Lebukni nem tudtok, ha csak nem feltunoen elad 10-12 meghivot is, mert ugye ncoreon irja a meghivottak szamat is. Valoszinuleg itt az lenne, hogy elutalnad neki a penzt, par napig engedne belepni, majd megvaltoztatna a jelszavat es tobbet nem tudnal belepni. Utana letilt teged es meg aznap kirakna, hogy elado ncore profil.halamadrid írta: Madridom népe!
nCore-ral kapcsolatban kérhetek egy kis segítséget?
Mivel kilátástalan a meghívós helyzet, így kerestem egy FB csoportot (https://www.facebook.com/groups/7606045 ... cale=hu_HU), ahol kb 5 ezerért árulja egy tag, de nekem épp 10 ezerért ajánlott fel egy prémium fiókot, amivel nem kellene seedelni. Már eleve az is furcsa volt, hogy a banki utalás során azt kérte, hogy semmit se írjak a "közlemény" mezőbe + azt mondta, hogy ne változtassam meg a jelszavam, mert ha megteszem, úgy már "nem tud értem felelősséget vállalni", amit nem fejtett ki bővebben.
Még nem utaltam át neki egy forintot sem, de ha minimális a kockázat, talán bevállalom. Meghívót a szabályok szerint nem lehet venni, de akkor most hogy is van ez? Mekkora a lebukás kockázata? A linkelt csoportban többszáz elégedett vásárló van. Direkt írtam a legújabbaknak és régieknek is, hogy mi a véleményük: csupa pozitívum. Van, aki lassan 1 éve használja a tőle vett fiókot és semmi baj nincs eddig. Vannak azönban röhögőfejek is a posztokon. Egy tag ezek közül azt írta, hogy nem érdemes senkiben megbízni, aki fiókokat/meghívókat árul.
Csupa ellentmondás...
Vélemények, tapasztalatok?
Előre is hálásan köszönöm.
Ui: Nekem lassan lassan osszegyulik a pont, talan ket harom het, szivesen kuldok valakinek egy meghivot. INGYEN.