erről most hallok először, és mint mitológiabuzi lehet érdekelne, jóféle?h3x0r írta:Biztos, ami biztos, berakom spoilerbe.Yazid írta:Teljes tudatlansaggal nezve az american gods traileret, tetszik, de elmondana valaki, hogy mirol is szol meg mit takar az egesz story, mert total zavaros. Koszonom(akar privibe, ahogy jobban esik)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A foszereplo kiszabadul a bortonbol, majd testornek all egy Wednesday nevu emberhez, aki nem mas, mint maga Odin. Ketten egesz Amerikat bejarjak, sereget gyujtenek, felkeresik a regi isteneket egy kozelgo haboruhoz az uj istenek (tv, internet, technologia) ellen.

Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Sorozatok, TV műsorok

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Biztos, ami biztos, berakom spoilerbe.Yazid írta:Teljes tudatlansaggal nezve az american gods traileret, tetszik, de elmondana valaki, hogy mirol is szol meg mit takar az egesz story, mert total zavaros. Koszonom(akar privibe, ahogy jobban esik)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A foszereplo kiszabadul a bortonbol, majd testornek all egy Wednesday nevu emberhez, aki nem mas, mint maga Odin. Ketten egesz Amerikat bejarjak, sereget gyujtenek, felkeresik a regi isteneket egy kozelgo haboruhoz az uj istenek (tv, internet, technologia) ellen.
Teljes tudatlansaggal nezve az american gods traileret, tetszik, de elmondana valaki, hogy mirol is szol meg mit takar az egesz story, mert total zavaros. Koszonom(akar privibe, ahogy jobban esik)
- ikarus93
Black Sails utolsó évadát nézi valaki?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!most néztem meg a 7. részt, nagyon durva lesz a finálé, Flint vs Silver
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!most néztem meg a 7. részt, nagyon durva lesz a finálé, Flint vs Silver
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
P. Krisz írta:American Gods official trailer.
Nem mondom, hogy mennyire várom, mert a Tabooval voltam így, aztán csalódtam kicsit.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- P. Krisz
Lehet, hogy nem is létezik a Légió, mi is csak David elméjének vagyunk a részei. Ezért nem ismerik a többiek.h3x0r írta: Remelem ezt azert nem csak ketten fogjuk nezni.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Remelem ezt azert nem csak ketten fogjuk nezni.P. Krisz írta:American Gods official trailer.

- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nzooli93
Én nekem is a első 2 évad tetszett igazából csak. Azóta csak bizonyos részek talán. Én is látom ,hogy mi a probléma vele ,meg sokszor szidom ,főleg hogy elég igényes vagyok sorozatok terén. Breaking Bad,24,Hannibal,Drót,Trónok Harca stb stb után nyílván egyáltalán nem üti meg az elvárt szintet. Viszont 6 éve követem heti szinten, nem szívesen kaszálok el semmit amit az elejétől kezdve évekig nézek. Évi 16 rész nekem belefér, még ha fel is basz sokszor. Képregény szerint a legjobb sztoriknak kéne jönnie majd elvileg, szóval majd kiderül..érdekel hova fut ki a történet ennyi év után majd.
walking deadet kb a farmos részig bírtam, nem tudom hanyadik évad volt, 2-3?
mennyi jó sorozat van amit nézhetnétek helyette tyuha
mennyi jó sorozat van amit nézhetnétek helyette tyuha
- P. Krisz
Nézzétek a Légiót, csak h3x0r és én tartjuk a frontot, pedig tényleg nagyon jó sorozat.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valahol én is akkor kaszáltam el.rashidm írta:Tegyük hozzá jogosan. Azt mondjuk tényleg nem értem, hogy akkor miért nézi az ember.Realista24 írta:Tudnám minek nézitek![]()
![]()
90%-ban csak a fika megy rá mindenkitől.Én a 4. évad 1. része után döntöttem, hogy ez a nyáltócsa nem kell.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Tegyük hozzá jogosan. Azt mondjuk tényleg nem értem, hogy akkor miért nézi az ember.Realista24 írta:Tudnám minek nézitek![]()
![]()
90%-ban csak a fika megy rá mindenkitől.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tudnám minek nézitek

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
TWD
Most látom szerencsére még csak 3 rész van hátra. Olyan szinten felkúr már a sok semmitmondó párbeszéd, hogy az valami hihetetlen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem a harc 2 részben lesz feldolgozva így már csak egy töltelék részt kell túlélni.
Amúgy full kiszámítható az egész. Leverik majd a Megmentőket, mert ugye Rick nélkül a sorozat nem folytatódhat, kérdés csak az, hogy kik fognak meghalni. Szerintem Ezekiel mindenképp, mivel próbálták szimpatikus karakterként feltűntetni. Rickéktől Rosita meg a feka csaj akinek azt se tudom mi a neve, remélem pusztulnak, iszonyat gyenge színészi teljesítményt tolnak évadok óta és a kutya nem kíváncsi rájuk. Carl ha megdöglene amúgy az se volna rossz, de nem fog. Amúgy meg hajrá Megmentők, ha rendező lennék borítanám ezt az egész sablonszart, Rickéket leverni aztán folytatódjon a sorozat Negan badass sztorijaival. Inkább nézném azt mint ezt a nyáltengert ami most van.
Most látom szerencsére még csak 3 rész van hátra. Olyan szinten felkúr már a sok semmitmondó párbeszéd, hogy az valami hihetetlen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem a harc 2 részben lesz feldolgozva így már csak egy töltelék részt kell túlélni.
Amúgy full kiszámítható az egész. Leverik majd a Megmentőket, mert ugye Rick nélkül a sorozat nem folytatódhat, kérdés csak az, hogy kik fognak meghalni. Szerintem Ezekiel mindenképp, mivel próbálták szimpatikus karakterként feltűntetni. Rickéktől Rosita meg a feka csaj akinek azt se tudom mi a neve, remélem pusztulnak, iszonyat gyenge színészi teljesítményt tolnak évadok óta és a kutya nem kíváncsi rájuk. Carl ha megdöglene amúgy az se volna rossz, de nem fog. Amúgy meg hajrá Megmentők, ha rendező lennék borítanám ezt az egész sablonszart, Rickéket leverni aztán folytatódjon a sorozat Negan badass sztorijaival. Inkább nézném azt mint ezt a nyáltengert ami most van.
- nzooli93
Jo kis resz volt amugyTheBull6 írta:Walking Dead
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Morgan szépen előadta hogy egy papucs, aztán meg...Persze mostmár jó lenne nem csak a beszéd, hanem tényleg valami küzdelem is, mert k*rva unalmas már ez az egész.
![]()

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tetszett ahogy Richard terve vegul sikerult csak nem ugy ahogy o elgondolta
Walking Dead
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Morgan szépen előadta hogy egy papucs, aztán meg...
Persze mostmár jó lenne nem csak a beszéd, hanem tényleg valami küzdelem is, mert k*rva unalmas már ez az egész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Morgan szépen előadta hogy egy papucs, aztán meg...

- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mind Lenny, mind Benny létezett. Benny még életben is lehet. Szerintem a Szörny szórakozott ott is emlékekkel, azért láttunk másik személyt. A kutya szvsz. még az örökbefogadás előtt létezett. Az ajtónyitogató az szerintem a Szörny, akkor szálhatta meg Davidet. Ami még nem tiszta az, hogy melyik/ek David képességei és melyik a Szörnyé. A Nagyfejű kisgyerek az csak szerintem néz ki úgy mint Hitler?

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- h3x0r
Légió 1x5
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor viszont megse David olte meg a szuleit, hanem a gonosz leny, aki valahogy a testebe kerult, ezt neveztuk David gonosz erejenek es legutobb peldaul Lenny kepeben jelent meg. Aki most akkor nem is Lenny, hanem Benny? Na meg ugye ott van meg a kutya (King), a nagyfeju gyerek meg a szorny, aki neha kinyitja az ajtot.P. Krisz írta:Ha tartják ezt a szintet, akkor érik a Daredevil trónfosztása.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Viszont bejött a tipped, Davidet örökbe fogadták. Akkor lehet, hogy mégis Ő ölte meg a szüleit. A mit mondanak a csillagok kérdés egyre jobban bassza az agyamat, most már kiderülhetne mit is takar