Novothny te vagy az?Steve írta: A nyilacskák böködése az a kommunikáció elvágása és egymás megértésének, konstruktív vitának a totális elnyomása..szerintem.

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. október 6., csütörtök 8:00
Novothny te vagy az?Steve írta: A nyilacskák böködése az a kommunikáció elvágása és egymás megértésének, konstruktív vitának a totális elnyomása..szerintem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. október 6., csütörtök 7:57
Steve baszki ennyit picsogni egy ennyire jelentéktelen dolog miatt..női napod volt?Steve írta: Ps..ezzel a kommenttel a lájkokat vadásznék, mert az fontos, az életemet meghatározó dolog. Köszi!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. október 6., csütörtök 6:46
Ohh, te már le is mondtál a kupáról?Steve írta:ANDS írta:
Sajnos még egy fórumon sem reális elvárás, hogy downvote helyett érveket írjanak.![]()
Mindenesetre kifejtettem ellenérzésemet a lájkokkal, downvote dolgokkal kapcsolatban. Jobb szeretem ha valaki elmondja mit gondol, azzal lehet mit kezdeni. A nyilacskák böködése az a kommunikáció elvágása és egymás megértésének, konstruktív vitának a totális elnyomása..szerintem.
A játék képe remélem lesz jobb is, kicsit kusza ez a csapat bizonyos szempontból. Egy korszak végét zárjuk le és egy újat nyitnánk.
De ha duplázásokkal csináljuk ezt, az azért nem semmi.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. október 6., csütörtök 0:10
ANDS írta:Sajnos még egy fórumon sem reális elvárás, hogy downvote helyett érveket írjanak.Steve írta:
![]()
Jó ez. Sétáljunk le minden ilyet most, aztán meg rakjuk meg a csillárdokért összerakott olajosokat és húzzuk be a ligát. Elégedett lennék.
Ps..ezzel a kommenttel a lájkokat vadásznék, mert az fontos, az életemet meghatározó dolog. Köszi!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. október 5., szerda 23:15
p.csabi1 írta: Hát ez le lett sétálva.![]()
Ennyi.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. október 5., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: SzB » 2022. október 5., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. október 5., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. október 5., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. október 3., hétfő 14:06
Kíváncsi vagyok én is, ez lesz az első meccsünk igazi tier 1-es ellenféllel, mert legyünk őszinték az atleti meg a lipcse nem voltak azok.Csabi írta: remélem lesz eszünk. beállunk védekezni és kontrából szétnyomjuk őket.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. október 3., hétfő 13:47
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. október 3., hétfő 13:04
HozzászólásSzerző: mexes » 2022. október 3., hétfő 13:02
Tudod, hogy a túloldalon lőtt gólok mindig kettőt érnekRealista24 írta: Kivancsi voltam, mert amugy, mindenki odavan, hogy mekkora kulak vagyunk golszerzest tekintve, a Barcae meg kozben urfocit nyomat.
De akkor miert van az, hogy 7 meccs alatt csak eggyel lottek tobb golt?
Ettol fuggetlenul nincsenek jo erzeseim a klasszikussal kapcsolatban, felreertes ne essek.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. október 3., hétfő 12:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 3., hétfő 12:17
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. október 3., hétfő 11:47
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 3., hétfő 11:41
Igen egyetértek. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy volt egy olyan Barca akkoriban, aki ugyan nüanszokkal, de minden trófeát elhappolt előlünk. Hiába a szép eredmények, ezért volt olyan ínséges időszak kupákat tekintve. Hát csóró Pellegrini féle Madrid 96 ponttal csak második lett.petiamadridista írta: Jó hát igen az az 5-6 év brutál volt. Prime CR7 meg Prime mindenki korszak volt.
Fura mód annyira nem volt eredmenyes trófeák tekintetében.
Amiről beszélünk az 5 szezon 1 BL cím 1 bajnoki győzelem.
Azóta majdnem ugyanannyi idő alatt 4 BL 3 bajnoki cím.
Erődemonstrációk voltak azok a meccsek,.főleg CR7el.
Persze a prime Barca/Bayern miatt erősebbek voltak a riválisok is.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. október 3., hétfő 11:39
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 3., hétfő 11:38
Nagyon cukorborsó vagyEl Sie7e írta: csak neked csak most össze is gyűjtöttem azokat a meccseket amelyekről beszélsz (2009-től 6 szezon):
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. október 3., hétfő 11:11
csak neked csak mostSierra írta:Inkább 5-6 az.petiamadridista írta: Azért ez kb 2 évre igaz. Ilyen meccs mindig is volt.
2009-től, már a Pellegrini féle szezontól egészen 2015 tavaszig kb folyamatosan hoztunk a hazai meccseket elég simán. 2-0-nál szarabb eredmény max a 3-2 volt. 1-0 nagyon nagyon ritkán. Döntetlen szinte soha. Sőt még azért Benítezzel is voltak ilyen 10-2-es hazai meccsek.
Zizu első regnálásának második felében kezdtek el nyögvenyelősek lenni a hazai meccsek, akárki volt az ellenfél. Meg aztán persze CéeR kiválásával tovább súlyosbodtak a gondok.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem