Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2020. augusztus 8., szombat 8:05

Realista24 írta: Modric a karantén után Aranylabdás formában volt. Valverde lejtmenetben.

Vinicius végig partizta a pihenőt Ibizan. Ki tudja milyen állapotban volt.

Persze lehet okoskodni, meg azt gondolni hogy okosabbak vagyunk ZZnel, ha ez segít feldolgozni a kiesést. Hát csináljátok.

Pep jó taktikával küldte fel a csapatát, rúgták is egy gólt belőle, amire gyorsan válaszolunk. Meg is lepődtem az angolok. Mi megnyugodtunk. Egyre kiegyemlitettebb lett a meccs meg úgyis hogy Hazard emberhatrany volt.

Aztán Varane hozott egy rossz döntést és bumm. Ebből már nem lehetett felállni.

A City megérdemelten ment tovább, de amiért nem bosszandkodom az az, hogy ez a Real halvány árnyéka önmagának, és egy ilyen csapattól minden trófea ajándék. Amíg nem erositunk, a BLre nem lesz realis eselyunk.
+1 :agree: de azért a cserék jöhettek volna előbb egy kicsivel,ennyivel egészíteném ki a véleményed

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 8., szombat 7:38

Modric a karantén után Aranylabdás formában volt. Valverde lejtmenetben.

Vinicius végig partizta a pihenőt Ibizan. Ki tudja milyen állapotban volt.

Persze lehet okoskodni, meg azt gondolni hogy okosabbak vagyunk ZZnel, ha ez segít feldolgozni a kiesést. Hát csináljátok.

Pep jó taktikával küldte fel a csapatát, rúgták is egy gólt belőle, amire gyorsan válaszolunk. Meg is lepődtem az angolok. Mi megnyugodtunk. Egyre kiegyemlitettebb lett a meccs meg úgyis hogy Hazard emberhatrany volt.

Aztán Varane hozott egy rossz döntést és bumm. Ebből már nem lehetett felállni.

A City megérdemelten ment tovább, de amiért nem bosszandkodom az az, hogy ez a Real halvány árnyéka önmagának, és egy ilyen csapattól minden trófea ajándék. Amíg nem erositunk, a BLre nem lesz realis eselyunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2020. augusztus 8., szombat 5:15

Marcit nekünk kell visszavonultatnunk, Lukanak meg egy olasz liga vagy Lyon
szuperliga.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. augusztus 8., szombat 0:08

Valverde kezdjen, de meg egy uj arc kell kozepre, es Casenak is kell egy versenytars. Lehet itt kopkodni Hazardot(nem erdemtelenul), de a CKM nagyon bevanlassulva.
Kroost is tehermentesiteni kell, mert amit ad vedekezesben az nagyon keves, es latszik, h nincs is meg hozza az energiaja. Ezert is kell Valverde, h ezt a reszet atvallalja Caseval egyutt.
En meg az sem bannam, ha Hazardot behoznank kozepre arnyeknak 2 vedekezobb arcal, mert szelen mar soha nem lesz olyan, min fenykoraban volt, viszont kozepen kisebb teruleten meg hasznos lehet.
Carvajal is seggen vette a levegot, nem volt csereje egesz evben, de mar nem is csereben kell gondolkodni, ha nem aki esetleg kitudna szoritani.
Regut meg kell tartani. Kubot is megtartottam volna, ha mar Brahimot nem akarjuk hasznalni.
Neha hozni kell nehez donteseket, meg ha ez szivvajdalommal is jar, Marcitol es Lukatol en megvallnek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. július 22., szerda 14:14

Hat igen nem lesz egyszeru. En is 4-4-2-re tippelek, de en maradnek a 4-3-3-ban Fedevel kozepen, 2 szelsotamadoval, a kontrak miatt.
Csak Iscoval ne kezdjunk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. július 22., szerda 13:52

Modric restart utáni formája mármár 2018as szint. Viszont Sterlinget és deBruynet ki kell kapcsolni, ebben Fede jobb.

kemény matek lesz ez ZZtől. :)

Ramos mocskosul hiányozni fog. tavaly is nélküle coptunk.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. július 22., szerda 12:07

R. Carlos írta: A védelem adott (DC-RV-EM-FM). Valverde egyértelműen kell a kp-ra a City ellen. Vele szedhetjük ki tényleg Sterlinget. Modric kispados nálam. Casemiro és Kroos mellette. A támadó hármasban nálam, Rodrygo a jobb szélső, Benzema középen, Hazard a baloson, ha helyre jön. Hiányában Vinícius.

Csereként szóba jöhet Modric, előnyben valamelyik szélső helyére. Más esetben a középpályára Kroos/Casemiro helyére.
Isco szintén, valamelyik szélső helyére, átállva a 4-4-2-re.
Asensio, ha fáradni látszik a City.
Vinícius szintén, ha fáradt az ellenfél.
Alapesetben, mondjuk a korona szünet előtt kb. én is hasonló csapatot raktam volna fel..
De a jelenlegi formát egyszerűen nem tudom figyelmen kívül hagyni.
Fede sajnos elég pontatlan lett, még a kisebb csapatok ellen is és most ez egy ilyen kiélezett párharcban még inkább nem fog bele férni.
Sokszor írtam már én is, hogy a CKM-et már el kell felejteni, de Modric úgy néz ki visszatért, ezt most szerintem ki kéne használni.
Rodrygót meg elég súlytalannak érzem, nem vagyok benne biztos, hogy jól járnánk ha ő kezdene.
Fede persze lehet kelleni fog Sterling miatt, stabilizálni a jobb oldalt, ebben lehet igazatok van..
Én két támadóval kezdenék, mögöttük bepróbálnám Modricot, vagy Iscót, így brutál stabil középpálya, majd később váltani 4-3-3ra Vinivel..
Hasonlót várnék, mint legutóbb a psg ellen, mondjuk ott Hazard parádés volt, amíg szét nem rúgták.. :-@

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. július 22., szerda 7:10

A védelem adott (DC-RV-EM-FM). Valverde egyértelműen kell a kp-ra a City ellen. Vele szedhetjük ki tényleg Sterlinget. Modric kispados nálam. Casemiro és Kroos mellette. A támadó hármasban nálam, Rodrygo a jobb szélső, Benzema középen, Hazard a baloson, ha helyre jön. Hiányában Vinícius.

Csereként szóba jöhet Modric, előnyben valamelyik szélső helyére. Más esetben a középpályára Kroos/Casemiro helyére.
Isco szintén, valamelyik szélső helyére, átállva a 4-4-2-re.
Asensio, ha fáradni látszik a City.
Vinícius szintén, ha fáradt az ellenfél.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. július 21., kedd 22:40

4 kpval kezdtünk a city ellen, ez sztem most is így lesz. Isco ebben általában kulcsember ZZnél, sztem most Valverde fog kimaradni.
Elől forma alapján Hazard vagy Vini lesz, Benzema mellett.
Borítékolom a cseréket is, Rodrygo és Asensio fog érkezni, Isco és Hazard/Vini helyett és mehet a 4-3-3.
Valverde jöhet még a végén talán, de ha szoros lesz annál kevesebb és későbbiek lesznek a cserék.
Jovic akkor jöhet ha már sansz sincs.

Ramos hiánya miatt sztem ez nem lesz meg, de ZZ meg fogja megint találni a receptet, mert amit az odavágó nagyrészében csináltunk az parádé volt. A helyzetkihasználáson sok fog múlni, illetve hogy a Varane-Militao kettős mennyire lesz duoként magára hagyva és mennyire jönnek majd ettől zavarba.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. július 21., kedd 21:29

Courtois, Carvajal, Varane, Militao, Mendy, Casemiro, Kroos, Valverde, Hazard, Benzema, Asensio

Hazard jópárszor játszott már a City ellen, ismeri őket, itt az ideje, hogy villantson. Asensio meg tud gólt lőni, már pedig az kelleni fog. Csereként meg majd jöhet egy kis Modric mágia meg Vini pace. 4 kps labdatoszásból nem hiszem hogy jobban jönnénk ki a City ellen aki ezt a legmagasabb szinten műveli. Sterlinget kell levenni, Carvajal meg Valverde közös erővel megtudja oldani, de nagy meccs kell tőlük
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. július 21., kedd 21:12

füst írta: Én is a legstabilabb védő és kp sort küldeném fel, de annyival egészíteném ki, hogy a támadóhármasból is a legerősebb felállást raknám pályára. :mrgreen:
Akkor az egy darab Karim lesz, legalább marad hely még 2 stabil játékosnak. :mrgreen:
Som i Serem!
6oat

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 21., kedd 21:11

füst írta: Én is a legstabilabb védő és kp sort küldeném fel, de annyival egészíteném ki, hogy a támadóhármasból is a legerősebb felállást raknám pályára. :mrgreen:
Bale, James, Jovic?
¡Hala Madrid!
Y nada más
Y nada más
¡Hala Madrid!

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 21., kedd 21:08

Én is a legstabilabb védő és kp sort küldeném fel, de annyival egészíteném ki, hogy a támadóhármasból is a legerősebb felállást raknám pályára. :mrgreen:

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. július 21., kedd 21:00

Nagyon érdekes meccs lesz ez, nem látványos inkább taktikus. Nem szoktam Zizouként gondolkodni de most a helyében biztos a lehető legstabilabb védelmet és középpályát raknám össze. BL gólokat most nem néztem de a bajnokságban a City támadó 3asa összerámolt kb 50 gólt, a középpálya meg annyit mint Benzema, viszont az a 25 kapott gól meg nagyon impozáns. :hmmm:
Som i Serem!
6oat

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. július 21., kedd 20:58

Kerlon írta:

amúgy odavágón is csak kontrázni próbáltak emlékeim szerint, de nem ment nekik, hanem valami az utolsó 15 percben csúszott el nálunk
Ok, de a lenyegen nem valtoztat, hogy nem kell nekik menni izombol, mert nem hinnem, h birnank.
Egyebkent is, Guardiola taktika ellen kontrazni kell alapbol is, mert abbol nem tud valtani.
selyes, hogy a korabban vazolt 4-4-2-vel probalkoznek en is CKM Valverde, Vinicius, Benzema formacioval. Valverde es Vinicius hozza a sebesseget a kontrakba Mendyvel es Carvajallal karoltve ha ugy adodik, Benzema meg eldonti.
Valverde nem hoz sebesseget, inkabb stabilitast. Modrics nalam felesleges, de a mester tudja.
Vini magaban keves lenne kontrahoz, kellene vki a masik oldalra is, Benzi ugyis rendre visszabb lep.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2020. július 21., kedd 21:00-kor.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. július 21., kedd 20:40

numberone1 írta:
Kerlon írta:

MOst akkor a Pool kitámadott vagy átadta a teret a Citynek?
Letamadott ahogy szokta, csak ezzel teret adott a Citynel. Persze minden meccs mas, Pool mar bajnok volt stb., de azert nekunk sem muszaly esz nelkul nekik menni.
muszáj

amúgy odavágón is csak kontrázni próbáltak emlékeim szerint, de nem ment nekik, hanem valami az utolsó 15 percben csúszott el nálunk
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. július 21., kedd 20:31

Kerlon írta:
numberone1 írta:

+1 amit Sonic ir. Ha nekik rontunk akkor ugy jarunk, mint a Pool par hete. Teljes teret atadtak a Citynek, ok meg koszontek. Mi hatranyban vagyunk, de akkor sem mehetunk nekik, nagyon oda kell figyelnunk.
Letamadott ahogy szokta, csak ezzel teret adott a Citynel. Persze minden meccs mas, Pool mar bajnok volt stb., de azert nekunk sem muszaly esz nelkul nekik menni.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. július 21., kedd 20:28

Nem lattam a meccset, de gondolom tamadtak es ures teruletet hagytak maguk mogott.

Fogalmam sincs mit kellene lepni. Nem a tamadofocinkkal nyertunk bajnoksagot, viszont mi vagyunk lepeskenyszerben. A City viszont nem tud mast jatszani, mint a tikken-takken, ami nekunk akar jo is lehet, viszont elol konyortelennek kell lennunk.

Eselyes, hogy a korabban vazolt 4-4-2-vel probalkoznek en is CKM Valverde, Vinicius, Benzema formacioval. Valverde es Vinicius hozza a sebesseget a kontrakba Mendyvel es Carvajallal karoltve ha ugy adodik, Benzema meg eldonti.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. július 21., kedd 20:22

numberone1 írta:
Anthony írta: Az a baj, hogy nekünk kell támadni. A City holt egyszerűen szétkontrázható, ezt mutatta be pár napja az Arsenal is (valami 70% volt a labdabirtoklásuk).
Így viszont sokkal nehezebb a dolgunk, habár úgysem tudnak beállni védekezni, mert nem az a stílusuk, ráadásul a védelem sem valami beton.
+1 amit Sonic ir. Ha nekik rontunk akkor ugy jarunk, mint a Pool par hete. Teljes teret atadtak a Citynek, ok meg koszontek. Mi hatranyban vagyunk, de akkor sem mehetunk nekik, nagyon oda kell figyelnunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. július 21., kedd 20:11

Anthony írta: Az a baj, hogy nekünk kell támadni. A City holt egyszerűen szétkontrázható, ezt mutatta be pár napja az Arsenal is (valami 70% volt a labdabirtoklásuk).
Így viszont sokkal nehezebb a dolgunk, habár úgysem tudnak beállni védekezni, mert nem az a stílusuk, ráadásul a védelem sem valami beton.

Vissza: