Sőt, kisebb területre
EB - 2016
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: EB - 2016
Modric is megcsinálta épp az előbb.
Sőt, kisebb területre
Sőt, kisebb területre
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Weigl se tünik rossznak a Dortmundban.
https://www.youtube.com/watch?v=3X-c5w-wUKE
https://www.youtube.com/watch?v=3X-c5w-wUKE
Kis is kaptak hirtelen 2 perc alatt. :Đziro4vr írta:Játszottam én ott eleget, attól lettem ekkora szakértő.Kerlon írta:Itt mindenki egy prof játékos megfigyelő? Gyertek ki a megye 3-as meccseinkre kutatni.![]()
Ha már német tehetségek: Jonathan Tah, 19 éves khv, Leverkusen, Barca ellen is eléggé jól tolta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Játszottam én ott eleget, attól lettem ekkora szakértő.Kerlon írta:Itt mindenki egy prof játékos megfigyelő? Gyertek ki a megye 3-as meccseinkre kutatni.
Ha már német tehetségek: Jonathan Tah, 19 éves khv, Leverkusen, Barca ellen is eléggé jól tolta.
Nem illik.
Itt mindenki egy prof játékos megfigyelő? Gyertek ki a megye 3-as meccseinkre kutatni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
durmról megfeledkeztem. ő is lehetne opció
van most csatár is, legalábbis nagy tehetségnek tartják. selke a lipcsében.
kimmichet láttam már. nem győzött meg, egy gyengébb kiadású xabi alonso. jól helyezkedik, jól passzol, de ez kevés már a mai fociba. sane klasszis alapanyag
van most csatár is, legalábbis nagy tehetségnek tartják. selke a lipcsében.
kimmichet láttam már. nem győzött meg, egy gyengébb kiadású xabi alonso. jól helyezkedik, jól passzol, de ez kevés már a mai fociba. sane klasszis alapanyag
- ziro4vr
Schmelzert én nem tartom sokra, amennyit láttam őket, pl Durmban több van. Aki most játszott, Hectort nem ismerem, csak a Trójából. Másik oldalra Emre Can is ott lehetne, még ha nem is klasszikus jhv. Elcsíptem most az u21 meccsüket, elég jó emberek vannak ott, a bayernes Kimmich, a Schalkéból meg Goretxka vagy főleg Sané, aki a Real ellen is villogott már. Nagyon komoly tehetségeik vannak, bár érdekes, hogy pl csatár nem nagyon tűnik fel.wxyz írta: schmelzer mellőzését sose értettem. jó az előző szezonban igen, akkor nagyon visszaesett. de most megint jó formában van. nem kiemelkedő, de egy korrekt szintet tud hozni elől és hátul is. jobbra berakta tegnap gintert. meglepett, azt hittem őt nem fogja kipróbálni. dortmundban az utóbbi meccseken meglepően jól teljesített ezen a poszton
selejtezők alatt szokta variálni a csapatai. eb megint a megszokott csapat lesz. gundogan, reus megy a padra. özil és khedira meg alap lesz, legyenek bármilyen rosszak is. khedirával szerintem már nagy gondjai lesznek. nem mindegy milyen a társa. schweinsteiger már most sem az igazi, jövő nyárra csak gyengébb lesz valószinűleg. vékony lesz az a kp
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Magam is a nèmetekben illetve a franciákban látom hogy EB-t tudnak nyerni.A nèmetek a rossz kezdès után szèpen magukra találtak,a franciák meg mikor ha nem otthon.
RMCF beszėlt a huzo emberekrol,Benzema lehet az vègre,de Pogba nem.Nem rossz az a csapat,ha nem hiszik el magukrol hogy elèg csak felvenni a mezt a stade de france-ban,akkor meglehet.Potenciális kihivok a nèmetek,másban nem látom ezt.Az olaszok a fekete lo mint mindig,ha tovább vergodnek a csoportbol ott bármi lehet,de viszont nem látom azt bennuk mint nègy ève Prandellivel.Nagy erossèguk volt o,talán a legnagyobb.
A tobbi csapat nem tètel,a hollandok fèlelmetesen vissza estek,lehet ott sem lesznek,a portugálok gyengèk,pláne hogy Ronaldo is csak keresi magát,esetleg a belgák,de koránt sem olyan meggyozoek mint a VB elott...Horvátország számomra csalodás,hiába Modric Rakitic vagy Kovacic...
Ja ès a spanyolok...VDB...mester...minden tiszteletem a magáè de lassan ideje befejezni...
RMCF beszėlt a huzo emberekrol,Benzema lehet az vègre,de Pogba nem.Nem rossz az a csapat,ha nem hiszik el magukrol hogy elèg csak felvenni a mezt a stade de france-ban,akkor meglehet.Potenciális kihivok a nèmetek,másban nem látom ezt.Az olaszok a fekete lo mint mindig,ha tovább vergodnek a csoportbol ott bármi lehet,de viszont nem látom azt bennuk mint nègy ève Prandellivel.Nagy erossèguk volt o,talán a legnagyobb.
A tobbi csapat nem tètel,a hollandok fèlelmetesen vissza estek,lehet ott sem lesznek,a portugálok gyengèk,pláne hogy Ronaldo is csak keresi magát,esetleg a belgák,de koránt sem olyan meggyozoek mint a VB elott...Horvátország számomra csalodás,hiába Modric Rakitic vagy Kovacic...
Ja ès a spanyolok...VDB...mester...minden tiszteletem a magáè de lassan ideje befejezni...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
schmelzer mellőzését sose értettem. jó az előző szezonban igen, akkor nagyon visszaesett. de most megint jó formában van. nem kiemelkedő, de egy korrekt szintet tud hozni elől és hátul is. jobbra berakta tegnap gintert. meglepett, azt hittem őt nem fogja kipróbálni. dortmundban az utóbbi meccseken meglepően jól teljesített ezen a posztonziro4vr írta: Most mondjuk elég korrekt kezdővel állt fel, bár szélsővédőket még mindig nem talált. Amúgy nála is megfigyelhető, hogy ragaszkodik az embereihez, még ha a klubjukban nem is hoznak sokat, Podolski, Schürrle, Weidenfeller stb.
selejtezők alatt szokta variálni a csapatai. eb megint a megszokott csapat lesz. gundogan, reus megy a padra. özil és khedira meg alap lesz, legyenek bármilyen rosszak is. khedirával szerintem már nagy gondjai lesznek. nem mindegy milyen a társa. schweinsteiger már most sem az igazi, jövő nyárra csak gyengébb lesz valószinűleg. vékony lesz az a kp
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Toti írta:nem lattam a meccset. pique kapta az ivet megint?
Volt hogy kapta...volt hogy nem....végig üldözni kellene azt a spórát. Majd ha megtanul intelligensen beszélni,tisztelettel a real madridról,akkor abbahagyni a köhögést ha labdába ér. Addig is adnák neki,hogy még a körme is benőne tőle. Egy csótány. De ezt tudja mindenki.....én nem hagynám meg a maga kis világában,minden meccsen tudatnám vele hogy vagy megtanulsz másokat tisztelni,vagy tűnj innen szarlá*da.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát látod, és mégis..R.M.C.F írta:Morata mitől lenne kezdő egy normális világban?
Ez a paco,egy székre ültetve is jobb játékos mint a ami kutyánk kölyke.
nem lattam a meccset. pique kapta az ivet megint?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
Most mondjuk elég korrekt kezdővel állt fel, bár szélsővédőket még mindig nem talált. Amúgy nála is megfigyelhető, hogy ragaszkodik az embereihez, még ha a klubjukban nem is hoznak sokat, Podolski, Schürrle, Weidenfeller stb.wxyz írta:szerintem most egy gyenge szereplés fog jönni nekik. kifognak jönni löw hülyeségeiziro4vr írta:Németek építkezése jelenleg egyedülálló a nemzeti tizenegyek között, és most hogy ismét megtanultak nyerni, eléggé jó esélyeik vannak a dominanciára.
Nem illik.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Morata mitől lenne kezdő egy normális világban? Max ha barcás,vagy max ha a real furán túladott rajta...palesz77 írta:Ott van Pogba..R.M.C.F írta: Ahhoz hogy világversenyt nyerj,ahhoz kell egy kiváló csapat,és egy nagy vezér,aki "húzza" a többit a kritikus pillanatokban....na a franciáknak most nincsen ilyen.
Paco meg beindult, bejátszotta magát a kezdőbe van egy olyan tippem. Főleg hogy Morata sérülése se nézett ki jól.. Nolito meg szintén remélem, hogy bekerül Pedro helyett az ulránok ellen.
Ez a paco,egy székre ültetve is jobb játékos mint a ami kutyánk kölyke.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ott van Pogba..R.M.C.F írta: Ahhoz hogy világversenyt nyerj,ahhoz kell egy kiváló csapat,és egy nagy vezér,aki "húzza" a többit a kritikus pillanatokban....na a franciáknak most nincsen ilyen.
Paco meg beindult, bejátszotta magát a kezdőbe van egy olyan tippem. Főleg hogy Morata sérülése se nézett ki jól.. Nolito meg szintén remélem, hogy bekerül Pedro helyett az ulránok ellen.
szerintem most egy gyenge szereplés fog jönni nekik. kifognak jönni löw hülyeségeiziro4vr írta:Németek építkezése jelenleg egyedülálló a nemzeti tizenegyek között, és most hogy ismét megtanultak nyerni, eléggé jó esélyeik vannak a dominanciára.