alexoxladjackoxi írta:
Szerintem Verstappennek semmi gond nincs a nyomástűrő képességével, idén kb. tökéletesen vezet, csak szimplán nincs szerencséje. Én csak attól félek, hogy a Merci jobb lesz, mint a Red Bull. Nem tudom honnan jött most is a 4 tizedes hátrány az időmérőn. Ezért rohadt nagy kár, hogy leolvadt a 30 pontos előnye vagy mennyi volt. (Lehetne 50 is).
Vettel valóban nem bírta a nyomást, de akkor azért a kocsi is elfogyott a második félévre. Nem volt az a Ferrari sem a Mercedes szintjén csak ideig-óráig.
Maxiboy szerintem is tűri a nyomást, egyszerűen mocskos szerencsétlenül alakult eddig sokminden neki.
Arra a Vettel leeresztésre gondoltok, amikor elkezdtünk trükközni (valszeg) az üzemanyag mennyiségekkel és az usa nagydíjra hirtelen eltűnt 40lóerő?
Szerintem kard ki kard helyzetben most van a hibrid érában először a Merci, most is egy külön szint a többiekhez képest a kocsi, látszott tegnap, de a Redbull felnőtt a feladathoz..
Bottas nem ennyire okos, hogy kiszámolta előre, hogy ha kiüti Norrist hátulról utána az majd kiüti Perezt, ő meg Maxot.. dehogyis.. Hülye volt, elnézte, ennyi. Akár Lewit is kiüthette volna ennyi erővel, csak neki (megint

) szerencséje volt, Maxnak meg nem. Ez versenybalesetebb volt, mint 2 hete a Lewi-Max kampf, mert az nem volt az

, itt meg totál elnézte a rajtot a finn.