Nagy formában van.Realista24 írta:1 perc, 2 gól.
Karim fiam
Egyébként alakulgat ez az új francia csapat, van jó pár fiatal tehetséges játékosuk, ha összeállnak rendesen akár jók is lehetnek a jövőben.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. október 8., csütörtök 22:31
Nagy formában van.Realista24 írta:1 perc, 2 gól.
Karim fiam
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 8., csütörtök 22:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 8., csütörtök 21:36
Esetleg vess egy pillantást a többi csoporttagra.hamesz írta:Coentrao hogy hogy nem sérült?Am ez a Portugál válogatott hihetetlen gyenge. Nem is tudom, hogy lehetnek elsők a csoportban.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. október 8., csütörtök 21:29
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. október 8., csütörtök 20:12
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. október 2., péntek 15:29
Ott van még Iñigo Martínez és Bruno Soriano is, tetszetős keret. Thiagónak nagyon örülök, szép is lenne, ha mostantól elkerülnék a súlyosabb sérülések, és alapemberré válna a jövő évi Eb-re.ziro4vr írta:VDB kihagyta a köcsög Costát, végre egy normális döntés. És Thiago is visszakerült. Carvajal, Ramos, Isco a keretben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 2., péntek 15:20
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 10., csütörtök 20:44
A goal.com-on is volt egy szerintem jó cikk. A legnagyobb baj természetesen a keret gyengesége, de szerintük a holland szövetség mindent elrontott az utóbbi években, amit lehetett. LVG után hibáztak, amikor Hiddinket kinevezték, de még nagyobbat azzal, amikor egyben azt is kijelentették, hogy Blind lesz az utóda (Blind 2006 óta nem volt edző sehol sem, csak segéd). Másrészt LVG kontra taktikájáról át akartak állni egy labdatartós focira, csak épp ehhez egyáltalán nincsenek embereik.messideco írta:Hollandia:
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 10., csütörtök 20:32
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. szeptember 10., csütörtök 20:25
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 9., szerda 17:59
Ha van ballabas akkor inkabb ballabas legyen. Szerintem meg mindig Leo a legjobb balhatved.kelemen.istvan írta:Előzetesen a két meccs előtt Szolnokit mondtam volna jobb hátvédnek, de Fiola meggyőzött. Talán Szolnoki lehetne a bal hátvéd, kicsit "átképezve".
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 9., szerda 17:58
Összességében tehát a feröeriek elleni győzelem és a görögök utolsó helye mellett annyi kell, hogy Ukrajna ne győzze le Spanyolországot, Portugália pedig vagy verje Dániát, vagy Albánia veszítsen el egy mérkőzést.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 9., szerda 17:23
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 9., szerda 17:08
Kadar nagyon gyenge szelen, meg annyire sem jo mint Leo, viszont kozepen a legjobb volt. Guzmics egyelore csak akkor kezdo, amig Juhasz es Korcsmar serult.Kerlon írta:
A védelmünk meg egész korrektül összeállt. Fiola, Kádár, Guzmics mind jól teljesítettek és, akkor még ott lesz majd Korcsmár meg Juhász is és Leot kiválthatja majd Kádár, mert szerintem benne elég sok hiba volt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 9., szerda 14:45
Nem is azt mondtam, hogy rá kell épülni, de az EB-ig ők jók lehetnek, utána meg úgy is komplett csere lesz szinte.PEEtör írta:5-6 évvel ezelőtt igen. Egy 36 éves kp-ról beszélünk, rá nem lehet tervezni, alapozni semmit, a jövőre nézve számításba sem lehet venni (de akár már a jelenben sem).Szerintem a Tőzsér-Gera kettőssel középen nem lenne gond
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. szeptember 9., szerda 14:07
5-6 évvel ezelőtt igen. Egy 36 éves kp-ról beszélünk, rá nem lehet tervezni, alapozni semmit, a jövőre nézve számításba sem lehet venni (de akár már a jelenben sem).Szerintem a Tőzsér-Gera kettőssel középen nem lenne gond
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 9., szerda 13:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 9., szerda 12:44
Ettol mèg egy tized annyira jo kps sor is elmenne,de mèg ez sincs,annyi taktikai repertoár hogy megpropáljuk ráivelni Nikolicsra vagy aki èppen elol van...ez meg ebben a kategoriában nagyon kevès.Majd ha lesz nekunk is a kp-n egy Rakitic-Modric-Kovacic harmas,
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 9., szerda 0:08
Nem sok valasztasunk van, vagy beallunk bekkelni es kihuzzuk szoros eredmennyel v feljebb toljuk a vedelmet es probalunk egy tamadobb focit jatszani amiben benne lehet a nagyobb vereseg is(benne is szokott lenni).Egyik sem nez ki jol.PEEtör írta: Én egyszerűen nem tudok szurkolni ennek a lelketlen, beszari, buta csapatnak. Valószínűleg a politika is nagy szerepet játszik ebben, de ez van.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. szeptember 8., kedd 23:15
Én egyszerűen nem tudok szurkolni ennek a lelketlen, beszari, buta csapatnak. Valószínűleg a politika is nagy szerepet játszik ebben, de ez van.kecsu10 írta:Nagyon reg nem szurkoltam igy a válogatottnak mint most, de latni kell, hogy azert a valodi focitól nagyon messze vagyunk. A jobb bekkunk nem tunik annyira ugyetlennek, o kicsoda micsoda? Aki latja focizni gyakran, tenyleg van benne tehetseg, vagy mar csak szebbnek latom a valosagot mert igy konnyebb elviselni? Ja a románoknak van egy iranyitojuk nem tudom mi a neve, de 62 evesen rosszabbik lábával kifocizza a mi "sztar Dzsudzsakunkat" s ez a szomoru... Kijutni is csoda lenne mar, de, hogy ott mi varna rank azt nem tudom. Vagyis de. Akkor meg az lenne a baj, higy feltorlik velunk a padlót. En szemelyszerint ennek is nagyon orulnek mar, hogy az eletemben egyszer megelnem a himnuszt egy világversenyen.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem