Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
fenomeno22
Kedvenc játékosaid: ronaldo09
Kedvenc csapatod: realmadrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: fenomeno22 » 2015. május 21., csütörtök 11:42

Csak benitezt ne könyörgöm.Ennyire nem mehetett el az agya.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 21., csütörtök 11:37

de nem érti?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 21., csütörtök 11:30

Kerlon írta:Khedira még itt van? :mrgreen:
Azóta ott áll a taktikai táblák előtt és nézi.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 21., csütörtök 11:29

Khedira még itt van? :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 21., csütörtök 11:26

dannen írta:-állítólag khedira közel a juvehoz :mrgreen:
-baleért 120 millát fizetne a manu
-ancelotti már vasárnap távozhat
-jobb lenne ha a bm-et mérgezné, de zsír
-nagyon zsír
-pls ne
Nem illik.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 21., csütörtök 11:26

Benítez bassza meg.Benítez.
Ancelotti helyett Benítez. :ozil:

Hihetetlen ilyen a világon nincs.
Azt tudom,hogy ő nagyon akarná már régóta a csapatot irányítani,de akkor is.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. május 21., csütörtök 11:18

Benitez pasztmek.
Hát egy ilyen után nem csodálkoznék, ha Ronaldo vagy akárki távozni, hát ki a görcs akar dolgozni ezzel a 0-val?

Nem tudom mennyire fér bele a klub etikába, de jó lenne ha a hétvégén, egy gólunknál, a csapat kiszaladna Carlohoz...Muszáj Perezt meggyőzni. Bár annak sincs értelme, hogy marad és az igazgatóság választja ki/cseréli le a szakmai stábot.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 21., csütörtök 11:07

eddig nem gondoltam, h gareth balenél lehet rosszabb dolog a real madrid háza táján jelenleg, de ha ez összejön akkor az a csúcs.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 21., csütörtök 11:01

Hát nekünk végünk ha Benítez madridba kerül. Nem is értem hogy merülhetett fel a neve

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 21., csütörtök 10:55

Ha abban a Benitezben látják a megoldást a jövőre, aki az Olasz ligában a második legjobb kerettel még egy BL helyet sem tud összehozni, akkor csak gratulálni lehet a vezetőségnek. Perez meg amennyi jó dolgot tett, kb. annyira bassza el megint az egészet. Kezdhetjük ott, hogy Bale-t idehozta.
K

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. május 21., csütörtök 10:53

madridronie írta:Spanyol pletykák szerint kedden tárgyal Carlo és a klub egymással; a média döntő többsége biztos az olasz mester távozásában.
A 2 alternatíva egybehangzó híresztelések szerint Klopp és Benítez; közülük is sokkal inkább esélyes a spanyol, aki Perez jobbkezének José Ángel Sáncheznek már nagyon régóta a favoritja és jelen pillanatban is a leginkább kardoskodik Rafa szerződtetése mellett! :( :fpalm:
Hát ha ez igaz, akkor ez a madridi vezetőség munkásságának a kicsúcsosodása lesz. Nemis értem, mit látnak Benítezben? Mit tett le az asztalra ??? Maradjon Ancelotti, de ha tavozik, akkor már inkább Klopp ...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 21., csütörtök 10:49

na ott lesz vége mindennek ha benitez madridot megközelíti. az az edző napoli szintű csapatokat irányíthat csak ahol azaz elvárás hogy legyen meg az EL helyezés. mert már a BL is erős neki. messze kerülje el. perez meg térjen már észhez. nevetséges hogy miket tud művelni. nulla szakmaisága van az ilyen döntésekhez. pénzt csinál bármiből de a többihez nem nagyon van gógyija.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 21., csütörtök 10:48

rolivagyok írta:szerintem se pogba se veratti nem kell ide de ha muszáj veratti
akkor ki kell ide szerinted rolivagy?
Kép

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 21., csütörtök 10:45

10 éve nyert BL-t a fazon, azóta asszem egy EL-t, meg Mourinho csapatával behúzott még 2 kupát. Ő már 5 éve nem A kategóriás edző...

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 21., csütörtök 10:38

Spanyol pletykák szerint kedden tárgyal Carlo és a klub egymással; a média döntő többsége biztos az olasz mester távozásában.
A 2 alternatíva egybehangzó híresztelések szerint Klopp és Benítez; közülük is sokkal inkább esélyes a spanyol, aki Perez jobbkezének José Ángel Sáncheznek már nagyon régóta a favoritja és jelen pillanatban is a leginkább kardoskodik Rafa szerződtetése mellett! :( :fpalm:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 21., csütörtök 8:11

Keylor: “Ha nem kapok lehetőséget, nem tudom megmutatni, hogy mire vagyok képes” Forrás: Madridom.hu
Ezt csak most látom, hát az Espanyol ellen jól megmutattad tesó :lol:

A legfrissebb hír: hát igen, a technikai stáb, egy erőnléti edző lehet elkellene, Hierro-t már korábban is említettem, a többire meg nem nagyon van rálátásunk. Azért remélem Casillas teljesítményét nem akarják a kapusedzőre hárítani..

rolivagyok
Kedvenc játékosaid: real madrid, baletnem
Kedvenc csapatod: real mardid cf

HozzászólásSzerző: rolivagyok » 2015. május 21., csütörtök 7:58

szerintem se pogba se veratti nem kell ide de ha muszáj veratti

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 21., csütörtök 7:55

A legfrissebb hírek szerint a Real Madrid vezetősége drasztikus változásokat és egyben javulást szeretne. Ezért a következő szezonban, ha Carlo Ancelotti marad az edző, akkor a technikai stábjának el kell mennie, mert nem elégedettek a játékosok állapotával. Forrás: Madridom.hu
ennek a hírnek örülök, persze aztán lehet nem lesz belőle semmi, és pontosan azt sem tudom, h kiket takar a technikai stáb megnevezés, de mindenképp jó lenne egy kis frissítés. valamint, hierro is olyan tutyi-mutyi módon üldögél ott, épp h nem alszik el a meccseken, nem is értem neki mi a szerepe, pláne zidane után látni furcsa.. mondjuk lehet, h ebben a technikai stábban nincs is benne a spanyol, v ő maradna, de akkor meg vmit kezdenie kellene magával, nekem ilyen megélhetési másodedzőnek tűnik. :lol: (annak ellenére, h a pályán imádtam)

másrészt meg carlo maradhatna és folytathatná a munkát.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 21., csütörtök 7:52

Mennyire jellemző,hogy kirugják az egész stábot de az edő marad? Jól emlékszem,hogy Carlo mellől a chelseanél is kivágták a stábot? Aztán később ő is távozott.

Nem örülnék Klopp-nal, az edzőnek minimum akkora nagyember kell legyen mint a játékosoknak nálunk,nem látom ahogy egy Cr-Ramos bólogat egy Kloppnak.Persze erre lehet mondani,hogy profik és bárki jön el kell fogadják,de ez nem így van.Ancelottinak megvan a kellő eredménysora ahhoz,hogy a játékosok max respectjét megkapja,kloppnak nincs. 1 évet még kell kapjon mindenképpen.

Eskuszom ha Carlo távozna inkább látnám Zizu-t a padon mint bárki mást.Nem azért merthogy mekkora edző már most,hanem mert megvan a kellő reszpektje a játékosok és a vezetőség körében(és a médiában).ilyen kloppokat szokott reggelizni a spanyol média meg Perez...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 20., szerda 21:42

KAG írta:
Norbii írta:kár hogy madrid rossz helyén van, szivesen elnézegetném nálunk. :D

Szerintem teljesen jó oldalán van.
Megtestesíti mindazt, ami az Atletico maga :)
Nem igazán tudnám elviselni itt.. Nagy motivátor meg minden, nagy harcos, de legalább ugyanakkora alattomos féreg is.. Hozzáteszem valamennyire tisztelem amiatt, amit véghezvitt az atmával, de az a stílus, amit képvisel az egész banda, gyomorforgató..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Vissza: