Tényleg?hehetheoriginal írta: Ertem

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 16., vasárnap 20:12
Tényleg?hehetheoriginal írta: Ertem
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. április 16., vasárnap 19:58
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 16., vasárnap 19:39
Sajnos új Passatot se tudnék venni, de amennyiért a használt Passatom vettem (4,4), annyiért is szívesen vennék Teslátkiserik írta:A Passatod alapára meg 15 millió amivel utána még SOK A GOND! Szuper.Nika91127 írta:
De jó, csak 17 millió egy új Tesla, amivel utána SEMMI GOND! Szuper. Ha elérhető áron lesz, szóljatokAddig elpöfögök 5 literrel.
Az nem koncepció, hogy a user 100-zal kullog. Kullognak belsőégésűvel is. Gondolom azokat nem számoltad meg. 2 hete volt dolgom Pesten, leszaladt kb 6-700km végig autópályán 140-nel (addig működik a sávtartó, de ez tényleg 140, nem csal az óra, mint általában) és nulla perc fölösleges állással. Az M3ason álltam meg a Hatvanasban ebédelni és közben jóllakott a kocsi is.Realista24 írta: Amúgy továbbra is nagyon mókás hogy az autópályan 100-110zel kullog az elektromosak 80%a.
Ma eddig két Tesla, BMW, Nissan…továbbra is vicc számomra ez a koncepció.
Humorérzék: ez most olyanra sikerült, mint hehe ironizálásai, csak ő nem tud utólag hozzáírni a kommentjéhez![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 16., vasárnap 18:57
Megint olyat keversz bele amit nem írtam.kiserik írta:Sztereotípia, hogy EV-vel spórolni KELL a sebességen, nem szabad fűteni sem, semennyi hatótávja sincs, napokig tart a töltés, hamar tönkremegy az akksi, környezetkárosítóbb, csak a gazdagok úri hóbortja, stb, stb.Realista24 írta: Nem sztereotípia, tény.
EVk spórolnak a sebességen.
De lehet mind a 30-40 csak gyereket altat, minden héten.
Tény, hogy sokan spórolnak a fogyasztáson hajtástól függetlenül ahogy az is tény, hogy sajnos lassan a Teslások az új BMWsek és nem a lassúsága miatt.
Hehe: ahogy írtam az idő volt a rövid keresztmetszet. Ha megállunk, akkor felébred.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 16., vasárnap 18:54
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 16., vasárnap 18:51
Mert hazaérünkhehetheoriginal írta:nem ertem, pont azert mondom,hogy lehetett volna baszatni neki, plane ha nincs sehol senki. Miert kellett volna megallni?Hehe: ahogy írtam az idő volt a rövid keresztmetszet. Ha megállunk, akkor felébred
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 16., vasárnap 18:48
Azert allt volna meg, mert odaerkezik a celba. Es azt akarta, hogy a gyerek aludjon egy orat.hehetheoriginal írta:nem ertem, pont azert mondom,hogy lehetett volna baszatni neki, plane ha nincs sehol senki. Miert kellett volna megallni?Hehe: ahogy írtam az idő volt a rövid keresztmetszet. Ha megállunk, akkor felébred
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 16., vasárnap 18:41
nem ertem, pont azert mondom,hogy lehetett volna baszatni neki, plane ha nincs sehol senki. Miert kellett volna megallni?Hehe: ahogy írtam az idő volt a rövid keresztmetszet. Ha megállunk, akkor felébred
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 16., vasárnap 18:37
Sztereotípia, hogy EV-vel spórolni KELL a sebességen, nem szabad fűteni sem, semennyi hatótávja sincs, napokig tart a töltés, hamar tönkremegy az akksi, környezetkárosítóbb, csak a gazdagok úri hóbortja, stb, stb.Realista24 írta: Nem sztereotípia, tény.
EVk spórolnak a sebességen.
De lehet mind a 30-40 csak gyereket altat, minden héten.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 16., vasárnap 18:36
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 16., vasárnap 18:23
Buntetve van az indokolatlanul lassu haladas, de a gyorshajtas meg mindig veszelyesebb. Szoval jobban buntetni nem lenne tul esszeru dontes.zoli0415 írta:Az indokolatlan lassú haladást, kullogást, tegye azt bármilyen autóval, szigorúbban büntetném mint a gyorshajtást. Aki autópályán képes hetvennel poroszkálni annak azonnal elvenném a jogosítványát és csak egy szigorított újravizsgázás után szerezhetné vissza.kiserik írta:
Tudom mikor írtad oda![]()
Új Teslát lehetett venni 12,5 millió Ft-ért itthon, nem is olyan régen (állami támogatással) és 10 millióért volt használt. Most 11,5-től van fent használtautón és ez szépen megy lefelé.
Én is mentem már 70-nel autópályán és ha elmentél mellettem gondolhattad, hogy lúzer EV-s, pedig csak a gyerek aludt hátul és a fél órás utat 1 óra alatt akartam megtenni, hogy fel ne ébredjen. Mondjuk ha Nikával találkozol hasonló szituban, akkor fel sem tűnik, pedig kb 1 árban van a két autó (újonnan persze).
Saját tapasztalat: 130-140-nel télen, bent 22fokra fűtve 250-300km a valós hatótáv (Model Y LR). Országúton 400-450km. Városban 500km is meglehet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 16., vasárnap 18:22
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 16., vasárnap 18:12
Nem ismersz. M3as Miskolctól kb kihalt. Soha nem tartok fel senkit, semmilyen körülmények között, mert ezt is várom el a többi közlekedőtől. Alapvetően egyetértek a mondandóddal. A történettel csak arra akartam utalni, hogy soha nem tudhatod ki mit miért cselekszik. A sztereotípiák világában élünk. És nagyon sok sztereotípia van az EV-kel kapcsolatban, hogy a Teslákat/Teslásokat már ne is említsem.zoli0415 írta:Az indokolatlan lassú haladást, kullogást, tegye azt bármilyen autóval, szigorúbban büntetném mint a gyorshajtást. Aki autópályán képes hetvennel poroszkálni annak azonnal elvenném a jogosítványát és csak egy szigorított újravizsgázás után szerezhetné vissza.kiserik írta:
Új Teslát lehetett venni 12,5 millió Ft-ért itthon, nem is olyan régen (állami támogatással) és 10 millióért volt használt. Most 11,5-től van fent használtautón és ez szépen megy lefelé.
Én is mentem már 70-nel autópályán és ha elmentél mellettem gondolhattad, hogy lúzer EV-s, pedig csak a gyerek aludt hátul és a fél órás utat 1 óra alatt akartam megtenni, hogy fel ne ébredjen. Mondjuk ha Nikával találkozol hasonló szituban, akkor fel sem tűnik, pedig kb 1 árban van a két autó (újonnan persze).
Saját tapasztalat: 130-140-nel télen, bent 22fokra fűtve 250-300km a valós hatótáv (Model Y LR). Országúton 400-450km. Városban 500km is meglehet.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 16., vasárnap 17:58
Kresz szerint nem is lehet tul lassan, kar hogy nincs szamszerusitve, gondolva sajnos az ilyen "emberekre"zoli0415 írta:Az indokolatlan lassú haladást, kullogást, tegye azt bármilyen autóval, szigorúbban büntetném mint a gyorshajtást. Aki autópályán képes hetvennel poroszkálni annak azonnal elvenném a jogosítványát és csak egy szigorított újravizsgázás után szerezhetné vissza.kiserik írta:
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2023. április 16., vasárnap 17:55
Az indokolatlan lassú haladást, kullogást, tegye azt bármilyen autóval, szigorúbban büntetném mint a gyorshajtást. Aki autópályán képes hetvennel poroszkálni annak azonnal elvenném a jogosítványát és csak egy szigorított újravizsgázás után szerezhetné vissza.kiserik írta:Tudom mikor írtad odaRealista24 írta: Meg azelőtt írtam oda mint hogy te reagáltál.![]()
Felsőkategória, általában nem kullog. Nem azért vesz valaki 20millioert egy BMW-t vagy Mercit hogy aztán 100zal menjen, hacsak nem osztrák nyugger.
Szóval lehet tovább csavarni, csak nem érdemes.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 16., vasárnap 17:54
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 16., vasárnap 17:33
Tudom mikor írtad odaRealista24 írta: Meg azelőtt írtam oda mint hogy te reagáltál.![]()
Felsőkategória, általában nem kullog. Nem azért vesz valaki 20millioert egy BMW-t vagy Mercit hogy aztán 100zal menjen, hacsak nem osztrák nyugger.
Szóval lehet tovább csavarni, csak nem érdemes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 16., vasárnap 16:46
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 16., vasárnap 16:37
A Passatod alapára meg 15 millió amivel utána még SOK A GOND! Szuper.Nika91127 írta:De jó, csak 17 millió egy új Tesla, amivel utána SEMMI GOND! Szuper. Ha elérhető áron lesz, szóljatokkiserik írta:
Zupermen!!! Segít a bajban, megvéd, ha baj van![]()
Amúgy meg nem kell hülyeségeket linkelgetniElőször azt hittem már valami értelmeset sikerül, mert az is van (https://totalcar.hu/magazin/hirek/2023/ ... hazai-ara/), de tévedtem.
![]()
Addig elpöfögök 5 literrel.
Az nem koncepció, hogy a user 100-zal kullog. Kullognak belsőégésűvel is. Gondolom azokat nem számoltad meg. 2 hete volt dolgom Pesten, leszaladt kb 6-700km végig autópályán 140-nel (addig működik a sávtartó, de ez tényleg 140, nem csal az óra, mint általában) és nulla perc fölösleges állással. Az M3ason álltam meg a Hatvanasban ebédelni és közben jóllakott a kocsi is.Realista24 írta: Amúgy továbbra is nagyon mókás hogy az autópályan 100-110zel kullog az elektromosak 80%a.
Ma eddig két Tesla, BMW, Nissan…továbbra is vicc számomra ez a koncepció.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 16., vasárnap 15:21
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem