Peaky Blinders, Oz, hell on wheels, true detective, luther, the night manager, skins, lost, suits.Kercsó írta:Sorozatbetyárok, segítsetek.![]()
Kellene pár jó sorozat.
Nem mindegyik téma fog bejönni, de olvasgass utánuk, ha gondolod.
HozzászólásSzerző: nagchampa » 2017. január 11., szerda 0:57
Peaky Blinders, Oz, hell on wheels, true detective, luther, the night manager, skins, lost, suits.Kercsó írta:Sorozatbetyárok, segítsetek.![]()
Kellene pár jó sorozat.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. január 10., kedd 23:26
Twin Peaks!!!Kercsó írta:Sorozatbetyárok, segítsetek.![]()
Kellene pár jó sorozat. Idő milliomos vagyok és bele untam az olvasásba...viszont nem találok igazán kedvemre való sorozatot. Na meg nem is vagyok egyáltalán jártas ebben a témában. Elvesztettem a fonalat valahol a Szökés után![]()
![]()
Témában szinte bármi jöhet. [Szulejmán és BarátokKözt azért ne] De mindenképp olyan lenne az igazi, amiből egyszerre kitudok végezni egy évadot.
A WD-ből 5 szezon meg volt.
A Dexterbe, Arrowba beleuntam.
A TrónokHarcának megvárom az utolsó évadját, és egyszerre letudom az elejétől a végéig.
Köszi az ajánlást előre is.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. január 10., kedd 23:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 10., kedd 23:17
24Kercsó írta:Sorozatbetyárok, segítsetek.![]()
Kellene pár jó sorozat. Idő milliomos vagyok és bele untam az olvasásba...viszont nem találok igazán kedvemre való sorozatot. Na meg nem is vagyok egyáltalán jártas ebben a témában. Elvesztettem a fonalat valahol a Szökés után![]()
![]()
Témában szinte bármi jöhet. [Szulejmán és BarátokKözt azért ne] De mindenképp olyan lenne az igazi, amiből egyszerre kitudok végezni egy évadot.
A WD-ből 5 szezon meg volt.
A Dexterbe, Arrowba beleuntam.
A TrónokHarcának megvárom az utolsó évadját, és egyszerre letudom az elejétől a végéig.
Köszi az ajánlást előre is.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. január 10., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. január 10., kedd 21:34
Ugy terveztek, hogy lehessen masodik evad is, ha berendelik.gólvonal írta:Ez a Taboo egyébként csak egy évados?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 10., kedd 21:03
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2017. január 10., kedd 14:36
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. január 10., kedd 14:27
V. Mester 77 írta:Tudnátok páromnak és nekem vmi faszányos kis sorozatot ajanlani? Nem kell finomkodni miatta vagány kis nőci![]()
Ami megy vagy már ment.
Jóbarátok, HIMYM, Archer, Got, Vikings, Black Sails, TWD, Lucifer, Dexter, The Night of, The night manager, hirtelen eszembe se jut a többi.![]()
De a lényeg, h ezen a vonalon van vmi ami nekunk való lenne?
Köszi
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 10., kedd 0:21
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. január 9., hétfő 20:50
Mar varom, hogy a kovetkezo crossover kapcsan ujra rakeressek a kepeire.P. Krisz írta:Gondolom annak is örülsz, hogy a kedvenc sorozatod, a Supergirl, kapott még egy évadot.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. január 9., hétfő 18:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. január 9., hétfő 16:08
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. január 9., hétfő 13:49
Jelen.TheBull6 írta:Taboo-t nézte már valaki? Vagy tervezi?
Hardy valami hatalmas.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. január 9., hétfő 13:44
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. január 9., hétfő 13:32
TheBull6 írta:Taboo-t nézte már valaki? Vagy tervezi?
Hardy valami hatalmas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 12:36
Szépen lehúzták, de én várom. Szerintem fasza lesz. Bár elfogult vagyok, mint a fene.P. Krisz írta:Az új feka vonulathoz mit szólsz? Hamarosan jön.Realista24 írta: 24
A LEGNAGYOBB
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. január 9., hétfő 11:40
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 9., hétfő 10:40
FrequencyV. Mester 77 írta:Tudnátok páromnak és nekem vmi faszányos kis sorozatot ajanlani? Nem kell finomkodni miatta vagány kis nőci![]()
Ami megy vagy már ment.
Jóbarátok, HIMYM, Archer, Got, Vikings, Black Sails, TWD, Lucifer, Dexter, The Night of, The night manager, hirtelen eszembe se jut a többi.![]()
De a lényeg, h ezen a vonalon van vmi ami nekunk való lenne?
Köszi
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. január 9., hétfő 10:33
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem