Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. november 2., szerda 22:07

Rendes az öregtől, hogy Vallejot is bedobta. B-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 2., szerda 21:47

Pad'em írta:
Tjacks írta: Benzemát viszont nem értem miért kellett beküldeni.
Hogy elkezdjen formába lendülni egy eldőlt meccsen ahol az ellenfél nem rúgdalózik, hanem területet hagy? Én erre tippelek. :D
KAKnak nincs szüksége arra hogy garbage timeban tap-in gólokat szerezzen. B-) mondjuk ha kaptunk volna még 1 tizit akkor nem izzadtam volna a több gólos előny miatt :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 2., szerda 21:37

Tjacks írta: Benzemát viszont nem értem miért kellett beküldeni.
Hogy elkezdjen formába lendülni egy eldőlt meccsen ahol az ellenfél nem rúgdalózik, hanem területet hagy? Én erre tippelek. :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 2., szerda 21:31

lordgabi írta:
Tjacks írta: 12/10 a bajnokságban.

6/4 a blben.

Ha jól számoltam akkor 18 idei meccsünkből csak 4et sikerült gól nélkül lehozni, ebből 1 Luniné. :|
2 meccsen nem kapott gólt Lunyin. Getafe és Elche ellen sem.
Getaféra nem emlékeztem,köszi. Mindenesetre aggasztó hogy majdnem minden meccsen összebalfaszkodtunk eddig egy gólt.

Mai extra asensio+valverde, benzemát viszont nem értem miért kellett beküldeni.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. november 2., szerda 21:18

Tjacks írta: 12/10 a bajnokságban.

6/4 a blben.

Ha jól számoltam akkor 18 idei meccsünkből csak 4et sikerült gól nélkül lehozni, ebből 1 Luniné. :|
2 meccsen nem kapott gólt Lunyin. Getafe és Elche ellen sem.
Pad'em írta:Ez meg jól mutatja mennyire berúgta Valverde az ajtót ebben a szezonban:

MOTM’s tracker 22/23:
• VALVERDE - 4
• Vinicius - 2
• Rodrygo - 2
• Benzema - 1
• Militao - 1
• Kroos - 1
• Tchouameni - 1
• Alaba - 1
• Modric - 1
• Casemiro - 1
Kommentátor szerint 154 meccs/7 gól volt a termése az idei szezonig. Ebben a szezonban 12 meccs/7 gól a mai meccset is beleszámítva. :agree: :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 2., szerda 21:16

adlak padem, én magamnak atneveztem, a neve mától nálam lebenytrubadúr, köszi az inputot :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. november 2., szerda 21:13

Pad'em írta: Fede lett a meccs embere. Azért Asensióval megoszthatják, nagyot ment ma a poppunák trubadúrja, jó lenne ha ezt hozná idén.
kész :lol: :lol:

így van Asensio ma nagyon jó volt
megérdemelt a gólja is :salute:

ha nem a szélen használnánk, hanem középen
több lenne benne :hmmm:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 2., szerda 20:53

Jó kis késő délutáni móka volt ez, ez a Celtic előre még csak-csak de a védelmük bohózat, lőhettünk volna 15-öt ha akarunk.

Fede lett a meccs embere. Azért Asensióval megoszthatják, nagyot ment ma a poppunák trubadúrja, jó lenne ha ezt hozná idén.

Ez meg jól mutatja mennyire berúgta Valverde az ajtót ebben a szezonban:

MOTM’s tracker 22/23:
• VALVERDE - 4
• Vinicius - 2
• Rodrygo - 2
• Benzema - 1
• Militao - 1
• Kroos - 1
• Tchouameni - 1
• Alaba - 1
• Modric - 1
• Casemiro - 1
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 2., szerda 20:36

12/10 a bajnokságban.

6/4 a blben.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 2., szerda 20:20

Hogy pont ma nem tudtam nézni a meccset, pedig már én is ki szeretnék akadni Vinire egyszer :kalapos:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. november 2., szerda 20:14

A bombázónk! :mrgreen: :sziv:

Uhh, megy a meccsbe akartam, Valverde góljára értettem. :/
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. november 2., szerda 20:12

Én egyelőre nem elvezek el a gyonyortol, még mindig haragszok a girona elleni blama miatt, ez a celtic a bl kiíras szégyene, az megsüvegelendő, hogy számukra tét nelkul próbalnak focizni elvezni a jatekot, hetfon rayo akik 3x jobb csapat mint ezek, meglatjuk mire eleg ez a háton labda pörgetes meg a hepajkodás

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. október 31., hétfő 20:31

Nyugodjatok meg. Lewandowski tavaszra úgyis kipukkan, ahogy szokott. Onnantól lesz a túloldalon igazán nagy szar a palacsintában. Most még gossa a gólokat és hozza a pontokat a lengyel, onnantól viszont senki se viszi a hátán ezt a félkész, nyáron összedobott hóbelebancot.

A meccsről meg nem érdemes beszélni se... ez van, változtatni már nem lehet rajta. Csak Ancelottit és Asensiot ne tiltsák el meccsekre a megnyilvánulásaikért.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. október 31., hétfő 19:45

Toti írta:
Pad'em írta:
Rodrygo gólja még a Girona edzője szerint is szabályos volt :lol:
Olvastam en is. Teljesen egyertelmu. Korrekt volt amugy. Bezzeg mikor en beirtam, h ez egy full labdaert meno abszolut szabalyos csata volt, ahol mindenki (kapus-mezonyjatekos) ugy probalta elerni a labdat, ahogy sikerul.. es az h 2v3 ujjal hozzaer a kapus ne legyen mar labdabirtoklaas :lol: .. erre mennek a downvoteok. Pedig csak full realisan lett nezve egy szituacio. Mostha pl Courtoisa szerencsetlenkedett volna ott es mittom en Stuani elbirja rugni, abszolut megertettem volna, h gol. Sokakat nem is ertek itt amugy. Mintha valami szabalykonyvbol neznek a meccseket. Hogy ez A ez B ez C.. aztan nezzetek meg milyen tizit fujtak ránk.. maguknal a biroknal sincsenek egyertelmu dolgok, de itt ha az ember lemeri irni, mar megy a downvote mert hulye, hat a szabaly nem ugy van.. mert elotte ranezett a labdara. Amugy piszkosul lehuzzak sztem a forumot ezek a voteok. Nemtudom en ott voltam madridistan, itt is a kezdetek ota, de lassan az az erzesem, h nem szabad leirni dolgokat, mert olyan szabalyismerok vannak, meg olyan puhalelkuek, h 2 szitokszora mar megy a downvote.
Remy és hehe lájkolja a leszavazást.. :lol:

Ami a meccset illeti, Rüdiger magastérdemelésben lefutom a csatárt momentuma maradt meg,a 66 perc körül... utána elment a net. vezetés előtt.
Aztán ráhagytam a dolgot . Jó kis edzőmeccs volt, csak semmi pánik alapon. :mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 31., hétfő 19:40

Toti írta:
Pad'em írta:
Olvastam en is. Teljesen egyertelmu. Korrekt volt amugy. Bezzeg mikor en beirtam, h ez egy full labdaert meno abszolut szabalyos csata volt, ahol mindenki (kapus-mezonyjatekos) ugy probalta elerni a labdat, ahogy sikerul.. es az h 2v3 ujjal hozzaer a kapus ne legyen mar labdabirtoklaas :lol: .. erre mennek a downvoteok. Pedig csak full realisan lett nezve egy szituacio. Mostha pl Courtoisa szerencsetlenkedett volna ott es mittom en Stuani elbirja rugni, abszolut megertettem volna, h gol. Sokakat nem is ertek itt amugy. Mintha valami szabalykonyvbol neznek a meccseket. Hogy ez A ez B ez C.. aztan nezzetek meg milyen tizit fujtak ránk.. maguknal a biroknal sincsenek egyertelmu dolgok, de itt ha az ember lemeri irni, mar megy a downvote mert hulye, hat a szabaly nem ugy van.. mert elotte ranezett a labdara. Amugy piszkosul lehuzzak sztem a forumot ezek a voteok. Nemtudom en ott voltam madridistan, itt is a kezdetek ota, de lassan az az erzesem, h nem szabad leirni dolgokat, mert olyan szabalyismerok vannak, meg olyan puhalelkuek, h 2 szitokszora mar megy a downvote.
Tőlem csak egyszer kaptál downvote-ot, de akkor reagáltam is a "véleményedre", szerintem nem kell idéznem hogy melyik komment volt.

Egyébként korrigálnom kell, mert bár hozzáért Asensio kezéhez a labda a mellkasáról, de állítólag többször elmondták szezon elején hogy ez így nem számít kezezésnek. Ezt nem tudtam, így elnézést kérek, jogos a reklamálás.

Ettől függetlenül persze ugyanúgy tartom hogy Asensio egy barom volt amiért felhúzta a kezeit, semmi nem indokolta azt a mozdulatsort.

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 31., hétfő 19:36

Szard már le. :D Nincs karmarendszer, hogy bármit is számítson. Lehet, hogy simán csak itt bújócskázó barcásoktól zsákoltad be őket, merthogy nincs minimális kommentszámhoz kötve a vote-olás, így ezen keresztül élvezkedhetnek.
Azért is kaphattál, mert egy Girona ellen egyesek szemében gáz lehet a bírózás, mint ahogy páran ki is fejtették meccs közben és után is. Ublock Originnel tiltsd le a szavazós divet, ha tényleg annyira zavar, aztán soha többé nem fogod látni, én is megléptem a napokban, mert számomra értelmetlen. Saját szűrőkhöz hozzáadod ezeket, és kész:

Kód:

madridom.hu##.mdr_desktop_reaction.mdr_forum_reactions
Mobilon:

Kód:

madridom.hu##.mdr_mobile_reaction.mdr_forum_reactions
Reklámokat nem befolyásolják.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. október 31., hétfő 18:37

Pad'em írta:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. október 31., hétfő 18:35

Pad'em írta: *Nagyon rosszul játszottunk, az tény, de attól még megdolgoztunk a 3 pontért, egyedül mi lőttünk szabályos gólt (kettőt is). Ezek a kis sehonnai csapatok egy hetet készülnek a 11 emberes buszra meg a 20. perctől húzzák az időt. Ilyen naptár mellett nem meglepő, hogy elbukunk majd pár papírforma győzelmet, de ez a Girona sehol nem érdemelt pontot. Nem is lőttek volna gólt ha a bíró nem inkompetens.*
:lol: :lol: :sziv: :sziv:
Ezt teljesen adom, totál így gondolom..

Meccsek szerda-szombat ritmusban egymás hátán, és a keret használható része egyébként elöl olyan vékony, mint a szeletelt szalámi a cba-ban, de a ligát vezetjük, a bl-ben a csoportelsőségért csak nyerni kell otthon..

(amúgy az a konteó már volt, hogy az esl után a sevilla meccset csalták el, most meg a cvc/sztrájk buli miatt ezt? :mrgreen: :mrgreen: )
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 31., hétfő 18:12

Pfejj de hanyinger volt ez a tegnapi meccs. Mocsok szarul játszottunk, de megint ilyen ócska csalást elővenni a Bernabeuban. Nem csoda, hogy Ancelotti is kiakadt meg, hogy Rm.com is ilyet tol ki - Real Madrid’s official website: “Controversial referee decisions prevent Real Madrid from winning.”

Rodrygo gólja még a Girona edzője szerint is szabályos volt :lol: Asensio 11-ese nevetséges, kommentálni sem érdemes. Megállítják, visszanézetik ez a vakegér meg befújja ezt a semmit. Mellkasára pattan aztán súrolja max a felkarját.

Vegig ellenünk fújt. Az meg, hogy nem 100%-os senki, túlterheltek, izomsérülések mert 3 naponta meccs... bravó Fifa, Uefa korrupt majmok. Benzemat nem merjük pályára küldeni le ne sérüljön a szezon közbeni vb-re, fantasztikus :cens: Ahhoz képest, hogy eddig a meccsek felén nem lépett pályára jól állunk. Mondjuk persze a vezetőség volt hülye, mert tudtuk, hogy ezek a korrupt senkik végigviszik így a szezont, miért nem hoztunk legalabb egy plusz támadót? De ez már úgyis mindegy.

Nagyon rosszul játszottunk, az tény, de attól még megdolgoztunk a 3 pontért, egyedül mi lőttünk szabályos gólt (kettőt is). Ezek a kis sehonnai csapatok egy hetet készülnek a 11 emberes buszra meg a 20. perctől húzzák az időt. Ilyen naptár mellett nem meglepő, hogy elbukunk majd pár papírforma győzelmet, de ez a Girona sehol nem érdemelt pontot. Nem is lőttek volna gólt ha a bíró nem inkompetens.

Na mindegy még vezetünk, Barca világi mákja is elfogy egyszer.

SzB
Kedvenc játékosaid: CR7

HozzászólásSzerző: SzB » 2022. október 31., hétfő 11:14

1. Már mindenki a VB-n van, hülye lenne kockáztatni. Hiába mondja Carlo, hogy jó, mert formában lévő és nem holtfáradt játékosok játszanak majd, de egy hónapja mintha az érintettek a leningrádi balettben táncolnának. Vini, Modric vagy Valverde egy cselt sem csinált, csak hogy föl ne rúgják. Kroos ezt megunta, inkább lement.
2. Militao nagyon hiányzott a labdakihozataloknál, Rüdigernek és Alabának ez nem annyira megy.
3. Kellett 3 perc, mire a VAR-szobában megszólalt a telefon: "No de elvtársak..." Nem elég a pályán győzni, a Szövetséggel is folyton meccselni kell.
4. Gazzaniga 10 év alatt nem fogott ennyi lövést, de tudjuk jól, ellenünk valaki mindig élete formájában játszik...
5. Miguel továbbra is baromi jó - remélem őszre visszahozzuk. Fogta Valverdét, átment utána akár a másik oldalra is, összjátékban 80 %-ot passzolt, volt 3 labdaszerzése, 2 pontos beadása.
6. Ne legyünk elégedetlenek. Minden tabellát vezetünk, szép volt eddig a játék, nagyon sok van a csapatban, s amikor kell, mi vagyunk a legélesebb kés az összes kés közül.
+1. és a 36 éves Stuaninak jobbak a számai mint Hazardnak és Marianonak (15 perc - 3 labdaérintés, ebből 2 rossz passz) összesen. Vele többre mennénk.

Vissza: