Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. június 23., kedd 18:21

azért szerintem azt szogezzük le hogy ramos nem mondta hogy menne a mu-ba vagy a barcába. pár lap lehozta ennyi.
ahogy azt a nyaranta lévő 50-100 nevet akikkel szóba hoznak minket.
szánalmas.

és valaki írta hogy honnan vesszük hogy ramos akkora vezér meg hogy a la decimás videóba is arbeloa volt a legnagyobb hangú.
azt hiszem iker nyilatkozta a múltkor, mikor megkérdezték hogy kik az oltozőben a vezérek? mire iker hogy sergio és cristiano.
de ő biztos nem lát bele az oltozőbe...

és ez meg hogyha akkora madridista ingyen is itt játszana :lol: :lol: van egy jó munkátok, amit imádtok, imádjátok a kozeget akkor beadnátok hogy dolgoztok nekik ingyen is mert annyira szerettek itt lenni?
főleg úgy hogy mellette van olyan aki tobbet keres nála és sokkal rosszabb teljesítményt nyújt...mert bale 3 jó hónapon kívül itt semmit nem csinált. ja de fékezte az egész csapatot idén tavasszal...

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 23., kedd 17:55

nem olvastam ugyan róla semmit, de idén is Ramos volt a 2. számú, nem hinném, hogy ez jövőre változna, főleg, hogy amióta az eszemet tudom, az döntött, hogy ki van itt régebb óta.. ilyen alapon volt idén CAsillas, és nem Ramos. Máshol már rég az utóbbi lett volna az első számú csk.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 23., kedd 17:25

vmelyik nap olvastam (fogalmam sincs h hol, de nem magyar oldalon), h cristianot ramos elé helyezik a csapatkapitányi rangsorban?
ezzel találkozott vki? v csak vmi kamu hír.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 23., kedd 16:59

Biztos, hogy Ramost sem kell félteni, mert akkor már aláírtak volna, de gondolom, hogy van benne nem kevés túlzás, amit a lapok leírtak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 23., kedd 16:57

dannen írta:ha akkora madridista, akkor meg sem fordul a fejében, hogy elmenjen a manuba, ahol jelenleg nem sok reális esélye lenne bármit is nyerni, tehát csak a pénzért :taps:
cart írta:Akkora madridista hogy egyből a Barcával meg az MU-val fenyegetőzik, ha nem kap emelést :lol:
Ez már DM-nek sem jött be Pereznél...
Di Maria esetében viszonylag könnyedén elhittük hogy fenyegetőzött, "sírt" a pénz után, na de Ramos-nál is....?

Nem lehet hogy ez már túlzott naivitás? Nem kell mindent besz_pni amit a lapok írnak.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 23., kedd 16:48

Nem tudom mi igaz a pletykákból de Perez most csúnyán jéghegynek vezeti a hajót amit már tavaly elkezdett leamortizálni...

Mindennek maradnia kellett volna úgy ahogy volt, kicsit átgondolni a hibákat erősíteni aztán hagy szóljon. Lassan meg már ott tartunk,hogy Ramos-t is elküldi Ancelotti után... Mintha egy gyerek vezetné a klubunkat, CR-t is megértem, jövő nyáron szerintem lépni fog. Beniteznek meg részvétem és sok sikert, elég nehéz melót választott magának.

Akik meg elküldenék Ramost nem is értem mit néztek eddig, az az ember és CR a jelenlegi az elmúlt évek Real Madridja, ha ők lépnek baszhatjuk az egészet és várhatjuk a következő generációt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 23., kedd 15:01

Megjegyzem, ha a legnagyobb legendák elhagyni készülnek a csapatot önszántukból, az jelzi, milyen súlyos a helyzet van a klubon belül. Káosz van sportszakmai szempontból nézve, Ancelotti kirúgása, Benitez érkezése, Bale érinthetetlen státusza, de messzebbre menve Di Maria és Xabi Alonso eladása - kicsit sokba lesz már a vezetőség agyatlansága miatti sikertelenség. A tavalyi évünket is köszönhetjük szépen.
Mélységesen egyet tudok érteni a fentiekkel.
Ezt az én hsz-emből vetted? :lol: 
Én ilyent nem írtam, és szerintem más se. 
Nagyon úgy tűnt,mivel "ki merte nyitni a száját egy 0 kupás szezon után"...
Ezzel a logikával Balenek emberek elé sem szabadna jönni.Mikor beszéljen a fizetésről ha nem szezon végén?Honnan tudjuk hogy nem lett megbeszélve,hogy szóba fog kerülni a dolog?Egyáltalán igaz e,amit a média összehord?Nahát...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. június 23., kedd 14:38

dannen írta:
hunmadridista írta:nagyon nagy baklövés lenne elherdálni egy ekkora madridistát...
ha akkora madridista, akkor meg sem fordul a fejében, hogy elmenjen a manuba, ahol jelenleg nem sok reális esélye lenne bármit is nyerni, tehát csak a pénzért :taps:
Hagyjuk már ezt! Sok esetben egyáltalán nem csak a pénzről van szó, Ramos esete tipikusan nem csak a pénzről szól, képzeld magad a fejébe, ott vagy a Real Madridban, istenként tisztelnek, elhoztad a tizediket a 94. percben, csk vagy, garantált hely a helyi legendák csarnokában - nyilván nyomós oka van, hogyha az előbbiekkel együtt egyáltalán felmerülhet benne az eligazolás lehetősége. A másik, hogy minden sajtó hírt készpénznek vesztek - könyörgöm, nem látunk bele a fejébe! Meg nem tudjuk a helyzetet, hogy mivel húzta fel a vezetőség ennyire Ramost. Gondolkodjatok már kicsit.

Megjegyzem, ha a legnagyobb legendák elhagyni készülnek a csapatot önszántukból, az jelzi, milyen súlyos a helyzet van a klubon belül. Káosz van sportszakmai szempontból nézve, Ancelotti kirúgása, Benitez érkezése, Bale érinthetetlen státusza, de messzebbre menve Di Maria és Xabi Alonso eladása - kicsit sokba lesz már a vezetőség agyatlansága miatti sikertelenség. A tavalyi évünket is köszönhetjük szépen.

Azért bízom benne, hogy lassan a szurkolótábor is ráébred majd, hogy tüntetni kell az elnökség ostobasága ellen, mert nagyon sokba kerül már a klubnak, amit ott fönt folyton tönkrevágnak minden nyáron.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 23., kedd 14:31

Akkora madridista hogy egyből a Barcával meg az MU-val fenyegetőzik, ha nem kap emelést :lol:
Ez már DM-nek sem jött be Pereznél...

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 23., kedd 14:09

Gyerekek! Ez most komoly, hogy tényleg elengednétek a csapat egyik legnagyobb vezérét és csapatkapitányát (ő az igazi CSK nálam, nem Iker...)? Óriási baklövés lenne...az utóbbi évek egyik legjobb középső védője...nagyon nagy baklövés lenne elherdálni egy ekkora madridistát...az utóbbi évek legnagyobb baklövése lenne Bale ide hozatala után...és akkor még ilyen 1-2 szezonos Otamendi félékkel pótolnánk...

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 23., kedd 14:07

Rmos tehet a 0 kupás szezonról...na megint tanultam valamit
Ezt az én hsz-emből vetted? :lol:
Én ilyent nem írtam, és szerintem más se.
És amúgy igen, akkor kérte volna tavaly, bár az is eléggé érdekes lett volna egyből a BL győzelem után, de valamilyen szempontból jogos lett volna.
Ha nem a pénz a lényeg, nagy madridista, nagy vezér stb., akkor üljön veszteg, tegye el az 5 millát vagy a 7.5-t és álljon oda év végén rázza meg magát és a csapatot, mert lassan több mint 10 éve a tavalyi szezont leszámítva lófaszjóska teljesítményt látok, ami nem Real Madridhoz méltó.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 23., kedd 12:45

Rmos tehet a 0 kupás szezonról...na megint tanultam valamit :kivagyhe:
Annak a jómadárnak meg lehet hogy volt 5 kimagasló éve,de idén meg nem volt 5 kimagasló perce.És engem ez érdekel.Leszarom hogy a spursbe ő volt azistenkirály...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 23., kedd 12:42

Kerlon írta:
R.M.C.F írta:Nem 1.5 jó éve volt hanem 5 kb.

1.5 világklasszis éve volt. Az nem ugyanaz.
Ilyen szempontból, akkor vegyük azt, hogy a Realba nem jó a jó és, akkor volt 1,5 világklasszis éve, ami után nem kellett volna olyan pozícióba helyezni, mint egy Aranylabdást, aki évek óta toppon van. Szóval ja, nagyon nem ugyanaz...

És a legnagyobb baj az, hogy a világklasszis teljesítményből évente kb. 5 alkalommal kapunk egy kis ÍZELÍTŐT.
Hülye volt a vezetőség hogy 91ért megvette.....ennyi a véleményem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 23., kedd 12:35

R.M.C.F írta:Nem 1.5 jó éve volt hanem 5 kb.

Ilyen szempontból, akkor vegyük azt, hogy a Realba nem jó a jó és, akkor volt 1,5 világklasszis éve, ami után nem kellett volna olyan pozícióba helyezni, mint egy Aranylabdást, aki évek óta toppon van. Szóval ja, nagyon nem ugyanaz...

És a legnagyobb baj az, hogy a világklasszis teljesítményből évente kb. 5 alkalommal kapunk egy kis ÍZELÍTŐT.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 23., kedd 12:31

Nem 1.5 jó éve volt hanem 5 kb.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 23., kedd 12:29

realistahuni írta:
ennyi.
na meg amíg gareth bale a semmi teljesítményre a 0-ára tobbet kap mint ő addig nincs miről beszélni.
odeegard 16 évesen idejott és tobb mint egy milliós fizetést kap.. akkor ne hogy már ramos pénzén baszakodjanak, amikor értelmetlen igazolásokra basz el 100millióakat perez nyaranta.
és szarok a marketingre az elsőnek még mindig a csapatnak kellene lennie, és amíg bale 10-12 milliót keres, addig ramos azt mondom joggal verheti az ajtót hogy ő is kozel ennyit szeretne.
Legjobban utálom balet a csapatból de most nem látom nagy értelmét felhozni Ramos ügyben. Ami történt megtörtént, perez egy balfasz és nem tud igazolni, stb. Attól még Ramosnak nem kell vernie az asztalt, fizetésduplázásért egy nulla kupás szezon után. Még szerencse hogy nem hiszek a pletykáknak, viszont az ilyen barcával kapcsolatos egyből cáfolnia kellene.
Ő sem több a Real Madridnál. Top védő tudom. Sokat adott a csapatnak. De azt se felejtsük el, hogy rajta is ment el pár dolog.
A vezéres szöveget is kicsit furcsának tartom, nem nagyon látunk be az öltözőbe. Egy video van, a tavalyi BL döntő előtt, ott is a spártainak volt a legnagyobb hangja.
Akkor tavaly kellett volna vernie az asztalt a BL után? Hagyjuk már ezt. Nem rajta múlott az idei szezon, hanem az elől lévők tavaszi hanyatlásán, mert a hülye is látja, hogy támadásban haltunk meg. És, de nyugodtan fel lehet hozni a walesit, mert volt 1,5 jó éve, aztán kapott 10+os induló fizut, aminek kb. a harmadát, ha kereste a Spursben. Ramos meg világbajnok, BL győztes (megmentő), 10 éve itt van alapjáraton nem lehet panasz a teljesítményére. És továbbra sem azt mondom, hogy durr egyből adjuk meg neki, amit kér, de ha eladjuk azzal megint kiröhögtetjük magunkat.
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 23., kedd 12:25

ennyi.
na meg amíg gareth bale a semmi teljesítményre a 0-ára tobbet kap mint ő addig nincs miről beszélni.
odeegard 16 évesen idejott és tobb mint egy milliós fizetést kap.. akkor ne hogy már ramos pénzén baszakodjanak, amikor értelmetlen igazolásokra basz el 100millióakat perez nyaranta.
és szarok a marketingre az elsőnek még mindig a csapatnak kellene lennie, és amíg bale 10-12 milliót keres, addig ramos azt mondom joggal verheti az ajtót hogy ő is kozel ennyit szeretne.
Legjobban utálom balet a csapatból de most nem látom nagy értelmét felhozni Ramos ügyben. Ami történt megtörtént, perez egy balfasz és nem tud igazolni, stb. Attól még Ramosnak nem kell vernie az asztalt, fizetésduplázásért egy nulla kupás szezon után. Még szerencse hogy nem hiszek a pletykáknak, viszont az ilyen barcával kapcsolatos egyből cáfolnia kellene.
Ő sem több a Real Madridnál. Top védő tudom. Sokat adott a csapatnak. De azt se felejtsük el, hogy rajta is ment el pár dolog.
A vezéres szöveget is kicsit furcsának tartom, nem nagyon látunk be az öltözőbe. Egy video van, a tavalyi BL döntő előtt, ott is a spártainak volt a legnagyobb hangja.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 23., kedd 12:24

csabi87 írta:Jó azért azt is tegyük hozzá hogy ebben a szezonban enyhén szólva sem szolgált rá a 10 millás fizetésre.
Fejtsd is ki, hogy szerinted miért nem. Mert volt pár rossz meccse, de azért nem lehet elővenni, hogy miatta nem nyertünk semmit se.
K

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. június 23., kedd 12:07

Jó azért azt is tegyük hozzá hogy ebben a szezonban enyhén szólva sem szolgált rá a 10 millás fizetésre.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 23., kedd 11:54

CS0ki írta:
Aki Ramost akarja eladni, az menjen már el a csapattól... Még mindig a világ legjobbjáról beszélünk a posztján, hiába tartják itt páran FGY-nek. Arról nem is beszélve, hogy vezér egyénisége a csapatnak, tavaly megmentette a p*csánkat is... Perezt sem értem, hogy miért szarozik Ramossal, el kell küldeni Ikert, aztán a fizuja egy részét már lehet is odaadni annak, aki az elmúlt évben sokkal rátermettebb lenne ennek a csapatnak a vezénylésére.
Egyik legjobb. De az biztos, hogy verzér, ha minden jól megy, a következő szezonban már csapatkapitány is, van még benne legalább 3-4 jó év, keveset sérült, gólerős, nincs vita.
Mostanság van elég bajom Perezzel, de óvatosan kell bánni azokkal a fizetésemelésekkel. Azért, mert 1-2 játékos esetében valaki hülye, és mondjuk többet ad valakinek fizura, mint kéne, akkor nem az a megoldás, hogy másokat is fizessünk túl. A hülyeséget nem újabb hülyeséggel kell kezelni.
Szerintem meg fognak szépen egyezni. Csak mondjuk Ramos is felejtse már el ezt a szöveget, hogy őt nem érdekli a pénz, mert akkor már 1 milliós szerződést is régen aláfirkantott volna. Az oké, hogy nem kizárólag a pénz érdekli, és plus 50 euróért nem fogja követelni a távozását akárhova, de ezt az álszent szöveget azért elfelejthetné ő is.
Akkor úgy írom, hogyha elengedjük, akkor minőségben több, mint valószínűleg nem pótoljuk úgy, hogy pozitívan jöjjünk ki a buliból, mert garantáltan az érkező úriember is megkéri majd a fizetését.
K

Vissza: