Na, sorold kérlekRealista24 írta:Nem vagy túl tájékozott a témában úgy látom.Kerlon írta:
Mitől lenne jó egy "edző", aki csak bója rakosgató volt eddig?![]()
![]()

Minden, ami válogatott
Re: Minden, ami válogatott
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem vagy túl tájékozott a témában úgy látom.Kerlon írta:Mitől lenne jó egy "edző", aki csak bója rakosgató volt eddig?ferni írta:
Na mondjuk az jó ötlet lenne.
Legalkalmasabb jelölt a magyarok közül.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mitől lenne jó egy "edző", aki csak bója rakosgató volt eddig?ferni írta:Na mondjuk az jó ötlet lenne.Marky írta: Low meg fogja kapni a valogatottat, legkesobb a VB utan.
Legalkalmasabb jelölt a magyarok közül.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Na mondjuk az jó ötlet lenne.Marky írta: Low meg fogja kapni a valogatottat, legkesobb a VB utan.
Legalkalmasabb jelölt a magyarok közül.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Low meg fogja kapni a valogatottat, legkesobb a VB utan.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Lőw Zsolt anno lenyilatkozta, hogy 2-3 évig maradna egy helyben, mert a család (főleg a gyerekek) elfáradt, hogy 2 évente más ország, kultúra, iskola
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Szerintem igen. Se neki, se a masik masodedzonek nem lett uj csapata, gondolom Tuchelre vartak.Realista24 írta:Vajon Zsolti is megy vele megint?Caraway írta:
Kozbe here we go Tuchel. Szerintem jo lesz, BL-ben altalaban jol szerepelt a csapataival, inkabb a bajnoksagba bukdacsolt mindig. Fekudni fog neki a tornarendszer.
Szerk: mire ezt leirtam, kirakta az m4, hogy Low nem tart vele. Vegulis jol tippeltem na.

- Pad'em
Leo Messi: "Nico Paz has an incredible mindset, and that’s why he’s where he is".
"Nico has a lot of quality and understands the game perfectly. He has an incredible mindset, and he’s with Cesc Fabregas as coach who is my friend and will help him grow a lot".
Negyedórát játszott, adott egy gólpasszt a triplázó messiásnak, 6-0-ra nyertek Bolívia ellen.
"Nico has a lot of quality and understands the game perfectly. He has an incredible mindset, and he’s with Cesc Fabregas as coach who is my friend and will help him grow a lot".
Negyedórát játszott, adott egy gólpasszt a triplázó messiásnak, 6-0-ra nyertek Bolívia ellen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vajon Zsolti is megy vele megint?Caraway írta:Kozbe here we go Tuchel. Szerintem jo lesz, BL-ben altalaban jol szerepelt a csapataival, inkabb a bajnoksagba bukdacsolt mindig. Fekudni fog neki a tornarendszer.Realista24 írta: BREAKING: Thomas Tuchel is in talks to become the next England manager.
Na tessek![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Kozbe here we go Tuchel. Szerintem jo lesz, BL-ben altalaban jol szerepelt a csapataival, inkabb a bajnoksagba bukdacsolt mindig. Fekudni fog neki a tornarendszer.Realista24 írta: BREAKING: Thomas Tuchel is in talks to become the next England manager.
Na tessek![]()
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem o is messze kiemelkedne a mai valogatott edzok kozul.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
BREAKING: Thomas Tuchel is in talks to become the next England manager.
Na tessek
Na tessek

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Érdekes tuti edzői pozíció az, ahol az a játékosok legnagyobb erénye, hogy nincsenek alapvető technikai hianyosságaik
De gondolom erre az lesz a válasz, hogy szar a minőség, manapság ez kiemelkedőnek számit, mert nincsenek Essienek, kevés az olyan tehetség, mint Kovacic és Mudryk.

De gondolom erre az lesz a válasz, hogy szar a minőség, manapság ez kiemelkedőnek számit, mert nincsenek Essienek, kevés az olyan tehetség, mint Kovacic és Mudryk.
- hehetheoriginal
mit nem értesz nullnull?kettonull írta:Már korszakos merítési lehetőségük van a generációjukat tekintve?holott akár ugy nezzuk, hogy korszakos meritesi lehetoseguk es generaciojuk van jelenleg, akar ugy, hogy a tobbi valogatott minosege lett lofasz az elmult evekben, mert atmeneti helyzetben van legalabbis sztem a fodball manapsag - joval tobb van bennuk jelenleg, sztem ebben mindenki egyetert.
a favago jelzo eddig volt igaz, ez a mostani generacio se tul okos es/vagy porgeti a faszán is a labdát, de legalabb már nincsenek olyan alapveto technikai- és fejbengyengeségek, mint korabban, mikor az egesz vilag rajtuk rohogott.
Nehéz ezt követni![]()

thereisonly1ronaldo
Már korszakos merítési lehetőségük van a generációjukat tekintve?holott akár ugy nezzuk, hogy korszakos meritesi lehetoseguk es generaciojuk van jelenleg, akar ugy, hogy a tobbi valogatott minosege lett lofasz az elmult evekben, mert atmeneti helyzetben van legalabbis sztem a fodball manapsag - joval tobb van bennuk jelenleg, sztem ebben mindenki egyetert.
a favago jelzo eddig volt igaz, ez a mostani generacio se tul okos es/vagy porgeti a faszán is a labdát, de legalabb már nincsenek olyan alapveto technikai- és fejbengyengeségek, mint korabban, mikor az egesz vilag rajtuk rohogott.
Nehéz ezt követni

A tag egy Kane+Foden+Saka+Jude négyesből nem tudott egy értelmes támadást felépíteni...
Konkrétan Saka a világ egyik ha nem legjobb jobbszélsője, Kane európai Aranycipős lett, Jude a La Liga legjobbja, top5 játékos a világon, előző szezon talán legjobbja, Foden meg a PL legjobbja lett.
Volt egy Rice, aki szintén patika KPs védekezésben, Mainoo is patika volt.
Komédia az egész.
Azt még olyan cseréi voltak, mint Palmer, TAA, akkor Toney meg Watkins is patika volt ahányszor berakták, Gordon is jó volt, mikor betették stb.
Meg talán ha nem lenne egy gyökér Southgate a Ben White is válogatott lehetne...
És akkor otthon maradt egy Rashford, Sancho, de Grealish se egy rossz játékos, de az angol cserék jól szerepeltek, nem itt volt a gond.
Konkrétan deschampsi szinteken művelte a kóklerságot Southgate

Konkrétan Saka a világ egyik ha nem legjobb jobbszélsője, Kane európai Aranycipős lett, Jude a La Liga legjobbja, top5 játékos a világon, előző szezon talán legjobbja, Foden meg a PL legjobbja lett.
Volt egy Rice, aki szintén patika KPs védekezésben, Mainoo is patika volt.
Komédia az egész.
Azt még olyan cseréi voltak, mint Palmer, TAA, akkor Toney meg Watkins is patika volt ahányszor berakták, Gordon is jó volt, mikor betették stb.
Meg talán ha nem lenne egy gyökér Southgate a Ben White is válogatott lehetne...
És akkor otthon maradt egy Rashford, Sancho, de Grealish se egy rossz játékos, de az angol cserék jól szerepeltek, nem itt volt a gond.
Konkrétan deschampsi szinteken művelte a kóklerságot Southgate
- hehetheoriginal
megmagyarazom, remelem sikerulkettonull írta:De most ez hogy van akkor?hehetheoriginal írta: Ember megint bele akar ülni a tutiba, hihetetlen![]()
Mennyire gyengeszar jellem, mondanam csak katalan![]()
Buta, ostoba, favágó angolok. Ha meg egy nem kedvelt edző mehet oda szövetségi kapitánynak, akkor megint a tutiba ül bele.

szted nem buták és ostobák az elmult pár év alapján, mikor tudatosan lettek visszafogva és teljesen szar felfogás miatt veszitettek el minden fontos tétmeccset, es nem nyertek semmit?
előtte meg full ostoba az egesz, minden eb-n vagy vb-n volt valami balfaszság reszukrol, akar hazon belul nyomtak egy onmegsemmisites gombot, mindig volt valami..
a nagy angol fudball őshaza, a hozza valo meretes pofaval, aztan a vitrin meg üres, mint noszalysanyi mondokaja.
holott akár ugy nezzuk, hogy korszakos meritesi lehetoseguk es generaciojuk van jelenleg, akar ugy, hogy a tobbi valogatott minosege lett lofasz az elmult evekben, mert atmeneti helyzetben van legalabbis sztem a fodball manapsag - joval tobb van bennuk jelenleg, sztem ebben mindenki egyetert.
vagy szted southgate jo edzojuk volt és kihozta a maximumot a helyzetből?

nyilvan pepperoni szetbaszta a modern focit, és az alszent szarjai miatt egy csotanygeci ember - maganba biztos normalis meg kedves, de en ketlem, ami interjukat, megnyilvanulasokat lattam tole, egy nyomorult fasz, es ne felejtsuk el, hogy anno jatekoskent is elkaptak es eltiltottak doppingert, szoval nem olyan artatlan angyalka, akarmekkora edzozsenikent tekintenek ra, hiaba csak viszi tovabb a cruyff hagyatekot, meg akar all time focistai voltak, akar feneketlen penzeszsakja igazolni, aztan hebehoba nyert is valamit -, de azert azt ki lehet jelenteni, hogy jobb edző, mint barmelyik angol nyomorult.
thereisonly1ronaldo
De most ez hogy van akkor?hehetheoriginal írta: Ember megint bele akar ülni a tutiba, hihetetlen![]()
Mennyire gyengeszar jellem, mondanam csak katalan![]()
Buta, ostoba, favágó angolok. Ha meg egy nem kedvelt edző mehet oda szövetségi kapitánynak, akkor megint a tutiba ül bele.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
With all due respect ZZ irányába, de inkább neferni írta: Egy Pep Anglia VS ZZ Francia válogatott VB döntőt megnéznék...![]()