Csak annyira, mint amennyire te megtaláltad a Megy a meccs topicot.tcskhun írta: Jó a nagy az összhang a védelemben ma![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. április 25., kedd 20:01
Csak annyira, mint amennyire te megtaláltad a Megy a meccs topicot.tcskhun írta: Jó a nagy az összhang a védelemben ma![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. április 25., kedd 20:00
HozzászólásSzerző: portillo » 2023. április 25., kedd 18:38
Vannak tök jó, különleges főző tanfolyamok. Kis létszámú főzés, közben és utána zaba, és mindenféle konyhát megtalálni, ezekre lehet akár kupont is adni, és akkor nem konkrét az időpont.chosenone46 írta:mivel szeret főzni is.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 25., kedd 18:31
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2023. április 25., kedd 16:52
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. április 25., kedd 14:04
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. április 25., kedd 13:48
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 25., kedd 12:51
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. április 25., kedd 12:42
Ezek szerint nem csak főzni.chosenone46 írta: másik ötletem ez a vészmegoldás, mivel szeret főzni is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 25., kedd 12:42
Könyv sztem jo valasztas, meg kerj hehetol egy 30-as sebessegre vonatkozo tablat, azokat ugyis mindig osszeszedi.chosenone46 írta: Egyik legjobb haveromnak hamarosan harmincadik születésnapja lesz. Nem különösebben szoktunk ajándékozni, de erre az alkalomra egy kisebb ajándékot mindenképp szeretnék neki adni. Elég nehéz neki ajándékot választani, de két ötletem van, valami borral kapcsolatos kaland vagy könyv, főleg ebben kérném a segítségeteket. Tudtok valamit ajánlani ilyen célból? Bort azért nem adnék neki, mert abban elég sok mindent kipróbáltunk már és tudom, hogy az árakat tekintve a határ a csillagos ég.. bár ha tudtok ésszerű áron nagyon fasza fehér bort ami hasonlít a budai zöldhöz vagy vöröset ami patika, elfogadom.![]()
a másik ötletem ez a vészmegoldás, mivel szeret főzni is.![]()
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2023. április 25., kedd 12:38
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. április 25., kedd 5:33
Annyira kritikán aluli pl az MVM ügyfélszolgálat, hogy hatósági megkeresésekre sem hajlandóak válaszolni, a telefont pedig fel sem veszik.csababarca írta: szolgáltatók ügyfélszolgálata kritikán aluli, emailekre nem válaszoltak, isteni csoda, hogy 2 éven belül lement mindkét folyamat.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. április 24., hétfő 22:59
Az ilyen regebbi lakasoknal altalaban probaljak meguszni a mesterek a keret kibontasat, lehet nem csak 1 napos komuves munka lesz rendesen visszallitani a kavatMarci77 írta: Tényleg lehet,hogy felesleges azt akkor bontani? +1 nap meló lenne,kőművessel,és ugyejóval drágább. Lehet hülye kérdés,nem értek hozzá,csak próbálok tájékozódniEsetleg ha valakinél volt mostanában csere hasonló lakásnál írjon rám privátban.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 24., hétfő 22:18
Nekem ezt a 1,2m-t kellett fizetnem az önkormányzatnak.Halfkey írta:
A villanyt nemtudom, de a csatornára való rácsatlakozásnak van egy 350 ezer forintos díja ami mindenképpen van.
Emellett ahol nincs kapacitás, ott rád verik a bõvítést is, örülj hogy neked egy fõre kiszámoltákNálunj 50 telek van, és 200 csatornaszem bõvítését akarják ennyifelé szétdobni. Hogy miért? Csak!
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 24., hétfő 22:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 24., hétfő 21:50
Rövidtávon spórolás, hosszútávon szívás.Marci77 írta: Sziasztok!
Ablakcserés kérdés,BP belváros klasszik gangos lépcsőházban lakás. Ablakcserénél mennyire gyakori,hogy ablaknál tokbontás is van? Nálunk a régi tok jó állapotú a szakember szerint aki itt volt,de kérdés,hogy fa tokra ha szerelik a műanyag ablakot az milyen. Tényleg lehet,hogy felesleges azt akkor bontani? +1 nap meló lenne,kőművessel,és ugyejóval drágább. Lehet hülye kérdés,nem értek hozzá,csak próbálok tájékozódniEsetleg ha valakinél volt mostanában csere hasonló lakásnál írjon rám privátban.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 24., hétfő 21:43
A villanyt nemtudom, de a csatornára való rácsatlakozásnak van egy 350 ezer forintos díja ami mindenképpen van.csababarca írta: Írtam itt a víz, csatorna, áram problémáimról, kálváriáról.
Csoda történt, egy héten belül be lett kötve mindkettő.
Pár észrevétel, aki hasonló cipőben van:
- durva, hogy az adminisztráció, papírgyártás 2021 júliusa óta tart. Maga a munka az pedig 2x1 óra alatt végbement, de lehet sokat mondtam.
- van valami rendelet a villany (32 amperig), víz ingyenes bekötéséről. nekem ez összességében 1,5 millióba került (közműfejlesztési hozzájárulás a városnak, EON felé díj, most az mvm felé díj, helyi vízszolgáltatónak díj az akna és óra lehelyezéséért.
- mennyibe kerülne ez, ha fizetni is kellene érte?:D
- mondjuk ebből 1,2 millát a város nyelt be, a közműfejlesztési hozzájárulásért.
- szolgáltatók ügyfélszolgálata kritikán aluli, emailekre nem válaszoltak, isteni csoda, hogy 2 éven belül lement mindkét folyamat.
- főleg hogy a vizesekhez a polgármesternek kellett átmennie, hogy mi a tosz van, hol vannak a beállások, mert a felhasználó (én) nem találja.
Szóval lassan, de biztosan haladunk, talán nyáron beköltözhetünk.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 24., hétfő 19:05
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2023. április 24., hétfő 17:38
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 24., hétfő 16:36
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem