EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. október 11., vasárnap 21:09

Elég sokan sokszor leírtuk már, hogy a "profi" magyar focit kéne beszüntetni, mert pénzkidobás az egész, felőlem aztán vb is lehet vagy adria kupa. Pont leszarom. Még csak szorítani sem tudok értük.
A magyarokért nem tudsz, de a francákokért igen? Érdekes...

Szar a magyar foci, de HA kijutnak örüljünk már neki...Wales, Albánia vagy Izland focija is szar, ott mégis tudnak örülni.

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. október 11., vasárnap 21:07

csabi87 írta:Annak minek örüljek majd hogy sorra fogják őket cumiztatni?
Na mindegy...
ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés h az olyanok mint te minek éltek? :( :hmmm:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kupak17 2015. október 11., vasárnap 21:10-kor.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. október 11., vasárnap 21:03

Annak minek örüljek majd hogy sorra fogják őket cumiztatni?
Na mindegy...
Ilyenkor felfiegyelhetnek egy-két jó tehetségre, akiben meg van akarat és van szerencséje simán kifocizhat ott egy jó nyugat európai klubszerződést.
Meg tapasztalatszerzés, bármennyire is közhelyes.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. október 11., vasárnap 21:01

Remy írta:Tipikus... Minek jussunk ki, hisz ugyis kikapunk... Kit erdekel? A kijutas dicsoseg. Magyarokon kivul szerintem nincs meg egy ilyen negativ nemzet.
Szépen szóltál, teljesen egyetértek! :) :agree:
Som i Serem!
6oat

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 11., vasárnap 20:58

Remy írta:
Na mindegy...
Ha nem jutunk ki akkor az a baj ha kijutunk akkor az... El kene donteni mi legyen. :)
Elég sokan sokszor leírtuk már, hogy a "profi" magyar focit kéne beszüntetni, mert pénzkidobás az egész, felőlem aztán vb is lehet vagy adria kupa. Pont leszarom. Még csak szorítani sem tudok értük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 11., vasárnap 20:56

Na mindegy...
Ha nem jutunk ki akkor az a baj ha kijutunk akkor az... El kene donteni mi legyen. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 11., vasárnap 20:55

A franciák elég rendesen bekezdtek, pedig B csapattal álltak fel. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. október 11., vasárnap 20:53

RealRaúl77 írta:Azért az egy plusz motiváció mind a játékosoknak, mind a szurkolóknak, hogy elérhető közelségbe kerül 1-1 nemzetközi torna. Amúgy is elég szar, hogy erre olyan régen került sor utoljára. Én örülök, ha ott lesznek. Régóta várom ezt.
Az már tényleg gáz, hogy ennek a lehetőségéhez ez a bővítés kellett. Előtte nem sok esélye volt.
Meg ezutan se lesz. Ilyen gyenge selejtezo csoportunk soha tobbe nem lesz. :) Az a szomoru hogy ebbol SEM jutunk tovabb...

Persze meg ott a potselejtezo, de ott szinte fix hogy erosebb ellenfelet kapunk mint a csoportunkbol barmelyik valogatott. Ugyhogy ott valoszinuleg kihullunk mint sz@r a vonatbol.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. október 11., vasárnap 20:39

Azért az egy plusz motiváció mind a játékosoknak, mind a szurkolóknak, hogy elérhető közelségbe kerül 1-1 nemzetközi torna. Amúgy is elég szar, hogy erre olyan régen került sor utoljára. Én örülök, ha ott lesznek. Régóta várom ezt.
Az már tényleg gáz, hogy ennek a lehetőségéhez ez a bővítés kellett. Előtte nem sok esélye volt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 11., vasárnap 20:36

Na lassan jön a Kroos-Gündogan-Özil-Reus négyes oktatni! :sly:
Müller meg jöhet a hülye gólörömeivel... :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. október 11., vasárnap 20:36

csabi87 írta:
Legalább megmutatnánk, hogy még mi is a térképen vagyunk, meg alapból több 10 éve nem voltunk kint semmilyen tornán. Nekem abszolút pozitív lenne, ha kijutnánk, még ha 0 ponttal is esnénk ki.
Gyengék vagyunk igen, a mai is egy semmilyen meccs volt. De alapból a tudat, hogy EB-n szereplünk, az nagyon jó érzés lenne. :)
Én ezzel nem értek egyet,de elfogadom a véleményedet. :)

Nagycsoportos ovis voltam, amikor utoljára kinn voltunk egy tornán...akkor is tudnám az EB részvételt értékelni, ha ott elvernének minket, mint szódás a lovát :)

Lenne végre egy torna, ahol tényleg lehetne valakinek szívből szurkolni.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 11., vasárnap 20:35

Annak minek örüljek majd hogy sorra fogják őket cumiztatni?
Na mindegy...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 11., vasárnap 20:32

Tipikus... Minek jussunk ki, hisz ugyis kikapunk... Kit erdekel? A kijutas dicsoseg. Magyarokon kivul szerintem nincs meg egy ilyen negativ nemzet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 11., vasárnap 20:31

Legalább megmutatnánk, hogy még mi is a térképen vagyunk, meg alapból több 10 éve nem voltunk kint semmilyen tornán. Nekem abszolút pozitív lenne, ha kijutnánk, még ha 0 ponttal is esnénk ki.
Gyengék vagyunk igen, a mai is egy semmilyen meccs volt. De alapból a tudat, hogy EB-n szereplünk, az nagyon jó érzés lenne. :)
Én ezzel nem értek egyet,de elfogadom a véleményedet. :)
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. október 11., vasárnap 20:29

Az biztos, hogy ha maradt volna Dárdai ilyen szedett-vedett szar védelem fix nem lett volna soha...
A kérdés, hogy a tudat zavart be, hogy vezetnek a románok (mert biztos tudtak róla), vagy tényleg ennyire nagy a baj hátul újra?...

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 11., vasárnap 20:28

csabi87 írta:Annak meg mi értelme lenne?

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. október 11., vasárnap 20:27

Csabi írta:ezért ellenzem teljes mértékben ezt a baromságot, hogy még a harmadikok küzül is juthat valaki ki így vagy úgy. legyen ott még több töltelék harmadvonalú csapat. mert az ilyeneknek mi lesz a cél a vb-n? az hogy parádésan játsszanak? fenéket. ne kapjunk sok gólt, jó a 0-0. ez a magyar válogatott két 0-0-t úgy ünnepelne a vb-n mintha legalább elődöntőbe mentek volna. és ez az egész tornára rányomja majd a bélyegét.
Jó, hát a 24 csapatra bővítésnek én sem örültem.

Egyébként az EB-n is a 6-ból 4 legjobb csoport harmadik továbbjut a nyolcaddöntőbe. Úgy mint '86 és '94 között a világbajnokságokon.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 11., vasárnap 20:23

A törökök még bekavarhatnak.
Mondjuk engem az sem érdekel ha pofozó gépek leszünk az EB-n, csak jusssunk ki valahogy, bárhogy. :)
Annak meg mi értelme lenne?

Ha ez a csapat találkozik egy olyan válogatottal amelyik egy kemény iramot diktál,akkor szépen sorban kijönnek a hibák.
Sajnos gyengék.Most is ha sikerült a görögöknek két három passz egyérintőből akkor egyből ott is voltak a helyzetek.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. október 11., vasárnap 20:20

RealRaúl77 írta:Ha jól gondolom, akkor a mai meccs nem osztott, nem szorzott már a 3. helyezettek között. A mai ír-lengyel meccs lényegtelen, a norvég illetve horvát meccs sem zavarhat be, az orosz, svéd páros sem előzhet be, E csoportból szintén senki, B csoport sem játszik, sem a török, sem a holland nem előzhet be. Gyakorlatilag, ha jól számolom, csak akkor nem jutunk ki egyenes ágon, ha Ukrajna is és Szlovákia is győz. Annyira nem rossz a helyzet. Ha a spanyolok nem kapnak ki, kint vagyunk az eb-n.
Törökök előzhetnek, ha megverik Izlandot és ha a Kazahok megverik a Letteket.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. október 11., vasárnap 20:17

Ha jól gondolom, akkor a mai meccs nem osztott, nem szorzott már a 3. helyezettek között. A mai ír-lengyel meccs lényegtelen, a norvég illetve horvát meccs sem zavarhat be, az orosz, svéd páros sem előzhet be, E csoportból szintén senki, B csoport sem játszik, sem a török, sem a holland nem előzhet be. Gyakorlatilag, ha jól számolom, csak akkor nem jutunk ki egyenes ágon, ha Ukrajna is és Szlovákia is győz. Annyira nem rossz a helyzet. Ha a spanyolok nem kapnak ki, kint vagyunk az eb-n.
Kazahokat nem figyeltem, szóval nekik sem szabad nyerni, vagy ha nyernek, akkor a törököknél max az x jó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2015. október 11., vasárnap 20:21-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Vissza: