de ennek ellenére dimitrovot nehezebbnek ér(e)z(t)em, mint ha federer, ha raonic ellen játszik a döntőben.
muszáj nyernie

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 4., péntek 17:17
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 4., péntek 17:16
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 4., péntek 17:13
HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. július 4., péntek 16:35
Összeadod mind2 játékosnak, hogy hány gamet nyert, Dimitrovéhoz hozzáadsz 5,5-öt, és ha több lesz neki, mint Djokovicnak, akkor örülünk.ferni írta:ez azt jelenti, hogy Djokonak összesen max 5tel több nyert game-je lehet, ugye? mert akkor már jött is.Acewill írta:5,5-ös game hendivel raktam Dimitrovot, úgyhogy én is remélem, hogy nyer vagy csak szorosan kap ki.![]()
amúgy remélem legalább lesz egy 5. szett
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 4., péntek 16:31
ez azt jelenti, hogy Djokonak összesen max 5tel több nyert game-je lehet, ugye? mert akkor már jött is.Acewill írta:5,5-ös game hendivel raktam Dimitrovot, úgyhogy én is remélem, hogy nyer vagy csak szorosan kap ki.![]()
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 4., péntek 16:24
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. július 4., péntek 15:36
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 4., péntek 15:21
HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. július 4., péntek 14:11
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 4., péntek 14:10
HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. július 3., csütörtök 17:54
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 3., csütörtök 17:10
Murray sem mondható ebből a szempontból gyengének.pátkán írta:Djoko fejben az egyik legerősebb. döntőzni fog és van egy olyan érzésem h lesimázza a bolgárt.
Másképp látjuk ezt. Az tény, hogy Raonic játékának nincs ritmusa, illetve az is, hogy szemre nem a legtetszetősebb az, amit csinál, ettől függetlenül kihozza magából a maximumot, amit az adottságai lehetővé tesznek. Bevallom férfiasan, az ő mostani döntőzésének nem örülnék, hiszen titokban azért szorítok, hogy Federer húzza be az idei Wimbledont.Mike írta:Raonic-Dimitrov finálé leszpátkán írta:nekem ilyen finálé nem kell!! jöjjenek a nagyok ;)
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 3., csütörtök 12:10
akkor mindig jöjjenek ők, 50 évesen is? 1-2 év és top 5ös lehet mindkettő. Federer már nagyon kifelé megy, Murray sosem lesz igazán nagy, úgyh jöhetnek a fiatalok, aztán szép lassan átveszik Rafa és Djoko helyétpátkán írta:nekem ilyen finálé nem kell!! jöjjenek a nagyok ;)
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. július 3., csütörtök 5:46
nekem ilyen finálé nem kell!! jöjjenek a nagyok ;)Mike írta:Raonic-Dimitrov finálé lesz
HozzászólásSzerző: matador » 2014. július 3., csütörtök 2:44
Ettől a Milostól annyira nem féltem az Öreget. Viszont a másik ágról akármelyik balkán-huszár jön, kemény menet lesz. De az a játék, amit elkezdett Edberggel az itt jöhet ki igazán, ez már korábban is látszott.Mike írta:az a baj cimbi, hogy itt Raonic-Dimitrov finálé lesz
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 2., szerda 20:52
HozzászólásSzerző: matador » 2014. július 2., szerda 19:46
Federer-Dimitrov döntő Wimbledonban. Hát nem lenne csúnya!Mike írta:döntőzni fog, meglátod
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 2., szerda 16:39
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 2., szerda 16:35
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem