Jólvanmár. Nekik, szegényeknek nincs rendes szurkolói oldaluk, aki informálná őket errőlRealista24 írta:CS0ki írta:Tudjuk, semmi. Volt hír, hogy selejtező után ugyanúgy szerepelhet majd másik csapatban a csoportmeccseken.CS0ki kiütéssel nyert

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. július 14., kedd 8:10
Jólvanmár. Nekik, szegényeknek nincs rendes szurkolói oldaluk, aki informálná őket errőlRealista24 írta:CS0ki írta:Tudjuk, semmi. Volt hír, hogy selejtező után ugyanúgy szerepelhet majd másik csapatban a csoportmeccseken.CS0ki kiütéssel nyert
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. július 14., kedd 6:46
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. július 14., kedd 6:38
az egyenes kiesésben meg újra nem a selejtező miatt?Realista24 írta:CS0ki írta:Tudjuk, semmi. Volt hír, hogy selejtező után ugyanúgy szerepelhet majd másik csapatban a csoportmeccseken.CS0ki kiütéssel nyert
HozzászólásSzerző: realcamp » 2015. július 13., hétfő 23:49
Ennyi.Januárban bejelenteni,hogy ez az utolsó éve,aztán felvezetni szépen,és megtenni mindent azért,hogy béel címvédéssel távozzon.Ami most történt,azzal se Pereznek,se Ikernek,se senkinek nem lett jobb.Szerintem itt abban hibáztak a felek, hogy nem volt normálisan felvezetve. A váltás már rég érett, ezt már el kellett volna intézni január környékén, beadagolni mindenkinek, aztán méltón búcsúzhatott volna év végén, vagyis most. De ez, ahogy történt, nem volt fair, se Ikerrel szemben, se a szurkolókkal szemben.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 13., hétfő 23:42
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. július 13., hétfő 23:26
HozzászólásSzerző: Szkeptikus » 2015. július 13., hétfő 22:03
Így van. Nem parádézna a Madrid Casillas távozásával, ha már nem lenne meg az utódja.ziro4vr írta:Mindenki tudja, hogy DDG Madridban fogja folytatni. A MU szimplán az árat viszi feljebb, a Casillas sztori után jó helyzetben vannak, még a lejáró szerződés ellenére is. Ismerik Perezt is, ki ne ismerné..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 13., hétfő 20:03
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 13., hétfő 19:56
Nem akármilyent: "Végy egy JÓ kapust"morientes írta:Pedig a fáma is azt mondja:"Végy egy kapust".
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 13., hétfő 19:24
Én meg nem.Ha támadóról,vagy kps-ról lenne szó,akkor sokan üvöltve követelnék hogy fizessük ki,ne várjunk még egy évet...de mivel kapusról van szó,így már nem sürgős...én minden esetre támogatom. :D
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 13., hétfő 19:16
Itt lesz hamarosan. Így, hogy Iker elment, nem kérdés. Ahogy dzsi is írta, Casillas örökébe nem léphet akárki. Tudja ezt Perez is, el fogja hozni, kerül amibe kerül. Casilla meg akkor jöhet, ha Keylor dobbant.ferike írta:Ha De Gea a Bl selejtezőben pályára lép United mezben és eligazol....innen mindenki tudja, hogy mi van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 19:08
CS0ki írta:Tudjuk, semmi. Volt hír, hogy selejtező után ugyanúgy szerepelhet majd másik csapatban a csoportmeccseken.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 13., hétfő 18:59
HozzászólásSzerző: ferike » 2015. július 13., hétfő 18:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. július 13., hétfő 18:56
Pénzügyileg jó lenne, de szakmailag bem járnánk jól.Casilla vagy Navas nem olyan kaliberek akiket ne tépne szét a média és a szurkolók Iker után. Persze DeGea-nak is fel van adva a lecke,de vele szerintem sokkal türelmesebb lenne a többség a körülötte lévő felhajtás miatt.kupak17 írta:ez lenne pénzügyileg a legjobb megoldás.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy De Gea nem fog idén érkezni...egyre többet hallani Kiko Casilla érkezéséről...úgyhogy szerintem a Keylor-Casilla párossal vágunk neki az idénynek...ketten lemeccselik az évet (hasonlóan, mint a Barcánál Ter Stegen és C. Bravo)...jövőre pedig gondolom akkor jön DDG...
aztán kitudja h év közben meg bánnánk-e..![]()
én minden esetre támogatom.
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. július 13., hétfő 18:09
ez lenne pénzügyileg a legjobb megoldás.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy De Gea nem fog idén érkezni...egyre többet hallani Kiko Casilla érkezéséről...úgyhogy szerintem a Keylor-Casilla párossal vágunk neki az idénynek...ketten lemeccselik az évet (hasonlóan, mint a Barcánál Ter Stegen és C. Bravo)...jövőre pedig gondolom akkor jön DDG...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 13., hétfő 18:04
majd aug 30-án 11kor, ahogy a bomba igazolásaink szoktakhunmadridista írta:Nekem nagyon úgy tűnik, hogy De Gea nem fog idén érkezni...egyre többet hallani Kiko Casilla érkezéséről...úgyhogy szerintem a Keylor-Casilla párossal vágunk neki az idénynek...ketten lemeccselik az évet (hasonlóan, mint a Barcánál Ter Stegen és C. Bravo)...jövőre pedig gondolom akkor jön DDG...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 13., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. július 13., hétfő 16:27
Na akkor máris megvan a lóvé Iker végkielégítésére meg Ramos fizuemelésére... azért irdatlan pénzeket kaszálunk a nyári turnékon...Az AS szerint a Real Madrid markát tizenkétmillió euró üti majd, amiért lejátssza ezt a két barátságos mérkőzést Melbourneben. A két kínai mérkőzésért további hétmillió folyik majd be a Real Madrid bankszámlájára
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. július 13., hétfő 15:12
Nem leszartuk. Amíg DDG nem volt biztos, Iker sem akart lelépni. Nem hiszem, hogy a terjengő pletykák ellenére volt bármi konkrétum. Iker akkor döntött a távozás mellett, amikor DDG biztosnak tekinthető. Szerencsétlen időzítés.És mennyivel jobb is az, ha tudjuk, hogy az utolsó meccse lesz XY játékosnak (elsősorban a nagyobbakra gondolok) Így kellett volna most is...Szánalmas, hogy mennyire leszarjuk az egész ikon titulust.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem