Nekem elso hallgatasra nemigazan jon be

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 10., kedd 15:24
Nekem elso hallgatasra nemigazan jon be
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 10., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 10., kedd 12:28
fiore írta:pendulum, borgore, knife party
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 10., kedd 0:36
én sem hallgatom őket ... szerintem se valami jók de az rtm-ből messze ők a legtűrhetőbbekÚszómester írta:látom Bustát sokan nem szeretik
AK26 ról vélemény?
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 9., hétfő 18:11
Bustanál jobbak, de nekem ők is gyengék. Igaz, hogy nem hallgatom őket, Essemmel közös Nyerni jöttem számot hallgattam és Essemm köröket ver rájuk. Nekem az egész RTM unszimpatikus és szerintem gyengék is.Úszómester írta:látom Bustát sokan nem szeretik
AK26 ról vélemény?
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. június 9., hétfő 18:02
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 9., hétfő 17:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 9., hétfő 13:00
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 9., hétfő 12:55
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. június 9., hétfő 12:44
Akarod mondani: tátog, ugrabugrál, jampiskodik.Anis írta:Vangelis - FIFA World Cup 2002 official anthem
J.Lo meg állítólag lemondta a VB nyitódala előadását. Így Pitbull és a másik csaj adja csak elő.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 9., hétfő 12:36
HozzászólásSzerző: fiore » 2014. június 9., hétfő 12:06
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. június 9., hétfő 11:48
Azért vannak olcsóbbak is. Mi a Campus fesztiválra megyünk már 4. éve, 14 a jegy, a feeling annyiból más csak, hogy nincsenek külföldiek, az előadók is magyarok majdnem teljesen. Teljesen rendben van az a feszt, és ha választanom kéne, hogy Sound vagy Campus akkor gondolkodás nélkül campust mondok, még ha nem is olyan "menő". Összességében 30ból biztosan kijössz, akár kevesebből isnmate írta:Jó, hát valószínű skót vagyok ehhez. De 60-70 alatt nem jön ki az ember egy egész fesztből, az tuti.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 9., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 9., hétfő 11:24
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 9., hétfő 11:10
nmate írta:Ráadásul VOLT... ami egy fesztivál... itt kiadnak az emberek 35-t azért, hogy elmondhassák ott voltak ezen meg azon a koncerten, aztán semmire nem emlékeznekSeems logic. Ha be akarok kúrni, akkor megteszem itthon, azért nem költöm el a félrerakott pénzem. Persze tudom, nem kötelező részegnek lenni, csak ha az emberek 95%-a ott az, akkor furán érzed magad.
Szumma szummárum az én szememben így pénzkidobás lenne az egész.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. június 9., hétfő 10:57
emiatt én nem fogom megtapsolni, ennek alapnak kell lennie szerintemhala real írta:busta zenéjéről mondhattok bármit, viszont, mint ember, példásan viselkedik...legalábbis a rajongóival.
éjjel még buli előtt odamentem én és a haverom hozzá, és a pár tagú baráti köréhez, akik elkísérték, és megkérdeztük, hogy mikor kezd? teljesen normálisan válaszolt, egyáltalán nem lekezelő, meg semmi ilyesmi. utána elmentünk, mondtuk a többieknek, majd pár perc múlva szintén ketten visszamentünk hozzájuk, és mondtuk neki, hogy szeretnénk egy képet, még így buli előtt, elsőként....és tényleg teljesen normális volt, persze a képet is elkészítettük. még váltottunk utána pár szót, aztán arrébb mentünk.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 9., hétfő 10:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 9., hétfő 10:02
Jo (volt) a voltos poenAnis írta:Szerintem 5 napért a 35 nem (volt) sok. napi 7e. már akiket érdekel minden nap.
de volt 14ért csak az Arctic napra is.
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. június 9., hétfő 6:29
Jelenlévő fórumozók: 42 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem