Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 2., szerda 6:58

ToniKroos írta:
mentamas írta:

Nem leszólásnak szántam a kérdést. Egyszerűen nem értem ezt a játékost. Egész meccsen idegesítenek a buta döntései és sokszor a viselkedése is, de végül mindig benne van a győzelemben valamilyen formában.
Nem a francokat nem szántad leszólásnak. Már divat járni ide meccs után, ebből is látszik, hogy van akinek tök mindegy mit csinál, jön azt írja be a hülyeségét. Majd máskor figyeld a meccset is, azt ha tényleg szar akkor írd be, akkor talán kapsz rá lájkot is.
Nemtudom hogy Vinit konstans véded-e, de csak remélni tudom hogy nem miután Carlora csak tegnap 2-3 "takarodjon" érkezett Tőled.

Egyébként tegnap csak kihúzott minket a szarból, nincs miért elővenni. De sok meccse volt amikor gatya teljesítményt/ hozzáállást mutatott.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 2., szerda 6:47

Veszélyes volt nagyon tegnap, de kapu előtt élesebbnek kéne lennie, fognak kelleni a gólok is tőle.

Azért mikor kiesésre álltunk egyből villant, ami nagyon kellett

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 2., szerda 6:43

Sokan egy egyszerű kérdést is full-on támadásnak meg provokációnak vesznek manapság, és azonnal százon porogve vérben forgó szemekkel kérik ki maguknak.....

A kérdés meg teljesen helyénvaló amúgy.
thereisonly1ronaldo

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. április 2., szerda 6:13

ToniKroos írta:
mentamas írta:

Nem leszólásnak szántam a kérdést. Egyszerűen nem értem ezt a játékost. Egész meccsen idegesítenek a buta döntései és sokszor a viselkedése is, de végül mindig benne van a győzelemben valamilyen formában.
Nem a francokat nem szántad leszólásnak. Már divat járni ide meccs után, ebből is látszik, hogy van akinek tök mindegy mit csinál, jön azt írja be a hülyeségét. Majd máskor figyeld a meccset is, azt ha tényleg szar akkor írd be, akkor talán kapsz rá lájkot is.
Mert az nem lehet, hogy tényleg tanácstalan valaki? Csak a fikázás létezik? Nagyon kitekert egy világkép.

Múltkor pl én írtam be ide elsőnek, de ma el kell ismerni, hogy veszélyes volt a játéka, és sokat adott elől hozzá. Ha tudná ezt mindig hozni, nagyon fontos lenne a csapatnak a következő 2-3 hónapra.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 2., szerda 2:47

mentamas írta:
poronty írta:

De ne már Kramer. Megint egy olyan meccs után kell idejönni, ahol adott két zseniális gólpaszt, meg alapvetően kiharcolt volna egy pirosat, ha nem kretén a játékvezető? Legalább várjuk meg a valencia meccset, ahol lehet értékelhetetlen lesz a teljesítménye, mint idén sokszor máskor, aztán kérdezgessük ezt, de a mai után minek kell ez?

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 2., szerda 0:31

poronty írta:
Szükségünk van nekünk rá? :kivagyhe:
De ne már Kramer. Megint egy olyan meccs után kell idejönni, ahol adott két zseniális gólpaszt, meg alapvetően kiharcolt volna egy pirosat, ha nem kretén a játékvezető? Legalább várjuk meg a valencia meccset, ahol lehet értékelhetetlen lesz a teljesítménye, mint idén sokszor máskor, aztán kérdezgessük ezt, de a mai után minek kell ez?

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. április 2., szerda 0:29

mentamas írta: Szükségünk van nekünk rá? :kivagyhe:
mondjuk pont a mai/tegnapi után fel tenni ezt a kérdést... :) qrva hasznos volt, és pár sárga + 1 piros még ott maradt a spori zsebében, amit megérdemeltek volna a hentesei

ettől függetlenül én is eladnám, full toxic az ember, még ránk szurkolókra nézve is.
a Real történetének legmegosztóbb figurája
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kercsó 2025. április 2., szerda 0:32-kor.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. április 2., szerda 0:26

-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 2., szerda 0:24

RealVazquez írta:
Ahhoz, hogy a vitrinbe kupákat tudjunk tenni idén, igen.
A legnagyobb talány az ő játéka és személyisége... Úgy fejezi be akciókat, mint a fiatal Salah és a döntéshozatalai olyanok, mint a fiatal di Mariának... de mégis valahogy mindig benne van az, hogy bármikor eldönti a meccset egy passzal vagy egy elfutással...

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. április 2., szerda 0:19

Ahhoz, hogy a vitrinbe kupákat tudjunk tenni idén, igen.
:goat:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 2., szerda 0:19

Azert a ket assist gyonyoru volt, a vegere kicsit feléledt.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de en mar akkor is rettegek ha hatrajon megint az elso felidobe neccesen voritotta fel kubot, de amikor hatul labdat kap es elkezd cselezgetni az eletveszelyes aztan meg azzal a fura labtartassal mennek a keresztlabdak..

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 2., szerda 0:16

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 30., vasárnap 0:17

cart írta: Fejben már szerintem az arab pénzre fókuszál hónapok óta.
Ha így van, akkor remélem megy is. Mi meg visszahozzuk Joselut és Kroost az árából. :mrgreen:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. március 29., szombat 23:57

Fejben már szerintem az arab pénzre fókuszál hónapok óta.

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. március 29., szombat 23:57

Pad'em írta: Áprilisra azért már illene formába lendülni, egyre kisebb a sansz, hogy megtörténik. Arsenal meccsekre azért nagyon kíváncsi leszek. Nem sok ideje van, hogy ez ne egy flop szezon legyen tőle. Konkrétan a szarba se vett Rodrygo hónapok óta jobb nála a gyengébbik oldalán.

Lassu és lusta, pont a kettő ellentette tette azzá ami.
En azt latom hogy a tavalyi szezon eltort benne valamit. Előtte míg nem ő volt a csapat elsoszamu embere addig futott küzdött hajtott védekezett. Még Benzemaval mikor rohadt jo paros voltak mindig pont az lattam rajta, hogy mindent megtesz a csapatert dolgozik. Aztan elment Benzema megkapta a 7est, ő lett papíron a legjobb játékos, tavaly tenyleg eleg jo volt tavasszal, hozta a BLt viszont mar tavaly os latszott rajta, hogy koran sem védekezik annyit mint korabban. 4-3-3ba folyamat besegitett, aztan jött a tavalyi 4-1-2-1-2 amibe ugye vedekezesbe boven megvoltak az emberek, ő pedig elkenyelnesedett óriási arca lett ő lett a rasszizmus elleni legnagyobb harcos, a teljesitmenye meg ment a kukaba. A 4-2-3-1be rohadtul nem fér bele ha a szélsők nem zarnak vissza, es ezért is szenvedunk mikor vini játszik. Nem tudom vissza hozhato-e vagy megy Neymar utan. Agya alapjan utobbit jósolom neki, de cáfoljon rám!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 29., szombat 23:42

Áprilisra azért már illene formába lendülni, egyre kisebb a sansz, hogy megtörténik. Arsenal meccsekre azért nagyon kíváncsi leszek. Nem sok ideje van, hogy ez ne egy flop szezon legyen tőle. Konkrétan a szarba se vett Rodrygo hónapok óta jobb nála a gyengébbik oldalán.

Lassu és lusta, pont a kettő ellentette tette azzá ami.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. március 29., szombat 23:22

RealRaúl77 írta: Lehet írni, hogy Brahim, és Güler is szürke volt, de addig, amíg Vini be nem jött, volt jónéhány kombinatív támadásunk. Utána semmi.

Ritkán járok ide szidni őt, de a viselkedésével, és mellette a nulla teljesítményével elérte nálam a szintet, hogy a jövő csapatát inkább nélküle képzelem.

Konkrétan minden meccsen van egy-két olyan jelenet, hogy elveszíti a labdát, ami tőle konkrétan két lépésre van, de ahelyett, hogy odalépne, letámadna, visszaszerezné, leáll, sétál, és pofázik. Példát vehetne a hozzáállásból, küzdésből Bellighamtől. De nem, róla kell szóljon minden.

Elérte a kártékony szinten. Toxikus az ember.
Hát ez az egy nagyon tipikus jelenet volt amikor elveszítette a labdát a balszelen és csak mutogatott a kezével míg megindult a lehanes ellentámadása, mbappe meg középről sprintelt védekezni a balszèlre....

Azt írtam a megyameccsbe hogy "ma" nincs hasznunk belőle, mert általában benazik de azért van hasznos mozdulata, ma konkrétan SEMMI, nulla hasznos mozdulat, támadás, passz.... Nincs meg a kémia, nincs meg az elképzelés, nincs meg a hozzáállás, és már a technika sem.... Ma se volt Real Madrid 7-es szint, cseréljen Frannal mezt!
szuperliga.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 29., szombat 23:16

RealRaúl77 írta: Lehet írni, hogy Brahim, és Güler is szürke volt, de addig, amíg Vini be nem jött, volt jónéhány kombinatív támadásunk. Utána semmi.

Ritkán járok ide szidni őt, de a viselkedésével, és mellette a nulla teljesítményével elérte nálam a szintet, hogy a jövő csapatát inkább nélküle képzelem.

Konkrétan minden meccsen van egy-két olyan jelenet, hogy elveszíti a labdát, ami tőle konkrétan két lépésre van, de ahelyett, hogy odalépne, letámadna, visszaszerezné, leáll, sétál, és pofázik. Példát vehetne a hozzáállásból, küzdésből Bellighamtől. De nem, róla kell szóljon minden.

+1, engem is pont ezek a dolgok zavarnak vele kapcsolatosan.
Vagy visszavesz az arcából, vagy mehet Isten hírével.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. március 29., szombat 23:04

Lehet írni, hogy Brahim, és Güler is szürke volt, de addig, amíg Vini be nem jött, volt jónéhány kombinatív támadásunk. Utána semmi.

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 22., szombat 14:03

Whiteheart írta:
BLevi96 írta: Nincs itt semmiféle hurráoptimizmus vagy pozitiv elfogultság, elég lenne annyi ha nem küldenék el az anyjába minden megmozdulása után például Viniciust és ne buta négereznék le.
Értelmetlen megnyitni a topikját mert, egy "Mecs a meccs" szintjére züllött.
Szerintem a baj ott kezdődik hogy egyesek személyesen veszik a vini felé megfogalmazott kritikákat....
Nem veszem, nem is tartozik a kedvenceim közé, a szint zavar ahogy megfogalmazzátok.
Engem sokszor zavar Ancelotti csapat menedzselése, még se írom minden kezdő hirdetésnél vagy meccs után, hogy Carlo takarodj, begyöpösödött nyugger.

Vissza: