p.s.: Elképesztő jó ez az oldal, ha rákattintotok egy-egy pilótára, rengeteg adat kijön róla.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. augusztus 30., hétfő 16:12
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 30., hétfő 15:32
Igen, pont ezért mondtam, hogy kár is azzal jönni, hogy bezzeg régen.wZoLee7 írta: Kár amúgy a jelenlegit a régi időkhöz hasonlítani amikor mentek hasonló időkben, ezek az autók egy pocsoján is elúsznak a fenébe. Foltozhatják a bukótereket SPA-ban de ha átépítik akkor teljesen elcseszett le ez a helyszín is. Itt már rég valami patent vízelvezetést kellett volna csinálni, főleg ahol megáll a víz mint egy völgyben. Mikor kb 6 után megjöttem az első képen láttam h nem lesz verseny. Ezt fent is tudták egyértelműen. Egy dolog viszont biztos, igazán jó megoldás ilyen esetben nincs és szerintem a pont osztás volt a legjobb amit kitalálhattak. Ha nullával megy mindenki haza akkor már most ez a fórum is égne, hogy bezzeg a mocskos Hamilton miatt volt ez is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 30., hétfő 14:00
Pláne. Érdemes végignézni, hogy milyen neveket utasított már maga mögé és még idén mekkora pilótákat előzhet meg úgy, hogy továbbra sem feltétlenül lehet kijelenteni, hogy világbajnok lesz idén.filatáska írta:Ráadásul egy űrautó ellen többnyire.Remy írta: Szeptemberben 24, de ja. Elképesztő teljesítmény ez, ráadásul mindezt egyeduralkodó űrautó nélkül.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 30., hétfő 13:59
HozzászólásSzerző: filatáska » 2021. augusztus 30., hétfő 13:21
Ráadásul egy űrautó ellen többnyire.Remy írta: Szeptemberben 24, de ja. Elképesztő teljesítmény ez, ráadásul mindezt egyeduralkodó űrautó nélkül.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. augusztus 30., hétfő 12:30
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 30., hétfő 12:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 29., vasárnap 21:07
Szeptemberben 24, de ja. Elképesztő teljesítmény ez, ráadásul mindezt egyeduralkodó űrautó nélkül.alexoxladjackoxi írta:Szerintem már idén meg lehet neki Hakkinen és Raikkönen is. Hány éves, 23? Teljesen elmebeteg!Remy írta: Mosst befogta Max. Legtöbb win, VB cím nélkül. Hazai pályán át kell venni ezt a rekordot, majd év végén vissza kell adni az angolnak.![]()
Függetlenül a körülményektől, nagyon kijárt ez Russellnek.
Na, de Hamilton elmondhatja magáról, hogy idén kikapott a futamon egy Haastól és egy Williamstől is.![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 29., vasárnap 21:04
Szerintem már idén meg lehet neki Hakkinen és Raikkönen is. Hány éves, 23? Teljesen elmebeteg!Remy írta: Mosst befogta Max. Legtöbb win, VB cím nélkül. Hazai pályán át kell venni ezt a rekordot, majd év végén vissza kell adni az angolnak.![]()
Függetlenül a körülményektől, nagyon kijárt ez Russellnek.
Na, de Hamilton elmondhatja magáról, hogy idén kikapott a futamon egy Haastól és egy Williamstől is.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 29., vasárnap 19:08
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 29., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. augusztus 29., vasárnap 18:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 29., vasárnap 18:33
Ez ellen sajnos nem lehet tenni. Baromira kellemetlen, ennyi időt végig várni az esőben és semmit nem kapok érte, de meg kell érteni, hogy ilyen körülmények között ez csak kockázat lenne. A tökölés helyett már rég lefújhatták volna és mindenki mehet hazalestat írta: Ennek semmi ertelme.
Fujjak le az egeszet.
Szerencsetlen szurkolokat sajnalom igazan![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. augusztus 29., vasárnap 18:31
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 29., vasárnap 18:30
wZoLee7 írta:True, most erkeztem, nem hiszem elp.csabi1 írta: Szerintem mire visszajösztök a kutyával a suliból akkor fog kb. elkezdődni.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. augusztus 29., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 29., vasárnap 18:21
True, most erkeztem, nem hiszem elp.csabi1 írta: Szerintem mire visszajösztök a kutyával a suliból akkor fog kb. elkezdődni.![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 29., vasárnap 18:13
Ha megint rákezd az leszhalamadrid írta: Mekkora lenne ha több mint 3 óra várakozás után letolnának pár kört a biztonsági mögött![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 29., vasárnap 18:10
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 29., vasárnap 17:50
Jelenlévő fórumozók: 58 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem