OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 28., péntek 22:17

Halfkey írta: Az, hogy mi van az állásleírásban és mi a szükséges hiring igény egy nagy cégnél, trehányság és bürökrácia miatt simán eltérhet.

Példák:
A Hiring Manager lusta rendesen megírni, elõkaptak egy régit.
Erre volt meg a jóváhagyás, ha pontosítanak félnek hogy elveszik.
Aki fogalmazta nincs rendes kapcsolatban a Hiring Managerrel.
Rosszak a folyamatok, belsõ leírást posztolnak és nem a piacnak érthetõvé tett hirdetést.

Plusz még ezer más dolog.

Az biztos hogy senkinek sincs ahhoz ideje és kedve hogy raul 4 ever számára kamukat találjon ki, mivel azt hogy miért nem téged vesz fel valaki alapból meg sem kell indokolni. Ha valami cinkes, akkor nem mondják el és kész.

De egyébkét jogod van kikérni minden rólad tárolt adatot (GDPR), amiben elméletben benne van minden interview notes is. Azért csak elméletben, mert nagyon sok cég elég bénán csinálja ezt is, és nem használják ezeket a funkciókat az ATSben, szóval esélyes hogy 0 komment van rólad a CV adatokon kívül.
Nyilván, ha valami kamu okuk van, minek hívnának még fel is vele.. Meg egy pillanatra nem tűnt olyannak a hely. Laci storyjához képest ez csak egy sikertelen jelentkezés..

Csak tudod, ki gondol arra a marginális eshetőségre, hogy valaki jobb nála és azért nem őt választották?! :lol: Ez fel sem merült bennünk..

Meg ugye madridom offtopic, fűnyírótól-szemműtétig van itt minden, lám csak jött valaki, aki tudja, hogy is megy ez..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 28., péntek 21:51

Az, hogy mi van az állásleírásban és mi a szükséges hiring igény egy nagy cégnél, trehányság és bürökrácia miatt simán eltérhet.

Példák:
A Hiring Manager lusta rendesen megírni, elõkaptak egy régit.
Erre volt meg a jóváhagyás, ha pontosítanak félnek hogy elveszik.
Aki fogalmazta nincs rendes kapcsolatban a Hiring Managerrel.
Rosszak a folyamatok, belsõ leírást posztolnak és nem a piacnak érthetõvé tett hirdetést.

Plusz még ezer más dolog.

Az biztos hogy senkinek sincs ahhoz ideje és kedve hogy raul 4 ever számára kamukat találjon ki, mivel azt hogy miért nem téged vesz fel valaki alapból meg sem kell indokolni. Ha valami cinkes, akkor nem mondják el és kész.

De egyébkét jogod van kikérni minden rólad tárolt adatot (GDPR), amiben elméletben benne van minden interview notes is. Azért csak elméletben, mert nagyon sok cég elég bénán csinálja ezt is, és nem használják ezeket a funkciókat az ATSben, szóval esélyes hogy 0 komment van rólad a CV adatokon kívül.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 28., péntek 21:24

Ezen ne akadj ki. Velem ketszer jatszottak el, hogy elso munkanap elott egy! nappal hivtak, hogy jaj bocs, nem kell jonnod.

Egyszer a volt fonokom nyult utanam, khm...szemelyes okok miatt. A masik alkalommal meg egy belsos csokost raktak a pozira megis.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 28., péntek 21:17

ANDS írta: Szigorúan a magánvéleményem.
Ahogy Shutter is írta, ha nem Téged választanak, akkor megy egy sablonlevél, amiben leírják, hogy sajnáljuk, most nem Önre esett a választás.
De itt Téged felhívtak telefonon. Nekem ebből az jön le, hogy eltették az önéletrajzodat, mert úgy gondolják, hogy most ugyan nem, de kêsőbb lehet, hogy együtt akarnak veled dolgozni. Az indoklás, hogy valamit kifelejtettek beleírni a pályázatba, lehet valós is, mert nem feltétele ugyan az állásnak, de volt a másiknak valamilyen tapasztalat, ami a cégnek jól jön.
Persze, biztos nem csak 2-en jelentkeztünk a pozira, nyilván van, akinek van plusz képessége hozzám képest, nem vagyok atesz, hogy tökéletes legyek :lol:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 28., péntek 20:33

Ezt az embert bazmeg.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 28., péntek 20:22

_Bushido_ írta:
Nika91127 írta:

Nem tudom, hogy milyen szakma, milyen műtét, milyen kötés.
A kötéscserék gyakorisága kötszer és sebfüggő. Van olyan, amit 3-4 napig se kell kötni.
Feljelentést mi alapján tennél? Van rá szakmai indokod?
Szakavatatlan fejjel szerintem bízd arra, aki azt csinálta.
Értem.
Akkor picit pontosabban, hátha képben vagy.
Vese műtét.
Nem muxik magától a kiválasztás.
Csövet dugtak be.
Ez volt hétfőn reggel.
És így?
Te most a nephrostomára gondolsz?
Urológia műtétek után én nem tudom,hogy mi a protokoll.
Te talán igen? Vagy mi alapján van a felháborodásod? Mert jelenleg csak vagdalózol a zavarosban.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. április 28., péntek 20:19

Nika91127 írta:
_Bushido_ írta:

Ha már Szombathely.
Ha már kórház.
Hogy lehet az, hogy hétfőn műtött betegen még mindig nem cserélték ki a kötést? Ráadásul elég idős a beteg... Ez pofátlanság. Sztem simán mehetne a feljelentés is. De szakavatatlan fejjel belegondolva szerintem akár minden nap is kellett volna cserélni, nem? Nem az, hogy hétfő óta semmi, s itt van péntek...?
A kötéscserék gyakorisága kötszer és sebfüggő. Van olyan, amit 3-4 napig se kell kötni.
Értem.
Akkor picit pontosabban, hátha képben vagy.
Vese műtét.
Nem muxik magától a kiválasztás.
Csövet dugtak be.
Ez volt hétfőn reggel.
És így?

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 28., péntek 19:18

'shutterisland írta: az pontos indok tudasanak hianyaban (hogy mi is volt az, ami nem volt benne a pozi leirasban) en ketto dologra tippelnek.
az egyik az, hogy szokas szerint csokost vettek fel, masik, hogy valaki olyan is jelentkezett, akinek az a bizonyos skill, ami a leirasban nem volt benne, az megvolt, igy gyorsan kitalaltak, hogy akkor mostmar az is kell es kibovitettek.

de nem tul eletszeru egyik esetben sem, hogy igy indokolnak meg neked egy "koszonjuk jelentkezeset, de sajnos masra esett a valasztasunk, tovabbi sok sikert" sablon helyett.

nem tudom, visszakerdeztel e, hogy s mint.
Mondjuk a vastag részre pont nem gondoltam :kalapos:
Az "ártárgyalási tapasztalatot" mondták. Vicces egyébként, mert pár hónapja meg beszerzési TL-t kerestek, ott ott volt, itt nem.
Egyébként mondtam, hogy de a hirdetés szövegében nem volt ott. Elnézést kértek miatta...

Nyilván van olyan, akinek van ebben rutinja, de egyébként korrektek voltak, az interjún is jó fejek voltak, meg a jelentkezés után hamar visszajeleztek, stb.. Csak ez furcsán jött le.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 28., péntek 18:51

Tipikus Rej….
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 28., péntek 18:49

_Bushido_ írta:
Nika91127 írta:

Hali! :)

Hát, mivel ortopéd-traumatológia vonalon mozgom... :) Van hozzá némi affinitás :)
Ha már Szombathely.
Ha már kórház.
Hogy lehet az, hogy hétfőn műtött betegen még mindig nem cserélték ki a kötést? Ráadásul elég idős a beteg... Ez pofátlanság. Sztem simán mehetne a feljelentés is. De szakavatatlan fejjel belegondolva szerintem akár minden nap is kellett volna cserélni, nem? Nem az, hogy hétfő óta semmi, s itt van péntek...?

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. április 28., péntek 18:09

Nika91127 írta:
Süti írta:

Jól rémlik hogy mozgásszervi dolgokban is otthon vagy mint a Madridom privát doktora? Ha igen, akkor megkereshetlek 1-2 gyors kérdéssel privátban? :cheers:

Hát, mivel ortopéd-traumatológia vonalon mozgom... :) Van hozzá némi affinitás :)
Ha már Szombathely.
Ha már kórház.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 28., péntek 15:56

az pontos indok tudasanak hianyaban (hogy mi is volt az, ami nem volt benne a pozi leirasban) en ketto dologra tippelnek.
az egyik az, hogy szokas szerint csokost vettek fel, masik, hogy valaki olyan is jelentkezett, akinek az a bizonyos skill, ami a leirasban nem volt benne, az megvolt, igy gyorsan kitalaltak, hogy akkor mostmar az is kell es kibovitettek.

de nem tul eletszeru egyik esetben sem, hogy igy indokolnak meg neked egy "koszonjuk jelentkezeset, de sajnos masra esett a valasztasunk, tovabbi sok sikert" sablon helyett.

nem tudom, visszakerdeztel e, hogy s mint.

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 28., péntek 13:54

Sziasztok Uraim, múlt héten voltam interjún egy győri cégnél, beszerzésre és most hívtak, hogy köszi, de nem. Megkérdezte, elmondhatja-e mi volt ami miatt most ez ennyi volt és olyan indokot is mondott, ami nem is volt benn a pozi leírásában, hogy elvárás. :sly:

Ha jól tudom, itt van pár hr-es; feleségem úgy gondolja (meg én is), hogy ennek kifogás szaga van kicsit, még valami más (is) lehetett. Viszont ők ajánlották fel, hogy elmondják, ebből meg azt gondolom annyira mégsem. Szóval aki személyügyes, az tudna erről vmit mondani?

TY

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. április 27., csütörtök 20:59

Nika91127 írta:
Süti írta:

Jól rémlik hogy mozgásszervi dolgokban is otthon vagy mint a Madridom privát doktora? Ha igen, akkor megkereshetlek 1-2 gyors kérdéssel privátban? :cheers:

Köszönöm, akkor jó a memóriám, dobtam egy pü-t. :salute:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. április 27., csütörtök 20:55

raul 4 ever írta:
___Samy___ írta: Egy ki segitsegre lenne szuksegem Olaszorszaggal, azon belul is Milanoval kapcsolatban. Aprilis 25-en, jovohet kedden lesz a Festa della Liberazione unnep naluk, mi pont akkor leszunk ott es eleg sok helyen azt olvassuk, hogy zarva lesz, vagy modositva lesz a nyitvatartas. Elsosorban vendeglato egysegekrol van szo, a latvanyossagok nagyreszt nyitva lesznek.

A kerdesem az lenne, hogy mire szamithatunk, nem fogunk tudni beulni sehova sem kajalni, vagy meginni valamit? Tomegkozlekedes hogyan mukodik ilyenkor?
Ha még aktuális. Beszéltem egy kollégával a központban, hivatalos ünnepnap a holnap, de egy Milano méretű városban kávézók, éttermek, stb. tuti nyitva lesznek. (nálunk a fél iroda nincs benn, hosszúhétvégéznek).
Koszi az infot, sajnos most sikerult ezt elolvasnom :lol: De szerencsere turistakent ebbol az unnepbol semmit nem lehet erezni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 27., csütörtök 20:48

Halfkey írta:RIP Racing Santander.
Azoknak már mindegy, vmelyik évben már csak a 3. osztályban vitézkedtek. :D Ott is nagyon félrement valami az utóbbi években.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 27., csütörtök 20:40

RIP Racing Santander.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. április 27., csütörtök 20:37

Oviedo, Gijón, Santander városokban járt már valaki innen? Vannak kihagyhatatlan helyek, kajáldák, bármi, ami tapasztalat alapján jó volt? :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 27., csütörtök 20:29

Süti írta:
Nika91127 írta: Hali srácok!

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. április 27., csütörtök 20:26

Nika91127 írta: Hali srácok!
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Vissza: