igen.Vinicius tripla.Yazid írta: szerintetek megverjük a betist?

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. szeptember 26., szombat 18:07
igen.Vinicius tripla.Yazid írta: szerintetek megverjük a betist?
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. szeptember 26., szombat 14:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 26., szombat 12:34
Az nem is gond, látva Mendy játékát. Első meccse alapján egyre magabiztosabb és talán a támadásokban is jobban teljesít.Realista24 írta: Marcelo sérülés miatt mégsem tud a Betis ellen ott lenni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 26., szombat 10:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 20., vasárnap 19:58
HozzászólásSzerző: flori » 2020. szeptember 20., vasárnap 18:33
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. szeptember 20., vasárnap 18:30
A serules miatt ertheto ha nem jatszik m. Ez igaz. Hamarosan meglatjuk.Yazid írta: én is kérdés nélkül a norvégot szánnám a jobb oldalra attól független, hogy speciel nem az a posztja. de ahogy zizut ismerjük bizt nem fog egy "újat" rögtön kezdetni meg sérült is volt
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. szeptember 20., vasárnap 18:28
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. szeptember 20., vasárnap 18:22
Igen de inkabb jatszon ott mint uljon a padon. A padon ucsorogve se lesz sose worldclass. A masik meg hogy nincs a jobboldalra senki aki hasznalhato lenne, o a legjobb opcio oda magasan. Szoval ja, ebben a szezonban nyugodtan lehet ott (is) tolni, ha epp a kozeppalyan mas jatszik.KAG írta:SZVSZ, hasonló megoldás lenne, mint Ramos JB-ként történő pazarlása.sonic írta:
Miert? Vegre lenne valaki azon a palyareszen aki tud focizni...
Lehozná, de nem lenne sosem W.C., mint ami amúgy lehetne az eredeti posztján.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. szeptember 20., vasárnap 17:04
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. szeptember 20., vasárnap 16:57
SZVSZ, hasonló megoldás lenne, mint Ramos JB-ként történő pazarlása.sonic írta:Miert? Vegre lenne valaki azon a palyareszen aki tud focizni...I am GC írta:
Szerintem jobb szélen Martin fog kezdeni, bár nem örülnék neki, ha ott lenne erőltetve![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. szeptember 20., vasárnap 16:17
Egyetertek. En is igy kezdenek. Meg a szezon nagyobb reszeben tobbnyire.Pipita írta: Körte - Mendy, Ramos, Varane, Carvajal - Casemiro, Kroos, Valverde - Vinicius, Benzema, Odegaard
Én ezt tenném ma.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. szeptember 20., vasárnap 13:15
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. szeptember 20., vasárnap 11:20
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. szeptember 20., vasárnap 11:02
szerintem fog a jobboson, meg Modric helyén is, szerencsénk van vele, mert tudja. én nem bánnám, ha idén Rodry/Ödegaard lenne a jobboson, lesz 50-55 meccsünk idén, osszák leKerlon írta: Szerintem se fog, sérült volt.
Szerintem VBR megy előre a többi szokásos.
Remélem Ödegaard, amúgy Modric helyén lesz nyomatva.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 20., vasárnap 10:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. szeptember 20., vasárnap 10:41
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. szeptember 20., vasárnap 10:40
Miert? Vegre lenne valaki azon a palyareszen aki tud focizni...I am GC írta:Szerintem jobb szélen Martin fog kezdeni, bár nem örülnék neki, ha ott lenne erőltetveYazid írta: mára belga - carv,varane,ramos,mendy - case,kr,modr - vini,benz,rodry ?? gyanús![]()
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. szeptember 20., vasárnap 8:23
Szerintem jobb szélen Martin fog kezdeni, bár nem örülnék neki, ha ott lenne erőltetveYazid írta: mára belga - carv,varane,ramos,mendy - case,kr,modr - vini,benz,rodry ?? gyanús
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. szeptember 20., vasárnap 7:56
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem