Ez igy van.Nika91127 írta:70-el cammogni tényleg inkább közúton, ne az autópályán...kiserik írta: Egy 2 éves korgyéját elég nehéz tolni, főleg 70-nel.Alvásra viszont még szüksége van, ezért ha elalszik az autóban (nem, nem ott altatjuk, de néha megesik, hogy el kell menni bevásárolni, stb és nekünk a ""város"" 40km-re van) és csak fél óra az út, akkor (igen, én marha) lassabban, vagy többet fogok menni, mert ha megállunk azonnal felkel, vissza már nem alszik, akkor estére meg rottyon van az alvásra pedig szüksége van a fejlődéshez.
R24: kíváncsi vagyok arra a megoldásra, mert nekem valahogy nem jut eszembe jobb.
Más: valaki használ a YouTube Vancedhez hasonló appot?
A 2 éves gyereknek pedig igen, szükséges az alvás. De akkor ti az alvásidőre időzítitek a bevásárlást, hogy szegény a kocsiban ájuljon ki? Nincsen állandó napi ritmusa?
Nálunk a 2 éves minden nap 12-14ig alszik, pluszminusz félóra.
Ebben az időintervallumban nem megyünk sehova, mert akkor van a bioritmus szerinti alvása.
Ha ti ebben az időszakban kocsikáztok vele, hát...Akkor nem csoda, h elalszik.
Ha ezen felül alszik, akkor meg no para.
Kell a rendes bioritmus a gyereknél.
Húgomék asszem szerencsések, általában 3,5 órát alszik a gyerek, fél ébred, kéri a kaját (tej, egyebek), kB 1,5 órát fent van és újra alvás.
Semmi kocsikázás, ágyban otthon alszik

Szerencsejukre az estéket már most átalussza.