Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Én bízok a csapatban. Persze nem lehet figyelmen kívül hagyni hogy nagyon erős a City, motiváltak is lesznek. Valahogy úgy vagyok ezzel hogy majd mindenki abból indul ki milyen simán túlléptek a Bayernen....de az lehet csalóka is mert ez nem volt az igazi BM. Meglátjuk mire lesznek képesek a fiúk. Kell a max koncentráció, tegyek oda magukat rendesen aztán lesz ami lesz. Szoros párharcra számítok amolyan igazi rangadó szerüségre. Ha ők mennek tovább se fogok nagyon szomorkodni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elolvastam Kroos nyilatkozatát és kicsit megnyugodtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én is épp ezt akartam írni.Halfkey írta: Szerintem a 2019-es és 2020-as és 2021-es Madrid jóval gyengébb volt.
City tényleg talán most a legjobb.
Kívéve h ez a City ugyanolyan mint 19től bármikor.
Persze a norvég clutch lehet az éles szitukban ettől lehetnek kvázi jobbak, de összességében ugyanezt és ug,anígy tolják már vagy 4 éve a 18/19es szezontól kezdve.
Semmi új.
Szerintem a 2019-es és 2020-as és 2021-es Madrid jóval gyengébb volt.
- ikarus93
Elmúlt 10 év leggengyébb Madridja, elmúlt 10 év legerősebb Cityje ellen fog pályára lépni.
Valoszinű nekünk ez a végállomás, de a labda kerek.
Valoszinű nekünk ez a végállomás, de a labda kerek.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
az elmúlt évek BL trófeái, a karcsú keret és a védelem ingadozása miatt nulla elvárásom van. de azért mégis pezseg a vérem és várom már a kezdősípszót
ami mellettünk szól az a rutin és a 0 teljesítmény kényszer, ami ellenünk az a Haaland&KdB kémia.
sok gólos meccset várok, 2 gyenge védelemmel, sziporkázó Karimmal
ami mellettünk szól az a rutin és a 0 teljesítmény kényszer, ami ellenünk az a Haaland&KdB kémia.
sok gólos meccset várok, 2 gyenge védelemmel, sziporkázó Karimmal
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is ezt érzem.realbeckham írta: Remelem Erling valami kímélő kaját eszik és rendbe lesz a gyomra holnap estere!
Szerintem amúgy letorjuk a szarvukat. Higgadtan, turelmesen, kontrakkal elfuttatjuk a 2 kis brazilt, vagy fedet, hogy Karim befejezze. Egy prime Mourinho, vagy 14 es bayern elleni oktatofilmet befuzve szépen le lehetne hozni. Amilyen magabiztos(szokasosan) a vilagon mindenki a city felé, azon sem csodalkoznek, ha 3 gollal utnenk őket. Jó eloerzetem van
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remelem Erling valami kímélő kaját eszik és rendbe lesz a gyomra holnap estere!
Szerintem amúgy letorjuk a szarvukat. Higgadtan, turelmesen, kontrakkal elfuttatjuk a 2 kis brazilt, vagy fedet, hogy Karim befejezze. Egy prime Mourinho, vagy 14 es bayern elleni oktatofilmet befuzve szépen le lehetne hozni. Amilyen magabiztos(szokasosan) a vilagon mindenki a city felé, azon sem csodalkoznek, ha 3 gollal utnenk őket. Jó eloerzetem van
de adja csak isten.csababarca írta: neadj isten még rúgnátok egy gólt a meccs elején, akkor tele lehetne a gatya hamar a kékeknél.

egyébként az lenne a lehető legjobb, ha valahogy mi szereznénk az első gólt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A kerdes a Real Madrid cimerere es a mezzel kapcsolatos nyomasrol szolt, es a valasz annyit jelent - az en szememben - , hogy nem eleg a mezt kikuldeni a palyara, vagy felveheti azt Mariano es co., de az semmire nem eleg es kellenek az olyan klasszisok, mint pl. Modric, Karim, stb.Toti írta:még, ha nem is úgy nyilatkozta akkor se nagyon lehet jól kijönni belőle. tegyük fel az általad felvázolt dolog az igaz, abban az esetben elég degradáló ez olyan több bl-t nyerő játékosokra, mint mondjuk egy carvajal. vagy mondjuk egy rodrygora (tudom, tudom..) aki 1,5 perc alatt süllyesztett el több milliárd olajos fontot a rákbaRealista24 írta:
Sztem ezt nem negatív felütéssel nyilatkozta amúgy.továbbá sorolhatnám az egész keretet, mert mindenkinek több bl címe van, mint a city egészének a történelemben. igen a shirt nem csinál semmit magától, de rárakhattuk hillbillyre is megtette amit megkövetelt a mez, ergo nagy faszságnak tűnik ez a kijelentése.
mindenesetre mielőtt leanyáznáma portugált kiváncsi lennék, hogy milyen kérdésre is lehetett ez a válasza, lehet csak ki volt ragadva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
még, ha nem is úgy nyilatkozta akkor se nagyon lehet jól kijönni belőle. tegyük fel az általad felvázolt dolog az igaz, abban az esetben elég degradáló ez olyan több bl-t nyerő játékosokra, mint mondjuk egy carvajal. vagy mondjuk egy rodrygora (tudom, tudom..) aki 1,5 perc alatt süllyesztett el több milliárd olajos fontot a rákbaRealista24 írta:Sztem ezt nem negatív felütéssel nyilatkozta amúgy.ELSiete írta:Bernardo Silva: “If Real Madrid didn't have Modric, Kroos, Vinicius or Benzema, they wouldn’t win anything, because the shirt doesn't do anything by itself.” @diarioas
Na mintha ti olyan versenyképesek lennétek Haaland mester vagy Bruyne nélkül.
És igen, egy City mez önmagában valóban arra nem elég, hogy egy asztalpultot feltoroljek vele.

mindenesetre mielőtt leanyáznám

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ugye azt írtam, hogy nem nyugodhatnának meg.Sierra írta:
azért 3 gólos City előnyről nem sok esélyt adnék a Realnak, hiába az elmúlt évek, azért az tetemes hátrány lenne. simán levédekeznék úgy a visszavágót, hogy esélyünk ne legyen még csak a hosszabbításra se - sztem.
és tuti hogy bennük lenne még egy nagyobb előny birtokában is, hogy csak fújják már le a meccset.
legalábbis én ha city mezben lennék a pályán, biztosan benne lenne a fejemben a tavalyi:D
neadj isten még rúgnátok egy gólt a meccs elején, akkor tele lehetne a gatya hamar a kékeknél.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
jaj amúgy pont akartam írni, hogy mi lehet ateszkával, gyanúsan nagy volt a csend. mondom holnap a meccs után tuti megjelenik, erre tessék.Sierra írta:azért 3 gólos City előnyről nem sok esélyt adnék a Realnak, hiába az elmúlt évek, azért az tetemes hátrány lenne. simán levédekeznék úgy a visszavágót, hogy esélyünk ne legyen még csak a hosszabbításra se - sztem.csababarca írta: De így is még HA esetleg 0-3 is lenne a madridi odavágó, nem gondolnám, hogy annyira nyugodt maradhat otthon a city, tudva az előzményeket.
2 gólos hátrányról még talán lenne esély, de én akkor látok esélyt a továbbjutásra vereség esetén, ha max 1 gólos vereség az (ahogy tavaly is).

- Pad'em
Szerintem szoros lesz, Haaland miatt 55-45 oda, de amúgy ha valaki le tudja őket kapcsolni akkor azok mi vagyunk. De aranylabdás Benzi kell, na meg Vininek folytatnia kell az angol fullbackek megszégyenítését, gondolom Walker jön. Vagy kivel játszat most jobbhátvédet Pep?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
azért 3 gólos City előnyről nem sok esélyt adnék a Realnak, hiába az elmúlt évek, azért az tetemes hátrány lenne. simán levédekeznék úgy a visszavágót, hogy esélyünk ne legyen még csak a hosszabbításra se - sztem.csababarca írta: De így is még HA esetleg 0-3 is lenne a madridi odavágó, nem gondolnám, hogy annyira nyugodt maradhat otthon a city, tudva az előzményeket.
2 gólos hátrányról még talán lenne esély, de én akkor látok esélyt a továbbjutásra vereség esetén, ha max 1 gólos vereség az (ahogy tavaly is).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2023. május 8., hétfő 13:27-kor.
Te hülye vagycsababarca írta: Ha szoros lesz a párharc, az egyértelműen nektek jobb.
Nem tudom elképzelni, hogy szoros állás esetén ne a city remegne meg és pánikolna.
Plusz, ha a city itt egy meccsen akar olyan eredményt elérni, és minden "ssérelmét" (értsd tavalyi kiesést) megtorolni, az megint nem kecsegtet nekik sok jóval.
Nálam kb csak az szól a city mellett, hogy a visszavágót ők játszák otthon.
De így is még HA esetleg 0-3 is lenne a madridi odavágó, nem gondolnám, hogy annyira nyugodt maradhat otthon a city, tudva az előzményeket.

A faszmák még mindig csak szerencse, nem skill ami az akaraton vagy a lábremegés múlna
Csak abban lehet bízni a City ellen, hogy jön a faszmák tenger megint. Az Osasuna ellen is geciszar volt a csapat, ugyanannyira mint a bajnokikon.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Tavaly annyit lőttünk.Yazid írta: Peti hol lövünk mi 6-7et a citynek két meccsen hagyjad már?!![]()
6ot.
A másik: 20 meccse veretlenek.
Ez nem jó ómen a hosszú sorozatokat tartó csapatoknak.
Valahol jön a betli. Lehet h a mittomén milyen PL csapat ellen majd a hétvégén, és nem számít sehova, de azért na.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Nagyon megbolondult vénségére az öreg Rooney. Bár szerintem 40 sincs, csak legalább 70-nek néz kiELSiete írta:Wayne Rooney: “Man City are not going to defeat Real Madrid, they are going to CRUSH them.” @thetimes
Wayne Rooney: “How do Real Madrid stop Haaland? Rüdiger is a competitor who likes 1-on-1s. But, I don’t think he can handle Haaland.” #rmalive
Adjad csak. Amúgy kinott már a hajad a helyéről?

Én csak azt nem értem, hogy miért várja izgatottan mindegyik PL fanboy, még a United fanok is, hogy a City elagyabugyáljon minket, meg BL-t nyerjen?

Elég kevés alkalmat tudnék elképzelni, ahol a Barca/Atma párosnak szorítanék egy BL döntőben, legfeljebb az olajosok ellen. De a City meg pont a legnagyobb olajos

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ha szoros lesz a párharc, az egyértelműen nektek jobb.
Nem tudom elképzelni, hogy szoros állás esetén ne a city remegne meg és pánikolna.
Plusz, ha a city itt egy meccsen akar olyan eredményt elérni, és minden "ssérelmét" (értsd tavalyi kiesést) megtorolni, az megint nem kecsegtet nekik sok jóval.
De így is még HA esetleg 0-3 is lenne a madridi odavágó, nem gondolnám, hogy annyira nyugodt maradhat otthon a city, tudva az előzményeket.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
már a tavalyi is egy csoda volt, komédia miket hoztak le a srácok
visszanéztem tegnap este a Cioty elleni meccs végét, hát kegyetlen ami ott történt, előtte meg Mendy gólvonalról, Courtois év védése lábbal....
vicces lenne ha idén is összejönne, de nem ez a realitás, ezt el kell fogadni
én is 3 lesz közte minimum táborát erősítem, aztán lepjenek meg a fiúk
bármit is csinálnak én már elégedett vagyok a szezonnal

visszanéztem tegnap este a Cioty elleni meccs végét, hát kegyetlen ami ott történt, előtte meg Mendy gólvonalról, Courtois év védése lábbal....

vicces lenne ha idén is összejönne, de nem ez a realitás, ezt el kell fogadni
én is 3 lesz közte minimum táborát erősítem, aztán lepjenek meg a fiúk
bármit is csinálnak én már elégedett vagyok a szezonnal