Amolyan Straub féle,letehetlen..Nem olvastam még, de nem lehet rossz. Tetszik a borítója :shifty: :P

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 3., péntek 17:07
Amolyan Straub féle,letehetlen..Nem olvastam még, de nem lehet rossz. Tetszik a borítója :shifty: :P
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. január 3., péntek 15:33
Egyébként ezek a skandinávok adják eléggé.GT37 írta:A Tetovált lányt ugyan én sem olvastam (még), de ha krimi, akkor Jo Nesbø.rinaldo írta:Tudnátok ajánlani valami igazán jó krimit, ami hasonlít a Tetovált lányhoz?
morientes írta:http://www.libri.hu/konyv/pokoltuz-klub-i-ii.html
Ha már Peter Straub,és jó krimi,akkor ez az.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 3., péntek 15:10
HozzászólásSzerző: rinaldo » 2014. január 3., péntek 15:07
GT37 írta:A Tetovált lányt ugyan én sem olvastam (még), de ha krimi, akkor Jo Nesbø.rinaldo írta:Tudnátok ajánlani valami igazán jó krimit, ami hasonlít a Tetovált lányhoz?
köszönöm mindkettőtöknekRealRaúl77 írta:Nem olvastam/láttam a tetovált lányt, de jó krimi, nagyon jó krimi: Straub: Tudom ki vagy; vagy King: Coloradoi kölyök.rinaldo írta:Tudnátok ajánlani valami igazán jó krimit, ami hasonlít a Tetovált lányhoz?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 3., péntek 15:04
A Tetovált lányt ugyan én sem olvastam (még), de ha krimi, akkor Jo Nesbø.rinaldo írta:Tudnátok ajánlani valami igazán jó krimit, ami hasonlít a Tetovált lányhoz?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. január 3., péntek 14:55
Nem olvastam/láttam a tetovált lányt, de jó krimi, nagyon jó krimi: Straub: Tudom ki vagy; vagy King: Coloradoi kölyök.rinaldo írta:Tudnátok ajánlani valami igazán jó krimit, ami hasonlít a Tetovált lányhoz?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 3., péntek 14:48
egyik ismerősöm olvasott tőle egyet (nem tudom már, melyiket pontosan) és mesélte, hogy 2x annyi ideig olvasta, mint a többi hasonló terjedelmű könyvet, mert tudat alatt átkapcsolt néha csernus üzemmódba az olvasás közepette, és kiiicsiit laassan olvaaasta a szöööveget...váágod ?filatáska írta:Csernus Imrétől / vagy róla tudtok valami jó könyvet? Gondolom van több. Olyanra gondolok, amit esetleg olvastatok és tetszett, és ajánlanátok.
HozzászólásSzerző: rinaldo » 2014. január 3., péntek 14:36
HozzászólásSzerző: filatáska » 2013. december 24., kedd 17:21
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. december 24., kedd 10:29
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 24., kedd 1:47
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 18., szerda 19:49
Az életkereskedőt ugyebár nem kell részleteznem, A rózsa neve kicsit talán hosszú, így nem könnyed, de mindenképpen érdekes és egyedi könyv, az Egy különc srác feljegyzéseiről nem tudok objektívan nyilatkozni, mert egyszerűen imádom, a 127 óra meg lassan indul be, de egyébként remekül van megírva, tényleg nagyon izgalmas.szilamer írta:Mit gondolsz a könyvekről? Valamelyiket olvastad?
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. december 18., szerda 15:44
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 18., szerda 15:02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valóban, ezt elfelejtettem.Chancee9 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de, volt róla szó. annyi, hogy Davos, amikor fogságban volt annál az úrnál, aki Északhoz tartozik, de jöttek a Freyek és nekik kellett nyalnia, akkor mondta neki, hogy Rickont követte valaki Derestől és tudják, hogy merre van és ha elhozza őt épségben akkor csatlakozik Stannishoz. asszem
Ezek még jobbak:
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. december 18., szerda 14:23
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 18., szerda 13:25
HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2013. december 18., szerda 13:03
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de, volt róla szó. annyi, hogy Davos, amikor fogságban volt annál az úrnál, aki Északhoz tartozik, de jöttek a Freyek és nekik kellett nyalnia, akkor mondta neki, hogy Rickont követte valaki Derestől és tudják, hogy merre van és ha elhozza őt épségben akkor csatlakozik Stannishoz. asszemGT37 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rickonra leszek még nagyon kíváncsi... Szó sem volt róla kb., amióta elhagyták Derest.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 18., szerda 12:53
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igenigen, Melisandre ott van szerencsére, meg az is eszembe jutott, hogy eddig az, aki a saját fejezetében "halt meg", az utána visszatért (Davos, Cat).Gerr90 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jonért én is aggódtam, DE aztán rájöttem, hogy Melisandre képes feltámasztani a halottakat... Jon ôrsége pedig a haláláig tart, így kvázi mentesül alóla... vagyis megdöntheti Valt, egyesítheti észak népeit és Robb "trónjára" ülhet. Szerintem!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Örökös Harry, asszem. De igaz, Sansa is tényező lehet még, ahogy természetesen Kisujj is.Chancee9 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ott van Sansa is, akit hozzá akarnak adni ugye egy trónörököshöz (most a neve nem jut eszembe)
HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2013. december 18., szerda 12:52
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem meg ezt a becsülete nem engedné. oké, hogy így felmentődne az őrség alól, de szerintem mégse vinné rá a lelkeGerr90 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jonért én is aggódtam, DE aztán rájöttem, hogy Melisandre képes feltámasztani a halottakat... Jon ôrsége pedig a haláláig tart, így kvázi mentesül alóla... vagyis megdöntheti Valt, egyesítheti észak népeit és Robb "trónjára" ülhet. Szerintem!GT37 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lényeg a lényeg, Jon térjen vissza (szvsz nem halt meg, legalábbis ezt remélem), Dany ne haljon meg, Arya ne haljon meg, Tyrion ne haljon meg, Bran ne haljon meg, Sansa ne haljon meg, Cersei viszont de, aztán a végén kerüljön a Vastrónra Dany vagy Jon. Esetleg párban.
![]()
Tyrion meg lehetne a Királyi Testőrség parancsnoka.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. december 18., szerda 12:38
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jonért én is aggódtam, DE aztán rájöttem, hogy Melisandre képes feltámasztani a halottakat... Jon ôrsége pedig a haláláig tart, így kvázi mentesül alóla... vagyis megdöntheti Valt, egyesítheti észak népeit és Robb "trónjára" ülhet. Szerintem!GT37 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lényeg a lényeg, Jon térjen vissza (szvsz nem halt meg, legalábbis ezt remélem), Dany ne haljon meg, Arya ne haljon meg, Tyrion ne haljon meg, Bran ne haljon meg, Sansa ne haljon meg, Cersei viszont de, aztán a végén kerüljön a Vastrónra Dany vagy Jon. Esetleg párban.
![]()
Tyrion meg lehetne a Királyi Testőrség parancsnoka.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem