Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Re: Mennyei futball
Na most ezek vagy azt hiszik, hogy április 1 van, vagy tegnap úgy eldurvult a buli az MLSZ-nél, hogy még mindig részegek. Komolyan nem lepődnék meg, ha jövőre az idénykezdés előtt 1 hónappal úgy döntenének, hogy kell 20 csapat az NB1-be és 4x játszik mindenki egymással. TV-ben meg csak úgy nézheted majd a meccset, ha van beépített retinaszkennered és a meccs előtt szkennelsz egyet. Óriási ez a magyar foci.

kubatovra kíváncsi leszek, mondjuk a szkenner sem volt kötelező mégis nyomatja, szóval...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Közben a Honvéd elsők közt törölte a kártyát. Haladásnál és Vidinél sem lesz ma már eldőlt.Szerintem max 2 klubnál fog maradni, Fradi, Honvéd.
Augusztus közepét írnak, ha még aktuális a kérdés.h.csabi írta:Magyar-románra mikor kezdődik majd a jegyárulás?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... de-2423125
gigamegabiglájk
Szerintem max 2 klubnál fog maradni, Fradi, Honvéd. A vén homokos meg a listás székletszkenneres majom biztos megtartja.
gigamegabiglájk

Magyar-románra mikor kezdődik majd a jegyárulás?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, S.Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha jól tudom a fizetésben nem tudtak megállapodni. A Vidi kevesebbet ajánlott jóval mint, amit ő képzelt el magának. Gondolom közre játszott benne az is, amit itt a fórumon olvastam, hogy elég nagy bércsökkentéseket terveznek a klubnál.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Calatayud miért végzett a Vidinél?
- realistahuni
Most is követem a román focit, régebb méginkább követtem, mert a tv-be más azon kívűl nem nagyon volt csak néhány elvétett MB1-es meccs meg BL, net még nem volt. Annyi látszott, hogy a román vezetők nagy spanok voltak Platiniékkel, most a magyarok nem tudom hogy álnak ilyen téren.Köszi, hát erre nem is tudok mit mondani..
Meg ugye a stadionlezárás a zsocskos midózás miatt van, azt nem kellett volna, mert nagy hatalmuk van a zséknek.
Köszi, hát erre nem is tudok mit mondani..realistahuni írta:Két szektorlezárást kaptak, az északírek ellen.
- realistahuni
Két szektorlezárást kaptak, az északírek ellen.
nem tudom pontosan de azt hiszem egy kis pénzbüntetéssel meg szektor bezárásokkal megúszták az oláhok.
van egy olyan sejtésem h nem lesznek ők annyian itt mint mi voltunk mordorba..
van egy olyan sejtésem h nem lesznek ők annyian itt mint mi voltunk mordorba..

hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Erről jut eszembe, a tavaly októberi román-magyar meccsnek végül mi lett a következménye?
Ugye ott volt minden, himnusz kifütyülés, magyar szurkolók petárdával és székkel való dobálása, kb háborús hangulat uralkodott a stadionban, és emlékszem akkor komoly retorzióról volt szó, ehhez képest nem látok sem pontlevonást, sem zárt kapus meccset a románoknál.
Komolyan lehetséges, hogy ezt megúszták?
Ugye ott volt minden, himnusz kifütyülés, magyar szurkolók petárdával és székkel való dobálása, kb háborús hangulat uralkodott a stadionban, és emlékszem akkor komoly retorzióról volt szó, ehhez képest nem látok sem pontlevonást, sem zárt kapus meccset a románoknál.
Komolyan lehetséges, hogy ezt megúszták?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Egy román ultracsoport, magyargyalázó pólót készíttet és árul is a Magyarország-Románia EB selejtezőre készülve.
http://i.imgur.com/ajvIY9G.jpg
http://i.imgur.com/ajvIY9G.jpg
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ugye azt eddig is tudni lehetett, hogy zártkapus lesz a Fradi hazai meccse, egy holland szurkoló pedig kétszemélyes jegyet nyert, és egy kis csavarral ott lesz a VIP páholyban.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Én máshogy látom azért.sebydani írta:Tudom, hogy most estek ki de akkor is, szomorú lenne ha az ország 2. legjobb csapata kiesne egy holland bajnokságban kieső ellen. Legalábbis szerintem
Nem mondom hogy óriási bravúr lenne a továbbjutás, és napokig cikkeznének róla a külföldi lapok, de mégis csak egy tavaly még holland élvonalbeli csapatról beszélünk, azért ég és föld abban a ligában játszani, vagy itthon.
A transfermarkt szerint a keretek nagyjából ugyanolyan értékűek, illetve elvileg elég nagy jövés-menés van az ellenfélnél, ez kedvezhet nekünk, de nehéz párharc lesz ez nagyon.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tudom, hogy most estek ki de akkor is, szomorú lenne ha az ország 2. legjobb csapata kiesne egy holland bajnokságban kieső ellen. Legalábbis szerintem

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- realistahuni
sebydani írta:Azért eléggé szomorú lenne ha egy holland másodosztályú csapat ellen elbukna a Fradi
Mondjuk úgy másodosztályú hogy most esett ki májusban.
Attól függ, hogy a kulcsemberekből mennyit tudtak megtartani.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Azért eléggé szomorú lenne ha egy holland másodosztályú csapat ellen elbukna a Fradi

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Az MTK ellenfele a szerb Vojvodina
A Debrecen a montenegrói FK Sutjeska együttesét kapta, a Ferencváros pedig a holland Go Ahead Eagles-t.
Bejött amit szerettem volna...
Nem lesz egyszerű, de kiemeltként jóval könnyebb lehet a második körben!
A Debrecen a montenegrói FK Sutjeska együttesét kapta, a Ferencváros pedig a holland Go Ahead Eagles-t.
Bejött amit szerettem volna...