Igen épp ezért ez szerintem valami beteg fétis nekik, hogy ha érkezik valaki akkor az ilyen bibliai eljövetel legyenHalfkey írta: Teljesen kizárt hogy Nunezt adta volna érte a Liverpool.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 7., csütörtök 10:41
Igen épp ezért ez szerintem valami beteg fétis nekik, hogy ha érkezik valaki akkor az ilyen bibliai eljövetel legyenHalfkey írta: Teljesen kizárt hogy Nunezt adta volna érte a Liverpool.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 7., csütörtök 9:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 7., csütörtök 0:20
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 6., szerda 8:48
Jaa ertem,csak a jatekos bevetelt meg a kiadast irtad az utolso hszben.Realista24 írta:Itt nem beszamolorol van szo, csak pusztan a cikkrol.miro. írta:
Transfermarkton 100+-ban vannak.
Gondolom ott nem vontak le Dembele reszet.
Az alairas penzt volt mar hogy barmelyik klub az atigazolasi merlegre tette? En ugy tudom nem.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 6., szerda 8:46
Itt nem beszamolorol van szo, csak pusztan a cikkrol.miro. írta:Transfermarkton 100+-ban vannak.Realista24 írta:
A 78m profitot ugy ertik, hogy 81,5ert adtak el es csak 3,4-et koltottek jatekosra. Mert a free agenteknek jaro alairasi penz ugye nem szamit bele a matekba![]()
Gondolom ott nem vontak le Dembele reszet.
Az alairas penzt volt mar hogy barmelyik klub az atigazolasi merlegre tette? En ugy tudom nem.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 6., szerda 8:45
Transfermarkton 100+-ban vannak.Realista24 írta:A 78m profitot ugy ertik, hogy 81,5ert adtak el es csak 3,4-et koltottek jatekosra. Mert a free agenteknek jaro alairasi penz ugye nem szamit bele a matekbaRealMadridFanatic írta: Nevetseges ami odaat megy. Kolcsonjatekosokat alig tudnak regisztralni, de 78M profit. Aham. Ki az a kreten, aki ezeket, meg a Barca studios meg Barca token meg Barca anyamkinja 100 millas uzleteket elhiszi? Villogo felirat megy folottuk, hogy csalunk, ahol tudunk. Legalabb a Negreira ugy ujra elokerult, mar akkora volt a csend, hogy feltem, azt is sikerul eltussolniuk.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 6., szerda 8:38
Még a teljesterjedelem serie a beharangozójában mondta az a dzsuventus szurkoló, hogy oké hogy őket büntetik meg kirakják az europai kupákból de a kurva anyját mindenkinek amikor az aktuális bl győztes az a manchester city amelyik valami 120 szabályszegést követett el és milyen igaza vanRealMadridFanatic írta: Sajnos inkabb koltoi volt a kerdes. City, PSG, Chelsea mind tolja az eszetlen koltekezest zero kovetkezmennyel. Penz beszel, dagadek UEFA tisztviselo kussol es felrenez.
Jo iranyba megy a foci is.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. szeptember 6., szerda 8:35
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. szeptember 5., kedd 20:54
meg az se hogy dembele megtartotta kb az 50 millio harmadatRealista24 írta:A 78m profitot ugy ertik, hogy 81,5ert adtak el es csak 3,4-et koltottek jatekosra. Mert a free agenteknek jaro alairasi penz ugye nem szamit bele a matekbaRealMadridFanatic írta: Nevetseges ami odaat megy. Kolcsonjatekosokat alig tudnak regisztralni, de 78M profit. Aham. Ki az a kreten, aki ezeket, meg a Barca studios meg Barca token meg Barca anyamkinja 100 millas uzleteket elhiszi? Villogo felirat megy folottuk, hogy csalunk, ahol tudunk. Legalabb a Negreira ugy ujra elokerult, mar akkora volt a csend, hogy feltem, azt is sikerul eltussolniuk.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. szeptember 5., kedd 20:09
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 5., kedd 19:41
áh, engedd el...ezeket semmiért sem meszelik el. A liga így is a mélyen van, a barcanak meg már kijárna annyi büntetés amennyi után egy darabig eltűnnének. Meg úgy őszintén, akiket bírók lefizetéséért nem zárnak ki instant, azokat pár elhallgatott millióért nem fognak még csak vizsgálni sem.RealMadridFanatic írta: Csak ezek mikor derulnek ki? Vagy inkabb mikor jar ertuk tenyleges buntetes is? Anno mintha a Neymar bizniszrol is kiderult volna, hogy koszonoviszonyban nem voltak a szamok a valosaggal, aztan semmi retorzio nem lett.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. szeptember 5., kedd 18:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 5., kedd 18:32
A 78m profitot ugy ertik, hogy 81,5ert adtak el es csak 3,4-et koltottek jatekosra. Mert a free agenteknek jaro alairasi penz ugye nem szamit bele a matekbaRealMadridFanatic írta: Nevetseges ami odaat megy. Kolcsonjatekosokat alig tudnak regisztralni, de 78M profit. Aham. Ki az a kreten, aki ezeket, meg a Barca studios meg Barca token meg Barca anyamkinja 100 millas uzleteket elhiszi? Villogo felirat megy folottuk, hogy csalunk, ahol tudunk. Legalabb a Negreira ugy ujra elokerult, mar akkora volt a csend, hogy feltem, azt is sikerul eltussolniuk.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. szeptember 5., kedd 17:50
Na jo, de egy aranylandat nyert jatekosrol milyen szintet akarszhehetheoriginal írta: nem troll, ezek a tizeneves hulyegyerekek, ez a szint.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. szeptember 5., kedd 17:30
Ne aggódj, sikerült.RealMadridFanatic írta: Legalabb a Negreira ugy ujra elokerult, mar akkora volt a csend, hogy feltem, azt is sikerul eltussolniuk.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 5., kedd 17:28
Igen, sajnos.Realista24 írta:Akkor mar ertem, hogy miert vonult inkabb visszahehetheoriginal írta: ahova hivtam anno hazit is)
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 5., kedd 17:26
Akkor mar ertem, hogy miert vonult inkabb visszahehetheoriginal írta: ahova hivtam anno hazit is)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 5., kedd 17:09
HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. szeptember 5., kedd 16:49
Ez egy troll, annak kell lennie..realbeckham írta: https://vm.tiktok.com/ZGJtnDCFv/
Elnézést ezért a szennyert, de annyira szürreális, hogy gondoltam bedobom.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. szeptember 5., kedd 16:40
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem