Es a szombati 4-1 a 18. helyen allo Alaves ellenmi vol?Faust írta: A kiesojelolteket kellene eloszor megruhazni, akkor nem lenne kerdes.

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. január 25., hétfő 9:02
Es a szombati 4-1 a 18. helyen allo Alaves ellenmi vol?Faust írta: A kiesojelolteket kellene eloszor megruhazni, akkor nem lenne kerdes.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. január 25., hétfő 8:55
Nemcsak akkor fogjuk ezt a kommentet elővenni.sebydani írta: Csak jöttem beírni, hogy bajnokok leszünk, hogy aztán nyáron majd idézhessem magam, hogy én megmondtam.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. január 25., hétfő 0:31
A kiesojelolteket kellene eloszor megruhazni, akkor nem lenne kerdes.madridronie írta:Nyilván a jelenlegi forma és a realitás szerint top favoritok, de én azt mondom várjuk meg a féltávot meg az azonos meccs számot, aztán lehet matekozni, agyalni az opciókon! De az fix, ha bármit is akarunk; nekünk és a Barcának is kötelezően meg kell ruházni őket tavasszal!nekünk azokat a köröket is hozni kéne, és hát kizártnak tartom h innentől minden meccsünket hozzuk.
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. január 25., hétfő 0:20
madridronie írta:Nem tudom mi lehet féltávnál a pontrekord, de sanszosan ott vannak valahol; hát ez eddig oboa, de azért még sok van hátra...15 meccsen 14 győzelem, 1 veréség. Azt is úgy, hogy ellenünk kaptak ki, előttünk és azóta is folyamatosan nyernek.![]()
Ja és a második legtöbb gólt szerezték a bajnokságban 1 meccs mínusszal.
![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2021. január 24., vasárnap 23:47
Nyilván a jelenlegi forma és a realitás szerint top favoritok, de én azt mondom várjuk meg a féltávot meg az azonos meccs számot, aztán lehet matekozni, agyalni az opciókon! De az fix, ha bármit is akarunk; nekünk és a Barcának is kötelezően meg kell ruházni őket tavasszal!nekünk azokat a köröket is hozni kéne, és hát kizártnak tartom h innentől minden meccsünket hozzuk.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 24., vasárnap 23:39
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 24., vasárnap 23:37
Az egy jó kérdés, de valószínű hogy rekordközeli igen.madridronie írta: Nem tudom mi lehet féltávnál a pontrekord, de sanszosan ott vannak valahol; hát ez eddig oboa, de azért még sok van hátra...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2021. január 24., vasárnap 23:34
Nem tudom mi lehet féltávnál a pontrekord, de sanszosan ott vannak valahol; hát ez eddig oboa, de azért még sok van hátra...15 meccsen 14 győzelem, 1 veréség. Azt is úgy, hogy ellenünk kaptak ki, előttünk és azóta is folyamatosan nyernek.![]()
Ja és a második legtöbb gólt szerezték a bajnokságban 1 meccs mínusszal.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 24., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. január 24., vasárnap 22:40
15/16-16/17-es szezonban a bajnokságban 70/69-et hozott, eléggé otthon volt abban a rendszerben.BlancoMark írta: Suarez hazatalált, ez az Atletico megkockáztatom hogy jobban fekszik neki mint bármelyik Barca amiben játszott. Itt a hiányosságai is kevésbé ütköznek ki.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 24., vasárnap 22:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 24., vasárnap 22:24
Egy az egyben, mint a Villa eset. Adtok nekik egy jo arasitott leszallo klasszis csatart rss bajnokok lesznek.'shutterisland írta: csak suarez elengedese miatt megerdemeljuk, hogy behuzza az atleti.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. január 24., vasárnap 22:17
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. január 24., vasárnap 22:15
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. január 24., vasárnap 21:27
gyors volt:Dflori írta: Várjunk néma csendben.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2021. január 24., vasárnap 21:18
HozzászólásSzerző: mexes » 2021. január 24., vasárnap 10:45
Nyilván a covid sehol sem segít. + Pár milla megmarad.raul 4 ever írta:nem akartam berakni ide, mertmég azt hitte vna vki, érdekel a vulfsz/soci, de PONT ERRE gondoltam én is.. a sociban maradt egy szem Isaak.._Bushido_ írta: Real Castillában is megfordult Willian José lett a Wolvernél Raúl Jimenez pótlása. Egyelőre fél év kölcsön. De ebben mi az üzlet a Sociedadnak - amikor nemzetközi porondért mennek?!
megszorultak ők is? (fel)új(ított) stadion/no nézők?? én sem éreztem ebben a transzferben az xfaktort.. nem értem én sem..
most nagyon nem is ugrik be húúúúúúúúdemellőzött csatár, aki mehetne fél évre san-sebastianba... Mariano maybe?![]()
![]()
érdekes transzfer, az fix.. nem akarom elhinni, h pont wj fél évi fizujára ne telne ott..
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. január 24., vasárnap 10:29
https://www.google.hu/amp/s/amp.theguar ... tch-reportKerlon írta:Erre annyi esélyt látok, mint egy vinicius mesterhármasraRealista24 írta: Ma kikap az Atma.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 24., vasárnap 10:23
Erre annyi esélyt látok, mint egy vinicius mesterhármasraRealista24 írta: Ma kikap az Atma.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 24., vasárnap 9:42
azt is megmondtad h 5öt rúgunk.. ha ez is jön majd majdnem, hívlak a lottószámokértRealista24 írta: Ma kikap az Atma.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem