Ezzel csak az a baj, hogy ha kölcsönbe adjuk őket, akkor ki fog idén játszani? Az "end project" egyik másik támadónknál sem volt meg, Karimot leszámítva. A 160 milliós Big Mac Boy szarabb "end projectet" produkált, mint a tinik, ugyanannyi játékperccel és amúgy is tropa a bokája. Asensio soha nem hozott olyan nagy "end projektet" és valószínűleg gatya a lába neki is. Maradt LV, a mindig jó LV. Khmmm....TheBull6 írta:Szerintem a két brazillal a legtöbbünk problémája az, hogy nincs mellette meg az "end project". Viszonylag kevés a gól és gólpassz.kiserik írta: https://www.youtube.com/watch?v=QV5IeIJa8C0&t=407s
Ezt csak úgy itt hagyom. Mindig sírunk, hogy ez kellene meg az kellene, aki van az ilyen béna meg olyan fgy, de komolyan belegondolva nem sok csapat van, ahol ezek a srácok ne lennének kezdők. Szerintem remek munkát végeztek a fiatalításért felelősek. Vini, Rodrygo, Fede, Martin, Mendy, Militao (és ott lesz a jövőben Kubo, Regu, picit Hakimi). Innen ZZ-é a feladat, hogy kihozzon a keretből minél többet, mert igen is erős keretünk van. Nem tökéletes, de erős.
Robinho is tolta a flikk-flakk-okat azért keményem, de ő azért lőtt annyi gólt egy szezonban mint a két brazil összesen.
És azért Robinho se valami csoda számokat produkált, de sokkal több megindulásából profitált a csapat.
Kubo tehetségesebb focista, már csak emiatt is többet fogunk nyerni vele, de amiatt is, hogy ő azért többnyire hétről-hétről meccseket játszik, egyre jobban nő majd az önbizalma, stb.
Ezért lett volna szerintem jó, ha a két brazil is megy egy kicsit kölcsönbe valahova. Most sem lenne még késő, de szóba sem került a kölcsönadásuk ahogy olvasni lehet a híreket.
Ezért írtam, hogy ZZ feladata megoldani, hogy eredményes legyen a csapat. Tavaly ráment a védelem stabilitására. Ez ok. Az idei feladata a támadó szekció megoldása. Csapat szinten. A CR utáni időben megfigyelhető, hogy Karimon kívül minden támadó kevesebb gólt lő, mint CR mellett. Ez nem feltétlenül amiatt van, mert mindenki elfelejtett focizni, vagy nincs megfelelő szinten. Rendre megfigyelhető, hogy nincs középen játékosunk az ellenfél 16-osa környékén. Nézzük a BL sikereket. 13/14 legnagyobb húzása volt, hogy kényszerből DM bekerült a kp-ra, így kapott a csapat egy dedikált tkp-t. 11 gól és 25 gp volt a mérlege év végén. ZZ nagy menetelése idejében a kulcs az volt, hogy CR bement középre Karim mellé és így szinte 2 csatárral játszottunk, ahol az egyik inkább kilencésfeles volt. Többször írtam, hogy nekem a megoldásom a 4231 lenne. Nagyon tetszett a BM BL játéka, ahol az egyik fő elem Müller feladata volt. Ezt nálunk Martin szerintem még jobban is meg tudná oldani (sajnos szerintem ZZ jobb szélsőben fogja alkalmazni). A 2 brazil nem rest futni a szélen, a középpályánk meg Casemiro miatt beton. Magasan letámadni, megfojtani az ellenfelet és hibázásra késztetni.
Egyébként a videót csak azért raktam be, mert mai napig röhögök, mikor eszembe jut, hogy Sterling alakítása a kapu előtt, pár nappal, héttel előtte meg páran 150 milliót is adtak volna érte. Kellenek a brazilok és jók lesznek, ha a rendszer is kiforr.