Egy szó mint száz, bármelyik jön majd 2016-ban én örülök, csak az aktuális rendszerünkbe jobban illő spejlit igazoljuk le.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 6., hétfő 20:51
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 6., hétfő 20:47
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 6., hétfő 20:46
Én is örülnék neki, már csak Bale helyére illetve a cseréjét kellene megtalálni.Mike írta:VerrattiiiiiiJajj Istenem, telibefosnám a bokám
Az én személyes listámon a top3 középpályás nálunk lenne.
Amit ezek hárman butítanának...![]()
na megyek meg is nézek egy Verratti best of vidit
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 6., hétfő 20:44
Már mindhárom nálunk vanMike írta: Az én személyes listámon a top3 középpályás nálunk lenne.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 6., hétfő 20:39
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. április 6., hétfő 20:31
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. április 6., hétfő 19:52
Hmmm, nos kíváncsi leszek; de őszintén szólva jelenleg neccesnek tűnik Pogba és Verratti megszerzése is (ugyanakkor nem lennék meglepve, ha valóban utóbbira esett volna a választás, hisz Carlo és a Real már 2 éve, ill. tavaly nyáron is simán Madridba költöztette volna a játékost)!A hírek szerint Ancelottiék döntöttek ki jön a középpályára, aki nem más, mint Verratti. Pogba előtt megnyílik az út a PSG-be, így mindenki boldog. A 6cero szerint van egy szóbeli megállapodás az olasz játékossal, így csak formalitás lesz a transzfer megbeszélése, Ancelotti a kedvenc edzője, stb.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 6., hétfő 19:48
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 6., hétfő 19:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 6., hétfő 19:26
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 6., hétfő 19:24
Igen, sokkal korrektebb szavazás lenne mint a mostani...Toti írta:sztem donteni kell pogba v verratti. en az olasz mellett vagyok. (egy szavazast is megneznek errol, kivancsi vok)
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 6., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 6., hétfő 19:04
HozzászólásSzerző: Marci » 2015. április 6., hétfő 18:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 6., hétfő 18:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 6., hétfő 14:57
287 meccs.Tibi09 írta:Ronaldo hány meccs alatt jutott 300 gólig? Fontos lenne a hírhez.Bár egyes statisztikák egy 2010-es találatát Pepének tulajdonítják, a Real Madrid hivatalosan is azon az állásponton van, miszerint Cristiano Ronaldo tegnapi ötödik találata volt madridi pályafutása során a 300. gólja a portugál gólgépnek. Ronaldón kívül csupán két másik Real játékosnak sikerült elérnie ezt a számot, Raúl 741 mérkőzésen 323 gólig jutott, Di Stéfano pedig 396 találkozón 308 alkalommal zörgette meg ellenfelei hálóját. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2015. április 6., hétfő 14:51
Ronaldo hány meccs alatt jutott 300 gólig? Fontos lenne a hírhez.Bár egyes statisztikák egy 2010-es találatát Pepének tulajdonítják, a Real Madrid hivatalosan is azon az állásponton van, miszerint Cristiano Ronaldo tegnapi ötödik találata volt madridi pályafutása során a 300. gólja a portugál gólgépnek. Ronaldón kívül csupán két másik Real játékosnak sikerült elérnie ezt a számot, Raúl 741 mérkőzésen 323 gólig jutott, Di Stéfano pedig 396 találkozón 308 alkalommal zörgette meg ellenfelei hálóját. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 6., hétfő 13:38
PAFC ellenit néztem, szenvedés volt. Semmi fiatalos, energikus játék nem volt. 16-17 évesektől elvárnám hogy hajtanak mint a mérgezett egér, hogy felfigyeljenek rájuk, főleg amikor jön a Real megfigyelőkkel. Szégyen 'zmeg.tucsoki írta:Nem tudom volt-e már, de ma Puskás Suzuki Kupa döntő: Real Madrid - Budapest Honvéd
A Duna World közvetíti
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 6., hétfő 13:37
Hát kb ennyi.Ez nem a spurs,meg nem is az angol bajnokság,ahol teljesrn eltérő szerkezetben,mentalitással,stílussal,kultúrával játszák a focit..Mike írta:az a bibi, hogy azt amit a spursben hozott, ebben a közegben nem lehet. De ezt már a leigazolása előtt lehetett tudni, egyszerűen nem is értem...wxyz írta:Kiváncsi leszek mi lesz akkor itt, ha esetleg összekapja magát és elkezdi hozni azt amit a Spursben
Realista24 írta:Na, Pérez 95 milliót fog fizetni Agüeroért.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem