R. Carlos írta:
A védelem adott (DC-RV-EM-FM). Valverde egyértelműen kell a kp-ra a City ellen. Vele szedhetjük ki tényleg Sterlinget. Modric kispados nálam. Casemiro és Kroos mellette. A támadó hármasban nálam, Rodrygo a jobb szélső, Benzema középen, Hazard a baloson, ha helyre jön. Hiányában Vinícius.
Csereként szóba jöhet Modric, előnyben valamelyik szélső helyére. Más esetben a középpályára Kroos/Casemiro helyére.
Isco szintén, valamelyik szélső helyére, átállva a 4-4-2-re.
Asensio, ha fáradni látszik a City.
Vinícius szintén, ha fáradt az ellenfél.
Alapesetben, mondjuk a korona szünet előtt kb. én is hasonló csapatot raktam volna fel..
De a jelenlegi formát egyszerűen nem tudom figyelmen kívül hagyni.
Fede sajnos elég pontatlan lett, még a kisebb csapatok ellen is és most ez egy ilyen kiélezett párharcban még inkább nem fog bele férni.
Sokszor írtam már én is, hogy a CKM-et már el kell felejteni, de Modric úgy néz ki visszatért, ezt most szerintem ki kéne használni.
Rodrygót meg elég súlytalannak érzem, nem vagyok benne biztos, hogy jól járnánk ha ő kezdene.
Fede persze lehet kelleni fog Sterling miatt, stabilizálni a jobb oldalt, ebben lehet igazatok van..
Én két támadóval kezdenék, mögöttük bepróbálnám Modricot, vagy Iscót, így brutál stabil középpálya, majd később váltani 4-3-3ra Vinivel..
Hasonlót várnék, mint legutóbb a psg ellen, mondjuk ott Hazard parádés volt, amíg szét nem rúgták..