Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
negredo is 30 volt. nem gondoltam volna hogy a city nyerni fog rajta még pénzt is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A hírek szerint DDG és RvP sem utazik a MU-val a felkészülésre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Rodrigo 30 milliós ára a legnagyobb bumm ezen a listán.palesz77 írta:Nem tudom ez a jó topic-e, de szerintem jó lesz itt. Valaki mondta a napokban, hogy elég lagymatag ez az átigazolási szezon.. Eddigi top10 igazolás idén. Hát tényleg nem túl veretes névsor..Kíváncsi leszek mikor robban az első igazán nagy bomba - már ha egyáltalán fog.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem tudom ez a jó topic-e, de szerintem jó lesz itt. Valaki mondta a napokban, hogy elég lagymatag ez az átigazolási szezon.. Eddigi top10 igazolás idén. Hát tényleg nem túl veretes névsor..
Kíváncsi leszek mikor robban az első igazán nagy bomba - már ha egyáltalán fog.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jaja,ő az,mondom én hogy ez a sietségAmúgy persze Houllier lesz az. Morientes már a kiejtésben segített. :D

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Tegnap feljött egy másik topicban Morata, csak nem akarok már oda offolni.
Ehhez csak annyit fűznék, hogy szerintem biztos hogy ő még vissza fog térni, mert egyébként fejlődő képes, nem tehetségtelen srác, főleg a korosztályát tekintve. Nem is tudok olyat aki jelenleg 21-22 éves korára többet tett le az asztalra a posztján. Bár nem tartom real madrid szintűnek...de a jelenlegi felhozatalt - akár európai szinten, akár madridi szinten, hogy kik jönnek szóba és kik játszanak itt (chicha, lorrente, stb.) - még nem is csak az valószínű, hogy egyszer vissza fog térni, de néhány év múlva még akár ÖRÜLHET is neki majd a nagy többség. Én még nem tudom egyelőre megítélni, főleg nem azt, hogy a jövőben mire viheti, de egyáltalán nem látom annak a futballistának akin röhögni kellene...persze akkor, ha a realitások talaján maradunk és nem az öreg ronaldoról, raúlról, baggioról meg nem tudom kikről álmodozunk. Mert ők nem lesznek mégegyszer. Legalábbis a foci nem ebbe az irányba megy.
Jól mutatja ezt, az is, hogy Ibra, Drogba, RVP, Etoo(?), Raúl játékosok 30 felett is többet adtak az európai focinak, mint a fiatal generáció tagjai, akár klubtársak is. Egyiket sem tudták 32-34 évesen KISZORÍTANI a kezdőből, nem hogy minimum hasonlót leadni.
Szumma: Morata bőven lehet a következő 8 év top5-ös csatára. Legalábbis egyelőre feltételezhetjük. Az hogy ez mennyire szomorú, az szubjektív.
Ehhez csak annyit fűznék, hogy szerintem biztos hogy ő még vissza fog térni, mert egyébként fejlődő képes, nem tehetségtelen srác, főleg a korosztályát tekintve. Nem is tudok olyat aki jelenleg 21-22 éves korára többet tett le az asztalra a posztján. Bár nem tartom real madrid szintűnek...de a jelenlegi felhozatalt - akár európai szinten, akár madridi szinten, hogy kik jönnek szóba és kik játszanak itt (chicha, lorrente, stb.) - még nem is csak az valószínű, hogy egyszer vissza fog térni, de néhány év múlva még akár ÖRÜLHET is neki majd a nagy többség. Én még nem tudom egyelőre megítélni, főleg nem azt, hogy a jövőben mire viheti, de egyáltalán nem látom annak a futballistának akin röhögni kellene...persze akkor, ha a realitások talaján maradunk és nem az öreg ronaldoról, raúlról, baggioról meg nem tudom kikről álmodozunk. Mert ők nem lesznek mégegyszer. Legalábbis a foci nem ebbe az irányba megy.
Jól mutatja ezt, az is, hogy Ibra, Drogba, RVP, Etoo(?), Raúl játékosok 30 felett is többet adtak az európai focinak, mint a fiatal generáció tagjai, akár klubtársak is. Egyiket sem tudták 32-34 évesen KISZORÍTANI a kezdőből, nem hogy minimum hasonlót leadni.
Szumma: Morata bőven lehet a következő 8 év top5-ös csatára. Legalábbis egyelőre feltételezhetjük. Az hogy ez mennyire szomorú, az szubjektív.
- András93
Ő volt az, aki tavaly azt mondta, hogy teljesen megérdemelte Messi a vb-aranylabdát. Persze, mert a választóbizottság tagja volt.Sierra írta:who?morientes írta:egy bizonyos Gerard Ulliel nevű úriember![]()

Amúgy persze Houllier lesz az. Morientes már a kiejtésben segített.

who?morientes írta:egy bizonyos Gerard Ulliel nevű úriember

- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
A Marca szerint 180 fokos fordulat történt Casillas ügyében, mégis maradhat a kapus, mivel teljesen bedőltek a tárgyalások a felek között.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Most nem Luchorol volt szó amúgy sem elsősorban,és igen,a meccsek 90%-át az MSN hozta le,de ha annyit dominált az a 10-15 kontra a szezonban,meg az a pár pontrúgás,hát legyen.Meg a csapatvédekezést ismét felhozta Pep első éveit idézőre, megtanultunk kontrázni, a pontrúgásokban baromi sokat fejlődtünk szintén.. Értem én, hogy itt full nímandnak tartják sokan, én se dobok hátast tőle, mert a támadásokat még nem annyira sikerült megkomponálnia - "MSN nyerje meg" szinten kívül -, de azért nem csak annyi szerepe volt, hogy pacsizott az épp lecserélt játékosokkal meccs közben.. :roll:
És grat LE-nek,természetesen,jó szezont futott,de nekünk ugye Benitez fontosabb,mert az évek óta látszik hogy mit művelt le a csapataival,kivéve a poolos időszak talán,de annak a csapatnak az alapjait egy bizonyos Gerard Ulliel nevű úriember fektette le,Rafanak csak le kellett aratnia a termést.
Szóval azt mondom,hogy nem érzek akkora megnyugvást,mint amikor Carlo mester jött,egy középszerű edző,akinek sem karizmája,sem tekintélye nem igazán van,de cáfoljon csak rám.
Luchohoz még annyit,hogy avval a kerettel kb egy Roberto Martinez,Rudy Garcis vagy egy Emeri is hasonló magasságokba juthatott volna,bár annyi fórja azért LE-nek van,hogy nagyon ismeri a klubot.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- h3x0r
valami hasonlóra gondolsz?realistahuni írta:És ami még fontosabb hogy Balenek menni kell.Az elkövetkezendő 1-2 hétben kell rájönnie majd, hogy egy Modrichoz hasonló játékos kell a kp-ra (igen, az olasz).
Most nem akarok júliusban megmondóemberkedni de amíg ő kezdő az minusz 1 ember, úgy meg nehéz bármit is nyerni.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hozzátok én aláíromericco írta:Idén a PSG eladja nekünk Verrattit mondjuk 50-60 millióért, cserébe jövőre mi átengedjük nekik CR-t 100 millió körül. Tuti erről tárgyalt Perez a sejkkel :Đ

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Idén a PSG eladja nekünk Verrattit mondjuk 50-60 millióért, cserébe jövőre mi átengedjük nekik CR-t 100 millió körül. Tuti erről tárgyalt Perez a sejkkel :Đ

Merci Zizou!
-
Ugyan, biztos nem tenne ilyet..Kerlon írta:99%, hogy Benedito szavazatok próbál gyűjteni.

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
a másik meg vevőket.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Amikor ide érkezett rázott a hideg. De ahogy telt az idő és utánanézegettem az eredményeinek akkor kezdtem belenyugodni. Persze nem ő a legjobb edző a világon és lehet hogy soha nem is lesz az de attól ő még bőven jó lehet itt. Most már inkább eljutottam odáig hogy nem Beniteztől félek hanem mások miatt aggódok. Többek közt:Kerlon írta:Az a baj, hogy Benítez nem idevaló...
- Perez ténylegesen mennyi szabadságot add neki
- az átigazolásaink
- mikorra kap kész keretet
- a játékosok képesek lesznek-e elfogadni /persze ebbe neki is nagy szerepe lesz/
99%, hogy Benedito szavazatokat próbál gyűjteni.palesz77 írta:Meg a csapatvédekezést ismét felhozta Pep első éveit idézőre, megtanultunk kontrázni, a pontrúgásokban baromi sokat fejlődtünk szintén.. Értem én, hogy itt full nímandnak tartják sokan, én se dobok hátast tőle, mert a támadásokat még nem annyira sikerült megkomponálnia - "MSN nyerje meg" szinten kívül -, de azért nem csak annyi szerepe volt, hogy pacsizott az épp lecserélt játékosokkal meccs közben..dannen írta:az meg, hogy csak hagynia kellett játszani a csapatot..persze. meg beépíteni rakiticet, meg egy suarezt aki októberig pályára se léphetett. ez a barca valószínűleg edző nélkül is jól játszana de azért ne vegyük el luis enrique érdemeit, mert nagy dolgot csinált.![]()
Verratti meg Benedito szerint a Barcába akar jönni, a SER szerint meg hozzátok.. Valaki hazudik!![]()
Uborkaszezon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2015. július 9., csütörtök 13:28-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Meg a csapatvédekezést ismét felhozta Pep első éveit idézőre, megtanultunk kontrázni, a pontrúgásokban baromi sokat fejlődtünk szintén.. Értem én, hogy itt full nímandnak tartják sokan, én se dobok hátast tőle, mert a támadásokat még nem annyira sikerült megkomponálnia - "MSN nyerje meg" szinten kívül -, de azért nem csak annyi szerepe volt, hogy pacsizott az épp lecserélt játékosokkal meccs közben..dannen írta:az meg, hogy csak hagynia kellett játszani a csapatot..persze. meg beépíteni rakiticet, meg egy suarezt aki októberig pályára se léphetett. ez a barca valószínűleg edző nélkül is jól játszana de azért ne vegyük el luis enrique érdemeit, mert nagy dolgot csinált.

Verratti meg Benedito szerint a Barcába akar jönni, a SER szerint meg hozzátok.. Valaki hazudik!

Uborkaszezon.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
És ami még fontosabb hogy Balenek menni kell.Az elkövetkezendő 1-2 hétben kell rájönnie majd, hogy egy Modrichoz hasonló játékos kell a kp-ra (igen, az olasz).
Most nem akarok júliusban megmondóemberkedni de amíg ő kezdő az minusz 1 ember, úgy meg nehéz bármit is nyerni.
Lucho egy fiatal felfelé ívelő pályájú edző. Benítez meg egy lefelé szálló, megújulni nem tudó pincér.dannen írta:szerencsére sokat tett már nálunk azért, hogy ezt gondold róla. minek ilyeneket írni mikor még egy meccsünk se volt? mert a barca biztos azt gondolta tavaly, hogy a full átlag eredményeket hozó luis enrique oda való. bumm, tripla.Kerlon írta:Az a baj, hogy Benítez nem idevaló...![]()

K
K