Edző és vezetőség
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Edző és vezetőség
A problémát én ott látom, hogy Vini és Rodry itt vannak, megkapják a lehetőséget, előbbi ráadásul elég sokszor. Most már elég tiszta a kép róla, hogy vagy nem lesz belőle semmi extra, vagy jót tenne nekik egy kölcsön.
A japán és a spanyol pedig alig, vagy semmi lehetőséget nem kaptak még itt. Jobbak? Rosszabbak? Ki tudja... azt tudjuk, hogy például Vini nem elég ide, mégis itt van és tolja.
Tudjuk azt is, hogy Asensio milyen és mennyit ér már hosszú ideje. Mégis itt van és játszik. Isco szintén zenész.
A gond az, hogy valaki vagy túl sok lehetőséget kap, valaki pedig semmit. Szélsőségek vannak, ennek pedig eddig nincs igazán eredménye a fiataloknál. Sőt...
A japán és a spanyol pedig alig, vagy semmi lehetőséget nem kaptak még itt. Jobbak? Rosszabbak? Ki tudja... azt tudjuk, hogy például Vini nem elég ide, mégis itt van és tolja.
Tudjuk azt is, hogy Asensio milyen és mennyit ér már hosszú ideje. Mégis itt van és játszik. Isco szintén zenész.
A gond az, hogy valaki vagy túl sok lehetőséget kap, valaki pedig semmit. Szélsőségek vannak, ennek pedig eddig nincs igazán eredménye a fiataloknál. Sőt...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Kubo nem tudta beküzdeni magát a Villarealba. Lehet mondani, hogy kókler Emery de nem hiszem, hogy csak azért nem játszott mert kölcsön játékos. Az hogy az EL-ben jó volt az kb annyit ér, mint hogy Vini rugdosta a gólokat a Castillában.
Brahim se csinál semmi extrát, nálam ő egy Asensio 2. Amikor itt volt és játszott volt 1-2 jó meccse, szép megmozdulása de a többi alkalommal teljesen eltűnt. Tegnap volt egy gólpassza ami után megint fel van kapva. Az senkit se érdekel, hogy előtte X meccsen nem csinált semmit.
Nekem az az érzésem, hogy ha Kubo és Brahim lenne itt és a két brazil kölcsönben akkor meg a két brazilt követelné vissza mindenki. Egyszerűen a kölcsönben lévő játékosok megmozdulásait felnagyítják egyesek. Semmivel se jobbak mint az ittlévők. Jelenleg egyikőjüket se hoznám vissza, maximum akkor ha Vinit vagy Rodrygot kölcsönadnánk de véleményem szerint ugyan ott lennénk. Egyik se szint jelenleg a 4 közül.
Brahim se csinál semmi extrát, nálam ő egy Asensio 2. Amikor itt volt és játszott volt 1-2 jó meccse, szép megmozdulása de a többi alkalommal teljesen eltűnt. Tegnap volt egy gólpassza ami után megint fel van kapva. Az senkit se érdekel, hogy előtte X meccsen nem csinált semmit.
Nekem az az érzésem, hogy ha Kubo és Brahim lenne itt és a két brazil kölcsönben akkor meg a két brazilt követelné vissza mindenki. Egyszerűen a kölcsönben lévő játékosok megmozdulásait felnagyítják egyesek. Semmivel se jobbak mint az ittlévők. Jelenleg egyikőjüket se hoznám vissza, maximum akkor ha Vinit vagy Rodrygot kölcsönadnánk de véleményem szerint ugyan ott lennénk. Egyik se szint jelenleg a 4 közül.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kubóban bőven több van egy kiegészítő embernél, bőven.. remélem összejön neki a sok perc, 2-3 napja már edz velük, lehet csereként kap lehetőséget.. én szeretem nézni a játékát, ügyes kölök..Kercsó írta:azért ennél több van a törpébenRemy írta: Nem akarom felszopni, de egy jó Lucas-féle kiegészítő akár válhatna belőle.ügyesebb a labdával.
kíváncsi vagyok 2 év múlva ki lesz itt beépítve. ha csak ZZn múlik, egyik sem.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
azért ennél több van a törpébenRemy írta: Nem akarom felszopni, de egy jó Lucas-féle kiegészítő akár válhatna belőle.

kíváncsi vagyok 2 év múlva ki lesz itt beépítve. ha csak ZZn múlik, egyik sem.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
meglátjuk a getafében. borbás jó edző, de csapat idén ultraszar. nem akadályozza semmi, hogy ne játsszon a kis japó.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
EL-ben egyáltalán nem volt rossz. A bajnokságban meg nagyon kevés játékidőt kapott. 5-10 percekkel meg nem sok mindent lehet csinálni.Kerlon írta:
Kubo is kérdőjel nekem, elég komolyan felsült a Villarrealban. Persze mondhatjuk, hogy hülye Emery stb... de ki tudja. Lehet csak kieső jelölt csapatból tud kitűnni vagy valami.
Nem akarom felszopni, de egy jó Lucas-féle kiegészítő akár válhatna belőle. A hozzáállásával valószínűleg nem lenne probléma. Kíváncsi leszek, hogy mit csinál majd a Getaféban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nekem akkor fáj Vinyó, ha más kárára még játszik, de látszik, hogy ZZ vonja ki a forgalomból már szerencsére.Kercsó írta:nekem Vinyó és az érte kiadott milliók fájnak nagyonKerlon írta: Mi a baj a scoutokkal? Nem lehet mindig a tutiba nyúlni. Tudom, hogy Viniciusról kiseriken és mickyn kívül mindenki megmondja, hogy szart sem fog érni, de máshol se csak a tutiba nyúlnak bele. Mert amúgy ugyanezek a scoutok lőtték Casemirot, Valverdet, de Rodrygot, Kubot, Brahimot se mondanám mellé nyúlásnak.
De még Vinit se mondanám annak, hiszen 16-17 éves volt, akkor még joggal hihették volna, hogy majd fejlődik, jók az alapjai.szerintem egy egyeneset már akkor se tudott a labdába rúgni...
kétlem, hogy Rodrygo valaha is több lesz, mint egy 12. 13. ember. viszont kellenek az ilyen arcok is.
Brahimnál és Kubonál van remény.
Reinier pedig egy kiszabott nagy kérdőjel. de lehet több lesz benne, mint a másik két brazilban együtt... csak ki kellene menteni a Dortmundból.
Kubo is kérdőjel nekem, elég komolyan felsült a Villarrealban. Persze mondhatjuk, hogy hülye Emery stb... de ki tudja. Lehet csak kieső jelölt csapatból tud kitűnni vagy valami.
Reinert nem értem, hogy miért nem vonták vissza a télen, aztán neki is csapat. Bár szerintem továbbra sincs rossz helyen, annak ellenére, hogy nem játszik. Dortmundban jól menedzselik a fiatalokat és lehet a nyáron párat elvisznek onnét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
nekem Vinyó és az érte kiadott milliók fájnak nagyonKerlon írta: Mi a baj a scoutokkal? Nem lehet mindig a tutiba nyúlni. Tudom, hogy Viniciusról kiseriken és mickyn kívül mindenki megmondja, hogy szart sem fog érni, de máshol se csak a tutiba nyúlnak bele. Mert amúgy ugyanezek a scoutok lőtték Casemirot, Valverdet, de Rodrygot, Kubot, Brahimot se mondanám mellé nyúlásnak.
De még Vinit se mondanám annak, hiszen 16-17 éves volt, akkor még joggal hihették volna, hogy majd fejlődik, jók az alapjai.

kétlem, hogy Rodrygo valaha is több lesz, mint egy 12. 13. ember. viszont kellenek az ilyen arcok is.
Brahimnál és Kubonál van remény.
Reinier pedig egy kiszabott nagy kérdőjel. de lehet több lesz benne, mint a másik két brazilban együtt... csak ki kellene menteni a Dortmundból.
#whatisyourexcuse
Mi a baj a scoutokkal? Nem lehet mindig a tutiba nyúlni. Tudom, hogy Viniciusról kiseriken és mickyn kívül mindenki megmondja, hogy szart sem fog érni, de máshol se csak a tutiba nyúlnak bele. Mert amúgy ugyanezek a scoutok lőtték Casemirot, Valverdet, de Rodrygot, Kubot, Brahimot se mondanám mellé nyúlásnak.Kercsó írta: én imádom a kopaszt, de iszonyatosan zavar, hogy senki nem látja merre az előre.
a BL tripla tűzéből már nem lehet felfűteni ezt a gépezetet. megújulni nem képes. az egy szem Mendy beépítése nevezhető előrelépésnek csak, de ő is úgy, hogy ott volt "ingyen" Reguilon, aki Mourinho egyik leghasznosabb katonája most.
elherdálunk olyan arcokat, mint Öde, Fede, Militao + Hakimi és Reguilon.
az érinthetetlenek, mint Asensisco meg poshadnak a tutiban. de pl. Varane is érezhetné a törődést és néha padozhatna Militao javára.
több komponensű a probléma a Real Madridnál. és sajnos kijelenthető, Zidane egyike ezeknek... a Sanitas és a scout meg említésre se méltóak.
senki nem nagyobb, mint a klub. és senki nem szabadna érinthetetlen legyen.
a legszebb az egészben, hogy épkézláb alternatíva sincs a piacon, aki esetleg a kopasz helyére léphetne.
De még Vinit se mondanám annak, hiszen 16-17 éves volt, akkor még joggal hihették volna, hogy majd fejlődik, jók az alapjai.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
én imádom a kopaszt, de iszonyatosan zavar, hogy senki nem látja merre az előre.
a BL tripla tűzéből már nem lehet felfűteni ezt a gépezetet. megújulni nem képes. az egy szem Mendy beépítése nevezhető előrelépésnek csak, de ő is úgy, hogy ott volt "ingyen" Reguilon, aki Mourinho egyik leghasznosabb katonája most.
az érinthetetlenek, mint Asensisco meg poshadnak a tutiban. de pl. Varane is érezhetné a törődést és néha padozhatna Militao javára.
több komponensű a probléma a Real Madridnál. és sajnos kijelenthető, Zidane egyike ezeknek
... a Sanitas és a scout meg említésre se méltóak.
a legszebb az egészben, hogy épkézláb alternatíva sincs a piacon, aki esetleg a kopasz helyére léphetne.
több komponensű a probléma a Real Madridnál. és sajnos kijelenthető, Zidane egyike ezeknek

#whatisyourexcuse
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ez egy korrekt, részletes elemzés volt. Nehéz belekötni. +1.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Pedig kár is tagadni, meg röhögni, mert nincs koncepció (új idézés
). Volt egy sikeres csapatunk. BBC-CKM-Védelem.
CR: a világ legjobb gólvágója, középre mozgó szélső
Karim: a világ legjobb előkészítő csatára
Marcelo: a világ legjobb támadó hátvédje
Bale: gólerős jobbszélső
Ezt próbáljuk toldozni, foldozni teljesen vakon.
CR-Hazard: Hazard inkább előkészítésben jeleskedett világ életében. Támadásainkra alig van hatással, a középpályán cselezget jobbra balra, de előrébb nem szoktunk vele lenni.
Karim-Karim: a világ legjobb előkészítő csatára nem lesz varázsütésre a világ legjobb gólvágója (erőn felül teljesít, le a kalappal előtte, de ez nem az ő műfaja)
Bale-bárki: ne röhögtessünk a csapat jobbszélsőivel. A balszélső beadókirály Asensiót gondolták hosszú távú jobb szélsőnek. Világ vicce.
Marcelo-Mendy: Mendy előre vicc. Alkalmatlan támadni. Védekezése beton, ha nem marad fent. (tegnap is kóricált, majd Kroos úgy lebaszta, hogy előre se mert menni vagy 20 percig
) A legnagyobb próbléma, hogy folyamatosan támad. Persze eredménytelenül. Miért nem egy támadni tudó (Regu?) hátvéd kellett akkor?
Ezek remek pótlások lettek, de nézzük tovább:
Casemiro: vkp-val játszunk, de nincs helyettese. Nagyon rég óta.
Középpálya: egyetlen egy ember van, aki alkalmas a megszokott 3 középpályás játékra, az Fede. 3 poszta 1 ember. Isco-t erőlteti, aki tkp. Odegaardot visszakérte, aki tkp. Leigaolta a csapat Kubot és Brahimot, akik szintén inkább tkp-k. Hol van abban koncepció, hogy televagyunk tkp-kel de nincs az alapjátékunkban olyan poszt.
Apropó alapjáték. Na az nincs. Volt régen (talán James-szal kapcsolatban) egy hír, hogy ZZ nem mondja meg, hogy hogyan támadjanak ezek a játékosok. Ez látszik is. Példa: Ha Hazard játszik, nincs balszélünk, mert középre húzódik. Ha más játszik, akkor van. Ha a CMK játszik, akkor tudja mindenki a helyét, de mikor Ode játszott, akkor ő rendre a csatár mögött volt, 4231-ben, senki nem tudta, hogy ki hol van. Minek kérte vissza, mikor az ő játékában nincs helye? Vagy miért nem mondja neki, hogy próbáljon meg kkp-t játszani?
Egy szó mint száz, semmi tudatosság nincs csapatépítés és keretkialakítás terén már jó ideje, a csapatnak semmi játéka, semmi stílusa. Lófütyi ez nem koncepció.

CR: a világ legjobb gólvágója, középre mozgó szélső
Karim: a világ legjobb előkészítő csatára
Marcelo: a világ legjobb támadó hátvédje
Bale: gólerős jobbszélső
Ezt próbáljuk toldozni, foldozni teljesen vakon.
CR-Hazard: Hazard inkább előkészítésben jeleskedett világ életében. Támadásainkra alig van hatással, a középpályán cselezget jobbra balra, de előrébb nem szoktunk vele lenni.
Karim-Karim: a világ legjobb előkészítő csatára nem lesz varázsütésre a világ legjobb gólvágója (erőn felül teljesít, le a kalappal előtte, de ez nem az ő műfaja)
Bale-bárki: ne röhögtessünk a csapat jobbszélsőivel. A balszélső beadókirály Asensiót gondolták hosszú távú jobb szélsőnek. Világ vicce.
Marcelo-Mendy: Mendy előre vicc. Alkalmatlan támadni. Védekezése beton, ha nem marad fent. (tegnap is kóricált, majd Kroos úgy lebaszta, hogy előre se mert menni vagy 20 percig

Ezek remek pótlások lettek, de nézzük tovább:
Casemiro: vkp-val játszunk, de nincs helyettese. Nagyon rég óta.
Középpálya: egyetlen egy ember van, aki alkalmas a megszokott 3 középpályás játékra, az Fede. 3 poszta 1 ember. Isco-t erőlteti, aki tkp. Odegaardot visszakérte, aki tkp. Leigaolta a csapat Kubot és Brahimot, akik szintén inkább tkp-k. Hol van abban koncepció, hogy televagyunk tkp-kel de nincs az alapjátékunkban olyan poszt.
Apropó alapjáték. Na az nincs. Volt régen (talán James-szal kapcsolatban) egy hír, hogy ZZ nem mondja meg, hogy hogyan támadjanak ezek a játékosok. Ez látszik is. Példa: Ha Hazard játszik, nincs balszélünk, mert középre húzódik. Ha más játszik, akkor van. Ha a CMK játszik, akkor tudja mindenki a helyét, de mikor Ode játszott, akkor ő rendre a csatár mögött volt, 4231-ben, senki nem tudta, hogy ki hol van. Minek kérte vissza, mikor az ő játékában nincs helye? Vagy miért nem mondja neki, hogy próbáljon meg kkp-t játszani?
Egy szó mint száz, semmi tudatosság nincs csapatépítés és keretkialakítás terén már jó ideje, a csapatnak semmi játéka, semmi stílusa. Lófütyi ez nem koncepció.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Nagyon úgy néz ki, nem fogja Zizu kirakni a kezdőből a régi haverokat, de pihentetni sem hajlandó őket, ami még furább
1 játékost épített be teljesen, Mendyt,
teljesen átlagos balhátvédnek tűnik nekem,
ilyen kvalitású játékosokat elengedett simán
igaz nem voltak franciák...

1 játékost épített be teljesen, Mendyt,
teljesen átlagos balhátvédnek tűnik nekem,
ilyen kvalitású játékosokat elengedett simán
igaz nem voltak franciák...
Hát nem tudom, elszomorít az elmúlt 1,5 éve Zizounak... Régen tökösen nyúlt bele, de most valahogy nem is próbálja meg 1-1 emberrel. Pedig én a helyében most próbálnék meg a legjobb változtatni, mert rá lehet sütni az abszúrd covid helyzetre, a keretre... bármire. De az, hogy tegnap szélső helyett szélre behoz egy btb-t, aki a sérülése óta borzalmas az hülyeség. Tegnap nem is, Casemiro felesleges volt, de majdnem az egyik középhátvéd is... Mégis az utolsó 10 percre hoztunk be még egy csatárt.ziro4vr írta: Más az, ha valaki teljes bizalommal a háta mögött határozatlan, és más az, ha nagy ritkán véletlenül betesznek és úgy. Ettől még lehet, hogy a brazil középszer, de vszeg már sose tudjuk meg.
Nekem, aki egyébként szerintem véres ZZ hívő, nagyon uncsi már a 2014es anyabaco csapatot nézni öregedni. Tartok tőle hogy az öreg nem fogja csettintésre kidobni a spanjait. De egy Allegrire full felesleges lecserélni.
Többet kellene játszatnia Militaot, Ödegaardot, Jovicot/Marianot, a kkp variárlva... De semmi.
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Más az, ha valaki teljes bizalommal a háta mögött határozatlan, és más az, ha nagy ritkán véletlenül betesznek és úgy. Ettől még lehet, hogy a brazil középszer, de vszeg már sose tudjuk meg.
Nekem, aki egyébként szerintem véres ZZ hívő, nagyon uncsi már a 2014es anyabaco csapatot nézni öregedni. Tartok tőle hogy az öreg nem fogja csettintésre kidobni a spanjait. De egy Allegrire full felesleges lecserélni.
Nem illik.
- nzooli93
En is azt szeretném,ha Zz maradna sokáig az edző, es a keretben (es kolcsonben) levo jatekosokban is sok potencial lehet, de tisztan latszik,hogy Zz nem tudja(ugynezki nem is akarja) beepiteni őket. Nyáron nagyon jottek a cikkek,hogy ez az ev a fiatalokról fog szólni. Senkit meg csak megse probaltunk beepiteni. Zz akarta Odet elvileg. Azt hittem a tavalyi szezonja utan , fontos szerepe lesz. Hat ja. Visszahoztak James szerepere,hogy uldogeljen 7.cserenek. vagy annak se.raul 4 ever írta:
nálam ZZ elengedése egyértelműen az lenne, a hibáival együtt is. nem hiányzik mégegyszer az a 4-5 évnyi borzalom, ami anno volt..
még1szer.. ígéretes fiatalok vannak kölcsönben, sőt most még a keretben is vannak olyan arcok, akikben van fantázia
Szeretem Zzt,de a klubot jobban,es zz makacssaga mar hosszútávon is nagyon fajhat..camavinga meg a tobbi minek jönne ide? A norvegunk legjobbak kozt volt tavaly a ligában. Eselyt sem kapta meg. Semmi se szol jelenleg az mellett hogy jovore nem a modric case kroos asensio hazard benzema sor lenne eroltetve zz nel. 1 evvel ezelott ugyanez volt a tema. Csak jott a covid, lenyugodtak a kedelyek,es a nagy varatlan meneteles elodazta zz hibait. Amik ujra kijottek,mert ujra nem fejlodott. Lehet tavasszal megint megmenti egy spanyol kupa,de komoly gondok vannak,es nem latszik hogy Zz szeretne valtozni.
Nekem Militao sose tűnt kellően határozottnak, amiért pl. te is szét fikázod Varane-t. Pedig a francia pakolt már le az asztalra nem keveset. Nem véletlenül kezd még Nacho is helyette, illetve mindegy, hogy ő sült fel vagy Zidane-nál sült fel, mert nem játszik, ahogy a keret 40%-a sem.ziro4vr írta: Mondjuk Militao nem tudom hol sült be, edzésen? Aki láthatóan besült az Odri.
Azt tényleg nem értem hogy miért Isco és miért nem a norvég.
K
K
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
én csak 1 dologtól félek, h ennek ne az legyen a vége, mint az első galaktikus korszaknak (ez sztem a második (ezt úgy értem, h Perez elnöklése alatt címek jöttek és Európa a lábunk előtt hevert)), hogy 1-2 rossz döntéssel évekre a középszerűségben maradunk. ha most megköszönjük ZZ-nek és jön vmi Allegri/Benitez vonal, félő ugyanaz lesz.. bajnokságban hülyéskedés, bl-ből 16 között pápá, középszerű játékosokkal/játékkal/edzőkkel.
most sokkal jobb helyzetben van a klub, anno volt 1 Portillonk (mint raját nevelés), 1 Juanfran (mint ígéretes fiatal), Guti vkp-ban, lassúRaul, szépfiúBeckham, most azért Kubo/Brahim szintű arcok vannak kölcsönben, Militao (de még lehet Vallejo is) fél lábbal, bekötött szemmel több mint Bravo+Pavon együtt a csúcson, szóval a csapat maga erősebb, csak nagyobb hülyeségeket nem kéne csinálni.
nálam ZZ elengedése egyértelműen az lenne, a hibáival együtt is. nem hiányzik mégegyszer az a 4-5 évnyi borzalom, ami anno volt..
még1szer.. ígéretes fiatalok vannak kölcsönben, sőt most még a keretben is vannak olyan arcok, akikben van fantázia
most sokkal jobb helyzetben van a klub, anno volt 1 Portillonk (mint raját nevelés), 1 Juanfran (mint ígéretes fiatal), Guti vkp-ban, lassúRaul, szépfiúBeckham, most azért Kubo/Brahim szintű arcok vannak kölcsönben, Militao (de még lehet Vallejo is) fél lábbal, bekötött szemmel több mint Bravo+Pavon együtt a csúcson, szóval a csapat maga erősebb, csak nagyobb hülyeségeket nem kéne csinálni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk Militao nem tudom hol sült be, edzésen? Aki láthatóan besült az Odri.
Nem illik.
Én értem a problémádat, de nem teljesen jogos, amit írsz. Igazolt a vezetőség vagy Zidane azt nem tudni, de az, hogy egy úton elindultak az fix. Jöttek a fiatal brazilok, Brahim, Kubo, akiké a jövő és akik közül egy-kettő van is használva, de látjuk, hogy Vinicius labdát vezetni sem tud.Nika91127 írta:Hát, pedig, jelenleg annyi a koncepció, hogy Zidane "emberei" játszanak, és valamilyen okból se Militao, se Fede, se Ödegaard nem kap érdemi időt. A 2 brazilt is csak azért játszatta, mert nincs más. Ellenben a sokszor lefőtt Asensio, Isco, Marcelo trio kapja a sanszot folyamatosan. Miért nem lehet Isco helyett pl. Öde-t használni?Kerlon írta:
Igen, persze, ennyi volt a koncepció....![]()
Aztán jött Hazard, mint csúcs igazolás, de nagyon besülni látszik mindenféle okból kifolyólag.
Aztán jöttek hiány posztra, mint Mendy, Militao, Jovic és a francián kívül mindegyik besült.
Ödegaardot én se értem, sőt szerintem is többet érdemelne a legtöbb játékos bizonyításra, de volt koncepció.
Hibás Zidane keret kezelés kapcsán, ezt nem akarom tagadni. Nagyon makacsul kezeli a játékosokat, aki szimpatikus abba bízik, aki nem, annak reszeltek.
K
K