Valóban így igaz, viszont ha az alapsztori nem fogja meg a nézőt, akkor kár tovább néznie, mert bármilyen izgalmas részek is következnek, nem lesz jó élmény.h3x0r írta:A kiemelt resszel nem ertek egyet. Az eleje baromi gyengere sikeredett, viszont a harmadik resz vegen volt egy jelent, ami meggyozott, hogy az azonnali kasza helyett talan megis jobb lenne adni neki egy utolso eselyt es folytatni. Vegul maradtam es egyaltalan nem bantam meg, mert az elso 2-3 reszben bemutatott, elore is elnezest a kifejezesert, tinipicsás fos helyett, kaptunk egy szorakoztato es sokszor baromi izgalmas sorozatot. Kicsit sajnalom is, hogy a masodik evad utan nem folytattam, de egyszeruen tul sok mindent kezdtem el nezni, szabadidobol meg kevesebb lett. De jo is lenne most egy iroi sztrajk, mint anno.rolandantal írta:The 100 azaz 'A visszatérők', egy scifi sorozat, ami nem tökéletes, de annál érdekesebb és élvezhetőbb! Ha gondolod kukkantsd meg, az első résznél eldől, hogy fogod-e kedvelni vagy sem.
Sorozatok, TV műsorok
- rolandantal
Re: Sorozatok, TV műsorok
Ha választani kell akkor lehet én is a Blindspot mellett teszem le a voksom, de nagyon jó a második évad a Quanticobol, jobb szerintem mint a Blindspoté. Daralva biztos jó lesz.P. Krisz írta:Melyik tetszik jobban? Mindkettő jó, de ha választani kell akkor a Blindspot.
Csajok szerintem mindkettőben vannak amúgy dögivel. Arab csajt is imádom aki az ikreket alakítja, de Zapata a Blindspotbol az igazi gyengém. Rendben van mindkettő amúgy sztori es szereplők terén is.
-
nagchampa
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Pool
szerintem nagyon jól kezdődött. nyilván egy rész után messzemenő következtetéseket kár levonni, de nálam jobban nyitott, mint a 2. évad. amúgy épp azon agyaltam (előző két évadnál így csináltam), hogy megvárom míg kijön az összes rész és egyben lehajrázom, bár nehéz lenne kivárni.fiore írta:Valaki látta már az új Fargot? Hozza a feelinget vagy még semmi extra?
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A kiemelt resszel nem ertek egyet. Az eleje baromi gyengere sikeredett, viszont a harmadik resz vegen volt egy jelent, ami meggyozott, hogy az azonnali kasza helyett talan megis jobb lenne adni neki egy utolso eselyt es folytatni. Vegul maradtam es egyaltalan nem bantam meg, mert az elso 2-3 reszben bemutatott, elore is elnezest a kifejezesert, tinipicsás fos helyett, kaptunk egy szorakoztato es sokszor baromi izgalmas sorozatot. Kicsit sajnalom is, hogy a masodik evad utan nem folytattam, de egyszeruen tul sok mindent kezdtem el nezni, szabadidobol meg kevesebb lett. De jo is lenne most egy iroi sztrajk, mint anno.rolandantal írta:The 100 azaz 'A visszatérők', egy scifi sorozat, ami nem tökéletes, de annál érdekesebb és élvezhetőbb! Ha gondolod kukkantsd meg, az első résznél eldől, hogy fogod-e kedvelni vagy sem.
- P. Krisz
A Quanticoról nem tudok nyilatkozni, egybe akarom ledarálni a 2. évadot. Az első évad tetszett, a karakterek jók volt, a színészek is hozták az elvárható szintet. A történetet a végére is kicsit túlcsavarták. Priyanka pedig begyere.TheBull6 írta:Úúúú, azthittem senki se nézi rajtam kivül őket. Hogy tetszenek eddig neked? Nekem a Quantico egy kicsivel komolyabb szintet hoz eddig.P. Krisz írta:Kettő sorozatot tudok még ajánlani, ezeknek most fut a második évadja, Quantico és Blindspot.
A Blindspotot 2. évadját csúsztatva nézem szinkronosan. Nekem jobban tetszik mint az első.
Melyik tetszik jobban? Mindkettő jó, de ha választani kell akkor a Blindspot.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
primrose
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Ah, Scofield mély, suttogó hangját, vagy T-Bag debil hangját kihagyni vétek. Hozzáteszem a magyar szinkron sem lett rossz, de nálam minden sorozat/film eredetiben megy mindig.Remy írta:Szökés
5x1-et még feliratosan néztem, de ez a sorozat szinkronnal az igazi.![]()
5x3 Még mindig nem tudom mi a nagy helyzet, de nézeti magát. Ez meg jó.
But he is a good boy...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tényleg olyan.
Nem baj, így még nagyobb a nosztalgiafaktor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én annó úgy akartam elkezdeni, de maradtam az eredetinél és végig úgy néztemRemy írta:Szökés
5x1-et még feliratosan néztem, de ez a sorozat szinkronnal az igazi.![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szökés
5x1-et még feliratosan néztem, de ez a sorozat szinkronnal az igazi.
5x1-et még feliratosan néztem, de ez a sorozat szinkronnal az igazi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
primrose
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
nagchampa írta:Akinek van egy kis ideje rövidebb minőségi Netflix-drámára, feküdjön neki a 13 reasons why sorozatnak. Most fejeztem be, patent. http://www.imdb.com/title/tt1837492/?ref_=nv_sr_1
Tegnap kezdtem, a héten valószínű ki lesz végezve. Eddig nagyon patent.
But he is a good boy...
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
LOST nincs több kérdés.Caraway írta: A Lost-on gondolkozok, nem tudom ez megfelelne-e ezeknek a feltételeknek.
"And my heart will leave you never."
-
nagchampa
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Pool
Akinek van egy kis ideje rövidebb minőségi Netflix-drámára, feküdjön neki a 13 reasons why sorozatnak. Most fejeztem be, patent. http://www.imdb.com/title/tt1837492/?ref_=nv_sr_1
Hátha érdekel még: Peaky Blinders, Hell on wheels, luther.Caraway írta:Srácok, tudnátok ajánlani valami pörgős, cliffhangerrel teli sorozatot, ami max 5 évad ?
Úúúú, azthittem senki se nézi rajtam kivül őket. Hogy tetszenek eddig neked? Nekem a Quantico egy kicsivel komolyabb szintet hoz eddig.P. Krisz írta:Kettő sorozatot tudok még ajánlani, ezeknek most fut a második évadja, Quantico és Blindspot.
- Mester77
Caraway!
Black sails? ( fekete vitorlák )
Black sails? ( fekete vitorlák )
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- P. Krisz
Kettő sorozatot tudok még ajánlani, ezeknek most fut a második évadja, Quantico és Blindspot.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Azt oda is írtam, mindketten láttuk már, de köszi azért.rolandantal írta:Még egyet engedj meg: The 100 azaz 'A visszatérők', egy scifi sorozat, ami nem tökéletes, de annál érdekesebb és élvezhetőbb! Ha gondolod kukkantsd meg, az első résznél eldől, hogy fogod-e kedvelni vagy sem.Caraway írta:Ja igen, én már a Westworldot is láttam, csak lemaradt a sorból.Amúgy köszi mindenkinek a megerősítést, a Lost lesz így ebből.
A Dextert és a SoA-t is szeretném majd egyedül pótolni, csak mindig viszakozok attól, hogy ennyire hosszú mindkét sorozat, és nagyon sok időt elvenne. Bár gondolom megéri.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Aranyéletet most daráltuk le.
Nekem nagyon-nagyon tetszett, kiéve Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!túl gyorsan kezdték el pörgetni az eseményeket a 2. évadban,
ezért is a záró picit lapos lett. Illetve kiszedték a legjobb karaktert, Endrét.
Esetleg tudtok hasonló sorozatot mondani?
Én gondolkoztam rajta,de nem nagyon ugrott be egy sem.
Nekem nagyon-nagyon tetszett, kiéve Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!túl gyorsan kezdték el pörgetni az eseményeket a 2. évadban,
ezért is a záró picit lapos lett. Illetve kiszedték a legjobb karaktert, Endrét.
Esetleg tudtok hasonló sorozatot mondani?
Én gondolkoztam rajta,de nem nagyon ugrott be egy sem.
ZIDANE
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Nem akarok még egy hetet várni a Szökésre
kegyetlen jó... annyi fordulat, izgalom és feszültség...
- rolandantal
Még egyet engedj meg: The 100 azaz 'A visszatérők', egy scifi sorozat, ami nem tökéletes, de annál érdekesebb és élvezhetőbb! Ha gondolod kukkantsd meg, az első résznél eldől, hogy fogod-e kedvelni vagy sem.Caraway írta:Ja igen, én már a Westworldot is láttam, csak lemaradt a sorból.Amúgy köszi mindenkinek a megerősítést, a Lost lesz így ebből.
A Dextert és a SoA-t is szeretném majd egyedül pótolni, csak mindig viszakozok attól, hogy ennyire hosszú mindkét sorozat, és nagyon sok időt elvenne. Bár gondolom megéri.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ja igen, én már a Westworldot is láttam, csak lemaradt a sorból.
Amúgy köszi mindenkinek a megerősítést, a Lost lesz így ebből.