...Sonic Perezt is leszívhatjaHa elsore eltalaljak hogy hol es kivel kell erositeni a kereten, akkor kajak leszivom magam

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 4., csütörtök 20:00
...Sonic Perezt is leszívhatjaHa elsore eltalaljak hogy hol es kivel kell erositeni a kereten, akkor kajak leszivom magam
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 4., csütörtök 19:49
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. június 4., csütörtök 19:43
HozzászólásSzerző: Chris » 2015. június 4., csütörtök 19:42
HozzászólásSzerző: kodo » 2015. június 4., csütörtök 19:24
én se erősíteném az egyik riválisunkat egy ilyen kaliberű játékossal.BBeno írta:LibertadDigital szerint elutasítottuk a Valencia ajánlatát Navas-ért.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 4., csütörtök 19:19
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. június 4., csütörtök 18:23
az jó, akkor jönni fogBBeno írta:na verratti ügynöke mindent letagadott amit lehet.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 4., csütörtök 18:09
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. június 4., csütörtök 15:58
már megszokhattad, hogy az összes kedvenced nálunk köt ki.GT37 írta:Összességében nyilván nem panaszkodhatok, és valóban jobb helyzetben vagyunk jelenleg, ez nem kétséges. Verratti "elvesztése" ezzel együtt érzékenyen érintene, nagyon kedvelem az olaszt. Örülnék, ha maradna Párizsban, ha már most nyáron nem tudjuk elhozni.Realista24 írta:Nem tudom mit keseregsz, mikor a triplázás szélén álltok, van egy fasza támadótriótok, két remek kapusotok, és a középpálya sem veszélyes.
Nálunk meg teljes fejetlenség van, Bale-lel kiegészülve.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 4., csütörtök 15:52
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. június 4., csütörtök 15:38
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. június 4., csütörtök 15:37
Összességében nyilván nem panaszkodhatok, és valóban jobb helyzetben vagyunk jelenleg, ez nem kétséges. Verratti "elvesztése" ezzel együtt érzékenyen érintene, nagyon kedvelem az olaszt. Örülnék, ha maradna Párizsban, ha már most nyáron nem tudjuk elhozni.Realista24 írta:Nem tudom mit keseregsz, mikor a triplázás szélén álltok, van egy fasza támadótriótok, két remek kapusotok, és a középpálya sem veszélyes.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 4., csütörtök 15:31
Egyre több portál számol be arról, hogy a Real Madrid lépésekre van Verratti leigazolásától. A spanyol klub 50-60 millió euró közötti összeget fizetne az olasz játékosért, akinek évi 6, egyes hírek szerint 7 milliós fizetést adnának. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 4., csütörtök 15:22
szerintem pogbát felejtsük el és 1 év múlva a barcát erősíti majd... de azért remélem ha enm ide jön akkor a citybe megy| Sky Sport |
Verratti and Real Madrid have agreed on a 5 year contract worth 7M per year. Madrid will offer PSG 50M.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. június 4., csütörtök 15:21
DinhoL írta:Ezt a topicot már át lehetne keresztelni "Átigazolások" névre, vagy valami hasonló..![]()
Azon csodálkozom, hogy Madridban nem akarnak belső védőt igazolni. Pedig nem lenne hülyeség, ahogy én láttam idén. Rossz ezt leírni is mert a spanyol válogatott miatt nagyon kedvelem Ramost, de nem látom már benne azt a meggyőző védőmunkát ami 2 éve még nagyon ment neki. Nacho, mint Ramos elsőszámú cseréje? Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Pepe - Varane duó világklasszis szint de 3 porondon csak velük végig vinni az idényt. Ezért kérdem én: középső védőben nem gondolkoznak felétek?Ne kíméljetek, javítsatok ha vak vagyok és nézzek inkább tollaslabdát.
Szimplán érdekel Ti hogy vélekedtek, mert támadórókról, középpályásokról már sokat olvastam itt.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 4., csütörtök 15:21
Téényleg, ezt elfelejtettem..Mondjuk nem volt sokáig téma ő se.dannen írta:hát most felmerült az az arsenalos francia gyerek.. sose tudtam megjegyezni a nevét, valami kosicikjtgnlny
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 4., csütörtök 15:17
nemközépső védőben nem gondolkoznak felétek?
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 4., csütörtök 15:15
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 4., csütörtök 14:51
Tudod mikor fog nekik igazán fájni?Realista24 írta:Nem tudom mit keseregsz, mikor a triplázás szélén álltok, van egy fasza támadótriótok, két remek kapusotok, és a középpálya sem veszélyes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 14:43
Nem tudom mit keseregsz, mikor a triplázás szélén álltok, van egy fasza támadótriótok, két remek kapusotok, és a középpálya sem veszélyes.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem