Remélem nyáron ezt a problémát megoldjuk, hogy nem csak 13 játékkossal nyomjuk végig az egész szezont.

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 9., szombat 11:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 9., szombat 10:45
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 8., péntek 16:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 8., péntek 13:53
Lehet nem is mennek már, otthon egy kávé mellet benyomják a generátort aztán kiadják.BLaZE írta:ezek a sablon nyilatkozatok.nem is éri meg elmenni az újságíróknak
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. május 8., péntek 13:44
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 8., péntek 13:37
Most ebredtem, ennel szebb hirre nem is lehetett volna.Realista24 írta:2015. május 8. Pogba napja.
Állítólag közölte Zizouval, hogy a Realba akar igazolni.
Állítólag így már csak a vételáron megy a tökölés, a Real 70 körül adna érte.
Állítólag az ügynöke Torinóba egyeztetett a Real vezetőivel.
Állítólag Pogba elhagyta a zűrös életét, erről be is számoltak a Realnak, ahol pozitívan fogadták.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 8., péntek 12:17
Annyira tudtam hogy összekeverem megintKedden verheti, szerdán ne tegye :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 12:12
Kedden verheti, szerdán ne tegye :Đmorientes írta:Remélem nem kedden fog hozzá mégjobban felverni az árátMax akkor lesz több, ha mondjuk a Real és a Chelsea is akarja, mind a kettőhöz menne...akkor indul(hat) a licitháború, vagy a játékos/ügynök/apuka megkenése.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 8., péntek 11:53
Remélem nem kedden fog hozzá mégjobban felverni az árátMax akkor lesz több, ha mondjuk a Real és a Chelsea is akarja, mind a kettőhöz menne...akkor indul(hat) a licitháború, vagy a játékos/ügynök/apuka megkenése.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 8., péntek 11:03
Egy legújabb pletyka szerint a FIFA csak ősszel dobná be a büntit és csak egyetlen egy átig. szezonra; vagyis a január, februári időszakra szólna (+ pénzbüntetés). Ergo nem befolyásolna semmit.Amúgy azzal a hírrel mi van, hogy ti sem igazolhattok majd? Nagy tanulás közben lemaradtam kicsit a dolgokkal, de sehol nem látom azóta se, volt valami fejleménye, vagy csendben lepergett az ügy?
A fentebb említett PLETYKA szerint van 3 sáros ügy, de amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik, nyilván tiszták vagyunk.mivel mind az ötvenx ügyben minden dokumentációt átadott és mindent rendben találtak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 11:01
Elvileg valaki felkapta a januári hírt, amit a Real akkor azonnal megcáfolt, mivel mind az ötvenx ügyben minden dokumentációt átadott és mindent rendben találtak.Amúgy azzal a hírrel mi van, hogy ti sem igazolhattok majd? Nagy tanulás közben lemaradtam kicsit a dolgokkal, de sehol nem látom azóta se, volt valami fejleménye, vagy csendben lepergett az ügy?
Isco előbb fejlődjön, aztán puffogjon. Csípem a srácot meg minden, de nem ő lenne az első és az utolsó, aki nem tudja megugrani a szintet. Elismerem, hogy nincs egyszerű dolga, de ennél akkor is több kell.Meg én valamiért Pogbat se bírom annyira, remélem Isco háttérbe szorul majd miatta, aztán jövőre jön a Verratti-Isco pakk hozzánk..
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 8., péntek 11:00
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 8., péntek 10:58
Örülnék a hírnek, ez azt jelentené, hogy Verratti nem megy hozzátok - nagy eséllyel.Realista24 írta:2015. május 8. Pogba napja.
Állítólag Pogba elhagyta a zűrös életét, erről be is számoltak a Realnak, ahol pozitívan fogadták.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 8., péntek 10:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 10:47
Igazából, ha a játékos nem akar Barcelonába igazolni, akkor adhattok érte 120 milliót is...ugyanez van nálunk Bale-lel, hogy a villám vágna mellé. Egy rakat lóvét kapnánk érte, de kevés esély van az üzletre.GT37 írta:A Tuttosport szerint meg épp most utasította vissza a Juve a 80 milliós ajánlatunkat Pogbáért.Realista24 írta:2015. május 8. Pogba napja.
Állítólag Pogba elhagyta a zűrös életét, erről be is számoltak a Realnak, ahol pozitívan fogadták.![]()
(Nem tudom, ők mennyire számítanak megbízhatóak, bár mivel torinóiak, ezért csak nincsenek teljesen vakon.)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 8., péntek 10:38
Hát a legtöbb médium szép finoman figyelmen kívül hagyja az átigazolási tilalom tényét, ez főleg a katalán lapokra igaz.Toti írta:de nem is értem, h ti mit akartok. nem is igazolhattok.![]()
![]()
ja vagy majd nyílván belemegy ilyen hülyeségbe ő is meg a klubja is, h nem játszhat a bl-ben jövőre.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 8., péntek 10:33
de nem is értem, h ti mit akartok. nem is igazolhattok.GT37 írta:A Tuttosport szerint meg épp most utasította vissza a Juve a 80 milliós ajánlatunkat Pogbáért.![]()
(Nem tudom, ők mennyire számítanak megbízhatóak, bár mivel torinóiak, ezért csak nincsenek teljesen vakon.)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 8., péntek 10:25
A Tuttosport szerint meg épp most utasította vissza a Juve a 80 milliós ajánlatunkat Pogbáért.Realista24 írta:2015. május 8. Pogba napja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 10:07
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 8., péntek 8:51
Magyarán aki nem ajnározza a kedvenceid az hülye a focihoz?hehe írta:erről beszélek baccameg.Amúgy hehe, ha a te kritériumaid alapján nézném, nem tudom találnék-e 10 focistát a világon aki megfelelne.
finally.
![]()
![]()
![]()
azért nem nehéz megtalálni ezeket a neveket (pato, alexis, neymar, lucas, céronaldo, stb. a lényeg az átlagon felüli fizikai adottságok és hogy emellett fulltechnikás legyen az illető), csak ugye akinek szemernyi érzéke és szeme nincs az ilyen dolgokhoz, annak aztán lehet magyarázni napestig
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem