Azt hiszem kezdek meghülyülni, mert bármit írok, valaki mindig félreérti
Idézem: "Én is mentem már 70-nel autópályán és ha elmentél mellettem gondolhattad, hogy lúzer EV-s, pedig csak a gyerek aludt hátul és a fél órás utat 1 óra alatt akartam megtenni, hogy fel ne ébredjen." Előfordult 1 (egy) alkalommal. Innen eljutottunk oda, hogy idézem: "autópályán hetvennel cammogva altatod a gyerkőcöt".
Ma például 105-tel repesztettünk a kölökkel és 2 db (kettő darab) autóval találkoztunk az utunk során az autópályán, és minden probléma nélkül megelőztek minket a belső sávban (mi a külső sávban haladtunk folyamatosan).
Doki: van napi ritmusa, csak sajna, ha mindentől messze vagy, akkor nehezebb az élet. Ha hosszú útra megyünk (anyósom 200km-re lakik), akkor jelenleg még alvás időben tesszük, mert eddig nem tudtuk menet közben ilyen hosszú időn keresztül lefoglalni. Képernyőt nem néz, a könyveket, játékokat pedig 2 óra alatt megunja. Most már javul a helyzet, jobban elvan, elfoglalja magát. Sajna, ha bevásárolni megyünk (teszem azt hetente, kéthetente egyszer), akkor is bele bele csúszunk az alvó időbe. Fél óra, háromnegyed óra az út, 1-2 bolt, aztán vissza. Vagy oda, vagy vissza, de előfordul, hogy az alvóidő környékére jön ki és bealszik az autóban. Ilyenkor szoktuk megnyújtani az utazás hosszát időben, hogy akkor már aludja ki magát.