HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. november 7., hétfő 23:30
Összességében a 13 meccsen a 10-2-1 nem rossz, ha így folytatjuk, az kb. 94-96 pont a végén. Ez még akkor sem rossz, ha ez most lehet, hogy kevés lesz. Inkább a többi csapatot csókoltatom ezúton is a ligában, nekem senki ne beszélje be, hogy ennek a barcának még gólt sem lehet rúgni. Érdekes, mi mindjárt hármat gurítottunk, a BLben is sikerült mindenkinek.
Plusz egy érv Perez szuperligája mellett. Legalább nem kellene ezzel a sok cigány csapattal küszködni, ez nekünk nem megy, nem is áll jól. Ehhez a katalán stílus, életérzés kell.
Meccshez: Viniciust le lehetne már ültetni két-három meccsre a padra nyugodtan, idegesítő, amit csinál. Fetreng, dobálja magát, hisztizik, már a sporik sem veszik komolyan. El kellene már felejteni ezt a nejmárkodást és a játékkal foglalkozni, jobb lenne.
Tudom, hogy szentségtörés, de néha még megnézném tétmeccsen az ukrán gyereket is a kapuban. Úgy nyeljük a gólokat, mint kacsa a nokedlit. Nem azt mondom, hogy ez mind a belga számláján van, sőt, kifejezetten kedvelem, de azért már a kisördög azt mondja, hogy egyszer-egyszer csak-csak.
Pozitív: Asensio az elmúlt meccseken, a talán mallorcás hiszti és elbeszélgetés után mintha valami jellemfejlődésen ment volna át, szemrebbenés nélkül adtam volna el évekig, de mostanában hasznos, alázatos, komolyan veszi, csapat egyik legjobbja tud lenni. Így tovább. A korlátok persze maradnak, de ezek tudatában is lehet hasznos valaki, ha odateszi magát, lásd Lucas vagy Nacho.
Azzal meg nem értek egyet, hogy télen nem kell játékos. Jobbhátvédünk gyakorlatilag nincs, balhátvédben sír a labda, ha Mendyt meglátja. Cserecsatárunk nincs, Mariano a büdös életben nem fog gólt lőni soha senkinek. Legalább vegyünk kölcsön valakit vagy mittudomén. Casemirot meg eddig nem sikerült pótolni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)