól várjuk azt, hogy hátha letud hozni egy, LEGALÁBB prime Lucas Vázquez szintet.ELSiete írta:
A kislábujjában több foci van, mint jópár focistánknak.

Kurva szomorú ez a sztori, de ennek vége. Helye se lesz már, max csereemberként. Ott meg újra előjöhet az a kérdés, miszerint: Mentálisan az mennyire segít neki...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Babikam, ismét +1.
Annyira mulatságos, hogy páran még mindig erőlködnek vele kapcsolatban. Hosszú kihagyás után, sérülésből tért vissza, blablabla. Ott volt a sokat szidott Asensio. Szó szerint ketté törték a lábát. 7 vagy 8 hónapot hagyott ki, végig edzette az egészet, kipattintva tért vissza és azonnal gólt is szerzett. Na most a sokkal nagyobb tudású Hazardnak ma kapura lövése sem volt (csak Kroos és a védők nem próbálkoztak rajta kívül), de súlyfölöslege annál több. Ismét. És akkor nyaljuk be, hogy ő harcolni akár. Aputesttel.
Annyira mulatságos, hogy páran még mindig erőlködnek vele kapcsolatban. Hosszú kihagyás után, sérülésből tért vissza, blablabla. Ott volt a sokat szidott Asensio. Szó szerint ketté törték a lábát. 7 vagy 8 hónapot hagyott ki, végig edzette az egészet, kipattintva tért vissza és azonnal gólt is szerzett. Na most a sokkal nagyobb tudású Hazardnak ma kapura lövése sem volt (csak Kroos és a védők nem próbálkoztak rajta kívül), de súlyfölöslege annál több. Ismét. És akkor nyaljuk be, hogy ő harcolni akár. Aputesttel.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Ezzel abszolút egyetértesz ha nézzel kurva régi - értsd, évekkel ezelőtti - chelseas videókat.A kislábujjában több foci van, mint jópár focistánknak.
De nembaj ha ebben már nem nagyon hisznek a madridisták? Ha ezt már elengedtük? Ha már kedvünk sincs bízni 1000 discomfort után, ilyen testet látva?
Oké hogy sose edzett jól, vagy kiemelkedően. De ha az előző 3 év sem ébresztette rá arra, hogy most úgy kell dolgoznom mint még soha, hogy most minden csak az edzés, hogy bazdmeg ne legyek már dagadék, akkor mi a francért hisszük el hogy innen vissza tud jönni a régi szintre?
Ez totál mint amikor év végén összejönnek figoék egy másik csapat legendáival, olyan volt. Nem sokat verne 100on a portugálra.
Teljesen mindegy milyen volt. Teljesen mindegy mennyire ő tehet róla és mennyire a balszerencse. Ez a 3 év úgy tokkal vonóval ahogy volt, ahogy történtek a dolgok, ez őt megette. Sajnáljuk. Mindenki sajnálja. Ez van. Nincs tovább. Be kéne látni neki is. Menjen egy szinttel lejebb, még az is kihívás lesz.
-
Végül is a jobb szélen állandó lehetőséget kapó Asensio sokkal gyorsabb és dinamikusabb. Ja nem.Süti írta: Olyan lassú mint hehe kamionja hátramenetben, el kell felejteni, mehet kölibe vissza a Lillebe, az a szintje kb.