akkor holnap ezzel a cuccal megnézem, hátha összejön
köszi

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 31., szombat 18:27
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 31., szombat 18:07
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 31., szombat 18:03
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 31., szombat 18:02
Virus és malware írtás elsőnek, aztán kiderül___Samy___ írta:Adodott egy olyan problema egy asztali gepnel, hogy az osszes dokumentum meg jpeg fajl atallitodott vbwxtjh fajlformatumra. Soha nem talakoztam meg ilyennel, gondolom vmi virus okozhatta. Ezt mar csak egy ujratelepitessel tudom orvosolni?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 31., szombat 16:08
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 31., szombat 8:47
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 31., szombat 8:33
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 31., szombat 2:57
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 31., szombat 2:41
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 31., szombat 2:10
Elsőnek is leszögezném, személy szerint semmi bajom a "kínai" telefonokkal, régen egy ZTE Blade-t (a legelső változatot) nyúztam, imádtam.lordgabi írta:Doogee DG2014 Turbo
Egy kis kritika a telefonról.
Szeretett Samsung Galaxy Ace típusú mobilomat tudnám lecserélni egy ilyenre a közeljövőben, ha minden jól megy.
Ismeri valaki, vélemény róla a link alapján?![]()
Előre is köszi.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 31., szombat 0:54
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 28., szerda 7:41
Valahogy úgy, de attól is függ hogy van-e még rá gyári NBD garancia, mert sok Latitude-ra még mindig meg van. A minap hozott tőle el ismerősöm egy 2018-ig NBD garisat. Egyébként olyan figura csinálja aki már hosszú évek óta (min. 5) ilyen gépekkel foglalkozik, talán mondani se kell, hogy milyen jól szerelhetőek, bármilyen alkatrészt könnyedén ki lehet bennük cserélni - és van is, nem mint a kifutott, jólárazott erőgépeknél, aminél majd hónapokat várhatsz a javításra, alkatrészre, és még a munka minősége is silány. Az "alkatrész" alatt akár teljes fedlapot, alaplapot, kijelző, billentyűzetet, mindent értek. Na de ennyi "OFF" talán elég is a témáról, a végén megkapom hogy csak házalok....sonic írta:Jo bolt en is ajanlom, bar azt nemtudom mit csinalnak ha gariztatni kell, gondolom meghegesztik ok maguk
Hát na, egy Workstationt nem arra találták ki hogy nap mint nap munkába indulás előtt felakaszd a válladra és elsétálj melóbasonic írta:Amugy tenyleg elpusztithatatlannak tunik. Hordozni tenyleg nem a legidealisabb, mert nem kicsi, nem konnyu, de nalam meg belefer. Viszont kb egy ev mulva akarok venni egy ujabbat, akkor mar valoszinuleg egy kisebb latitude-ra fogok valtani.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 28., szerda 0:43
Micsoda "veletlen". Pontosan itt vettem.Évek óta az egyik legmegbízhatóbb eladók egyike akit ismerek: link.
Szerencsere (vagy sajnos?) nem volt szukseg a garira. Most meg mar ne is kelljen, mert lejart.Egy ideig én is nyúztam egyet, de a hordozhatóság miatt váltanom kellett, egyébként elpusztíthatatlan. A gyári NBD garit jól kifogtad.(Egyik nap valami gebasz van a géppel, telefonálsz, másnap (vagy amikor Te szeretnéd) házhoz mennek és a helyszínen javítják meg. Ja, és nem a konyha asztalodon, hanem egy erre kialakítitott speckó "mini-műhelyben", az autó hátsó részében, amit végig is nézhetsz ha úgy van...)
Annyi eszem azert volt hogy ne vegyek inspiront.Az tényleg igaz, hogy a dell gari gyors és hibátlan, "cserébe" állandóan hibásodnak is a gépeik. Ellenségemnek se ajánlanám a dellt, legalábbis az inspiron n szériát.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. január 27., kedd 22:43
hu most meg nem mondom, de talán az ipon.hu-n írtak róla. Egyébként köszi ezt a monster posztotAnyaka írta:A hűtést kijavították dolgot hol olvastad? Végül is rá lehet fogni a javulást, a burkolati 50 fok, meg a belső 90-98 tényleg kevesebb (most direkt megnéztem a magyar, és külföldi tesztek eredményeit, mert mondom, nehogy hülyeséget beszéljek, hátha rosszul emlékszem.), mint az ezelőtti 100+, meg a kikapcsolás, de ne felejtsük el, hogy egyel kevesebb vga van.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. január 27., kedd 22:18
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 27., kedd 20:54
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. január 27., kedd 20:39
Azt mondjuk nem mondtam, hogy tökéletes a gép, azért nem alienwareAnyaka írta:
Vettél régen egy rossz gépet évekkel ezelőtt, gondolom nem olvastál róla semmit, vagy a bolt ajánlotta, most ugyanazt megteszed?Bár ez kevésbé vészesebb, de a tökéletestől távol áll.
A gyárilag zsanérhibás y50? (bár ez hazugság, csak minden tízből kilenc reped meg) Annak a hűtése sokkal jobb lesz. Csak vicceltem.Ebből a szériából utoljára a y500 volt normális, azóta csak mennek lefele a lejtőn.
Ha i5-el vetted nem lesz vele annyi bajod. Mert az i7 párszor leszabályozza a gépet terhelés alatt.
Játékra laptop ilyen olcsón sajnos nincs, csak megkötésekkel, ezek nem is arra valók. Ahonnan indul az 400+.
Én inkább egy n550-es asus-t ajánlanék olcsóbban, ips kijelzővel. Annak csak a wifije gané, de legalább olyan hideg, hogy nyáron nem kell légkondi.
Ha bármi garanciás ügyed lenne vele, (bár az isten mentsen meg tőle) csak személyesen vidd be, előtte fotózd körbe. Képesek ezek visszaadni, egy g50-et is a y50 helyett.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 27., kedd 20:11
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem