Jogos, ez mondjuk nem jutott eszembe. Rája nézek, lehet akkor elég a 2.6-os. Amúgy se egy nagy szoba, valszeg elég is az a hűtőkapacitás.Faust írta: Panelban en fosnek hogy egyaltalan elbirja-e a 3.4-et a halozat, kukkants ra az orara.
OFF
Re: OFF
Panelban en fosnek hogy egyaltalan elbirja-e a 3.4-et a halozat, kukkants ra az orara.
Otthoni split klíma kérdés:
Panelba, átlag hálószoba (fogalmam sincs hány négyzetméter), 2.6 kW-osat vagy 3.4 kW-osat vegyek? Utóbbi csak 10 ezerrel drágább, de nem tudom megéri-e a felár.
Panelba, átlag hálószoba (fogalmam sincs hány négyzetméter), 2.6 kW-osat vagy 3.4 kW-osat vegyek? Utóbbi csak 10 ezerrel drágább, de nem tudom megéri-e a felár.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem kell visszaélni vele, elég szó nélkül besétálni valahova, mindenki tudja mi a helyzet.dzsi91 írta:Mindenki kivéve a fehér-heteroszexualis-keresztény férfiak.zsuninnyo írta:
Ezt a lapot mindenki (rassz, vallas, szubkultura, barmi alapjan) kijatszhatja es rendszeresen elnek is vele. De ettol a rasszizmus meg nem lesz kisebb problema, mert az emberek visszaelnek ezekkel a dolgokkal.![]()
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mindenki kivéve a fehér-heteroszexualis-keresztény férfiak.zsuninnyo írta:Ezt a lapot mindenki (rassz, vallas, szubkultura, barmi alapjan) kijatszhatja es rendszeresen elnek is vele. De ettol a rasszizmus meg nem lesz kisebb problema, mert az emberek visszaelnek ezekkel a dolgokkal.Realista24 írta: Ha mar rasszimus ugy is nagy tema.
Kollega utazott tengerentulra, emberunk aki neger volt szepen kortyolgatta a dutyfreeben vasarolt piat.
Majd szepen megkerte a sztyui, hogy tegye el, mert csak a fedelzeten vasarolt ital fogyaszthato. Tobb sem kellett a faszinak, elkezdte nyomatni, hogy vele azert ilyenek, mert fekete...![]()
Leszallas utan, vittek is el a szervek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ezt a lapot mindenki (rassz, vallas, szubkultura, barmi alapjan) kijatszhatja es rendszeresen elnek is vele. De ettol a rasszizmus meg nem lesz kisebb problema, mert az emberek visszaelnek ezekkel a dolgokkal.Realista24 írta: Ha mar rasszimus ugy is nagy tema.
Kollega utazott tengerentulra, emberunk aki neger volt szepen kortyolgatta a dutyfreeben vasarolt piat.
Majd szepen megkerte a sztyui, hogy tegye el, mert csak a fedelzeten vasarolt ital fogyaszthato. Tobb sem kellett a faszinak, elkezdte nyomatni, hogy vele azert ilyenek, mert fekete...![]()
Most azert, mert cigany vagyok?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha mar rasszimus ugy is nagy tema.
Majd szepen megkerte a sztyui, hogy tegye el, mert csak a fedelzeten vasarolt ital fogyaszthato. Tobb sem kellett a faszinak, elkezdte nyomatni, hogy vele azert ilyenek, mert fekete...
Majd szepen megkerte a sztyui, hogy tegye el, mert csak a fedelzeten vasarolt ital fogyaszthato. Tobb sem kellett a faszinak, elkezdte nyomatni, hogy vele azert ilyenek, mert fekete...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Minden egyes hosszú labdánál kicsit szúródik a szívem, és a lábam is, amit a jobb oldalt átvesz bármelyik játékosunk a vasárnapi horror show után. Többen kérdezek, hogyan történt. Eduardo vs Martin Taylor esete ugye megvolt anno mindenkinek? Kb. ugyanez, csak nem jött elő a csont.
Ellenfél szögletet végzett el, mi jöttünk kontrából, előre lett vágva a legkisebb/utánam a leggyorsabb emberünknek, de elfejelte előle a hátvéd, én robbantam előre a balszélről felfutva, jobbal eltoltam a labdát, a másik vadállat pedig aki még hátul maradt védekezni nyújtott lábbal szétgyalulta a támaszkodó bal lábamat, borzalmas volt a hang és a látvány is, hogy a lábfejem kb. majdnem körbe pördült magán a levegőben, a többit pedig már leírtam.
Ma megvolt a második sétám a folyosón is a járókerettel, ha nem hentelik meg 8 órával műtét előtt a fúróval a sarkam/bokám környékén akkor az átázott kötést se kellene napi szinten cserélni, remélem beforr mostmár, mert egyre többet lesz használva napról-napra...
Pénteken pedig már otthon hajtom pihenőre a buksit.
Ellenfél szögletet végzett el, mi jöttünk kontrából, előre lett vágva a legkisebb/utánam a leggyorsabb emberünknek, de elfejelte előle a hátvéd, én robbantam előre a balszélről felfutva, jobbal eltoltam a labdát, a másik vadállat pedig aki még hátul maradt védekezni nyújtott lábbal szétgyalulta a támaszkodó bal lábamat, borzalmas volt a hang és a látvány is, hogy a lábfejem kb. majdnem körbe pördült magán a levegőben, a többit pedig már leírtam.
Ma megvolt a második sétám a folyosón is a járókerettel, ha nem hentelik meg 8 órával műtét előtt a fúróval a sarkam/bokám környékén akkor az átázott kötést se kellene napi szinten cserélni, remélem beforr mostmár, mert egyre többet lesz használva napról-napra...
Pénteken pedig már otthon hajtom pihenőre a buksit.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Nem tudom elmondani mennyire jó,hogy vasárnap nem vág senki füvet,nem fúr,nem arra kelsz hogy valaki költözik stb.rikko írta:
Nálam az osztrák szomszéd úgy 4-5 falun eltöltött év után értette meg, hogy ott nincs ruhezeit .. mi bizony akkor vágjuk a füvet amikor még nem égeti le a nap a bőröd vagy már nem. Ergo vagy kora reggel vagy este 8 után.
Azt sem tudta megszokni , hogy a puli az olyan eb ami bizony ugat, sőt akkor is amikor nem kellene.
Szombaton is max délutánig,utána csönd van. Kimegyek a kertbe és meglehet azonnal mondani,hogy hétvége van.
Senki nem ordibál,senki nem hallgat izomból zenét. Isteni. Amikor évente kétszer Pécsen vagyunk,megtudok bolondulni,hogy van állandóan valami háttérzaj.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Én csak okoskodásból írtam amit írtam, itt echte falun (1000párszáz ember, mindenki mindenkinek köszön) még a büdös életben nem volt konfliktusom a szomszéddal, hisz rengeteg hely van, soha nem zavart semmi fűnyírás/krampácsolás vagy ilyesmi, nemtom andrás milyen akkusztikai anomáliában lakik, hogy neki sikerült felháborodnia.rikko írta:Vasárnap nálunk sem szokás dolgozni, csak a borospincet látogatjuk ilyenkor, meg ahogy írtad horgaszunk. Vasárnap az szent. Sajnos nem sokat vagyok otthon , így elmaradt ez az évek soránRealista24 írta:
Helyi rendelet ezt mondjuk szabályozni szokta, illetve a az ingatlanok besorolása.
Nálunk nincs korlátozás, csak egyezség a világi szomszédokkal, vasárnap nem dolgozunk csak eszünk iszunk horgaszunk.![]()
Egyedül a szomszéd kutyája volt hangos párszor, aztán szóltam, hogy éjszakára valamit nem-e lehetne-e, aztán megoldotta..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
kiserik írta: Én az öko verziót ajánlom: vegyél két birkát, oszt' jónapot. A gyereknek tetszeni fog, télen meg lesz belőle finom pöriAmúgy a pop it jó játék, köszi a tippet
Most beszéltem tesómmal, neki is volt és ő minden szarnak alaposan utánanéz. Ő nem merte bevállalni a Femto Smart kezelést. Előnye, hogy hamarabb felépülsz és nincs égő érzés meg homályos látás, hátránya, hogy nagyobb ütéstől (verekedés, autóbaleset, sport, stb) a felvágott lebeny leszakadhat.Halfkey írta: Na, hehe, Nika és egyéb szemműtét szakemberek. Júniusban megyek alkalmasságira sasszem klinikára. A sima legolcsóbb kezelésük és a Femco Smart kezelés között csak a felépülés ideje a különbség? Vagy vannak sikerességbeli különbségek is? Melyiket érdemesebb?
#slágertéma
Nekem Femto Smart volt, az elso nap ami tenyleg olyan, hogy vigyazni kell, utana mar nem, csak elovigyazatossagbol par hetig. Viszont maga a gyogyulas siman ment kb, szoval nem volt semmi, en tudom ajalnani nyugodt szivvel.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Realista24 írta: Az előbb az adidasban a csavo brazil válogatott mezt keresett. Szerintem hehe volt.
Hogy aztan felgyujtsa, mert legszukebb elit, utoljara a Kacsa volt?
Szerintem hehe, meg Adidasban is szervalna egyet.
-
rikko
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Vasárnap nálunk sem szokás dolgozni, csak a borospincet látogatjuk ilyenkor, meg ahogy írtad horgaszunk. Vasárnap az szent. Sajnos nem sokat vagyok otthon , így elmaradt ez az évek soránRealista24 írta:Helyi rendelet ezt mondjuk szabályozni szokta, illetve a az ingatlanok besorolása.rikko írta:
Nálam az osztrák szomszéd úgy 4-5 falun eltöltött év után értette meg, hogy ott nincs ruhezeit .. mi bizony akkor vágjuk a füvet amikor még nem égeti le a nap a bőröd vagy már nem. Ergo vagy kora reggel vagy este 8 után.
Azt sem tudta megszokni , hogy a puli az olyan eb ami bizony ugat, sőt akkor is amikor nem kellene.
Nálunk nincs korlátozás, csak egyezség a világi szomszédokkal, vasárnap nem dolgozunk csak eszünk iszunk horgaszunk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az előbb az adidasban a csavo brazil válogatott mezt keresett. Szerintem hehe volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Felőlem akkor dolgoznak a szomszédok amikor akarnak. Mindenkit úgysem lehet boldoggá tenni. Napközben gyerek alszik, műszakos ember pihen, stb.
- RealMadridFanatic
Nalunk helyi rendelet is szabalyozza,de az emberek tobbsege fossa,viszont nem tudok rola,hogy nagyon menne a vamzerkedes. Vasarnap szemely szerint soha nem zajongok,de szombat 10-tol delig, aztan 3-tol 7-ig gond nelkul nyirok fuvet/sovenyt, furok-faragok, ha kell. Hetkoznap nincs ra idom, delutanonkent a gyerkocokre vigyazok tobbnyire. Ez egyreszt a videki elet velejaroja, masreszt kamu kenyeskedes. Meg a teraszon ulve sem zavar, ha a szomszed dolgozik, a hazban meg nem is hallani szinte semmit belole.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Helyi rendelet ezt mondjuk szabályozni szokta, illetve a az ingatlanok besorolása.rikko írta:Nálam az osztrák szomszéd úgy 4-5 falun eltöltött év után értette meg, hogy ott nincs ruhezeit .. mi bizony akkor vágjuk a füvet amikor még nem égeti le a nap a bőröd vagy már nem. Ergo vagy kora reggel vagy este 8 után.raul 4 ever írta: Falut láttál már? Vidéken jártál már?![]()
Igazi férfi nem a zinterneten picsog ilyenkor, hanem kiabál, vagy bekapcsolja a flexét/saját fűkaszáját![]()
![]()
Nálunk nincs korlátozás, csak egyezség a világi szomszédokkal, vasárnap nem dolgozunk csak eszünk iszunk horgaszunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
rikko
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Nálam az osztrák szomszéd úgy 4-5 falun eltöltött év után értette meg, hogy ott nincs ruhezeit .. mi bizony akkor vágjuk a füvet amikor még nem égeti le a nap a bőröd vagy már nem. Ergo vagy kora reggel vagy este 8 után.raul 4 ever írta: Falut láttál már? Vidéken jártál már?![]()
Igazi férfi nem a zinterneten picsog ilyenkor, hanem kiabál, vagy bekapcsolja a flexét/saját fűkaszáját![]()
![]()
Hajjaj, Pipita rosszul fordul egyet és lekönyököl akkor kifizettetem vele a korrekciós műtétet