Na akkor mégsem...ELSiete írta: Heeey Jude.![]()

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 19., vasárnap 17:53
Na akkor mégsem...ELSiete írta: Heeey Jude.![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 19., vasárnap 17:53
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 19., vasárnap 17:53
Élő képen is egyértelmű volttcskhun írta: ez is les lesz
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 19., vasárnap 17:52
realmadrid95 írta:Pad'em írta:
Tudom![]()
Zúg is a Cebaaallos. Hatalmas meccse van.
Amúgy ilyenkor amikor láthatóan leült a csapat es fixen eldőlt emberelőnyben, hogy nem tudja behozni Ardát, Endricket, pihentetni a szarrá hajtott Vazquezt és megnézni Lorenzót...
+ a hulla Bellinghamet.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 19., vasárnap 17:52
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 19., vasárnap 17:51
Pad'em írta:Tudomrealmadrid95 írta:
Nem rad ertettem, hanem a szemmutetre varo, tucatspanyolozo kollegara peldaul.![]()
![]()
Zúg is a Cebaaallos. Hatalmas meccse van.
Amúgy ilyenkor amikor láthatóan leült a csapat es fixen eldőlt emberelőnyben, hogy nem tudja behozni Ardát, Endricket, pihentetni a szarrá hajtott Vazquezt és megnézni Lorenzót...
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 19., vasárnap 17:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 19., vasárnap 17:49
Tudomrealmadrid95 írta:Pad'em írta:
Tőlem biztos nem kaptál, én is mindig dícsértem, meg védtem szerintem is krva jó kis játékosés az egyetlen aki mélységből tudja mozgatni a csapatot igazán. Mellette ilyen passzokat tud adni mint 10 perce Bellinghamnek.
Amúgy a jelenlegi legjobb felállásunk ez, LV helyett kéne akárki más egyedül. Vini nyilván nagyobb clutch mint Rodrygo de a jelenlegi Vini nem hiányzik.
Nem rad ertettem, hanem a szemmutetre varo, tucatspanyolozo kollegara peldaul.![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 19., vasárnap 17:49
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 19., vasárnap 17:48
Igen, és még Fran, aki kimondottan sokszor beindul. Most is ott magyarázott a többieknek, hogy ő futna, csak indítsák. illetve még Bellingham is.Professore írta:Főleg Bappe indult meg sokszor ígéretesen aztán nem jött az indítás. Szokni kell még a többieknek is vagy nem tudom de tény hogy többet kellene próbálkozni az indításokkal.RealRaúl77 írta: Amúgy rengeteg a beindulás a védelem mögé, de 10-ből 1-szer, ha bevállalják a passzot.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 19., vasárnap 17:47
Pad'em írta:Tőlem biztos nem kaptál, én is mindig dícsértem, meg védtem szerintem is krva jó kis játékosrealmadrid95 írta:
O, pedig mennyi savat kaptam azert, amikor kiemeltem anno az erenyeit.![]()
Teny, hogy lassu jatekos, de az o posztjan nem is kell villamgyorsnak lenni, viszont minden masban topjatekos. Ritka, hogy egy jatekos ilyen konnyeden ad dinamikat a csapatnak, en szeretem a jatekat tovabbra is. Kar, hogy sosem biztunk benne elegge.és az egyetlen aki mélységből tudja mozgatni a csapatot igazán. Mellette ilyen passzokat tud adni mint 10 perce Bellinghamnek.
Amúgy a jelenlegi legjobb felállásunk ez, LV helyett kéne akárki más egyedül. Vini nyilván nagyobb clutch mint Rodrygo de a jelenlegi Vini nem hiányzik.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 19., vasárnap 17:47
Dehogy, majd vmi tétmeccsen fogja bedobni AlabátBLevi96 írta: 4-1- nél már lehozhatná Valverde, Rüdiger, Jude triót.
Endrick, Arda, Alaba meg fel.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 19., vasárnap 17:46
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 19., vasárnap 17:46
Mendy lesz az.ateeemadrid írta: Endricket meg Gülit így lehetne időben hozni pls Carlo
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 19., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: Professore » 2025. január 19., vasárnap 17:45
Főleg Bappe indult meg sokszor ígéretesen aztán nem jött az indítás. Szokni kell még a többieknek is vagy nem tudom de tény hogy többet kellene próbálkozni az indításokkal.RealRaúl77 írta: Amúgy rengeteg a beindulás a védelem mögé, de 10-ből 1-szer, ha bevállalják a passzot.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. január 19., vasárnap 17:44
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 19., vasárnap 17:44
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. január 19., vasárnap 17:44
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem