Az nagy bűn ha kicsit tudnék örülni Messi vb címének ? Persze amit a média meg a barcások le fognak művelni az undorító lesz, de eltekintve ettől az egész hercehurcától ami körülötte folyik én kedveltem mindig is, már amennyire lehet kedvelni egy barca játékost. Vagy inkább úgy fogalmaznék,hogy ő az akit nem vernék agyon egy lapáttal az egész katalán bagázsból...
Persze este a németeknek fogok szurkolni, nem feltétlenül Messi ellen, régóta kínlódnak már a friccek és jó torna is van mögöttük, de annyira ránk van erőltetve ez a CR vs Messi téma ,hogy néha én is meglepődök magamon hogy beszállok ebbe a Messi vs CR baromságba... A másik meg ,hogy nyugodtan játsszon a Barcában a világ valaha élt atyaúristene amíg a Real Madrid a BL címvédő.Ez a valaha volt duma továbbra is vitatható meg nem is egy megfogható dolog, nincs valaha élt legjobb, kivan emelve Pelé-Maradona de Di Stefano-ról vagy Puskás-ról és a többiekről megfeledkezett bárki is?Nem,csak a média imádja a nagy szavakat a birkák meg zabálják.
Szóval este hajrá németek, de ha Argentína nyer én nem fogok eret vágni, jó érzés látni amikor egy ilyen nagyszerű pályafutás beteljesül és hát Cé előtt is van még minimum 2 nagy torna, hátha neki is jár majd olyan szerencse mint riválisának.
De lényegtelen este a herceg megeszi Argentínát

Csak gondoltam leírom most, mert ha Argentína nyer én lebaszom az áramot itthon szeptemberig, nem leszek részese annak a mocsoknak ami várható.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams