Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 23., szombat 20:00

azért lehet az ő nyakába is varrni dolgokat.
Egy dolgot tudok a nyakába varrni igazán...hogy nem volt agilasabb,tökösebb Perez apóval szemben,holott egy BL győzelemmel a háta mögött megtehette volna.És akkor nincs Bale a kezdőbe,és még akkor tán hozhatott volna vmi minőségi kp-t Modricék mellé,nem kellett volna szarakodnia Illarrával,vagy Lucas Silvával...pláne Khediraval.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 23., szombat 13:17

Toti írta:
Egy klubon belüli forrás a Managing Madrid munkatársainak azt a hírt adta, hogy Rafa Benítez június elején, a Napoli szezonjának végeztével ír alá hivatalosan is a blancókhoz. A szakember a szurkolók támogatását nem élvezi, azonban Florentino Pérez és José Ángel Sánchez bizalmat szavaznak neki. Az első pletykák arról szólnak, hogy kemény munkát vár majd a játékosoktól és néhány nagy felháborodást keltő döntést is meghozhat majd a keretet illetően az első edzések után. Forrás: Madridom.hu
te magad leszel a kibaszott felháborodás bazdmeg.
Vagyis Bale kezdő, Isco pad...

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 23., szombat 12:48

morientes írta:Azért az jó,hogy itt a szavazáson sokan bizalmat szavaztak Ancelottinak. :salute: Én is.Néha van úgy,hogy kupa nélkül megy le egy szezon,a legkevésbé lehet ezt a nyakába varrni.Azért 22 meccsen keresztül valami nagyon nagyot hozott össze,s szerintem ezt tudja hozni máskor is,csak ugye ezek a fránya sérülések belejátszottak.Az van hogy egyszerűen nem tudta kikkel pótolni a kulcs játékosokat,plàne a kp-n,mer egyik sem Real szint sajnos...Egy szezont még mindenképp kellene neki adni,aztán ha nincs fejlődés,mehet.

Amúgy meg ha sem Pogba,sem Verratti nem jönne össze,bepróbálkoznék Felipe Andersonnal a laziobol....úgy indul meg meg mint az ekrazit,a kupadöntőn csak lestem... :ozil:
Ancelotti sokkal szimpatikusabb, és jobb mint amit gondoltam róla jövetele előtt. én nagyon sajnálnám, ha menne.
ezzel együtt azért lehet az ő nyakába is varrni dolgokat.
nem lehet szó nélkül elmenni a tény mellett, hogy mindkét szezon tavaszára, tavasz második felére kipukkadtunk, elfogytunk mint a gyertya. a másik, hogy bizonyos elképzeléseihez mereven ragaszkodik (bár minden edző ilyen, az igaz.)

ha menne, akkor én legszívesebben Zizout látnám a padon.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. május 23., szombat 12:41

Van esély rá, hogy Ödegaard ma kezdő legyen vagy minimum kapjon egy félidőt?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 23., szombat 12:15

sandorzolika írta:Világositsatok fel ha tévedek de nekem nem rémlik hogy tavaly a bl győzelem után bármelyik vezető real madrid ember is kritizálta volna az ellenfeleket akiket legyoztunk a sikerek útján...
Most meg Mathieu Cruyff Marotta ugy oltanak mintha a 2000es evek közepén játszó csapat lenne a miénk. Vágom hogy kell piszkálni de ennyire? Kurvara vissza pofaznek Marottanak es elhoznam Pogbat utana meg eladnam Moratat a Romanak vagy valami olyan csapatnak aki meg er is valamit az olaszoknal!

tavaly kussba voltak, persze, mert a 10.re mit tudtak volna ezek ugatni? El tudom képzelni mit kínlódhattak amikor Ramos bestukkolta , hogy omlott össze a világ a sok sza***darabban.......Most hogy kiestünk,egyből előbújt a sok fér**g.
ezek ilyenek, nem is tudom már hányan szólaltak meg......azzal a mosdatlan stoichkovval az élen.

De ezekről is mi tehetünk, mert ha egy KICSIT is (nem kellettek volna nagy dolgok) másképpen állunk hozzá ehhez a szezonhoz, akkor megint egy évig vissza lehetett volna őket lökni a p****fészkükbe, hogy ott pofá*zanak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 23., szombat 12:08

vicc vagy perez.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 23., szombat 12:07

Egy klubon belüli forrás a Managing Madrid munkatársainak azt a hírt adta, hogy Rafa Benítez június elején, a Napoli szezonjának végeztével ír alá hivatalosan is a blancókhoz. A szakember a szurkolók támogatását nem élvezi, azonban Florentino Pérez és José Ángel Sánchez bizalmat szavaznak neki. Az első pletykák arról szólnak, hogy kemény munkát vár majd a játékosoktól és néhány nagy felháborodást keltő döntést is meghozhat majd a keretet illetően az első edzések után. Forrás: Madridom.hu
te magad leszel a kibaszott felháborodás bazdmeg.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 23., szombat 11:34

BBeno írta:az a baj hogy felipe anderson idén egy percet nem játszott a labdaszerző poszton. feltolták a támadóhármasba.
Igen igaz,de hát ez van Pogbaval is nagyjából.
wxyz írta:
morientes írta:Felipe Andersonnal a laziobol....úgy indul meg meg mint az ekrazit,a kupadöntőn csak lestem... :ozil:
ha követek egy bizonyos logikát, akkor tipikus kontrajátékos
vagy ez nála már nem számít?
De,számít,igazából nem is az alapkezdőben gondoltam.Persze a Real is szokott kontrázni,még ha az alap profil Ancelotti alatt nem is ez.Nyilván nem csak kontra player,de a lazioban ez alap felfogás,egy huszon éves futballistát lehet még nevelni.Igazából csak amiatt hoztam fel,mert emlékeztet kicsit Pogbára,aztán a francia is jó volt kontrában,ha csak a madridi meccset nézem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 23., szombat 11:23

morientes írta:Felipe Andersonnal a laziobol....úgy indul meg meg mint az ekrazit,a kupadöntőn csak lestem... :ozil:
ha követek egy bizonyos logikát, akkor tipikus kontrajátékos
vagy ez nála már nem számít?

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 23., szombat 11:05

az a baj hogy felipe anderson idén egy percet nem játszott a labdaszerző poszton. feltolták a támadóhármasba.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 23., szombat 10:56

Azért az jó,hogy itt a szavazáson sokan bizalmat szavaztak Ancelottinak. :salute: Én is.Néha van úgy,hogy kupa nélkül megy le egy szezon,a legkevésbé lehet ezt a nyakába varrni.Azért 22 meccsen keresztül valami nagyon nagyot hozott össze,s szerintem ezt tudja hozni máskor is,csak ugye ezek a fránya sérülések belejátszottak.Az van hogy egyszerűen nem tudta kikkel pótolni a kulcs játékosokat,plàne a kp-n,mer egyik sem Real szint sajnos...Egy szezont még mindenképp kellene neki adni,aztán ha nincs fejlődés,mehet.

Amúgy meg ha sem Pogba,sem Verratti nem jönne össze,bepróbálkoznék Felipe Andersonnal a laziobol....úgy indul meg meg mint az ekrazit,a kupadöntőn csak lestem... :ozil:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 23., szombat 10:56

valaki megtudja magyarázni hogy perez mi a francot csinál? mi okból küldi el ancselottit és mi okból pártol a pincér mellett?

azon gondolkodtam tegnap hogy lassan már perezzel sem vagyunk előrébb ebben a sportban. annyit tanult utolsó regnálása óta hogy védőt is lehet igazolni. ugyanolyan megalomán és eszetlenül váltja az edzőket ha valami gond van, hogy ő moshassa kezeit mondván én megtettem a lépést és kitettem a szűrét aki miatt nem nyertünk semmit.
undorítóan makacs hogy önző indokok miatt nem képest tárgyalni Raiolával. ez mi mégis? jelenleg pogba a világ legnagtyobb tehetsége azon a poszton és nem kérdés hogy itt a helye. de meg sem próbáljuk elhozni mert perez durcis Raiolára? ki látott már iylet?

istenem még mindig nem akarom felfogni hogy lehet a pincér fog itt bohóckodni jövőre. nagyon nagy vicc. akkora bukta az az ember hogy hihetetlen.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 23., szombat 9:14

Világositsatok fel ha tévedek de nekem nem rémlik hogy tavaly a bl győzelem után bármelyik vezető real madrid ember is kritizálta volna az ellenfeleket akiket legyoztunk a sikerek útján...
Most meg Mathieu Cruyff Marotta ugy oltanak mintha a 2000es evek közepén játszó csapat lenne a miénk. Vágom hogy kell piszkálni de ennyire? Kurvara vissza pofaznek Marottanak es elhoznam Pogbat utana meg eladnam Moratat a Romanak vagy valami olyan csapatnak aki meg er is valamit az olaszoknal!
- Hasta el final, Vamos Real -

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 22., péntek 19:28

hát hogy annyira random szöveg hogy már kész vicc. :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 22., péntek 19:17

Mi ezen a vicces?

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 22., péntek 19:06

Pogbáról: “Pogba nagyszerű játékos, még fiatal és remek jövő előtt áll, mert bármelyik csapatban képes játszani. Egyike a legjobb fiatal játékosoknak Európában”. :lol: :lol:

ezen de mekkorát röhögtem most. :D

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 22., péntek 14:48

Azt értem, hogyha Perez az elnök és nem nyerünk semmit, akkor rögtön ki van rúgva az aktuális edző. Az már viszont érthetetlen, hogy ezt tényleg komolyan is gondolják, mikor a két "legerősebb" lehetséges edzőjelölt Benitez :lol: és Klopp :lol: . A két úriember nagyobbat bukott idén, mint Ancelotti nálunk, és ők a potenciális alternatívák? Vicc.

Meg amúgy is, szerintem Carlo alapvetően jó munkát végez minden hibájával együtt, jövőre okos igazolásokkal lesz ez bőven jobb is. (Ha marad Carlo, akkor Bale játszatása lesz a fokmérő, ha Bale nem fejlődik és továbbra is kezdő lesz egy éven át, akkor már én is jobban fel fogom emelni a hangomat ... de ez messzire vezet, mert addig még Carlot kirúghatják, Bale léphet ... vagy akár ne adj isten, még fejlődhet is a játéka jövőre :mrgreen: )

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 22., péntek 14:44

A Getafe elleni keretről csak annyit, hogy én már Kroosnak szabadnapot adtam volna. Nagyon sokat dolgozott ebben a szezonban, ez a plusz egy meccs sokat nem számít, pihenje ki magát, jövőre nagy szükségünk lesz rá.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 14:37

Pogba utódját megtalálta a Juve...

.....Khedira személyében. Állítólag már csak egy lépés választja el a Juvétól.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 12:51

DinhoL írta:A bullshit kifejezést kicsit erősnek érzem, mert tényleg volt egy ilyen nyilatkozata. De tudom a főnönnek mindig igaza van. Peace. :)
Jó, akkor keresd meg nekem kérlek, a személyeskedést meg hagyjuk, mert jön egy zöld morcos kolléga, aki nem olyan aranyos mint én, aztán marad az nso neked.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: