Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 3., szombat 7:56

gutihaz14 írta:
ikarus93 írta: Ha a United/Tottenham megnyeri az ELt akkor 6 angol csapat lesz a BLben jovore. :ozil:

Nev alapjan eleg komoly csapatok

Pool,Arsenal,Newcastle,City,Chelsea,Mu/Spurs
5. helyet miert kaptak meg amugy? arról lemaradtam.
Idei uefa koaficiens alapjan.
Az uj blben minden evbe 2 hely az valtozo az elozo evben elert eredmenyek alapjan kerul kiosztasra. Tavaly ugy szerepeltek az olaszok es az angolok hogy az oveke lett, iden mar fix az angol-spanyol 5.is bl indulo.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 3., szombat 7:45

ikarus93 írta: Ha a United/Tottenham megnyeri az ELt akkor 6 angol csapat lesz a BLben jovore. :ozil:

5. helyet miert kaptak meg amugy? arról lemaradtam.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 2., péntek 13:41

Akkor is ki tudnak menni a doue barcola kvara trioval, bar tudom egyikuk se egy rodrigo. De ott van a portugál csatargyerek is.
Arsenal odahaza utheto azert.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 2., péntek 13:25

Ousmane Dembélé has been diagnosed with a hamstring injury as muscle strain in his right thigh, PSG confirms.

His situation is “evolving, progressing favorably”, per club’s official report.

Azert, ha veletlen nem lesz, az csunya ervagas lehet nekik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. május 2., péntek 8:53

Ha a United/Tottenham megnyeri az ELt akkor 6 angol csapat lesz a BLben jovore. :ozil:

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 1., csütörtök 8:34

dortev írta:
realmadrid95 írta: remelem tamadobb szerepkorben fog tetszelegni, ott a legjobb.
Én konkrétan megnézném complete forwardként/Benzemaként. 186 cm magas, sok fejpárbajt megnyer, jó a kombinatív játékban, jól tartja meg a labdát, fizikális, nagyon gólérzékeny, jók a beindulásai, jól tud érkezni, jól találja meg a területeket. Csatárprobléma szerintem meg is oldódna vele.

Aztán így a sokak, elvileg Xabi által is áhított Wirtznek felszabadulna a 10-es szerepkör, Güler mehetne mélységbe, Böpi mehetne ki oda ahova való, a két brazil meg osztozkodjon.

Igen, ez eleg bitang lenne, viszont ha jon Wirtz, akkor szerintem Rodrygo tuti tavozo lesz, ami nem is baj.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. május 1., csütörtök 6:15

negativ : kezdunk elfogyni, fizikalisan es kicsit mar koncentracioban is.

pozitiv : ha a 3 kovetkezo meccsbol 2-ot nyerunk akkor minimum bl donto vagy bajnoki cim. :mrgreen:

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. május 1., csütörtök 2:09

dzsi91 írta: Ez ilyen glitch a mátrixban, hogy akármekkora szarban vannak valaki belekúr egyet a labdába 30ról és gól legyen az védő kapus vagy támadó.
Ja, vagy inkább például egy látszólag begyakorolt és tervezett szögletkombináció, aminek köszönhetően tisztán és középről rákúrhatják a labdát. Az nyilván mák, hogy bepattan a kapusról, de a szerencséért meg kell dolgozni. Mi odáig jutunk, hogy a szögleteink teljesen veszélytelenek és röhejesek, egy El Clasicón meg konkrétan abból kapunk gólt. :roll:

Meg ott van egy csomó, messziről is tök jól lövő játékosunk évek óta, és teljesen ad hoc lőnek gólt, mert ahhoz fel kéne építeni egy rendszert és be kéne gyakorolni formákat a támadóharmadban is.

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 1., csütörtök 0:29

realmadrid95 írta: remelem tamadobb szerepkorben fog tetszelegni, ott a legjobb.
Én konkrétan megnézném complete forwardként/Benzemaként. 186 cm magas, sok fejpárbajt megnyer, jó a kombinatív játékban, jól tartja meg a labdát, fizikális, nagyon gólérzékeny, jók a beindulásai, jól tud érkezni, jól találja meg a területeket. Csatárprobléma szerintem meg is oldódna vele.

Aztán így a sokak, elvileg Xabi által is áhított Wirtznek felszabadulna a 10-es szerepkör, Güler mehetne mélységbe, Böpi mehetne ki oda ahova való, a két brazil meg osztozkodjon.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 30., szerda 23:36

https://x.com/mundo_madridcf/status/191 ... GoGVcfYVow

Na jóéjt :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 30., szerda 23:24

dzsi91 írta:
realmadrid95 írta:

Egyet ertek veled, hogy o is korszakos zseni, szerintem tobb is lehet egyszerre egyebkent. Az a baj, hogy az o posztjan nincs akkora hype az aranylabdahoz. Persze, tudom, elvesztette a hitelesseget mar, de azert egy ketszeres aranylabdas Bellingham milyen jol hangzik mar?
Jah aranylabdara semmi esely. Előbb kap ansu fati egy bl döntős góllal. Még madridban is inkább viniciuszt ültették fel a vonatra ami a mai napig érthetetlen számomra. Elég ha mi tudjuk és használjuk is rendesen.

Ebbol sajnos sehogy nem tudtunk jol kijonni. Varhato volt, hogy ha valami csoda folytan nem Vini kapja meg az aranylabdat a klub tamogatasa utan sem, akkor meg fog zuhanni. Ha meg megnyeri, akkor meg meg jobban el fog szallni. Nyilvan nem birta volna el az egoja, meg az iqja sem, hogy mas lett volna tamogatva helyette, de egyertelmuen az lett volna a helyes, ha az angolt tesszuk meg a csapat arcanak a galaig legalabb. Megerdemelte volna, mondjuk az is igaz, hogy iden elegge hullamzo a teljesitmenye, nagyon kivancsi leszek, hogy az uj edzo hogyan fogja hasznalni, remelem tamadobb szerepkorben fog tetszelegni, ott a legjobb.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. április 30., szerda 23:24

krisz24 írta: Ugyis nyernek valami szaros 3 emberen megpattano gollal..
Ám végül nem nyertekbölcsmorganfreemanmeme....

Sőt, egészen "remek" szériába fogtak. A kupadöntő után 4 nappal Inter, szombaton(+3 nap) utazni kell Valladolidba, keddre(+3 nap) megint csak utazni Milánóba, +5 nap (Real Madrid), +4 nap ("hazai" vs. Espanyol), +3 nap (hazai), majd ezek után jön az utolsó bajnoki forduló Bilbaóban. Nem csodálom, hogy az egyik-másik kokózik, elég kifeszített a naptár.

Ha ezt az 5 fordulót megússzák komolyabb leolvadás nélkül, kérdés nélkül meg is érdemlik a bajnoki címet.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 30., szerda 23:23

raul 4 ever írta: Dumfries nagyon jól tette, hogy anno az interbe ment. Nekem a 21-es eb-n nem tűnt többnek egy futóbolondnál, de fain kis játékos lett. Stabil hátul és jól lép fel.

Egyébként az első félidőben különösen szarul oldotta meg az inter jamált, rosszul tolódtak sokszor és volt helye lendületet venni.

Inter bl meccseit jó nézni, bm ellen is szórakoztató, izgalmas meccseket játszottak.
Nincsnek befosva senkitől látszik a tekintetén az összesnek. Jó az edző.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. április 30., szerda 23:19

Dumfries nagyon jól tette, hogy anno az interbe ment. Nekem a 21-es eb-n nem tűnt többnek egy futóbolondnál, de fain kis játékos lett. Stabil hátul és jól lép fel.

Egyébként az első félidőben különösen szarul oldotta meg az inter jamált, rosszul tolódtak sokszor és volt helye lendületet venni.

Inter bl meccseit jó nézni, bm ellen is szórakoztató, izgalmas meccseket játszottak.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 30., szerda 23:17

realmadrid95 írta:
dzsi91 írta:

Bellinghem a korszak focistaja ha bírja a teste. Szintekkel mindfelett.
Egyet ertek veled, hogy o is korszakos zseni, szerintem tobb is lehet egyszerre egyebkent. Az a baj, hogy az o posztjan nincs akkora hype az aranylabdahoz. Persze, tudom, elvesztette a hitelesseget mar, de azert egy ketszeres aranylabdas Bellingham milyen jol hangzik mar?
Mar iden neki kellett volna nyernie, egy szava sem lehetett volna senkinek, konkretan berugta az ajot a legnagyobb klubnal 20-21 evesen (csak hogy maradjunk a kor hypnal)
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 30., szerda 23:16

realmadrid95 írta:
dzsi91 írta:

Jah aranylabdara semmi esely. Előbb kap ansu fati egy bl döntős góllal. Még madridban is inkább viniciuszt ültették fel a vonatra ami a mai napig érthetetlen számomra. Elég ha mi tudjuk és használjuk is rendesen.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 30., szerda 23:16

realmadrid95 írta:
dzsi91 írta:

+ csapaton belül valószínű minden évben meg kell küzdenie Mbappéval, Vinivel az aranylabdáért. Yamalnak szerintem könnyebb dolga lehet Raphina és Pedri mellett.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 30., szerda 23:14

dzsi91 írta:
realmadrid95 írta:

En ebben a silany felhozatalban korszakos jatekosnak josolom, ha joslatokba kell bocsatkoznom. Nem Messi, nem Ronaldo, de amig Raphinhaval, Viniciusszal, posztidegen Mbappeval kell megkuzdenie, addig meg van ra az esely szerintem.
Egyet ertek veled, hogy o is korszakos zseni, szerintem tobb is lehet egyszerre egyebkent.* Az a baj, hogy az o posztjan nincs akkora hype az aranylabdahoz. Persze, tudom, elvesztette a hitelesseget mar, de azert egy ketszeres aranylabdas Bellingham milyen jol hangzik mar?

* Jelenleg 4 korszakos jatekost mondanek a fiatalok kozul, Musiala, Wirtz, Bellingham es Yamal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2025. április 30., szerda 23:16-kor.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 30., szerda 23:10

Vini meg ö is irritalo.

Meglatjuk, 17 eves de mar van 100+ meccse tobb millio a szamlan, most epp megy a szeker.

Majd seruleskor meg szar idoben mutatkozik meg a jelleme.

Inter meg meglepett, azt hittem hogymeg nyelnek 2-3 golt annyira nemtudtak mivan, erre sikerult nekik vezetest szerezni, ez hazaiban meglehet. Barca is nyeli rendesen a golokat iden.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 30., szerda 23:06

lestat írta:
reeed_ati írta: Lehet fikázni Jamalt, de baromi ritka a mai fizikális, elgépiesedett fociban az ilyen tehetség, élmény nézni, minden labdaérintését..
Még úgy is, hogy én aztán tényleg rühellem őket.. :mrgreen:
Baromi jól lő, előbb Zizu csel, most ez az emelés, tud mindent a srác, baszki és 17évesen.. :)
Ezzel mindenki egyetert, a baj a nagy pofajaval van.
17 évesen szerintem belefér enbyi idősen senki nem egy zen mester, csak itt nyilván nekünk szarul esik hogy a semmibe nézett barca a triplázás kapujában van ismét.

Ha 6-7 év múlva is ilyen lesz akkor más téma.

Vissza: