"Meg akarom nyerni a La Ligát."

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Van der Vaart most igazolt a Betisbe, bemutatásán a következőket mondta:
- mocsok
mondjuk nálam neymar se.rashidm írta:max Messi, Ronaldo, Neymar érdemli azt meg.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekünk továbbra is olyan ember kell, aki ha kell 100%-osan tudja helyettesíteni Modricot. Labdakihozatalok, segíteni Kroosnak...ők lesznek a kp hátsó tengelyei, oda kell valaki, és nem előre a kp támadó részébe.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem kamu a hír. Azért ne akarjon már egy 22-23 éves nyikhaj 12 millás fizut... max Messi, Ronaldo, Neymar érdemli azt meg.mocsok írta:fura lenne ha ramossal nem tudnának megegyezni a fizetésről, de pogbának kapásból adnak 12 milliót.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Akkor lesz még egy ember, akinek egy idő után hatalmas arca lesz, és nem fog védekezni?schranzer írta:Kit érdekelnek a feltételek. Bánom én hogy nettó 12 millat fog keresni, ha vele megkapjuk azt, amit mindnyajan akarunk? Hogy vegre ertelmes KP-sok szaladgáljanak a pályán, nem jottment Lucas Silvák. Inkább adjunk neki egy rakat penzt, mintsem aztan megint elmenjen a Barcába, es siránkozzunk.

- mocsok
fura lenne ha ramossal nem tudnának megegyezni a fizetésről, de pogbának kapásból adnak 12 milliót.
Egyébként sem ragaszkodom hozzá, de ilyen kondíciókkal nincs jelenleg elérhető játékos akit leigazolnék.h3x0r írta:Ilyen feltetelek mellett hanyan hoznatok?Agustí Benedito: “Beszéltem Pogbával. Először Andrea Agnellivel (a Juventus elnökével) vettem fel a kapcsolatot, majd közvetlenül a játékossal is beszéltem. Éves fizetésként nettó 12 millió eurót szeretnének, míg az átigazolási összeg 80 millióra rúgna” – mondta Benedito, aki jelölte magát a Barcelona elnökválasztásán. Forrás: Madridom.hu
5 év múlva meg 30 millió nettókat követelnének... Aztán hol vannak ők olyan játékosok, mint Ronaldo vagy Messi? Szerencsére az FFP már a City-t meg a PSG-t is megfogta, ezért nem lesz az, hogy ilyenek miatt az ügynökök diktálják majd az árakat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kit érdekelnek a feltételek. Bánom én hogy nettó 12 millat fog keresni, ha vele megkapjuk azt, amit mindnyajan akarunk? Hogy vegre ertelmes KP-sok szaladgáljanak a pályán, nem jottment Lucas Silvák. Inkább adjunk neki egy rakat penzt, mintsem aztan megint elmenjen a Barcába, es siránkozzunk.
Aztán majd megint lesünk, mint a Neymar gyereknél...hiába mondjátok, az a gyerek egy zseni, a világ legjobbja lesz és addig már nincs sok idő.
Pogba kell, mindenképpen! Ő is hasonló zseni lehet.
Pogba kell, mindenképpen! Ő is hasonló zseni lehet.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Én biztos nem, de mivel a Bárszáá nem igazolhatja le télig, ezért könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy ők verik fel az árakat, hogy ne happolják el az orruk elől és vagy nyomják a kenőpénzeket, mint Neymarnál.h3x0r írta:Ilyen feltetelek mellett hanyan hoznatok?Agustí Benedito: “Beszéltem Pogbával. Először Andrea Agnellivel (a Juventus elnökével) vettem fel a kapcsolatot, majd közvetlenül a játékossal is beszéltem. Éves fizetésként nettó 12 millió eurót szeretnének, míg az átigazolási összeg 80 millióra rúgna” – mondta Benedito, aki jelölte magát a Barcelona elnökválasztásán. Forrás: Madridom.hu
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Ilyen feltetelek mellett hanyan hoznatok?Agustí Benedito: “Beszéltem Pogbával. Először Andrea Agnellivel (a Juventus elnökével) vettem fel a kapcsolatot, majd közvetlenül a játékossal is beszéltem. Éves fizetésként nettó 12 millió eurót szeretnének, míg az átigazolási összeg 80 millióra rúgna” – mondta Benedito, aki jelölte magát a Barcelona elnökválasztásán. Forrás: Madridom.hu
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
wZoLee7 írta:Ezeket eddig is tudtuk, bár a Milános hír új. Mindig mosolygok ha van egy hír, amiben a milán kinéz magának egy top játékost
Amúgy lassan el kell kezdeni őket komolyabban venni. Azt hittem, hogy a pénzt ami a ázsiai formától jött nem fogják szórni. Kb valami hasonlóra számítottam, mint az Internél volt.
De most vették meg Jackson Martínezt 35 m.E.-ért, illetve cikkeznek elég sokat T.Silvaról,Hummelsről szintén.
De szerintem sem menne oda Benya

ZIDANE
- wZoLee7
Ezeket eddig is tudtuk, bár a Milános hír új. Mindig mosolygok ha van egy hír, amiben a milán kinéz magának egy top játékost

- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Gyenge a fordításom szóval nem biztos hogy szóról szóra ezt mondták! Egy két hírt azért írok hátha felpörög a forum 
McManaman:"Nem tudom hogy Ancelotti miért nincs már itt, de itt van Benitez és én bízok benne"
Bár hiába érdeklődik a Valencia K. Navas után ő nem akar távozni és be akarja bizonyítani hogy helye van a Real Madridban.
A Man. City az elmúlt hetekben érdeklődött Isco iránt de a Real elutasította emiatt egy másik Real játékos után érdeklődtek. Név szerint Jamesnél. De természetesen ezt is visszautasította a klub. A MC tovább keresgél mivel a Yaya-Silva kettőst meg szeretnék erősíteni mivel a Fernandinho, Fernando és Jovetic hármas nem bizonyította be hogy helye lenne a klubban.
Van egy cikk Benzemáról is. A cikkben leírják hogy Benitez számít rá mivel nagyon univerzális játékos. Legfőképp azt elemzik hogy Benzema fontos fogaskerék mivel a 4-5-1-ben is képes játszani csatárt de akár a csatár mögött is -ha jól értettem akkor kitérnek arra is hogy akár még a bal oldalt is játszhatna mivel a Lyonba is játszott már ott- , illetve megemlítik hogy 4-4-2-ben is nagyon jól játszik és kiegészíti a másik csatárt.
A Milan kívánságlistájára felkerült Benzema. Ibra nem szeretne eligazolni jelenleg a PSG-ből ezért a Milan Benzemat nézte ki magát.
Coentrao nem szeretné eladni a Real. Egyrészt Rafa szeretné látni hogy mire képes és eddig nevetséges ajánlatok jöttek érte, mivel a Real 30 misit fizetett érte ezért csak abban az esetben lenne hajlandó eladni ha tényleg komolyabb ajánlat érkezne érte.

McManaman:"Nem tudom hogy Ancelotti miért nincs már itt, de itt van Benitez és én bízok benne"
Bár hiába érdeklődik a Valencia K. Navas után ő nem akar távozni és be akarja bizonyítani hogy helye van a Real Madridban.
A Man. City az elmúlt hetekben érdeklődött Isco iránt de a Real elutasította emiatt egy másik Real játékos után érdeklődtek. Név szerint Jamesnél. De természetesen ezt is visszautasította a klub. A MC tovább keresgél mivel a Yaya-Silva kettőst meg szeretnék erősíteni mivel a Fernandinho, Fernando és Jovetic hármas nem bizonyította be hogy helye lenne a klubban.
Van egy cikk Benzemáról is. A cikkben leírják hogy Benitez számít rá mivel nagyon univerzális játékos. Legfőképp azt elemzik hogy Benzema fontos fogaskerék mivel a 4-5-1-ben is képes játszani csatárt de akár a csatár mögött is -ha jól értettem akkor kitérnek arra is hogy akár még a bal oldalt is játszhatna mivel a Lyonba is játszott már ott- , illetve megemlítik hogy 4-4-2-ben is nagyon jól játszik és kiegészíti a másik csatárt.
A Milan kívánságlistájára felkerült Benzema. Ibra nem szeretne eligazolni jelenleg a PSG-ből ezért a Milan Benzemat nézte ki magát.
Coentrao nem szeretné eladni a Real. Egyrészt Rafa szeretné látni hogy mire képes és eddig nevetséges ajánlatok jöttek érte, mivel a Real 30 misit fizetett érte ezért csak abban az esetben lenne hajlandó eladni ha tényleg komolyabb ajánlat érkezne érte.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagyjából egy hete írják, hogy ezen a héten fogják bejelenteni. Válogatott meccs megvolt, most összecsomagol, küldjük az aláírt faxot, aztán meg is vagyunk.palesz77 írta:De Geat és Danilot is a héten akarjátok bemutatni elvileg. Bár nem tudom, mennyire hiteles ez a forrás..Cadena COPE claims Real Madrid wants to announce and present De Gea this week along Danilo.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
De Geat és Danilot is a héten akarjátok bemutatni elvileg. Bár nem tudom, mennyire hiteles ez a forrás..Cadena COPE claims Real Madrid wants to announce and present De Gea this week along Danilo.

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hogy lehet így elbaszni a számokat...
Az a 9es hogy néz ki
gondolom akkor a 6os is szar, meg a 7 is elég érdekes, minek kell bele az a törés nem értem
Az a 9es hogy néz ki

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- wZoLee7
Hihetetlen! Persze, Ázsia hogy a fenébe ne támogatná...milyen gyönyörű is lenne, ha megtenné és nyerne. Hányinger keltő az ami ott megy...mindenki utálja, de amikor ellene kellene mindenki mellette szavaz. Most meg még körbe is nyalják majd
Alig várom a napot amikor eltakarodik a fenébe, még nagyobb lenne az öröm ha elítélnék.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Asszem ha a kabil elkapná,villámgyorsan kinyomná a magas "C"-tKarim keze lesz a dologban. Nagyon össze akar jönni Rihannával, úgy néz ki :mrgreen:

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...