Konföderációs kupa 2013
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Re: Konföderációs-kupa 2013
Piqué tuti benne van, ő szervezte, Shakira nem elég neki otthon, mindig koncertezik a lelkem.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De ennyire buták nem lehetnek szerintem
Valamelyik tuti szerzett callgirlt, de nem mind szerintem. Ezek tipikusan azok a sztorik, amiknek van alapja, de amúgy túlzás az egész.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk azért, mert olyan fullos nője van, hogy azzal skálát lehet definiálni? Ha már milliárdosként erkölcsi nyomorék, nem meglepő módon, és a kölök nem tartja vissza.Iker dobhatná azt a libát, Piquet meg valamiért nem tudom elképzelni, hogy ebben benne lenne.
Sportfilozófia: Roger Federer
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Piqué tagad, azt mondja, hogy a szálloda így akarja magukról elterelni a figyelmet, mert nagyon kínos nekik. Minden hazugság. Én csak akkor kételkednék, ha Xavit is megnevezték volna :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Iniesta picit kilóg a sorból
Iker dobhatná azt a libát, Piquet meg valamiért nem tudom elképzelni, hogy ebben benne lenne.
Iker dobhatná azt a libát, Piquet meg valamiért nem tudom elképzelni, hogy ebben benne lenne.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Realista24 írta:Alakul a buli.
Kiderült, hogy nem feltétlenül lopásról van szó a spanyolokat illetően. A válogatott tagjai éppen mulatoztak a győzelmük után, majd mikor véget ért a bárban a buli, a hotelszobába mentek, ahova meginvitáltak 5 menyecskét is, és piáztak, buliztak, strip-pokert toltak, aztán reggelre "eltűnt" a pénz.
A PP szerint az érintett játékosok: Casillas, Ramos, Iniesta, Cazorla és Piqué. Piquétól tűnt el 1.000 euró.
csak igaza volt murinnyónak
ez a casillas is a lófejű nőjével, erre tessék.
aztán ramos, na meg a kis ártatlan iniesta, meg piké, akit otthon vár a gyerek meg a törpepopsztár
szutyok emberek ezek mind

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Alakul a buli.
Kiderült, hogy nem feltétlenül lopásról van szó a spanyolokat illetően. A válogatott tagjai éppen mulatoztak a győzelmük után, majd mikor véget ért a bárban a buli, a hotelszobába mentek, ahova meginvitáltak 5 menyecskét is, és piáztak, buliztak, strip-pokert toltak, aztán reggelre "eltűnt" a pénz.
A PP szerint az érintett játékosok: Casillas, Ramos, Iniesta, Cazorla és Piqué. Piquétól tűnt el 1.000 euró.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Amikor meg majd nem megy,nem neki kell majd ezen agyalnia'shutterisland írta:aztán vélhetően vdb úgy van vele, hogy nem is erőlteti, amíg megy a szekér.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez azért nehéz kérdés, mert én a barcások miatt kezdtem el szimpatizálni velük.Azért kíváncsi lennék hogy ha Real Madrid játékosok alkotnák a csapat gerincét,akkor is megvolna ez az euforia részedről...
viszont már úgy érzem, HA pár év múlva iker,ramos,carvajal,isco,jese,morata hatos lesz a gerinc, attól nem fogok elfordulni tőlük.
ez eufória lehet, hogy már nem lenne meg, nyilván rádob nekem egy lapáttal a személyes kötődés, de továbbra is az argentinokkal egyetemben ők lennének a kedvenceim.
ezt érzem most, viszont vélhetően azért ez a gerinc nem lesz meg.
nem mondom, jót tenne néha be-bedobálni őket, de például uruguay ellen lement pedro,cesc és xavi egy negyedórán belül, bejött martinez,cazorla és mata, azt érték el ezzel, hogy 2-0-ról úgy lett 2-1, hogy rághattuk a végén a körmünket, mert fordult a kocka, visszajött a már elveszített meccsbe is uruguay.Ellenben ott ül a padon Mata,Cazolra vagy akár D.Silva akik talán a legjobb idényüket produkálták.
benne van, hogy véletlen, de nagyon olyan érzésem van, hogy ha meg lesz bontva a barcás mag, hiába jönnek be olyan emberkék, akikkel papíron fasza lesz, nem hogy előrébb nem, de hátrébb lesznek.
persze ezzel nem azt mondom, hogy nem ültetném le xavit vagy cescet néha, mert az belefér, sőt, ki is lehet hozni akár belőle valamit, de nagyon belenyúlkálni nincs értelme.
aztán vélhetően vdb úgy van vele, hogy nem is erőlteti, amíg megy a szekér.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azért kíváncsi lennék hogy ha Real Madrid játékosok alkotnák a csapat gerincét,akkor is megvolna ez az euforia részedről...shutter írta...
Ja igen,a spanyoloknak szurkolok én is,tehát semmi bajom velük...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
"Jelen állás szerint Balotelli nem lesz ott a spanyolok ellen az elődöntőben. A brazilok ellen combizomsérülést szenvedett. + Az olaszoknak nincs szerencséjük: a vállsérülést szenvedő Ignazio Abate már biztosan nem szerepelhet a tornán, és az Andrea Pirlo, Riccardo Montolivo duó játéka is kérdéses a spanyolok ellen kisebb sérülések miatt."
Hát, ha a Spanyolok komolyan veszik a meccset és nem csak passzolgatni mennek ki, akkor nagy pofont kaphatnak az olaszok.
Hát, ha a Spanyolok komolyan veszik a meccset és nem csak passzolgatni mennek ki, akkor nagy pofont kaphatnak az olaszok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ezt én sem értem, és nem azért mert Barcások. Azért ha megnézzük Fabregas élete legrosszabb szezonját futotta, és azért ezen a konf. kupán sem igazán remekelt, lényegében észrevehetetlen. Ellenben ott ül a padon Mata,Cazolra vagy akár D.Silva akik talán a legjobb idényüket produkálták.De ugyan ez igaz Pedrora is, bár ő legalább Sescel ellentétben fel-fel villan, sőt...'shutterisland írta:tudom, hogy sok a barcás, ez a 8 szerintem is túlzás, alapból ikernek kell majd kezdenie a fontos meccseken, és még egy simán leülhetne a pedro-cesc-xavi hármasból, de mindegy.
És remélem, hogy az olaszok ellen nem az a kopasz kislibafoszöldszínű űrlény fog ott állni a kapuban.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
elolvasgatva az utóbbi oldalakat, még jobban remélem, hogy megnyerik a spanyolok.
amennyire unalmas, minimum annyira elképesztő ez a technikai és játéktudásbeli fölény, amivel egyszerűen viccen kívül az ellenfelet teljesen padlóra vágják.
ma is lekocogták úgy a meccset, hogy a reális eredmény a helyzetek képe alapján 6 gólos spanyol siker lett volna.
tudom, hogy sok a barcás, ez a 8 szerintem is túlzás, alapból ikernek kell majd kezdenie a fontos meccseken, és még egy simán leülhetne a pedro-cesc-xavi hármasból, de mindegy.
a másik pedig az, hogy nézhetetlen szarnak tartjátok, de nem nagyon tudok olyan csapatot, amelyik ennyire sikeres, de szemkápráztatóan játszik.
nem gyorsak, nem erősek, nem cselgépek, egyszerűen fejben és technikailag topon vannak, egyértelmű, hogy erre építenek, főleg amíg sikeres.
nem beszélve arról, hogy a többi válogatott sem igazán jogázik jelenleg, talán a németek, de a khedira-gomez-müller tengely sem a pengés futball velejárója.
amennyire unalmas, minimum annyira elképesztő ez a technikai és játéktudásbeli fölény, amivel egyszerűen viccen kívül az ellenfelet teljesen padlóra vágják.
ma is lekocogták úgy a meccset, hogy a reális eredmény a helyzetek képe alapján 6 gólos spanyol siker lett volna.
tudom, hogy sok a barcás, ez a 8 szerintem is túlzás, alapból ikernek kell majd kezdenie a fontos meccseken, és még egy simán leülhetne a pedro-cesc-xavi hármasból, de mindegy.
a másik pedig az, hogy nézhetetlen szarnak tartjátok, de nem nagyon tudok olyan csapatot, amelyik ennyire sikeres, de szemkápráztatóan játszik.
nem gyorsak, nem erősek, nem cselgépek, egyszerűen fejben és technikailag topon vannak, egyértelmű, hogy erre építenek, főleg amíg sikeres.
nem beszélve arról, hogy a többi válogatott sem igazán jogázik jelenleg, talán a németek, de a khedira-gomez-müller tengely sem a pengés futball velejárója.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Galacticos írta:a brazilok is kieshetnek az uruguayiak ellen.
Az is benne van a pakliban. Szerintem az lesz nagyobb meccs, ott az én véleményem szerint nüanszok fognak dönteni. De majd kiderül.
- Galacticos
a brazilok is kieshetnek az uruguayiak ellen.L.Miki írta:Erre szokták azt mondani, hogy egyszer volt Budán kutyavásár? Mindenesetre várjuk ki a végét, de nem nagyon tudnám elképzelni azt, hogy az Olaszok kiüssék a Spanyolokat. De nincs lehetetlen, csak tehetetlen, ugye.Galacticos írta:akik előre jósolnak brazil spanyol azoknak ajánlom figyelmébe a négy évvel ezelőtti konföd kupát. akkor is mindenki spanyol-brazilt várt a spanyolok meg besültek az usa ellen.
- L.Miki
Erre szokták azt mondani, hogy egyszer volt Budán kutyavásár? Mindenesetre várjuk ki a végét, de nem nagyon tudnám elképzelni azt, hogy az Olaszok kiüssék a Spanyolokat. De nincs lehetetlen, csak tehetetlen, ugye.Galacticos írta:akik előre jósolnak brazil spanyol azoknak ajánlom figyelmébe a négy évvel ezelőtti konföd kupát. akkor is mindenki spanyol-brazilt várt a spanyolok meg besültek az usa ellen.
- Galacticos
akik előre jósolnak brazil spanyol azoknak ajánlom figyelmébe a négy évvel ezelőtti konföd kupát. akkor is mindenki spanyol-brazilt várt a spanyolok meg besültek az usa ellen.
- nmate
Kemény meccs lesz, Suarez nem fog pöcsölni a kapu előtt, attól nem kell félni. Vért isznak majd, szívós kis csapat ez az Uru.flori írta:vmiért azt érzem h uruguay elkapja a brazilokat.lehet egyedül vagyok,de érzem.
- flori
eddig csak casillas kapott gólt..
vmiért azt érzem h uruguay elkapja a brazilokat.lehet egyedül vagyok,de érzem.
vmiért azt érzem h uruguay elkapja a brazilokat.lehet egyedül vagyok,de érzem.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- L.Miki
No így tehát az elődöntőkben ha jól értelmezem akkor Brazília - Uruguay és Spanyolország - Olaszország lesz.
Az utóbbinál megismétlődik a tavalyi EB döntő...
A döntőben pedig Brazília - Spanyolország lesz.
Az utóbbinál megismétlődik a tavalyi EB döntő...
A döntőben pedig Brazília - Spanyolország lesz.