EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

Sierra

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. október 8., csütörtök 22:31

Realista24 írta:1 perc, 2 gól.
Karim fiam :coffee:
Nagy formában van.
Egyébként alakulgat ez az új francia csapat, van jó pár fiatal tehetséges játékosuk, ha összeállnak rendesen akár jók is lehetnek a jövőben. :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 8., csütörtök 22:26

1 perc, 2 gól.
Karim fiam :coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 8., csütörtök 21:36

hamesz írta:Coentrao hogy hogy nem sérült? :mrgreen: Am ez a Portugál válogatott hihetetlen gyenge. Nem is tudom, hogy lehetnek elsők a csoportban.
Esetleg vess egy pillantást a többi csoporttagra.
Nem illik.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. október 8., csütörtök 21:29

Coentrao hogy hogy nem sérült? :mrgreen: Am ez a Portugál válogatott hihetetlen gyenge. Nem is tudom, hogy lehetnek elsők a csoportban.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. október 8., csütörtök 20:12

Lass a kezdőben az örmények ellen. :D

thug life. B-)

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. október 2., péntek 15:29

ziro4vr írta:VDB kihagyta a köcsög Costát, végre egy normális döntés. És Thiago is visszakerült. Carvajal, Ramos, Isco a keretben.
Ott van még Iñigo Martínez és Bruno Soriano is, tetszetős keret. Thiagónak nagyon örülök, szép is lenne, ha mostantól elkerülnék a súlyosabb sérülések, és alapemberré válna a jövő évi Eb-re.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 2., péntek 15:20

VDB kihagyta a köcsög Costát, végre egy normális döntés. És Thiago is visszakerült. Carvajal, Ramos, Isco a keretben.
Nem illik.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 10., csütörtök 20:44

messideco írta:Hollandia:
A goal.com-on is volt egy szerintem jó cikk. A legnagyobb baj természetesen a keret gyengesége, de szerintük a holland szövetség mindent elrontott az utóbbi években, amit lehetett. LVG után hibáztak, amikor Hiddinket kinevezték, de még nagyobbat azzal, amikor egyben azt is kijelentették, hogy Blind lesz az utóda (Blind 2006 óta nem volt edző sehol sem, csak segéd). Másrészt LVG kontra taktikájáról át akartak állni egy labdatartós focira, csak épp ehhez egyáltalán nincsenek embereik.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 10., csütörtök 20:32

Jenner :ozil: az kemény.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. szeptember 10., csütörtök 20:25

Hollandia:

Olvastam egy érdekes cikket a neten.
5 játékos, akik (a szükséges) frissítést hozhatnak a válogatottba:
-Krul
Cillesennek volt egy jó vb-je, de azóta sajnos leszállóágban van (mint anno Stekelenburg), az utóbbi meccseken sok gólban benne van, a tapasztalt PL-kapusnak át kellene vennie a helyét.

-Riechedly Bazoer
Strootman kiválásával (és Clasie elhanyagolásával) nincs aki box-to-box legyen és dominálja a kp-t. Sem Klaasen sem Blind nem bizonyított ezen a poszton, így a mindössze 18 éves Ajax-nevelést látják megfelelőnek a szakértők.

-Hakim Ziyech
Őt Sneijder helyére képzelik el, valóban ezt már talán a 12-es szintén kudarcba fulladó Eb után kellett volna fokozatosan megtenni. Hiddink már behívta múlt ősszel, de lehetőséget nem adott neki sajnos

-Anwar El Ghazi
Évek óta az egyik legígéretesebb holland tehetségnek tartják. Kellene egy ügyes szélső Depay mellé, Narsingh vergődését, illetve a megváltó csere szerepét betöltő Promes produkciója látván még a román - magyar meccs indításai is fantáziadúsnak minősültek...

-Bas Dost
Ugye ő minimum kerettag kellene hogy legyen, nem a sok csapatban megbukó, válogatottban mattszínű de Jong kellene csere szerepet betöltsön... Kezdőnek nyomnám, meg lesz a meccsrutin, van Persie felejtős.

Teljes cikk: Teljes cikk

Valamint olvastam egy elemzést a sikertelenség egyik lehetséges okáról.

Ebben az áll, hogy a 85-90 között született generáció gyakorlatilag kiesik a hollandoknál. Semmi sem tartja össze a csapatot (ezt a Sport1 kommentátora is említette asszem), ugye a szentháromság ott van, a 83 körüliek (Rvp, Robben, Sneijder), és aztán a kilencven utániak. Most jön a kellemetlen rész, a két generáció közöttiek kellene vezessék jelenleg a válogatottat, adják a gerincét. Ők nyertek u21-es Eb-t 2007-ben olyan sztárokkal mint Drenthe vagy Babel :D Abból a csapatból talán Vlaar és Krul lett stabil válogatott kerettag, meg néha Maduro (A keret itt. Pietersben én személy szerint a jövő stabil balhátvédjét láttam, egy ideig állandó kezdő volt, aztán a 18 éves Willems kiszorította a PSV-ből is...
Ezzel szemben érdemes megnézni a szintén sokat gyengült olaszokat, vagy főleg a belgákat, hogy az akkori u-válogatott gerince most is jelentős tényező.
A probléma gyökere talán van Marwijkig vezethető vissza, neki volt egy stabil alapcsapata a 10-es vb-n, azokkal jól ment egy darabig. Már a 12-es eb-n észrevehető volt, hogy kifogyott a spiritusz a csapatból, Bolahrouzékkal már nem lehet védelmet felállítani, van der Vaart már nem megoldás, Bommelról nem is beszélve...
Van Gaal kapóra jött, ő tipikusan az az edző, akik a fiatalokkal tud bánni, viszont a sztárokkal nem találja a közös hangot (Barca -Rivaldo talán), így utólag mondhatni sikeresen építette be a fiatalokat, elsősorban a védelembe, de Clasie és Depay is az ő embere.

Egy érdekes idézet a cikkből “We don’t count any more

Én egy ilyen poszt-apokaliptikus (mert az lesz :D) holland csapatot képzelnék el:

Krul
Jaanmat - de Vrij - Vlaar - Willems
Strootman - Clasie - Ziyech
el Ghazi - Dost - Depay

(ezekkel vb-t nyerünk...)
"And my heart will leave you never."

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 9., szerda 17:59

kelemen.istvan írta:Előzetesen a két meccs előtt Szolnokit mondtam volna jobb hátvédnek, de Fiola meggyőzött. Talán Szolnoki lehetne a bal hátvéd, kicsit "átképezve". :hmmm:
Ha van ballabas akkor inkabb ballabas legyen. Szerintem meg mindig Leo a legjobb balhatved.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 9., szerda 17:58

Bocs a dupláért, az indexen van egy jó kis összefoglaló cikk, hogy hogy lehet a magyar válogatott legjobb harmadik. Egyáltalán nem tűnik lehetetlennek. :smile:
Íme a recept:
Összességében tehát a feröeriek elleni győzelem és a görögök utolsó helye mellett annyi kell, hogy Ukrajna ne győzze le Spanyolországot, Portugália pedig vagy verje Dániát, vagy Albánia veszítsen el egy mérkőzést.
:shifty:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 9., szerda 17:23

Előzetesen a két meccs előtt Szolnokit mondtam volna jobb hátvédnek, de Fiola meggyőzött. Talán Szolnoki lehetne a bal hátvéd, kicsit "átképezve". :hmmm:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 9., szerda 17:08

Kerlon írta:
A védelmünk meg egész korrektül összeállt. Fiola, Kádár, Guzmics mind jól teljesítettek és, akkor még ott lesz majd Korcsmár meg Juhász is és Leot kiválthatja majd Kádár, mert szerintem benne elég sok hiba volt.
Kadar nagyon gyenge szelen, meg annyire sem jo mint Leo, viszont kozepen a legjobb volt. Guzmics egyelore csak akkor kezdo, amig Juhasz es Korcsmar serult.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 9., szerda 14:45

PEEtör írta:
Szerintem a Tőzsér-Gera kettőssel középen nem lenne gond
5-6 évvel ezelőtt igen. Egy 36 éves kp-ról beszélünk, rá nem lehet tervezni, alapozni semmit, a jövőre nézve számításba sem lehet venni (de akár már a jelenben sem).
Nem is azt mondtam, hogy rá kell épülni, de az EB-ig ők jók lehetnek, utána meg úgy is komplett csere lesz szinte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. szeptember 9., szerda 14:07

Szerintem a Tőzsér-Gera kettőssel középen nem lenne gond
5-6 évvel ezelőtt igen. Egy 36 éves kp-ról beszélünk, rá nem lehet tervezni, alapozni semmit, a jövőre nézve számításba sem lehet venni (de akár már a jelenben sem).
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 9., szerda 13:20

Szerintem a Tőzsér-Gera kettőssel középen nem lenne gond, bár ugye Tőzsér nem játszott jól a románok ellen (az első felesben, a másodikban nem volt vészes), de az előttük lévő hármas, ami nagyon vészes. Legyen szó Dzsudzsákról, Stieberről, Kalmárról, Némethről, Nikolicról. Szalait most nem veszem ide, mert ő mindig a csúcsék, ő is kevés (bár a románok ellen szerintem nem volt vele gond), de sokkal inkább ott érzem a problémát, hogy az a támadóhármas -aki a csatár mögött van- képtelen labdát tartani. Megnézitek vagy elívelték, vagy csak futottak a labda után. Az írek ellen a második félidőben Némethnek volt pár szebb megmozdulása balszélsőkétn, tkp-ként, de amúgy semmi. Pedig most elég sokan vannak a posztokra, akiket lehetne nyomatni, de mégsem tettük.

A védelmünk meg egész korrektül összeállt. Fiola, Kádár, Guzmics mind jól teljesítettek és, akkor még ott lesz majd Korcsmár meg Juhász is és Leot kiválthatja majd Kádár, mert szerintem benne elég sok hiba volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 9., szerda 12:44

Majd ha lesz nekunk is a kp-n egy Rakitic-Modric-Kovacic harmas,
Ettol mèg egy tized annyira jo kps sor is elmenne,de mèg ez sincs,annyi taktikai repertoár hogy megpropáljuk ráivelni Nikolicsra vagy aki èppen elol van...ez meg ebben a kategoriában nagyon kevès.
Van egy oldtimer Gera akinek lenne esze a focihoz,de másnak nincs,igy megette a fene.
Lehet szurkolni ennek a garniturának,meg kell is,de ez nagyon messzi van a focitol...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 9., szerda 0:08

PEEtör írta: Én egyszerűen nem tudok szurkolni ennek a lelketlen, beszari, buta csapatnak. Valószínűleg a politika is nagy szerepet játszik ebben, de ez van.
Nem sok valasztasunk van, vagy beallunk bekkelni es kihuzzuk szoros eredmennyel v feljebb toljuk a vedelmet es probalunk egy tamadobb focit jatszani amiben benne lehet a nagyobb vereseg is(benne is szokott lenni).Egyik sem nez ki jol.
Dardai, ha jol emlekszem meg beszelt is errol, es folytatni akarja Keoman fele rendszert, ami csunya, de hasznosabb. Emlekszem mennyit szidtak a trollok. Majd ha lesz nekunk is a kp-n egy Rakitic-Modric-Kovacic harmas, akkor feljebb lehet tolni a vedelmet. Addig vagy elfogadjuk ezt, vagy osszefogunk es teszunk ellene es felepitjuk ugy ahogy az osztrakok v az izlandiak. Nem lenne rossz vki akinek hatalma es szava is van megtenne.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. szeptember 8., kedd 23:15

kecsu10 írta:Nagyon reg nem szurkoltam igy a válogatottnak mint most, de latni kell, hogy azert a valodi focitól nagyon messze vagyunk. A jobb bekkunk nem tunik annyira ugyetlennek, o kicsoda micsoda? Aki latja focizni gyakran, tenyleg van benne tehetseg, vagy mar csak szebbnek latom a valosagot mert igy konnyebb elviselni? Ja a románoknak van egy iranyitojuk nem tudom mi a neve, de 62 evesen rosszabbik lábával kifocizza a mi "sztar Dzsudzsakunkat" s ez a szomoru... Kijutni is csoda lenne mar, de, hogy ott mi varna rank azt nem tudom. Vagyis de. Akkor meg az lenne a baj, higy feltorlik velunk a padlót. En szemelyszerint ennek is nagyon orulnek mar, hogy az eletemben egyszer megelnem a himnuszt egy világversenyen.
Én egyszerűen nem tudok szurkolni ennek a lelketlen, beszari, buta csapatnak. Valószínűleg a politika is nagy szerepet játszik ebben, de ez van.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Vissza: