EB - 2016
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: EB - 2016
A copa kb annyira van színvonalban az eb-től mint a libertadores a bl-től... Messinek szégyen,hogy ezzel az argentín garnitúrával nem nyerte még meg,pedig lassan már évente van, Crnek viszont egy kisseb csoda,hogy bejutottak a döntőbe.
Ha megnyernék amiben bízok,de kétlem hogy így lenne Cr 3 csapatot vitt csúcsra a Mu-t a portugálok meg eddig 2szer a Real Madridot.Messi csúrcsra vitte a barcát 3szor.Szerintem előbbi nehezebb lista.
De a valószínűbb hogy buknak a portugálok és akkor lehet tovább versenyeztetni.Egy portugál eb cím után nincs esély az összehasonlítgatásoknak szerintem max ha nagyon elfogultak vagyunk és messi csodálatos zseniális látványos játékával próbáljuk megvétózni Cr történelem írását.
Ha megnyernék amiben bízok,de kétlem hogy így lenne Cr 3 csapatot vitt csúcsra a Mu-t a portugálok meg eddig 2szer a Real Madridot.Messi csúrcsra vitte a barcát 3szor.Szerintem előbbi nehezebb lista.
De a valószínűbb hogy buknak a portugálok és akkor lehet tovább versenyeztetni.Egy portugál eb cím után nincs esély az összehasonlítgatásoknak szerintem max ha nagyon elfogultak vagyunk és messi csodálatos zseniális látványos játékával próbáljuk megvétózni Cr történelem írását.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Neymar azért nem ment, mert nem engedtük 2 tornán játszani egy nyár alatt - ő meg inkább az Olimpiai falut választotta, vajon miért..Galacticos írta:erre nagyon kíváncsi vagyok.
de szerinted egy eb győzelem, ugyanannyit ér mint egy copa?
tudom h elméletben igen, de egy afrikai nemzetek kupája is..![]()
főleg úgy komolytalan a copa hogy fáradtságra hivatkozva lemondja neymar például.
és szerintem iszonyat gyenge a mezőny, itt hiába jött +8 gyengébb a csapat korábbihoz képest, egyik se pofozózsák volt sőőt.
- Galacticos
erre nagyon kíváncsi vagyok.palesz77 írta:Igazából se Messi, se CR nem tud olyat csinálni, amivel a károgókat el lehet kussoltatni, mert valami kifogást mindenre lehet találni. Aki eddig nem ismerte el, az most se fogja, aki meg igen, annak nem egy megnyert meccsen fog múlni, hogy kit tart jobbnak. Én se fogom Messi fölé helyezni Ronaldot csak azért, mert ő bukott a válogatottal, CR meg esetleg behúz egy EB-t, mint ahogy nálatok se változott volna Messi megítélése, ha megnyeri a Copát.
de szerinted egy eb győzelem, ugyanannyit ér mint egy copa?
tudom h elméletben igen, de egy afrikai nemzetek kupája is..

főleg úgy komolytalan a copa hogy fáradtságra hivatkozva lemondja neymar például.
és szerintem iszonyat gyenge a mezőny, itt hiába jött +8 gyengébb a csapat korábbihoz képest, egyik se pofozózsák volt sőőt.
Remy írta:GRIZOU!

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jó végemRemy írta:GRIZOU!

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
GRIZOU!

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Igazából se Messi, se CR nem tud olyat csinálni, amivel a károgókat el lehet kussoltatni, mert valami kifogást mindenre lehet találni. Aki eddig nem ismerte el, az most se fogja, aki meg igen, annak nem egy megnyert meccsen fog múlni, hogy kit tart jobbnak. Én se fogom Messi fölé helyezni Ronaldot csak azért, mert ő bukott a válogatottal, CR meg esetleg behúz egy EB-t, mint ahogy nálatok se változott volna Messi megítélése, ha megnyeri a Copát.El Unico írta:akkor vegleg elkussolhat a sok karogo (ugysem fognak...)
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Remy lajkolja a posztodCsabi írta:ennyi internet elég is mára. császtok.Griezmann can be France's new Zidane

ZIDANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ennyi internet elég is mára. császtok.Griezmann can be France's new Zidane
Pogba legalább nem világi szerencsétlen balfaszRemy írta:Vagy Pogbanak.![]()
![]()
(Peace)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vagy Pogbanak.
(Peace)

(Peace)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Én az első két meccsük után is amondó voltam, hogy megnyerik. Szóval most már nyerjék meg. Ne már, hogy Müllernek vagy Giroudnak legyen EB aranya is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Itt németországban olyan önbizalom van és arrogancia... náluk elvárás a kupa és természetesnek veszik hogy megnyerik. Nem szeretem a Franciákat, de remélem kizúgnak a németek a
.

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nagyon igaz! +1hehe írta:céronaldonak 2016-os naptári évben egyetlen egy meccsre kell összeszednie magát és lerendezni a dolgokat.
a döntőre.
a madrid ősszel megoldja nélküle is.
Ezen az egy meccsen mulik az hogy tenyleg feltegye az i-re a pontot, ha sikerul neki, akkor vegleg elkussolhat a sok karogo (ugysem fognak...) es a zsebeben erezheti a 4. Aranylabdat. Erre az egy meccsre tanitsa meg a tarsait futballozni es kuzdeni, nyerjek meg valahogy, aztan mehet Marokkoba ballbastingot jatszani a spanokkal.
En a franciakat varom a dontobe.

- András93
A portugáloknak meg nem szokás nyerni döntőket. Sőt, játszani sem.dzsi91 írta:Bárki lesz az ellenfél óriási nyomás lesz rajtuk , a franciáknak a hazai pálya a németektől meg a vb után szinte elvárás az eb.Meg hát azért nekik szokásuk döntőket bukni mostanában.A vb összejött de szerintem ezzel most be kell érjék egy darabig.

A másik kettőn lehet nagyobb lesz a nyomás, főleg a franciákon. De ezért is várok gyenge meccsen 1 gólos francia/német győzelmet.

Az Atléticonak is volt esélye, két éve is, most meg még nagyobb, de jó szokás szerint alulmaradtak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ezek a régi meccsek semmit sem érnek ilyenkor.
Bárki lesz az ellenfél óriási nyomás lesz rajtuk , a franciáknak a hazai pálya a németektől meg a vb után szinte elvárás az eb.Meg hát azért nekik szokásuk döntőket bukni mostanában.A vb összejött de szerintem ezzel most be kell érjék egy darabig.
Szerintem meg lesz a portugáloknak,ha meg nem akkor sincs semmi.Legalább akkora csoda ez mintha Wales jutott volna be.
Bárki lesz az ellenfél óriási nyomás lesz rajtuk , a franciáknak a hazai pálya a németektől meg a vb után szinte elvárás az eb.Meg hát azért nekik szokásuk döntőket bukni mostanában.A vb összejött de szerintem ezzel most be kell érjék egy darabig.
Szerintem meg lesz a portugáloknak,ha meg nem akkor sincs semmi.Legalább akkora csoda ez mintha Wales jutott volna be.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- András93
Az utolsó mondatoddal még esélyed is lenne bekerülni a tévébe.Galacticos írta:Az elozo vbn az egy sima csoportmeccs volt raadasul az elso. Oke h csunya az a 4es v mennyit kaptak de egy donto tok mas.primrose írta:Kár, hogy a németek, ennél jobb portugál csapatot is vert már meg, gólokkal. Pedig nagyon szeretném ha CÉ-nek összejönne. Nagyon nagy csúcs lenne ez így a karrierjében.
Egy meccsen barmi lehet.

Egyébként volt a 2014-es vb előtt egy 2012-es eb csoportmeccs, egy 2008-as eb negyeddöntő és egy 2006-os vb bronzmeccs is... 2000-es eb-n verték meg őket utoljára. És egyébként is csak 3 győzelmük van, 5 döntetlen és 10 vereség mellett a németek ellen.
A franciák ellen sem jobb a mérlegük. Tétmeccsen soha nem győzték le őket, 3 meccsen 3 francia siker.
Persze ez sokat nem fog hétvégén számítani, de mindkét válogatottnak erősebb kerete van, mint Portugáliának. Szerintem 1 góllal alulmaradnak akárki lesz az ellenfél.
- Remy
- Kapcsolat:
Francia.ziro4vr írta: Remy egy portugál-francián kinek szurkolnál és kire írnád az ultra laza mivaaaanokat?![]()

Mondjuk szar érzés lenne CR-t ismét sírni látni.

De franciák az első, magyarok után.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Cé a végén mit súgott Balenek? Végre mehetsz hajbeültetésre?
Remy egy portugál-francián kinek szurkolnál és kire írnád az ultra laza mivaaaanokat?

Remy egy portugál-francián kinek szurkolnál és kire írnád az ultra laza mivaaaanokat?

Nem illik.