Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. április 9., szerda 7:22

Azon túl, hogy egy egyértelmű edzői bakik történtek itt, teljesen nyilvánvalóvá váltak a következő dolgok:

- Alabat el kell adni, menthetetlen nem jön vissza egy ilyen sérülés után.
- Mendyt és Lucast képességbeli okok miatt szintén el kell adni.
- Edzőt kell váltani.
- Miguel Gutit vissza kell hozni.
- Trent akármilyen is, el kell hozni.
- Kell egy mélységi irányító a csapatba, mert Kroos óta maradt egy sérült Ceballos és egy 40 éves Modric.
- Túl sok a balszélsőnk (egyiket, Vinit) el kell adni és hozni egy jobbszélsőt.
- Alaba és Militao helyére középhátvédek kellenek. A fiatal spanyol válogatott gyereken hezitálni se szabad.

Ezek után talán majd játszunk valamiféle futballt.

Ez a szezon 0 kupás lesz, ami nem lenne amúgy szégyen, mert agyon nyertük magunkat tényleg az elmúlt években és 1-1 ilyen kisiklás belefér. Csak nem ilyen játékkal. Esélyünk se volt, az ellen az Arsenal ellen, akit sehol sem jegyeznek mint esélyes a BL címre (nyilván ez nem korrekt velük szemben, mert szerintem nyerhetik).

Szerk.: Ja amúgy az egyetlen pozitív dolog. Itt sokan szerettek volna BL-döntőnek El Clasícót. Na én pont a tegnapi és a hetek óta látott szenvedés óta nem. Egy ottani megsemmisülés, kb. egy évtizedre mélybe lökné a csapatot. Jobb kiesni hamarabb nekünk.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. április 9., szerda 7:19

Legalább nem a Barca ver minket agyon a BL-döntőben :lol: elég lesz még a kupa meg a bajnoki ledarálásunk :(

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 9., szerda 7:11

Realista24 írta: De jó hogy elaludtam :lol:
Legjobb huzasod volt idén tesomsz :lol:

Az az igazság, annyira szar ez az egész,hogy már az egész futballra gondolni is herotot okoz, értelmetlen szar az egész.

Tudom el voltunk kényeztetve, csak pár csapat van minden évben harcban ilyenkor áprilisban odahaza meg európában is...
De itt meglenne a potenciál. Mindenki leírt mindent tegnap este kb, nincs mit hozzáfűzni, csak azt, hogy elképesztő, hogy még mindig nincs kibaszva mint a macska
thereisonly1ronaldo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 9., szerda 6:57

Megint bagatelizalhatjuk az arsenalt hogy a szavadrugasok arnyaljak a kepet.
Ugyanezt szoktatok az atlagos barca ellen 9 nyelt gol utan.
Itt eleve az foldontuli amit courtois muvel, ennek a palinak lesz egy formahanyatlasa az kb a vegunk teljesen, mellette 2x mentettunk a golvonalrol, sok veszelyes beadasuk elment keresztbe.. nekunk a 4 tamadoval egy helyzetre futotta. Egyetlen helyzetre az arsenal csere vedoi ellen.
Iden ha valamelyik csapat kepvisel egy kis miniseget es ket meccsunket lattak nem usszuk meg 3 alatt. Megkell koszonni a donnak a cdr dontobe meg imadkozni.
U.i. igazatok volt, kar tartani a clasicotol a bl dontobe.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 9., szerda 6:12

De jó hogy elaludtam :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 9., szerda 5:49

Ez a csapat idén ilyen jatekosokkal annyira de annyira a a nagy büdös nullára és a folytonos biztonsági játékra lett járatva, hogy ezek utan nehéz elkepzelni, hogy kepesek vagyunk presszingelni, vagy egyáltalán 3 gólt lőni. Hinni amúgy lehet és kell, a játékosok még mindig tűzben tartják a szurkolokat, egyedül az edzőnek sikerült most is azt nyilatkoznia, hogy alig van esélyünk. Remélem a visszavagon javít a hibáin és felrakja LVt, hisz a probléma forrása úgyis az volt, hogy ő nem játszott, nem véletlenül dobta be tegnap is a másik védő, Fran mellett a leggyorsabban 3-0-nál. :lol: :( Azt, hogy támadni kell, csak 5 perccel a vége előtt jutott eszébe, Brahimon is látszott, hogy azt se tudja mi van, mit kellene ebből most kisütnie.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 9., szerda 0:27

Becsapós, ha nem lő Rice két szabigólt lehet kibekkeljük 1-0-val :D

Hétvégén felrakni a padot, Vallejóra mehet a csk szalag, jövő héten a visszavágón pedig all in, első perctől darálni az utolsóig, gyors gólt lőni megint mint a City meg Atma ellen amitől a rutintalan ágyús brigád összeomolhat mi meg visszajöhetünk a párharcba kb 5 perc alatt. Időben 60. perc körül cserélni Gülert és Endricket, Vazquezt bezárni az öltözőbe, Mendy felépülését addig nem sűrgetni. Kiesünk oké de legalább már egy élvezhető meccset hozzatok a szurkolóknak idén basszameg a City meccs mellett.

Essünk ki Realhoz méltóan. Nem hittem hogy ilyet kell kérni majd idén, de sajnos nem nyerhetünk mindig mi :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. április 9., szerda 0:13

Becsapóssá teszi a meccset?? Hát sorozatban 3. meccsen szopunk és a játékunk teljes kilátástalanság. Mi csalóka ebben?

Nincs semmi tervszerű a játékunkban, 0 figura vagy begyakorolt szitu. Én adom, hogy legyen a játékosoknak szabadságuk, de ez már vállalhatatlan.

Senkinek semmi kijelölt feladata, egymást zavarják a tamadók, megy a kézilabda meg a biztonsági hátrapassz, minden játékelem esetleges, poszton kívül szerepel a támadónégyesből 3 ember, a védelembe meg mindig rak valami meglepit az öreg. 3 év után BL negyeddöntő odavágóra berakja balbekkbe a belassult Alabat a leggyorsabb Saka ellen. :lol:

Nagyon köszi mindent Carlo, de ez a kilátastalan foshalmaz már megengedhetetlen és védhetetlen.

Raúlito
Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2025. április 8., kedd 23:57

Valóban Courtois védései mellett kellett 1 Alaba és 1 Bellingham blokk is, de a futballban sincs mi lett volna ha, másrészt ezzel együtt az volt látható, hogy közel 60 percig a - papíron - a megtervezett csapatjátékkal és letisztázott szerepekkel játszó Ágyusok nem tudtak mit kezdeni se a középen meghúzott, se a mély blokkunkkal!
Persze a pontrúgásokra felkészülhettünk volna, mert ez az egyetlen különlegességük a topligák csapatai közül… Ha hibázott Carlo, az ez volt…
Egy szó mint száz, a két pontrúgásból szerzett gól és kb 16-18 perc jó játék nagyon becsapóssá teszi e meccset, amellett hogy valóban 0-1 után reagálni kellet volna…
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Bill Shankly

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. április 8., kedd 23:53

Fordítást innen szerintem senki ne várjon. Ez van, nem lehet minden évben nyerni.

Ami engem érdekel hogyan reagálnak a játékosok. Mutatnak valami mentális erényt vagy sem? Ezek az elbaszások utáni vigyorgások felbasznak, lássam hogy idegben vannak.

Andy33
Kedvenc játékosaid: Bellingham, Rodrigo,

HozzászólásSzerző: Andy33 » 2025. április 8., kedd 23:46

Kicsit sok már, h ugyanazokkal játszatja végig a mérkőzést mint mindig. Ha belenyúl a meccsbe akkor is rossz cseréket hoz be,. ugyanez volt a Barca ellen is 5-2 nél védő le védő be.
Teljesen az az érzése az embernek, h nincs edzői utasítás, csak annyi , menjetek be és jácccatok valamit.
Eljött az idő a megújulásra, minden poszton.
UI:. ha a belga nem véd ilyen jól, akkor akár 5-6 is lehetett volna

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 8., kedd 23:45

Raúlito írta: Nem mondom, hogy jól meccselt Carlo - igazából hónapok óta a rossz döntések sorjáznak - a keret minősége miatt mégis bizakodhatunk, mert 180 perc alatt az nem létezik, hogy egy ilyen négyes elől nem lő gólt/gólokat…
Ha a visszavágó is hasonló lesz és ott sem lesz elképzelés és jó játék, akkor azt mondom, meg is érdemeljük a kiesést.
Ugyanakkor az Arsenal régen járt ilyen magasságokban és a győztes mentalitás is hiányzik belőlük, így bármi lehet. Az Ágyusok azt hiszik, hogy eldőlt a párharc, de ez nincs így :coffee:
Most lefagytak a srácok, de Madridban máshogy fognak focizni és elég egy korai gól, hogy vérszemet kapjanak!
Én 98’ óta követem a csapatot, így elhiszitek talán, ha azt mondom, voltak olyan csapataink - főleg 2004 és 2010 között - amikor azt mondtam (pedig kisebb volt a különbség az első meccs után), hogy nincs sok esély a visszavágón, ez 2014 óta - pont Ancelottinak is köszönhetően - megváltozott!
No, nem baj én jövő hét szerdán, amikor a hosszabbításban fogunk harcolni a továbbjutást jelentő gólért, csak mosolyogni fogok a sok Ancelottit és a csapatot méltató hsz-en :)
Őszintén kívánom a mosolygásodat, nevess is nyugodtan. Akkor valószínűleg Real gólokat és focit is láthatunk.

Sok mosolyt Neked. :agree:

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 8., kedd 23:43

Raúlito írta:
No, nem baj én jövő hét szerdán, amikor a hosszabbításban fogunk harcolni a továbbjutást jelentő gólért, csak mosolyogni fogok a sok Ancelottit és a csapatot méltató hsz-en :)
Nyilván, mert ha tovább jutunk, attól még meg lesz bocsátva 1 év sz.r foci, Barca alázás és lelketlen játék. :lol:
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Raúlito
Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2025. április 8., kedd 23:40

Nem mondom, hogy jól meccselt Carlo - igazából hónapok óta a rossz döntések sorjáznak - a keret minősége miatt mégis bizakodhatunk, mert 180 perc alatt az nem létezik, hogy egy ilyen négyes elől nem lő gólt/gólokat…
Ha a visszavágó is hasonló lesz és ott sem lesz elképzelés és jó játék, akkor azt mondom, meg is érdemeljük a kiesést.
Ugyanakkor az Arsenal régen járt ilyen magasságokban és a győztes mentalitás is hiányzik belőlük, így bármi lehet. Az Ágyusok azt hiszik, hogy eldőlt a párharc, de ez nincs így :coffee:
Most lefagytak a srácok, de Madridban máshogy fognak focizni és elég egy korai gól, hogy vérszemet kapjanak!
Én 98’ óta követem a csapatot, így elhiszitek talán, ha azt mondom, voltak olyan csapataink - főleg 2004 és 2010 között - amikor azt mondtam (pedig kisebb volt a különbség az első meccs után), hogy nincs sok esély a visszavágón, ez 2014 óta - pont Ancelottinak is köszönhetően - megváltozott!
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Bill Shankly

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2025. április 8., kedd 23:35

Egy nem túl jól játszó ellenfél ellen szoptunk nullhármat. Ez van, ha elől mindenki szar napot fog ki és nem jönnek az egyéni villanások, ugyanakkor nincs hatásos csapatjáték sem (ami sajnos jó ideje alap). Ez utóbbi lenne az edzői stáb dolga, a négy ászt elől keresztanyám is fel tudná küldeni a pályára, hogy akkor majd ott elől okosba, zsenikéim.

Szerintem Judeék is érzik ezt a kilátástalan fost, nem azt mondom, hogy buktatnak, de az önbizalomnak odabasz, hogy nincs játék amire építeni lehetne

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. április 8., kedd 23:34

ferni írta: De a vak is látta nem működött Alaba
Na ez lesz jövőre, csak jobb oldalt. De állítólag jó biznisz ingyen, meg majd a csapat kompenzál.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 8., kedd 23:32

hehetheoriginal írta: mint mikor suliban a lányok ellen játszottunk.
Melyik kisegítő volt ez?

Arsenal pontrugasainal nem szivesen lettem volna dávidé zoknija. Erezni a labszárról lecsorgó forró, gőzölgő hugyot.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 23:25

LosMerengues írta:
Raúlito írta: Azért ne sírjuk tele a párnát és nem kell még eret vágni sem…
A labda elleni játékuk jobb volt és lőttek két szép szabadrúgásgólt, de azért nem arról volt szó - még ha két bravúr kellett a belga óriástól - hogy beszorítottak minket és törte a háló a hátunkat…
Az elmúlt években számos emlékezetes fordítást élhettünk át a Bernabéuban ,úgy hogy az ellenfél állt továbbjutásra, és ezek után is képesek vagytok leírni a csapatot…
Ha pedig nem sikerül, akkor sem történik tragédia, az elmúlt bő évtized így is, úgy is a miénk és legalább elkezdődik a hiányposztok “befoltozása”, na meg sokatok örömère Ancelottit is elküldik… :roll:
Lehet az én emlékeim homályosak, de 3 gólos hátrányból nem emlékszem, hogy visszajöttünk volna a BL-ben.
Pedig sima matek, ha percenként rugunk egyet, akkor összesítésben 90-3, de ha csak két percenként, akkor is easy 45-3, mint mikor suliban a lányok ellen játszottunk.
Bár ott is kapta a kapus egész hátralévő évben, hogy mégis hogy a faszba tudtak neki 3 gólt loni :kalapos:
thereisonly1ronaldo

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. április 8., kedd 23:22

A labda elleni játékuk jobb volt és lőttek két szép szabadrúgásgólt, de azért nem arról volt szó - még ha két bravúr kellett a belga óriástól - hogy beszorítottak minket és törte a háló a hátunkat…
Az elmúlt években számos emlékezetes fordítást élhettünk át a Bernabéuban ,úgy hogy az ellenfél állt továbbjutásra, és ezek után is képesek vagytok leírni a csapatot…
Ha pedig nem sikerül, akkor sem történik tragédia, az elmúlt bő évtized így is, úgy is a miénk és legalább elkezdődik a hiányposztok “befoltozása”, na meg sokatok örömère Ancelottit is elküldik… :roll:
Lehet az én emlékeim homályosak, de 3 gólos hátrányból nem emlékszem, hogy visszajöttünk volna a BL-ben.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 8., kedd 23:21

A magam részéről én hálás vagyok a bő évtizedért, nem is a győzelem hiányzik.

Engem az zavar, hogy focit nézni ülök le a tv-elé és egész szezonban alig volt egy jó meccsünk, még ha nyertünk, akkor sem.

Nézhetetlen a focink. A játékosaink egy része irritál, egy része full átlagos, egy része meg tudod hogy atom lehetne, de nincs a max kihozva.

A ‘szerethető figurák’ meg kikopnak, elmennek..

Sajnálatos módon számomra a vinijuni generáció és annak stílusa, nem jön be.

De a csapat mellett vagyok, kivárom amíg jobb lesz. Így vagy úgy változások jönnek majd, valamikor.

Vissza: