Ahol egy Robben ilyen sokáig húzta sérülések nélkül, ott azért csak tudnak valamit.

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. április 19., vasárnap 11:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 18., szombat 12:14
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 17., péntek 15:11
Carlo nyilatkozata alapján szerintem Nacho vagy Arbeloa lesz a balbekk...Danderan írta:Jó lesz szerdán egy nullkilométeres Koncentráló balra... Keretben sincs az ember. Vagy csak szerdára lesz összefoltozva?
HozzászólásSzerző: Danderan » 2015. április 17., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 17., péntek 13:13
Majd reaktiválná Khedirat és visszatérne a hírszerkesztőnk nagy kedvence...PipitawZoLee7 írta:Na az be is cseszneRealista24 írta: Benitez is napirenden van.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 17., péntek 12:54
Na az be is cseszneRealista24 írta: Benitez is napirenden van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 17., péntek 9:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 17., péntek 8:59
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 16., csütörtök 18:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 16., csütörtök 18:04
A nagy különbség, hogy míg Bale inkább befejező, addig James és Isco inkább kiszolgálók. Sokkal többet kérik a labdát és nem csak a kiugratasra várnak. Vagy, ha Bale vissza is lép labdaert, abban sincs túl sok kreativitás. Sokkal tovább dajkalja a bogyot haszontalanul. Ezért sokkal kombinativabb a játékunk, ha Bale (vagy C, de ő más tészta azért) nincs a csapatban. Abba gondoljátok bele, ha egy nimand Cavani lenne még a csatár a két "vadló" mellett....gólvonal írta: Még csak véletlenül se lehetett 442, hiszen akkor teljesen mást láttunk volna egy-egy játékostól, főleg Benzemától, akinek a visszalépései fölöslegessé váltak volna. Attól nem lesz 442, mert 4 kp-s játszik.
A minap olvastam egy jó cikket a játékrendszerről és rendszerjátékról. Teljesen egyet értek vele, nem az számít, hogy egy csapat milyen játékrendszerben játszik (külső váz), hanem az, hogy milyen módon (stílus), milyen elvek, sémák szerint (játékkoncepció). Sőt, a játékrendszernél sztem még az alakzat is fontosabb, hiszen az kisebb részre osztja a játékot.
http://futballtrener.blog.nepsport.hu/a ... szerjatek/
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. április 16., csütörtök 17:57
Még csak véletlenül se lehetett 442, hiszen akkor teljesen mást láttunk volna egy-egy játékostól, főleg Benzemától, akinek a visszalépései fölöslegessé váltak volna. Attól nem lesz 442, mert 4 kp-s játszik.sonic írta:Egyetertek.Danderan írta:Szerintem amikor Bale kiesett akkor se volt igazán 4-4-2 hanem JBC volt elöl és úgy volt 4-3-3 csak ugye Hámesz barátunk jobban érzi a bugit és többet lépett vissza mint a póónilovunk...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 16., csütörtök 17:51
Szürkéből tuti veszek egyet. Iszonyat jó.dannen írta:nem tudom tényleg ilyenek lesznek-e a mezeink jövőre, de nekem a szürke idegenbeli nagyon bejön![]()
http://www.footyheadlines.com/2014/12/r ... -kits.html
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 16., csütörtök 17:49
Egyetertek.Danderan írta:Szerintem amikor Bale kiesett akkor se volt igazán 4-4-2 hanem JBC volt elöl és úgy volt 4-3-3 csak ugye Hámesz barátunk jobban érzi a bugit és többet lépett vissza mint a póónilovunk...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 16., csütörtök 9:00
Kínaiak már ezt áruljákdannen írta:nem tudom tényleg ilyenek lesznek-e a mezeink jövőre, de nekem a szürke idegenbeli nagyon bejön![]()
http://www.footyheadlines.com/2014/12/r ... -kits.html
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. április 15., szerda 23:17
Engem nem. Rengeteg probléma megoldható volna, ha nem volna érinthetetlen. Még csak nem is azt kívánom, hogy küldjük el. De ha nem lógna az árcédula a nyakán, be lehetne például nyugodt szívvel dobni Marcelo helyett balbekknek a visszavágón, mert ugye nincs oda emberünk. Csak egy 100 millás emberrel ezt nem lehet megtenni. Pedig ha egy amolyan joker volna ott a balszélen, hogy védőtől középpályáson át balszélső támadóig mindenhol bevethető volna (amilyen volt a PL-ben), akkor már egész máshogy állnék hozzá. Így viszont nettó emberhátrány, ráadásul a támadóharmadban.sandorzolika írta:Engem mar hidegen hagy a Bale story...kár mergelodni miatta szerintem. Ha van valami ami sosem változik akkor azaz ő kezdő tagsága.
Elég lesz a meccs után temetni. Nem lesz egyszerű, de azért nem volt kilátástalan a tegnapi produkciónk. Most kell szurkolni igazán, nem a 9-1 Granada meccsen.sandorzolika írta: Szomorú ezt mondani de ha 3 kp lessz es nem lövünk gólt az elso 60 percben akkor nagy eséllyel utána sem fogunk...még a Bernabeuban sem!!!
Csak én érzek ebben ellentmondást? Nem játszuk azt, amit Carlo kér, és ezért Carlora kellene haragudni, mert nem csináljuk meg, amit ő elképzelt?sandorzolika írta: Nagyon haragszom emiatt carlora. Nagyon makacs es azt hiszi egész 90 percig bírják szusszal középen es elölről is mindig visszalepnek!!! En meg egy meccset nem lattam olyant az idén ahol úgy játszottunk volna ahogy Carlo kéri
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 15., szerda 22:37
HozzászólásSzerző: Danderan » 2015. április 15., szerda 22:34
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 15., szerda 22:03
szerkezetváltás, amivel nem posztra történő cserével lehet a walesit pótolniMi a megoldás?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 22:01
Mert hisznek a Mikulásban is.4-4-2 csak kényszer Ancelotti szemében, de akkor miért várja bárki is Bale padoztatását, ha nincs előre minőségi csere
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem