Én is így gondolom. Benzema távozása óta volt egy Józsink, aki alapból csereember volt és ennyi. Ennek most már 2 éve. Szerintem nagyon illene a csapatba, ha normális rendszer lenne. Befejezésben gyilkos az ember. Kicsit besavanyodott a Cityben, első szezonja nagyon erős volt, azóta lejtmenet (igaz az egész csapat), a gólok is alig jönnek ahhoz képest mit rakott le az első szezonjában.___Samy___ írta: Szerintem meg jol jonne mar egy olyan ember elore, akinek a vereben van a befejezes. Nincs a keretben ilyen stilusu ember, mint a norveg.

Premier League
Re: Premier League
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
164 év alatt első major trophy a Palace-nak.
Nagyon megérdemelték. Nagyon szimpatikus kis csapat lettek Glasner alatt. A nyáron elvesztették Olisét és ráhúztak egy FA kupát. Nem semmi.
googleben is jó rákeresni. szép animáció.

googleben is jó rákeresni. szép animáció.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Felmostak vele a padlot taktikailag.
- ___Samy___
Szerintem meg jol jonne mar egy olyan ember elore, akinek a vereben van a befejezes. Nincs a keretben ilyen stilusu ember, mint a norveg.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Alapból elég suta az ember és a bunkerező spanyol csapatok ellen ahol nincs hely futni meg sem tudná közelíteni a jelenlegi számait, meg persze Pep soha nem tudott mit kezdeni a 9-es poszttal. A német bajnokság stílusa pedig hasonló az angolhoz. Alvarez jobb, csak ő rossz csapatba igazolt.
Dortmundban egyáltalán nem volt kétballábas. Szar a rendszer amiben van, Németországban brutális volt az ember.Marky írta: Igy is rezeg a lec, hogy leuljek -e megnezni egy bajnokit, de ha ez a ketballabas tank lenne a center, akkor szerintem gondolkozni se kene.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Igy is rezeg a lec, hogy leuljek -e megnezni egy bajnokit, de ha ez a ketballabas tank lenne a center, akkor szerintem gondolkozni se kene.Sierra írta: Halland vajon mikor unja meg a bohóckodást?Ő kéne nagyon előre, Bampé meg mehetne a szélére.
Halland vajon mikor unja meg a bohóckodást?
Ő kéne nagyon előre, Bampé meg mehetne a szélére.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Totalis csod ma is Pep es Haaland is az fa kupa dontoben. Ilyen kezdovel felallni, ahol Bernardo es Kdb szur…
Haaland 5szor jatszott a Wembleyben, 0 gol, most a 11 est is atadta inkabb az egyiptominak, aki kihagyta. Pep kaparja megint a tarkojat eleg kemenyen.
Haaland 5szor jatszott a Wembleyben, 0 gol, most a 11 est is atadta inkabb az egyiptominak, aki kihagyta. Pep kaparja megint a tarkojat eleg kemenyen.
- BlancoMark
Man United will end the campaign without winning back-to-back league games for the first time ever in the competitions history.
Az kemeny.
Az kemeny.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Milyen szép kerek story lenne neki kerek 500 meccsel és 200 góllal búcsúzni....
Ahogy többen is felvetették, ha nem megy el pénzt keresni, Wrexham simán rárepülhetne. 1 évre tökéletes lenne.
Ahogy többen is felvetették, ha nem megy el pénzt keresni, Wrexham simán rárepülhetne. 1 évre tökéletes lenne.
13 év, 199 gól, 499 mérkőzés, 1 hihetetlen Premier League-győzelem és számtalan felejthetetlen pillanat.
Szombaton jön Jamie Vardy félezredik és egyben utolsó mérkőzése a Leicester City színeiben. A klubvezetés és a játékos közösen úgy döntött, hogy a klublegenda a szezon utolsó hazai mérkőzésén búcsúzik a csapattól, a szurkolóktól és a King Power Stadiontól. A 38. fordulóban, a Bournemouth elleni idegenbeli mérkőzésen már nem lesz kerettag, így nem lép pályára a Vitality Stadionban.
Rodrygo helyett, annyit ő is elvédekezik, azt szaladgálna fel-le mint a mérgezett egér....
Xabi egyik alapköve volt, kár volt sztem kihagyni, bár tény a helyében én is a Poolba mentem volna, szabad az út a kezdőhöz.

Xabi egyik alapköve volt, kár volt sztem kihagyni, bár tény a helyében én is a Poolba mentem volna, szabad az út a kezdőhöz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
TAA helyett.bluebike írta:Na nem mintha 35M az olyan kis összeg lenne, hogy nem számít, de amúgy is lesz Carvajal és TAA, minek ide Frimpong? De persze tudom, mindig az kell, aki nincs.ferni írta:
Ennyit megért volna nekünk is jobb oldalon kavargatni.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na nem mintha 35M az olyan kis összeg lenne, hogy nem számít, de amúgy is lesz Carvajal és TAA, minek ide Frimpong? De persze tudom, mindig az kell, aki nincs.ferni írta:Ennyit megért volna nekünk is jobb oldalon kavargatni.Pad'em írta: 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Liverpool have triggered the €35M release clause for Jeremie Frimpong at Bayer Leverkusen. @_pauljoyce

Mondjuk védőnek nem védő, max 5 védős rendszerben.
Ennyit megért volna nekünk is jobb oldalon kavargatni.Pad'em írta: 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Liverpool have triggered the €35M release clause for Jeremie Frimpong at Bayer Leverkusen. @_pauljoyce
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Egyik nem zárja ki a másikat. A szurkolók lehet, hogy így vannak vele, bár szerintem leginkább sértődöttségből, mert Trent ingyen lép. Ezzel szemben meg ott van Slot, aki nem osztja ezt a szurkolói véleményt.RaúlCF írta: amennyiben igaz vicces ahogy szembeköpik magukat. hogy odavoltak Bradleyért aki sokkal jobb mint Trent és ugyanúgy sajátnevelés aztán hopp rögtön igazolnak elé embert.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
amennyiben igaz vicces ahogy szembeköpik magukat. hogy odavoltak Bradleyért aki sokkal jobb mint Trent és ugyanúgy sajátnevelés aztán hopp rögtön igazolnak elé embert.
- Pad'em
𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Liverpool have triggered the €35M release clause for Jeremie Frimpong at Bayer Leverkusen. @_pauljoyce
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"