Edző és vezetőség
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Re: Edző és vezetőség
Nagy baj, hogy a meccsek többségében élvezhetetlenek. Ettől persze eredményesek lehetnek, de általában nézhetetlenül rosszak. Sok ember mellett én is szórakozásból ülnék le a tv elé, nem felb...ni az agyam. De én már nem számítok, mert madridista voltam és az is maradok. De aki most ismerkedik a focival, és valamikor esetleg szurkoló, mezvásárló, neadjisten szponzor vagy bárki lesz belőle majd, azt az embert mivel akarjuk megnyerni magunknak ? Ezzel a "játékkal" ? A gyermekeimet sem fogom tudni leültetni ez elé, mert öt perc alatt szarrá unják magukat. Egy ilyen csapatnak igenis felelőssége az is, hogy a játékot népszerűsítse, vagy el fogja veszíteni a támogatóit vagy nem fog újakat szerezni.
A meccsek kiélezettek általában végig. Ez sem jó, egy hatvan perc alatt lezárt meccsen kisebb pl. a sérülésveszély, mint amikor 93 percig darálni kell a másikat. Sosincs "gálameccsünk". Egyszer-egyszer jó lenne pedig nyugodtan nézni.
A másik vicc, hogy kik ellen szórjuk a pontokat menetrendszerűen. Előre tudtam, hogy nekünk ez lesz a nehéz meccs, nem a Celta, Barca, Atma. Ha valaki betolja ellenünk a buszt, xnél rosszabb már ritkán lehet neki. ( Aki viszont felvállalja a focit ellenünk, az általában megszopja még mindig, ez is tény.) Az ilyen Osasunák, Alalvesek és társaik ellen egyszerűen nincs ötlet és ez nagy baj.
Kiszámítható a csapat, a "taktika", a cserék, minden. Az átigazolási politika totális csőd. Harminc-negyven perc után meg lehet mondani, hogy az adott meccsnek mi lesz a vége. Mint most is. Azért is állatam fel előle az első végén, mert látszott, hogy ez 0-0. Meg kellett volna rakni, csak semmi ilyen szart nem játszok.
Végszó: most, hogy gyakorlatilag lassan kiszállunk a bajnoki címért folytatott küzdelemből, a kopasznak meg kell mutatnia, hogy tud-e megújulni a csapat menedzselésével kapcsolatban. Most már nyugodtabban próbálkozhat, legrosszabb esetben a 3. helynek ebben a mezőnyben meg kell lenni. Jó lenne, ha felmutatna valami értelmes koncepciót, mert nem nagyon van használható alternatíva helyette jelenleg. Ha viszont úgy gondolja, hogy ugyanezeket az embereket kellene ugyanúgy játszatni 40 éves korukig, akkor ez a munkakapcsolat a klubbal valóban elfáradt és másnak kell folytatni. Ezt így tovább nem megy.
A meccsek kiélezettek általában végig. Ez sem jó, egy hatvan perc alatt lezárt meccsen kisebb pl. a sérülésveszély, mint amikor 93 percig darálni kell a másikat. Sosincs "gálameccsünk". Egyszer-egyszer jó lenne pedig nyugodtan nézni.
A másik vicc, hogy kik ellen szórjuk a pontokat menetrendszerűen. Előre tudtam, hogy nekünk ez lesz a nehéz meccs, nem a Celta, Barca, Atma. Ha valaki betolja ellenünk a buszt, xnél rosszabb már ritkán lehet neki. ( Aki viszont felvállalja a focit ellenünk, az általában megszopja még mindig, ez is tény.) Az ilyen Osasunák, Alalvesek és társaik ellen egyszerűen nincs ötlet és ez nagy baj.
Kiszámítható a csapat, a "taktika", a cserék, minden. Az átigazolási politika totális csőd. Harminc-negyven perc után meg lehet mondani, hogy az adott meccsnek mi lesz a vége. Mint most is. Azért is állatam fel előle az első végén, mert látszott, hogy ez 0-0. Meg kellett volna rakni, csak semmi ilyen szart nem játszok.
Végszó: most, hogy gyakorlatilag lassan kiszállunk a bajnoki címért folytatott küzdelemből, a kopasznak meg kell mutatnia, hogy tud-e megújulni a csapat menedzselésével kapcsolatban. Most már nyugodtabban próbálkozhat, legrosszabb esetben a 3. helynek ebben a mezőnyben meg kell lenni. Jó lenne, ha felmutatna valami értelmes koncepciót, mert nem nagyon van használható alternatíva helyette jelenleg. Ha viszont úgy gondolja, hogy ugyanezeket az embereket kellene ugyanúgy játszatni 40 éves korukig, akkor ez a munkakapcsolat a klubbal valóban elfáradt és másnak kell folytatni. Ezt így tovább nem megy.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
egyértelmű, én a Sahtar elleni vereség után mondtam h fel kéne állnia mert ez nem vezet sehova. sajnos nem sok minden változott, pár jobban sikerült meccs, de még mindig ugyanúgy gyengék vagyunk.Dupla D írta:de szerintem mindenki látja most, hogy ez zsákutca.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most sorozatban nyertük a meccseket, de szerintem mindenki látja most, hogy ez zsákutca.Babinho írta: Calma, szuperkupát behúzzuk, aztán mindenki happy![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
ZZnek az a baja, hogy nem igazi edző. Egy példakép, egy vezető, egy mentor. Ha a világ legjobbjaival kell együtt dolgozni, abban verhetetlen. A gond ott kezdődik mikor egy polccal lejjebbről kell szemezgetni. Ezért nem épít be senkit, mert nem ütik meg a legfelső szintet. Amikor a taktikának kellene előtérbe kerülni, akkor baj van.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ZZ: it wasn't a football match, it should have been suspended.
Kroos: there are no excuses, we both played on the same field.
Kroos: there are no excuses, we both played on the same field.

Calma, szuperkupát behúzzuk, aztán mindenki happy

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Valahol el kell indulni. Ez az amit Zidane nem mer meglepni egyelore. Ki tudja miert. Logikus lenne elkezdeni kiprobalni a ki nem probalt tehetsegesnek velt foszereket hogy kideruljon mi a helyzet - az agyonnyert veteranok karara neha (vagy inkabb a tudvalevo selejtek karara pl Isco). a kozepes szintu jo korban levo emberek megfelelo aranyban jellemzik egy utokepes top csapat osszetetelet, azokkal semmi baj nincsen kellenek a stabilitashoz. Ha nem mukodik az igeretes csikokkal akkor valtoztatni a rendszeren, stiluson, kiprobalni uj dolgokat, probalkozni... De mit latunk hetrol hetre? Same old, same old. Vagy nagynehezen kiszenvedjuk a harom pontot, vagy szopo.Jatek valtozatlanul szar, neha minimalis fellangolas mutatoba. Ez nem vezet sehova. En ahogy mondtam mar szezon vegeig elnezem a dolgokat de ha igy marad akkor nalam az keves, es johet az uj edzo mert vesziteni valo nincs ez igy csak suppedo posvany.ziro4vr írta: Az a baj akárki jön, átvesz egy keretet a, agyon nyert veteránokkal, b, közepes szintű jó korban levő emberekkel, c, ki nem próbált tehetségeknek vélt fószerekkel. Nehéz ügy.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nyáron itt új edző lesz, ez sztem fix. zz kihozta a maxot a csapatból, a cé nélküli csapatból meg a 130%-ot a bajnoksággal, de ez ennyi volt. gyakorlatileg senkit nem képes beépíteni a csapatba, így meg nem lehet haladni előre évről évre.
- nzooli93
Mondjuk az egyértelmű,hogy ha akárki jön,akkor a 0-ról kell kezdeni. Az öregek már most is ritkán kapják össze magukat, azt is csak inkább akkor mikor ZZ állása a tét. Ezért lett volna jó,ha ZZ tudna(és akarna ?? is) generációváltást csinálni. Mert hát ugye itt van 5éve(minusz pár hónap) ,ismer mindenkit, fiatalokat is. Fergie ezt megcsinálta sokszor a mu-nál. Sajnos úgy nézki Zz nem fogja nálunkziro4vr írta: Az a baj akárki jön, átvesz egy keretet a, agyon nyert veteránokkal, b, közepes szintű jó korban levő emberekkel, c, ki nem próbált tehetségeknek vélt fószerekkel. Nehéz ügy.

- ateeemadrid
Igazából minden szinten el lett baszva az egész, amikor Cé lépett a csapat meg a csúcson volt, el lehetett volna kezdeni normálisan építkezni, de lényegében az összes igazolásunk és az összes fiatal, akire számítottunk, kurva nagy flop lett. Vagy ha nem flop, akkor szimplán nem játszik. A Hazard Jovic Mendy Militao 4-es is rip, Vini, Rodry, Asensio is kevesek, valószínű Brahim és Kubo sem fogják megváltani a világot. Kb. Valverdében meg Ödegaardban bízok jelenleg, de közülük is inkább az uruban, hogy elit lesz, de így kb. ennyi.ziro4vr írta: Az a baj akárki jön, átvesz egy keretet a, agyon nyert veteránokkal, b, közepes szintű jó korban levő emberekkel, c, ki nem próbált tehetségeknek vélt fószerekkel. Nehéz ügy.
Kár, mert volt pár év előnyünk a Barcához képest, ott még mindig a kiégett szerencsétlenek rohangásztak, aztán most ott tartunk, hogy semmivel sem szarabb a jövőképük, mint nekünk pl.
A vezetőségnek, ZZnek, a játékosoknak, sok mindenkinek van felelőssége ebben, meg hát szerencse kérdése is, hogy minden befektetés úgy néz ki szarul sült el.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az a baj akárki jön, átvesz egy keretet a, agyon nyert veteránokkal, b, közepes szintű jó korban levő emberekkel, c, ki nem próbált tehetségeknek vélt fószerekkel. Nehéz ügy.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Engem sokkal jobban zavar, hogy nem tudunk senkit sem beépíteni. Mendy szerintem minden csak nem a jövőnk. Valverde is visszaesett, Ödegaardot visszacibáltuk a semmire. Militao, hát őt sem értem. Reguilont is elszórakoztuk. Hakimi nem nagy durranás és kezdő akart lenni, az érthető. Bőven vannak olyan játékosok akiket már építhetnénk be a csapatba erre Asensio, a kimondottan távozó Isco játszik. Igazolni sem lesz így könnyű, mi a francnak akarjon bárki is hozzánk igazolni, ha minden poszton megvannak a kedvencekToniKroos írta:Én lassan már ott tartok, hogy várom mikor jön el. Nekem Zidane focija unalmas és lassú. A kockázatok minimalizálása a lényeg, igazi megúszós alibi foci. Erre én nem vagyok kíváncsi, remélem Perez se sokáig már. Nem ez a jövő az biztos.ziro4vr írta: Sztem lehet készülni egy Ramos és ZZ nélküli Realra. Érdekes lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Nálam Klopp lenne az első számú opció, de ő nyilván marad Liverpool-nál. Nagelsmann a második, de lehet jól elvan a lipcsei projecttel és marad még 1-2 évet. 3. opció lenne Rose, ha még nem írt alá a Dortmund-hoz.
Allegri remélem elkerül minket jó messzire.
Allegri remélem elkerül minket jó messzire.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- ateeemadrid
Hát ha ilyen opciók vannak csak, akkor felesleges hozni bárkit is, mondjuk az is tény, hogy ZZ mellett sem nagyon szól semmilyen észérv. Én max Pochettinot próbáltam volna meg, Ő szerintem illett volna ide.
Én lassan már ott tartok, hogy várom mikor jön el. Nekem Zidane focija unalmas és lassú. A kockázatok minimalizálása a lényeg, igazi megúszós alibi foci. Erre én nem vagyok kíváncsi, remélem Perez se sokáig már. Nem ez a jövő az biztos.ziro4vr írta: Sztem lehet készülni egy Ramos és ZZ nélküli Realra. Érdekes lesz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kétlem, egy fáradt Allegrit nézek ki.Remy írta:Csak akkor Nagelsmann jöjjön lécci...ziro4vr írta: Sztem lehet készülni egy Ramos és ZZ nélküli Realra. Érdekes lesz.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak akkor Nagelsmann jöjjön lécci...ziro4vr írta: Sztem lehet készülni egy Ramos és ZZ nélküli Realra. Érdekes lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Legalább látni most mi a koncepciója Zidane-nak. Ne rúgják ki, ezért még véletlenül se ad lehetőséget senkinek és mindenkit csapágyasra játszat. Kezdőnk rendszeresen szar, de még szarul is cserél. Elhiszem, hogy a fiatalok nem szintek, de nem a 35 éves Modric a jövő, hanem a 100 perces Valverde, meg a 0 perces Ödegaard. Már a csapatépítés látszatát se akarja fenntartani. Nyáron váltanék, mert látjuk azt, hogy ez nem megy. Hoz egy szintet, de csapatot nem építünk. A saját jövőnket basszuk meg így. Edzőváltásban benne van a rizikó, mert tudjuk, hogy Zidane mit ad, és ennél kaphatunk sokkal jobbat és sokkal rosszabbat is.
De ez nézhetetlen, nem túl eredményes, jövő nélküli. Nyáron új edzővel, új koncepcióval próbálnám meg. Nincs olyan, hogy legjobb edző, csak egy adott csapatra a legjobb. Zidane volt nekünk a Ramos-Modric-Ronaldo tengely aranykorára a tökéletes edző, de most másik szakaszba kell, hogy lépjünk, erre pedig nem ő a legjobb edző.
De ez nézhetetlen, nem túl eredményes, jövő nélküli. Nyáron új edzővel, új koncepcióval próbálnám meg. Nincs olyan, hogy legjobb edző, csak egy adott csapatra a legjobb. Zidane volt nekünk a Ramos-Modric-Ronaldo tengely aranykorára a tökéletes edző, de most másik szakaszba kell, hogy lépjünk, erre pedig nem ő a legjobb edző.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.